top of page

Varstvo zasebnosti

TRANSCENDENTALNI SVET, Kornelija Pope-Toth se kot podjetnica in kot zdravnica  obvezujem ščititi vašo osebnost in vaše osebne ter intimne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem in jih obvarovati kot zaupne. Z njimi bom ravnala pošteno, zakonito, ter na podlagi zdravniške prisege.

 

Podatki, ki jih sami prostovoljno razkrijete za objavo na spletnem mestu – n. pr. v svojih komentarjih k prispevkom ali na Delavnicah– niso predmet varstva zasebnosti. 

 

Zaradi informiranja in širjenja informacij iz mojega področja dela, zbiram osebne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, priimek, domači naslov, telefonska številka, Skype ID, in podobno, toda le od tistih oseb, ki te podatke sporočijo povsem prostovoljno. 

OSEBNE PODATKE PACIENTOV hranim 3 leta, oz ves čas, dokler ste v stiku z mano.

Edino jaz imam dostop do vaših osebnih podatkov. Vaše podatke ne bom prodala in ne dajala v najem ali zakup drugim osebam ali podjetjem.

 

Če imate kakršno koli vprašanje glede varstva zasebnosti in varovanja zaupnosti vaših podatkov, pišite na elektronski naslov kornelija.transcend@gmail.com in odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s to izjavo in režimom varstva zasebnosti, vas bom prosila, da prenehate uporabljati spletno mesto kornelija-pt.com  kajti nesporazum bi oviral uspešnost našega sodelovanja. 

 

V kolikor bi želeli prenehati prejemati kakršna koli sporočila od podjetja TRANSCENDENTALNI SVET, Kornelija Pope Toth  in izbrisati svoje podatke iz baze, v katero ste se prijavili lahko to storite s klikom na koncu katerega koli našega sporočila, lahko pa tudi pišete na elektronski naslov kornelija.transcend@gmail.com in zahtevate odjavo iz baze.

bottom of page