Transformna Osebnostna Terapija

(TOT)

BREZPLAČNA e-KNJIGA

Če ste preštudirali knjigico "Logika, kot terapevtska metoda" in svojemu znanju dodate še vse to, kar je napisano v tej knjigici, boste imeli vse o tej čudoviti in edinstveni terapiji, kar se da prikazati v pisni obliki.

Da bi razumeli, tekst morate brati v koščkih. Vsaki košček preberite večkrat in pustite, da vam prebrani tekst "vsedne".  

Tako boste omogočili, da se košči vaše življenjske sestavljanke prerazporedijo In da se vam prikaže ena čisto drugačna slika sveta. Ob tem bo lahko že marsikatera vaša težava izzvenela ali pa boste našli učinkovite rešitve za svoje probleme. 

 

Ne pozabiti pa, da je ta terapija PRAKSA. To, kar lahko dosežete na podlagi teh tekstov so samo nivo "jaslic". Terapija bo lahko svojo pravo moč in učinkovitost pokazala šele med "vajeništvom" - skozi vodeno individualno terapijo pri meni. 

Vse, kar morate vedeti o TRANSFORMNI OSEBNOSTI TERAPIJI in kar se da prikazati v pisni obliki.

Tudi to bo vam omogočili neverjetne rezultate, vendar 

TO NI VSE KAR TA METODA ZMORE!

Prave učinke, pravo znanje in neverjetne veščine lahko dobite samo skozi

VAJENIŠTVO:

individualno vodeni proces transformacije.

Če želite izvedeti vač o tej “moji” metodi in tudi sliki sveta iz neke druge perspektive,  prosim, pobrskajte po tej spletni strani in se tudi prijavite na e-novičk Tako ne boste zamudili nobene objave.

Če si želite podariti nekaj VEČ, in ste za to pripravljeni žrtvovati nekaj svojega ega, lahko se zmeniva za brezplačni posvet, ali celo za enomesečno brezplačno "poskusno terapijo".

PRIJAVA NA e-NOVIČKE

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now