top of page
pasica za Logiko.png
TISTO TRETJE.png

Prava rešitev nekega problema nikoli ni aritmetična sredina na dvodimenzionalnii ravni, temveč NEKAJ TRETJEGA. Ona je multidimenzionalna in je frekvenco nad našim trenutnim novijem. Ravno zato nam takšna rešitev omogoča izhod iz naših problemov, ki so prej, na dvodimenzionalni način bili videti nerešljivi.

 

Za najti TISTO TRETJE, ki ni ne eno ne drugo, je pa sočasno in eno in drugo, moramo v svojo "enačbo" vrniti boga in ga postaviti nazaj na njegov položaj "razsodnika", učitelja in vodnika ..., ki nas, v obliki intuicije postreže s spoznanji.

Če pa hočemo biti bolj natančni, po tem moramo povedati, da ta bog, ki ga mi v vsakdanjem življenju najbolj potrebujemo, je pravzaprav PARLAMENT. Činijo ga vse naše osebnosti ki nismo MI. Mi smo samo ta zavestni del, ki se hoče izdvojiti od ostalih in sam sebe postavlja za edinega boga in gospodarja nad vsemi ostalimi, čeprav je dejansko najbolj butasti in dvodimenzionalno omejeni del te naše človeške celote. Smo kot "pametni telefon", ki misli o sebi, da je tako silno pameten, da ne potrebuje ne aplikacij, ne interneta za svojo uspešnost.

 

V tem "parlamentu" imajo pravo glasa tudi vsi naši hudobci in druge osebnosti, ki smo jih sami, na podlagi popularne miselnosti oklicali za hudobce, jih potlačili in odrezali. 

 

Najbolj pomembni član "parlamenta" je naš božji JAZ ("centralni računalnik"). Lahko pa sodelujejo tudi učitelji z drugega nivoja, čigar naloga je pomagati, da se ponovno povežemo s svojim centralnim računalnikom, ki bo po tem vodil igro.

Ker gre za popolnoma drugačne postavitve problemov, kot ste vajeni prosim, da najprej preučite priloženo (brezplačno) e-knjigo. V njej so opisani in razloženi pojmi ter izrazi uporabljeni v tekstih. Sicer teksta ne boste pravilno razumeli. 

Transformna osebnostna zadnja.jpg
Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

Če hočemo najti TISTO TRETJE, ne smemo tuhtati!

Ko tuhtamo, se nič pametnega ne more pritihotapiti v to našo dvodimenzionalno glavo. Kot znam povedati, pustimo da nam problematika lebdi zraven glave in med "barantanjem z bogom" dozoreva. Barantanje z bogom je miselni proces --pogovor med nami in našim parlamentom. 

Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

OPOZORILO: ker ste sprejeli in ste že 30 let pod vplivom sugestije od popularnih metod, ste postali odprti za vsako delovanje na sebe, ki niti slučajno ni božje temveč, po "stari klasifikaciji" sodi v črno magijo . 

To vi dobro veste, samo se upirati sprejeti pravi pomen teh "čudovitih metod za uspeh".  Na sploh, ko vi to delate drugima. 

Tukaj je dovolj primerjati opise teh metod, ki ste jih se učili (ne glede na katerem področju) in primerjate s tem, kaj in kako opisujejo ukrepe in delovanja v črni magiji. Naj vas ne zmoti drugačna forma. Pomembna je vsebina in principi. 

 

Tukaj vam še vedno ne bo dovolj hudo. Saj človek zase vedno ima milijon opravičil in izgovorov, da on pač že ne ..., pa le ni tako hudo ..., pa tudi če je, to je "samo malo"..., pa le potrebujete te koristi, ki vam pridejo iz te "hudobijice" ... 

Zato pri takšnih hudobijah ki nam jih paše imeti in smo prepričani, da od njih imamo samo koristi, potrebno je obrniti zadevo. 

Sedaj, pri tem pomislie na zelo realno možnost, da tudi drugi delujejo na vas (kot ste se vi učili delovati na druge) ... da niti ne opazite ...in da delate zadeve, ne po svoji odločitvi (kot vi to mislite) temveč pod vplivom takšnih črnomagijskih sugestij od nekoga X, in ne delate to, kar bi bilo vam v korist temveč nekaj, kaj vam ni v korist vemveč vam celo škoduje, a v korist je temu X. 

Na ta način ni več težko priti do tega, da se do dna duše zgrozite nad MOŽNOSTJO, da vam tudi med barantanjem stopijo v glavo nepridipravi in upravljajo z vami.

Če se dovolj zgrozite nad to možnostjo, vam ne bo več težko "zakričati" iz polnega srca: "Če je res možno, da na mene tako delujejo, ZAŠČITI ME OD TEGA! Tega nikakor nočem".

Namreč, vi bi bili v sveti veri, da ste sporočila in napotke dobili od intuicije, ono pa je bilo samo črnomagijsko delovanje v nekogaršnjem umazanem interesu.

Dragi coachi vam celo povdarjajo, da za intuicijo sprejmite samo ta notranji glas, ki vas hvali ne pa tega, ki vas kritizira. 

Takšna opozorila pomenijo, da ti vaši coachi dobro vedo, da s svojo črno magijo le niso tako močni kot božji parlament. S takšnimi napotki usmerjajo vas, da bi si zagotovili, da le izberete črne sugestije, tudi če v tekmi z bogom ostanejo bolj v ozadje porinjeni. Namreč, dobro poznajo vaš ego, ki je veliko bolj zadovoljen, ko ga hvalijo, kot če ga kritizirajo. Božji parlament pa, po 30 letih vašega potepanja po stranpoteh nima kaj drugega, kot da vas kritizira.

 

Seveda, pri tem se morate zavedati, da vse te transformacije v vas morajo biti "renovacija na ključ". To pomeni, da tudi pri vas bo moralo biti predelano (transformirano) marsikaj, kar na vas privlači probleme in pušča hudiča v vas. 

S takšnim "kričanjem v grozi" iz polnega srca, dobite takojšnji "božji kredit" - skafander, ki vas bo lahko takoj zaščitil. Za dokončno renovacijo je potrebno dlje časa. To zaščito pa boste lahko takoj začutili. Npr. boste bolj sporščeno spali ali bo iz vas izginil nedoločeni strah, ki ste ga prej imeli ...  

Še eno OPOZORILO! Tako nastala stanja so VEDNO NEKAJ ČISTO DRUGEGA OD TEGA, KAR STE DOSEDAJ POZNALI ALI PA PRIČAKOVALI, DA BI BILO. Če ni takšne tehtne drugačnosti, pomeni, da lekcija ni narejena, da ste nakaj "fulali". 

Namreč, pri tem ni goljufanja. 

Tudi to ne bo možno, da ubežite iz šole s skafanderjem, pa da, brez nevarnosti nadaljujete na svoj stari način! Ali pa, da bi vi druge naprej manipulirali s črno magijo. Če prenehate delati lekcije, najprej boste dobili blaga, po tem pa močnejša opozorila. Če ne zaleže, pa boste izgubili zaščito. Izloženost nevarnosti pa boste spet jasno čutili.

Seveda, do tega ne bo prišlo zato, ker metoda ne bi delovala temveč zato, ker ste hoteli goljufati in zlorabili pomoč..

Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

Da bi pravilno speljali ta proces, s katerim bi prišli do TEGA TRETJEGA, potreno je misliti na še nekaj:

- Dati možnost, da je vse to, kar smo imeli za posledico, je v resnici vzrok in obratno. 

 

- Moramo misliti tudi na to, da ta prostor ima veliko dimenzij, mi pa smo, v tej naši padli obliki samo dvodimenzionalni. Zato vse te dimenzije in vse možnosti nismo v stanju takoj zaznati.

 

- Mora nam postati jasno, da spoznanje treba prenesti. Tukaj ne gre za neko znanje, ki iz nekogaršnjih butastih človeških ust pride v naša butasta človeška ušesa. Spozanje nam pride kot POSLEDICA transformacije--ko skup pridejo koleščki, očistijo se zamašeni kanali, slika postane jasna in steče energija. Zato "lučkico spoznanja" čutite s celom svojim bitjem. 

To pomeni, da se nekaj v nas mora razbijati in preoblikovati. To pa je teba prenesti, tudi ko pri tem pridemo do lepega spoznanja. Ko pa moramo spoznati realnost o sebi, ki pa niti slučajno ni tako bleščeče čista, kot vsi mi mislimo, takrat se lomi naš ego in zato je vse skupaj še težje prenesti.

Zato na začetku proces gre zelo počasi. Vendar z vsako narejeno lekcijo postanemo za kapljico bolj sposobni. Zato bo naslednji grižljaj večji in pomembnejši in nam bo omogočil toliko večjo kapljico sposobnosti ---kar pa omogoča, da bo tisti tretji -- eksponencionalno večji od prejšnjega ...

 

- Moramo se tudi tega zavedati, da rešitev problema ni na istem nivoju, kjer je bil začetek. Mi pa nismo sposobni videti niti tega, kar je samo eno stopničko nad našim nivojem.

 

Zaradi vsega tega pri barantanju vedno dobimo samo prvi naslednji korak, ne pa elaborat o celi putanji in o cilju, ki naj bi ga dosegli. Dejansko je že samo barantanje z bogom hoja po stopnicah navzgor.

 

- Pomembno je zavedati se, da trpimo zaradi svojih grehov. Torej moramo iskati svoj del. Drugi nam služi samo kot zrcalo za izhodišče za našo aktuelno lekcijo.

Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

Danes imamo silni kaos in v nas in okoli nas, ker se je, v tem hitrem svetu nakopičilo ogromno tega, kar z našim  obstoječim - dvodimenzionalnim načinom se ni dalo rešiti.

Imamo tudi nakopičeno ogromno "hurikanov" in vsaki najmanjši premik enega faktroja, takoj sporži katastrofo v številno drugih. To vidimo v vsakdanjem življenju. Zato se kar naprej razburjate. Nekdo prikaže neko rešitev, pa še preden bi jo izpeljal, so že številna DOKAZLJIVA mnenja proti.

Do pravih rešitvi na naš klasični način ne moremo priti. To vidimo tudi na raznih volitvah, ko zmagovalec ima samo nekaj glasov prednosti pred ostalim. Zato se dejansko trga svet ker so vsi enako močni in vsak vleče na svojo stran. 

Zato praktično takoj po volitvi že začne sesuvanje zmagovalnega sistema. In vsi prihajajo s svojimi solucijami, ki so vse znanstveno dokazane in realno utemeljene. 

Zato smo prišli do točke, ko nič drugega ni več pomembno, samo to, kdo bolj obvlada manipulacijo. 

Pa tudi tako dobivena prednost ne zdrži dolgo, ker vsi uporabljalo iste sisteme manipulacije (plačujejo iste nevromarketinška podjetja!). Pa tudi s tem, se ne pride do prave rešitve saj vse ostaja v tem dvdimenzionalnem podganjem kolesu. 

In vse to ne more uspeti ker, pravzaprav VSI IMAJO PRAV.

Ravno zato sočasno VSI IMAJO KRIVO

Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

DOMAČO NALOGO imamo tudi na tej točki.

Z barantanjem je treba preveriti ali je res tako kot to govorim in ali je res tako hudo, kot to trdim.

 

Dejansko vsi vi, bolj kot jaz veste, da je tako.

Tukaj je naša skupna hudobija DVODIMENZIONALNOST. Nihče ne išče izhoda, saj niti ne pomisli na možnost, da je sploh mogoče drugače in da obstaja izhod iz te dvodimenzionalnosti.

Zato ne vidijo druge rešitve, kot vojno do "zadnjega diha", ker v takšni dvodimenzionalni igri si ali zmagovalec, ki dobi vse, ali pa si poraženec, ki pa vse zgubi. In zato nobena stran ne upa popustiti tudi če bi hotela. Pa niti ne sme popustiti na takšen dvodimenzionalen način. Odgovornost mu nalaga da vztraja saj globoko čuti, da - na neki način - le IMA PRAV. Zato tudi takrat ne odstopijo, ko vidijo, da bo tudi njim šlo slabo če konflikt eskalira, na sploh če bo prišlo do vojne. Najbolj nevarno pa je, da se pri vsem tem osvobodi iz "steklenice"  "džin trmastega razdejanja", ki povleče vse v svoj grozen vrtinec in se ne ustavi več do popolnega uničenja.

 

Zato je v barantanje potrebno postaviti vprašanje, ali je sploh možno rešiti zadeve na ta način, kot vam jaz govorim. Saj so tudi številni drugi, ki obljubljajo bolj enostavne metode, ki so vaši dvodimenzionalni glavi bolj razumljive in se zdijo pravilne.

 

In je veliko resnično pametnih glav, na visokih položajih, ki obvladajo svoj poklic, ki se resnično borijo za dobro človeštva in so zato pripravljeni tudi izložiti se pred "strelni vod" javnosti in tistih na oblasti.

Imajo vse naštudirano do "v nulo", vse analizirano in obrazloženo. Vse je super. Na koncu pa podajo po alinejah postavljene predloge, ki so, po njihovem mnenju, absolutno učinkoviti, bodo zagovoro pripeljhali do rešitvi samo se jih MORA VPOŠTEVATI.

Pa ne gre!

Že takoj, ko pogledaš takšne predloge za reševanje, ti je jasno, da so praktično vse enake in nič drugačne, kot so bile prejšnje pa predprejšno in tudi one še prej ... In so vedno ostale prez pričakovanega rezultata.  

Seveda ne morejo delovati, ker so sklepi posledica LINEARNEGA NAČINA RAZMIŠLJANJA.

Te pojme in razlage sem pobrala iz knjige "Biologija prepričanj" od Bruce Lipton-a.

Razložil je Newtonovo fiziko, ki je potrebovala linearno razmišljanje. Ko pa je prišla kvantna fizika, linearno rezmišljanje ni več moglo poslužiti. In čeprav kvantna fizika velja tudi za naše "materialno" telo - razlaga Lipton- človek to zase nikakor noče sprejeti in naprej ostaja na - zastareli Newtonovi teoriji, na omejenost človeka na prešnje materialno dojemanje, ki pa terja linarno razmišljanje, kar pa več ne velja.

V fiziko se ne spoznam prepoznala sem pa, da je to prava definicija za probleme s katerim se jaz ukvarjam in kako ga čutim že vrsto let.

Ker je moj namen vse prikazati na preprosti način in v konkretnem življenju zato bom povedala samo eno preprosto zadevo. Namreč, predlogi strokovnjakov so vsi po istem principu tako: "trebeli bi se vsesti ..dogovoriti se ...vpoštevati....sprejeti to in to..."

Ja, TO VEMO VSI vendar tega ne moremo speljati "iz polnega srca". Znamo samo zatlačiti, ker dvodimenzionalen človek ni v stanju razmišljati drugače. Pa tudi če bi že dobil sposobnost multidimenzionalnega razmišljanjam naše "roke" ostajajo naprej dvodimenzionalne. Pa tudi sicer, mi smo samo ljudje. Znamo pokvariti zadeve, nismo pa v stanju sebe preoblikovati v multidiemnzionalnga niti popraviti tega, kar smo zaribali (medicus curat - natura sanat).

Torej, predlogi teh strokovnjakov bi bili v redu. Vendar mi vse to NISMO V STANJU TAKO SPELJATI, KOT BI TO RES DELOVALO TAKO, KOT BI BILO TREBA. 

 Torej, sedli se bomo za mizo in-- na podlagi plusev in minusev poskušali najti neko aritmetično sredino na tej naši dvodimenzionalni ravni. In ker znamo samo dvodimenzionalno, zato bomo potlačili tiste naše dele, ki trdijo svoje in samo svoje in se PRISILILI sprejeti neki kompromis.

Vendar podzavest je vedno močnejša od zavesti - kot so ugotovili v nevroznanosti in kot to zlorablja nevromarketing. Moč pa tistim v podzavest potlačenim osebnostmi daje tudi to, da LE IMAJO PRAV- na neki način. Zato nikakor ne morejo sprejeti aritmetično sredino, ker dobro vedo, da to ni pravilna rešitev in da ni v redu in tudi ne bo v redu.

 

Zato uz najboljše volje, naši takšni dogovori se hitro sfižijo. To pomeni, da smo samo naredili en krog v podganjem kolesu in spet vse začenja od začetka - do v neskončnost. Vmes se pa rodi novi dvodimenzionalni strokovnjak, ki bo malo drugače videl zadeve kot njegov predhodnik in predlagal bo rešitve, ki bodo videti kot nove v resnici pa so enako tako dvodimenzionalne, kot so bile rešitve njegovega predhodnika.

Razdelilnik BREZ OZADJA copy.png

Pri tem je še nekaj zelo pomembno. Namreč, tukaj je mali človek ta, ki bo laho največ pomagal. Recimo tako. mali človek nima pametnija posla. Nima na sebi toliko obremenitve niti toliko odgovornosti in ga ne trgajo na milijone delčkov, kot tiste, ki so na vrhu. 

Razen tega  pri vseh teh lekcijah so pomembni PRINCIPI ne pa oblika v katero je princip oblečen. Vi svojo trmasto maščevalnost boste mogoče izživljali tako, da boste "čisto slučajno" uničili skutni zavitek, ki ga je vaš mož zaželel. Če boste ozaveščali, boste našli, da v vas še živi neka stara zamera in čeprav vi res niste hoteli tako, ta oseba v vas, ki je prizadeta, se je uspela pritihotapiti bližje površini in upravljati z vami tako, da ste prismodili to moževo priljubljeno sladico.  

 

Pa tudi sicer: vi ste lahko v svoji hudobiji zelo močni in zelo hudobni. Ste pa samo mravljica, vaš ubod lahko škodi samo drugi mravljici. Nekdo večji pa vaju oba preprosto pohodi, da niti opazil ne bo, da ste sploh obstajali.

Če se pa ta "veliki" samo malo razjezi in spontano mu "padne roka na mizo" a sedi za upravljalsko mizo nuklearnega reaktorja ali na predsedniškem solu velike države, ta padla roka, ki je padla bolj zaradi nekega obupa, ker mu se je muca pokakala na sled pisarne, lahko udari po rdečem gumbu in sproži nuklarno eksplozijo, ki raznese svet. 

Vendar, mravlje so pa istočasno neverjetno sposobne in naredijo nekaj, kar nihče drugi ne zmore.

To pomeni, če boste vi ta princip predelali pri prismojenem zavitku, od njega se bo pokrenila verižna reakcija, ki bo v začetku praktično neopazna, kot je neopazno delovanje klina, ki ste ga zabili v režo na drevesu. Nič se ne vidi. Sliši se občasno spontano pokljanje. Zaznamo pa samo, ko bo iz čista mira padlo mogočno drevo, ki ga je ta majhen klin neopazno razklal.  

Tako bo padla hudobija, ki je prej bila videti nepremagljiva zaradi tega, da jo je nekdo zlomil pri izdelavi skutnega zavitka.

 

Zbarantajte, pa boste sami videli. 

 

To in takšno barantanje je sedaj kreganje in diskutiranje z bogom- z nevidnim sogovornikom kjer vi poveste svoje vendar po tem se ne umaknete ampak ostajate pričakujoč odgovor in proti argument. Torej: "Zakaj je ravno tako...jaz mislim da bi to in to...ali je res potrebno ovo in ono...?"

Dobivali boste spoznanja kot odgovore. Na to bo še nekaj, kar vam ne bo jasno in hočete še naprej rezčistiti. In tako vse vaše pomisleke, dokler vam globoko ne sedna za kaj gre in zakaj je to prava rešitev a ne ona druga...

Vsaki razumljen odgovor je mala transformacija vas, da bi v nadaljevanju še bolj jasno videli in zaznavali...vse dokler ne boste čutili kaj je resnica in kaj je vaša vloga...

Odgovori pridejo na različne načine. Pridejo tudi kot besedila, ki jih lahko zapišete. Laho pa pridejo na razne načine: kot knjiga, ki vam se slučajno odprla na neki določeni strani, kjer ste zagledali stavek, ki vas je "zadel". Lahko neki mimoidoči slučajno dobaci besedo, ki bo, kot košček sestavljanke, potreben da dokončate sliko. Lahko na podlagi neke risanke "kapne" ali pa med poleževanjem pod jablano vam padne jabolko kot Newtonu, ki je na ta način zaznal zakone gravitacije.

 

Če spoznate, da je in zakaj je to edina možnost reševanja problema, ostalo ne bo več tako teško. Potrebno bo še malo spoštovanja do sočloveka, da bi sprejeli možnost, da tudi ta drugi na neki način ima prav in da le ni samo butelj, ki pojma nima. 

Morali bi biti tudi bolj "sebični" in bolj spoštljivi do sebe, da pomislite na možnost da boste tudi vi imeli koristi iz takšnih rešitvi, do katerih ste prišli s pomočjo barantanja in da tisto, kar je vaši dvodimenzionalni glavi videti kot zguba, bo zmaga tudi za vas, čeprav na drugačen način kot ste to vi prej mislili. 

 

Sedaj pa pride to bistveno čeprav to več niti ni tako težko. Namreč, postavite te številne solucije ki so skregane druga z drugo. In morate PRIZNATI DA POJMAM NIMATE KAKO TO REŠITI. Podoživite momente, kjer ste obtičali, podoživite svoj obup, strahove in vse te negativne misli in občutke, ki so danes tako prepovedane. IN NIKAKOR SE NE TOLAŽITI, DA VI TO ZMORETE! Ker šele takrat, ko ste "na licu mesta"--ko ste v popolnosti not v problemu, vam lahko pridejo prave rešitve.  

Nikoli pa ne smete pozabiti, da prihod do pravih rešitvi terja tudi vašo transformacijo. Ravno zato boste lahko obdržali svoj položaj. Položaj zgubite samo takrat, ko se izvzemate iz problema s tem, da vi niste ampak druge je treba spremeniti. 

 

Rezultat tega procesa transformacije bo, da dobimo pravo rešitev, ki je nekaj čudovitega, nekaj, nad čem smo navdušeni in nekaj, na kar nikoli ne bi pomislili ne glede na to kako bi se trudili. Istočasno pa je vse tako silno preprosto da se čudimo, kako nam to prej ni padlo na pamet.

In pri tem boste sami jasno videli, da je TO TRETJE resnično in eno in drugo, čeprav ni ne eno ne drugo. Ravno zato vsem odgovarja in so vsi zadovoljni.

bottom of page