top of page

Terapevtski sklopi

Spodaj navedeni terapevtski sklopi in cene so okvirne. Kot svoj trapevtski pristop, tudi cene in terapevtske potrebe določam in prilagajam individualno, na podlagi potreb in pripravljenosti pacienta za sodlovanje.
Informativni pogovor - brezplačno

Preko telefna ali Vibera v trajanju od 20 minut, za osnovne informacije.

"Drugo mnenje" in/ali posamični pogovor/diskusija o temah
s področja zdravja, duhovnosti, osebnostne rasti in podobno/ali posamični pogovor/diskusija o temah

Z ozirom na široko področje, ki jo zajame moja strokovna izobrazba in izkušnje, lahko skupaj z vami preanaliziramo vaše trenutno zdravstveno stanje. Pri tem upoštevamo medicinske izvide in druga mnenje kot tudi vaše osebno mnenje o vašem stanju. Upoštevamo tudi trenutno uradno-medicinsko terapijo in vse ostale ukrepe in postopke, ki ste jih speljali s ciljem izboljšati vaše zdravstveno stanje. Analiziramo tudi vaše želje, potrebe in afinitete in vam na podlagi vsega tega svetujem pristop, ki ga tudi obrazložim.

Lahko pa diskutiramo o temah, ki vas zanimajo in za katere bi radi slišali moje (drugačno) stališče.

Eno srečanje v trajanju 1-3 ure.

Končna cena: 150€

Rekapitulacija in smernice
 • Analiza  metod, smernic in doktrin, ki ste jim dosedaj sledili;

 • Izboljšave vašega stanja, ki jih pripisujete dosedaj uporabljenim metodam; 

 • S čem niste zadovoljni pri metodah, ki ste jih dosedaj uporabljali;

 • Vaši problemi, za katere želite razrešitev in pomoč;

 • Oblika pomoči in rezultati, ki jih pričakujete od mene in od moje terapije;

Sledila bo:

 • Moja analiza in predstavitev vsega tega, za kar menim, da ni v redu in zakaj ni v redu v vašem dosedanjem pristopu;

 • Predstavitev, analiza in obrazložitev vsega tega, za kar menim, da ste dobro naredili in zakaj menim, da je to dobro;

Pri vsem tem vas vodim, iz koraka v korak, da tudi sami vidite in razumete mojih stališč in zakaj trdim to kar trdim.

Lahko pričakujete, da se bo pokazali, da je narobe to, za kar ste vi mislili da je uspeh in da je marsikaj dobro in pomembno, za kar ste sami mislili da je vaš neuspeh, da je narobe ali da je nepomembno.

Zaključek:

 • Dobite smernice in napotke za nadaljnje razmišljanje

 • Naslednjih dneh (potem, ko se po najinem srečanju bolj poglobim v vaše stanje) dobite po mailu moje izkristalizirano mnenje in boj definirane "domače naloge".

 

Eno srečanje, v trajanju od 1-3 ure

Podrobni načrt vaših lekcij in usmeritve (nasldnji dan preko maila)

Možnost, za dodatna (krajša) vprašanja če bo kaj nejasnega (preko telefona ali maila).

Končna cena: 300€

Spoznajva se
 • Analiziramo vaše najbolj pereče probleme

 • Na podlagi moje razlage dobite upogled v svoje stanj iz ene drugačne perspektive. Nikoli ne rečem samo da nekaj ni v redu temveč vas vodim, korak za korakom tudi sami vidite kaj in zakaj je nekaj narobe.

 • Dobili boste smernice in "domače naloge".

 • Naslednji dan, po mailu dobit še moje izkristalizirano mnenje in bolj precizno postavljene "domače naloge"

 • Ko naletite na kakšni problem, ko delate "domačo nalogo", imate možnost me poklicati, da bi korigirali smer ali pristop, na podlagi trenutno nastale situacije ali spoznanja, ki ste ga dobili.

 • Ko čutite, da ste nalogo napravili, vendar najkasneje po treh tednih, se dobimo na ponovnem pogovoru (osebno ali po viberju) na podrobno analizo vaših "domačih nalog" in rekapitulacijo. Odvisno od rezultata rekapitulacije odločamo o nadaljnjem poteku. 

Kot pri prejšnjem + še eno srečanje s kompletno analizo dela in novonastalega stanja. Vmes pa možnost kontakta (po potrebi) preko telefona, maila, ali kakšne druge video komunikacije.

Končna cena (za oba pogovora in vmesna svetovanja): 350€

Pot - dolgotraja, kontinuirana transformacijska terapija in izobraževanje
 • Podrobna anamneza (tudi medicinska)

 • Spremljanje vašega celotnega psihofizičnega stanja (na sploh, če bolujete od kakšne kronične bolezni)

 • Vodenje vašega dela na sebi (kot je to zgoraj opisano)

Možnosti:

 • Spremljanje in korekcija medicinske terapije

 • Dodatek homeopatskega pripravka (ki, služi kot bergla, dok z ozaveščnajem ne postanete sposobni razrešiti problem do konca)

Ves čas sva v kontaktu - pisno, ustno ali osebno - po potrebi, željah in možnostih, brez omejitve in brez vnaprej določenih in omejenih terminih. To je RESNIČNO IDIVIDUALNA terapija, kjer nihče vnaprej ne ve, kaj se bo prikazalo za "naslednjim vogalom". Ukrepati pa treba takoj, ko se nekaj pokaže.

To je v resnici ena oblika "vajeništva", čigav cilj ni samo da vam pomagam priti ven iz problemov in bolezni (tudi fizikalnih-telesnih bolezni), in ne samo, da naučite uporabljati metode TOT, temveč, da jih ponotranjite in vam postanejo "stil življenja". Na ta način si boste zagotovili suverenost in pridobili sposobnosti, s katerimi boste kos vsem izzivom v življenju.  

Našli boste tudi svoje pravo poslanstvo. Če vam je namenjeno da ste terapevt, boste našli svoj pristop in tudi primerne "bergle" za ljudi, ki so vam namenjeni da bi jih vodili in jih učili "hoditi". 

Neomejeno število konktaktov - toliko, kot bo to potrebno.

Cena: 500 €/mesec, do limita 3500 €. Naprej pa vidimo...

Kot sem rekla, to je popolnoma individualna terapija. Zato ne morem definitivno določiti trajanje terapije do izboljšave vašega trenutnega stanja. Naj bi to okvirno bilo 4-5 meseci, lahko pa da bo več, ali pa tudi manj.

Če ponotranjite ozaveščanje in vam ono postane stil življenja, znali boste voditi svoje življenje, pa tudi čutili, kdaj potrebujet ponovno kakšno konzultacijo, da malo preanaliziramo in po potrbi korigiramo zadeve na vaši življenjski poti, preden bi nastopili konkretni in vidni problemi.

Kronična bolezen ne more izginiti v tako kratkem času. Pri njej se bomo drugače dogovarjali.

Tudi pri plačevanju je cena in ocena individualna. Zaradi moje terapije pa še nihče ni bankrotiral, in tudi ne bo.

Če pa za nekoga ugotovim, da v terapijo ni prišel s pravimi motivi in/ali ne sudeluje, kot bi bilo potrebno, mi ne bo preostalo drugega, kot da sprejmem njegovo odklonilnost in ga odslovim. V takšnih primerih denarja ne vračam, saj je vsak imel priložnosti seznaniti se s to terpaijo na zastonj ali poceni način in na podlagi teh se odločiti, ali mu je terapija sprejemljiva.

bottom of page