top of page
Sonaravnost copy 2.png

Princip sonaravnosti

V spletnem slovarju FRAN piše:

sònaráven -vna -o prid. (ȍ-á) 
ki poteka vzajemno, skladno, povezano z zakoni narave:

 

Za mene sonaravnost pomeni: 

BITI V POPOLOSTI ZLIT Z NARAVO KOT NJEN SESTAVNI DEL; 

biti navezan na isti krvotok in živčni sistem, na katerega je navezano vse v naravi;

biti ena celica v organizmu, ki se imenuje svet.

 

Sonaravnost ne pomeni delati nekaj za naravo. 

To niso samo besede, s katerimi se lepšamo in, kot za masko, skrijemo svoj pravi obraz. 

Sonaravnost pomeni BITI V CELOTI NARAVA.

Ona ne bo nastala s tem, da čez noč spremenimo obnašanje in se deklariramo za to!

Sonaravnost je stanje telesa in duha, do katerega lahko pridemo samo s procesom transformacije .

 

Svet je živi organizem in v njem se vse harmonično odvija, če se človek ne vmeša s svojimi posegi.

Kljub temu, da je narava že neštetokrat dokazala, da se jo ne da pokoriti in vsako vmešavanje močno kaznuje, mi ne odnehamo s svojim početjem. 

Še bolj se izdvajamo in dvigamo NAD naravo a naše vmešavanja, ki je močnejše in hujše kot kadarkoli prej, smo samo preoblikovali in smo ga imenovali za: »skrb za naravo« 

Podprti s popularno miselnostjo ustvarili smo ubijalski proces preoblikovanja sebe v katerem režemo vsako nitko svoje povezanosti z naravo in z ostalim svojim bitjem.  Izdvojili smo se, kot se izdvaja celica, ko hoče sama kreirati novo živo bitje ostvari pa spako – rak. 

Skrajnji čas je, da začnemo proces transformacije, ki nas bo resnično pripeljal in priključil nazaj V naravo, ki jo na materialni-telesni ravni imenujemo FIZIOLOGIJA, na emocionalno-mentalno-eterični pa BOG!

Vsaka »nazaj povezana nitka« bo omogočila boljše funkcioniranje našega bitja, saj narava, tudi v našem bitju zna poskrbeti zase/za nas in spraviti v red vse to, kar smo uničili – če mu to omogočimo.

Tako bomo SPONTANO ozdraveli svojih bolelzni, tudi če so one popolnoma telesne in medicinsko diagnosticirane, in odpirale se bodo takšne sposobnosti, za katere niti pomislili nismo, da so v nas. In seveda, zaživeli bomo harmonično, srečno in uspešno življenje.

 

Sonaravnost ( »povratak izgubljenega sina k očetu« ) dosežemo samo, če NATANČNO IN DOSLEDNO uporabimo principe Transformne osebnostne teapije. Najprej se pa moramo obrniti v pravo smer. 

Lekcije o prehrani so idealne za začetek te poti transformacije v smeri sonaravnosti.

Že restitucija prehrane omogoči fiziološkim mehanizmom, da začno našo rehabilitacijo. To pa poveča naše nadaljnje sposobnosti dojemanja in celotnega okrevanja. 

Sicer pa, pri učenju, na temo prehranjevanja je najlažje razumeti in najlažje ustvariti stik s sabo—s svojimi pametnejšimi deli. 

bottom of page