top of page

Princip sonaravnosti

V spletnem slovarju FRAN piše:

sònaráven -vna -o prid. (ȍ-á) 
ki poteka vzajemno, skladno, povezano z zakoni narave:

 

Za mene sonaravnost pomeni: 

-- BITI V POPOLOSTI ZLIT Z NARAVO KOT NJEN SESTAVNI DEL; 

-- biti navezan na energetski "krvotok" in "živčni sistem", ki je skupen za sve oblike kreacije;

-- biti ena celica v organizmu, ki se imenuje svet in

-- prepustiti se ji, da poskrbi za nas, kot poskrbi za sve svoje manifestacije.

 

Za tem izrazom se pa je skril lažni bog, ki se postavlja kot krona kreacije in kot bog nad vsem živim in neživim stvarstvom. Prej je uničeval. Vendar tudi njegova "pozitivna naravnanost" (zaradi učinka metulja) lahko ustvari hudih posledic, nič manj pomembnih in hudih, kot ustvarja odprto uničevanje.

Sonaravnost ne pomeni delati nekaj za naravo, kot se hvalimo in to poudarjamo.

"Delati nekaj za naravo",  pomeni izvzeti sebe iz narave, postaviti se nad naravo, kot zaščitnik kot dobri bog, ki pač poskrbi za svoje podrejene in slabotne.

Največji problem pa je, da je vsa ta "skrb za naravo" samo fasada, za katero se skriva zelo konkretno, do v srž segajoče uničevanje narave. Saj genetske mahinacije, pa tudi ubijanje virusov in ekstremne dezinfkecije, kot tudi  predpisi "za zdravje" . pa vsiljevanje računalnikov, ki naj bi zamenjali fiziologijo ... niso nič drugega, kot vojna za dokončno uničenje narave, tako temeljito uničenje, da bi ji bilo ONEMOGOČEN vsaki oporavak in seveda, vsaki povračilni udarec, s čem je dosedaj kaznovala človeštvo ki jo je hotel podrediti..

Če pa bolj natančno pogledamo, kaj se dogaja pri metodah, ki se oglašujejo s tem, da nas povezujejo z nami, laho vidimo, da delajo v resnici obratno od tega, kar oglašujejo. 

Številne, na videz različne duhovne metode imajo za osnovni cil odrezati nas od našega božjega dela, ustvariti od nas lupino, brez kakršne-koli vsebine, ki bo idealna, da se popolni s programi, ki ustvarjajo žive robote in ovce, primerne za dosezanje nekogaršnjih ciljev.

​Sonaravnost je stanje telesa in duha, do katerega lahko pridemo samo s procesom transformacije, če je še sploh ostalo v nas nekaj, kar bi se lahko transformiralo. 

Svet je živi organizem in v njem se vse harmonično odvija, če se človek ne vmeša s svojimi posegi. In močno maščuje vsako vtikanje. Verjetno ravno zato jo hočejo uničiti do srži. Nihče pa noče opaziti, da človek s tem, kar ima za napredak, v resnici izniče samega sebe.

Skrajnji čas je, da začnemo proces transformacije, ki nas bo resnično pripeljal nazaj k sebi in nas priključil nazaj V naravo, ki jo na materialni-telesni ravni imenujemo: FIZIOLOGIJA, na emocionalno-mentalno-eterični pa: BOG!

Vsaka »nazaj povezana nitka« bo omogočila boljše funkcioniranje našega bitja, saj narava, tudi v našem bitju zna poskrbeti zase/za nas in spraviti v red vse to, kar smo uničili – če mu to omogočimo. In to je pravi pomen SAMOZDRAVLJENJA!!!

 

SAMOZDRAVLJENJE je proces, v katerem se tokovi narave - našega boga, spontano pretakajo skozi nas in povzročijo, da - za nas SPONTANO - brez vmešavanja naše omejene človeške glave in od nje izmišljenih ukrepov, izginejo naše bolezni, tudi če so one popolnoma telesne in medicinsko diagnosticirane. Istočasno se odpirajo (restituirajo) sposobnosti, za katere niti slutili nismo, da so v nas. 

Rezultat tega procesa pa bo, da bomo zaživeli harmonično, srečno in uspešno življenje. Ker narava poskrbi, da je vse usklajeno.

Tudi če so vsi drugi okoli nas odrezani od narave in sledijo lažnim bogovom, za nas bo bilo vse usklajeno in harmonično, ker bomo božje-sposobni tako "plavati v tem bazenu polnem dreka, da nam ta drek ne gre v usta" - ker narava vedno poskrbi zase. Mi pa smo ena od številnih celic tega organizma, ki se imenuje NARAVA ali pa BOG ali pa kako drugače ... Saj temu "bogu" smo že nadenili milijon imen - kot to govorijo menda hindujci.

bottom of page