Nauk o Božjem JAZ-u

Na podlagi letaka: 

Explanation of the »Beloved mighty I AM presence« which is your own individualized presence of god!, Prvič tiskan 1937. Sedaj v lasti : »I AM« religious Activiy Saint Germain Foundation«

Video je na razpolago TUKAJ

 

PROSTI PREVOD + moje pripombe

»I AM PRESENCE« je naš »božji jaz«, superego, »naš centralni računalnik«ali pa »naš pametnejši del. 

 

Pospravljala sem v predalu med svojimi starimi zapiski, ko mi je prišel pod roke letak iz 1991. Takrat sem začela hodila v Nemčijo na homeopatske seminarje. Naš učitelj homeopatije je povabil vse nas, če bi se želeli priljučiti skupni »I AM«, ki jo je takrat organiziral. Ta skupina ni bila v sklopu homeopatskih predavanj.  Seveda, sem se priključila. Hotela sem vse videti in preizkusiti, kar se je le dalo. Učitelj nam je preskrbel tudi številne zanimive knjige iz Saint Germainove Fundacije iz ZDA.

Potem so se mi vsi ti nauki in vsa ta drugačna učenja zlila in poglobila v eno čisto novo pot. Vse je šlo spontano in jaz sem samo šla brez da bi se zavedala kaj to sploh je. Sedaj vem: to je bil začetek te poti ozaveščanja, ki jo hodim že od takrat, sedaj pa ponujam tudi vam pod imenom: Transformna osebnostna terapija.

 

Osnove te terapevtske metode sem vam predstavila v knjigi »Logika, kot terapevtska metoda«. Sedaj pa pripravljam delavnico, kjer bi v praksi prikazala, razložila in obrazložila pojme o katerih sem govorila v knjigi.

 

Ko pa mi je letak prišel v roke, mi je bilo jasno, da s tem moram začeti ker je ta letak vezni člen med vašimi priljubljenimi teorijami in oblakih in mojo prakso in konkretnostjo.

 

Preden bi nadaljevala s prevodom, moram še omeniti, da je to Saint Germainovo učenje bilo eno od temeljev in ZAČETKOV, ki se je potem NADGRADILO, KONKRETIZIRALO, OBJEKTIVIZIRALO IN MATERIALIZIRALO  v terapevtsko metodo, ki danes nosi ime: »Transformna osebnostna terapija«.

 

PREVOD:

 

Spodnja figura na sliki predstavlja fizičnega človeka.

Zgornja figura prestavlja človekovega osebnega boga—elektronsko telo naše »božje prisotnosti« (cenralnega račnalnika).

 

Med fizičnim telesom in Božjim JAZ-em je Višje mentalno telo. Ta ni prikazan na sliki. To je naša »Višja inteligenca«. Ono poznaje Božjo prefekcijo in »Božji JAZ«, pozna pa tudi  nepopolnost človeka in njegov neprimerne kreacije, ki jih je ustvaril (hudobije in neporavnane račune—posldice svojih ravnanj) in z njimi impregniral svoje življenje.

 

Zraka svetlobe, ki gre iz srca Božje Perfekcije skozi človekovo tema v srce in se tam usidra v fizično telo, je življenje, svetloba, snov, energija, inteligenca in aktivnost preko katere fizikalno telo dobiva življenje in mu je omogočena aktivnost.

 

Ko svojo pozornost usmerite proti Božjemu JAZ-u, ta žarka svetlobe in energije postaja bolj intenzivna in se širi dokler ne izpolni vse celice našega telesa.

Žarčenje zajame celo naše telo/bitje in takrat začenja taljene/izljuščivanje te goste umazanije (ki smo jih sami ustvarili), ki je usidrano v vse strukture našega telesa. 

 

Če vztrajno kličemo Božjo Prisotnost v akcijo, to energetsko/svetlobno polje nas v popolnosti obvije in postane tako močno, da ga človeška misel, občutki, sugestije, pa niti metek ne morejo prebiti, in nam ne morejo škodovati ali premakniti nas z naše poti.

To zaščito človek dans najbolj potrebuje!

 

Violični čistilni ogenj se širi navzgor skozi spodnjo figuro človeka. To je pomoč, ki nam ga pošilja naš Božji JAZ, ko ga kličemo v akcijo. Ono razara vso umazanijo, ki smo jo nakopičili tekom našega obstoja. 

 

Vijolični plamen je edino sredstvo, ki za vedno razori vse navleke. Vsak bi moral prositi PRISTOTNOST, da bi ga prežel z violičnim plamenom in očistil vso njegovo bitje. To je bakla, ki raztali in izniči za vedno vse nepoželjne zadeve in okoliščine, ki jih je človek ustvaril in navlekel nase.

 

Edino violični plamen omogoča, da se končno, po neštetih utelešenjih, osvobodite ujetosti v krog rojevanja in umiranja. 

Če pa mislite, da vam ni treba uporabiti violični plamen, pazite, da pozneje ne bi bilo prepozno. Ker ni človeka, ki ne bi ustvaril kakšno umazanijo, ki bi jo bilo potrebno očistiti. 

 

Violični plamen vas osvobaja teže zaradi umazanije, ki ste jo ustvarili in ki prežima vaše bitj. To omogoča, da se vzpenjate v višje frekvence. 

 

Vaše vzpenjanje začne že v momentu, ko svojo pozornost usmerite k Božjemu JAZ-u.

Nazaj do delavnice:

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now