Blog

Svet iz drugačne perspektive

ZGUBLJENA TEKMA S ČASOM


Čeprav je moje prvo ozaveščanje bilo že v tretjem razredu gimnazije, po čem so mi za vedno izginili glavoboli, jaz sem še naprej ostala popolnoma materialistična. To se je dogajalo nekje 1972-73 leta, ko pri nas o duhovnosti in alternativnih metodah še nismo slišali nič.

Po tem sem postala absolutni zaljubljenik v medicino in v znanost, s čemer sem se že na faksu začela ukvarjati (VEč O TEM). S cerkvijo, z bogom in duhovnostjo nisem imela nobene veze.


Ne spominjam se več natančno, ali je to bilo še predenen sem začela eksperimentirati s homeopatijo ali pe že med tem. Vračala sem se iz službe v Kostanjevici in ravno sem prevozila križišče pri »Križaju« ko sem v sebi začutila (»zaslišala«) opozorilni glas, ki me je kregal in preganjal, da je skrajnji čas da se končno odločim ali hočem stopiti naprej, ker se mudi in ker bo prepozno če bom še zavlačevala.

Na podlagi tega je v meni nastala ihta, ki me je preganjala. Čutila sem, da se mudi nisem pa vedela kam in zakaj.


Ko je prišlo do vojne, sem mislila da se je zato mudilo vendar ihta v meni je ostal tudi naprej. To so čutili tudi moji pacienti, ki sem jih »preganjala«. Veliko so mi prigovarjali, saj nihče ni vedel razloga, kam se mi pravzaprav mudi. Tudi jaz ne. Samo sem čutila, da moramo zelo pohiteti.

V zadnjih letih je postajalo vse bolj jasno zakaj je bilo potrebno hiteti, je pa še vedno vse to bilo na neki teoretski ravni. Sedaj pa se mi je sestavila slika tudi na konkretni, materialni ravni. Mudilo se je reševati ker je, nekjer pred 5-6 leti kolo človekove psihofizične, duhovne, osebnostne in mentalne evolucije bilo na najvišji točki in smo bili čisto blizu izhodu iz tega pekelskega kolesa. Po tem, ne samo da se kolo začelo obračati navzdo in s tem smo se oddaljevali od izhoda, temveč je vse hitreje nadiral in preplavljal črni oblak poneumljanja človeštva, preko teh priljubljenih metod za »zdravje in usepšnost«. Ta brezskrupulozna marketinška zarota proti človeštvu pa je močno ubrzala lavino apokalispe, ki sedaj resnično preti, da do konca uniči ne samo človeštvo temveč tudi planet.


Jaz pa sem sledila pot, ki se mi je odpirala čeprav mi ni bilo jasno kaj vse to je.

Najbolj so me presenečali občutki o tem, da so moji »zvesti« pacienti bili samo moji ječarji, katerih naloga je bila onemogočiti da se to »moje« delo proširi. Ti moji, videti presmojeni in paranični občutki so kmalu dobivali vse več konkretnih dokazil. Saj so mi pacienti, jezno in prizadeto, zmetali v obraz svoje načrte podrediti in tudi uničiti mene in moje delo.

Pa še vedno nisem resno jemala možnost, da so njihove izjave resnične. Bilo je neverjetno, da bi moja malenkost in moja preprosta metoda bili trn v peti komerkoli.


Ena, računalniška strokovnjakinja mi je priznala po tem ko se vrnila s svoje uradne izobraževalne poti v ZDA, da je mislila o meni da sem nora ko sem govorila o nevarnostih. V ZDA-ju pa je videla, da vse to, o čem sem jaz govorila kot možnost in kot teorijo, zelo konkretno izvajajo in širijo.

Na žalost realnost je bila vedno veliko hujša kot sem jaz vse to lahko »predvidevala«.


Tisti, ki so mi takrat morali biti na neki način sodelavci, da skupaj gradimo to pot iz pekla ven, so vse naredili da me ovirajo. Tudi mojega učitelja, ki bi moral imeti ključno vlogo v vsemu temu, so obrnili proti meni. Zdi se mi, da ko je dojel svoje napake, je vse že bilo prepozno.

Če bi se stvari odvijale kot bi bilo treba, bi Slovenija sedaj res že bila indija koromandija.


Ostala sem praktično sama da »kopljem in gradim cesto«. Če bi se zavedala resnice, bi me zajel obup in bi odnehala. Tako pa sem, z upanjem nadaljevala sama kopati in poskušati izvleči se. V zadnjih letih je postajalo vse bolj jasno, da so programi poneumljanja dosegli svoj učinek, da se je kolo z nami že obrača navzdol in vse več se oddaljujemo od primernega izhoda in da je apokalipsa že toliko napredovala, da ni več upanja, da bi se je dalo ustaviti.


Na to je prišlo, da kupim AD in se z njim spravim na pot. Mislila sem, da je to moja dokončna upokojitev in osvobajanje od obveznosti do drugih in da bom se samo še učila uživati. Pri tem bom pisala zabavne zgodbice o poti, v prvi vrsti kot kratkočasenje in telovadba za moje možgana a brez, da bi bilo pomembno ali to sploh nekdo bere ali ne.


Po tem, sem dojela da to še ni bila moja pot v sproščeno zabavo. Novi izzivi in skušnjave zaradi avtodomarskih pogojev, so imele za cilj, da mi dajo možnosti da naredim številne napake in na podlagi njih da iz podzavesti izbezam hudobce, ki so povzročili te napake in probleme.

Tako so, ne da bi jaz to tako načrtovala, moji teksti postajali vse bolj psihoanalize po principih Transformne osebnostne terapiije (TOT). Na enkrat pa me je prešinilo, da so moji problemi v resnici problemi vseh vas; »stanja bele svetlobe«, ko ni videti nič konkretnega, vendar je vse le narobe. Zato pot, po kateri se jaz vlečem vem, lahko posluži tudi drugim da se, vsaj na tem nivoju, tudi sami izvlečejo in s tem rešijo svojo kožo.


Pred nekaj dnevi sem pa že dobila novi preblisk o tem, da je končano obdobje, kjer je bilo možno izvleči se skozi pot, ki sem jo naredila med potovanjem. Tako sem razumela, da bi jaz morala že končati z vsemi teksti o poti in jih tudi že objaviti. To mi pa ni uspelo. Teksti so pravzaprav napisani. Potrebne so še dokončne korekcije. To sem hotela speljati po hitrem postopku, vendar so me dogodki prehitevali.

Zato sem se odločila hitro dati objavo o teh tekstih, skozi katere bi se morali »sprehoditi« in s pomočjo njih hitro rešiti precej svojih problemov. Mislila sem, dok se boste prebijali, jaz bom objavila še preostale, do sedaj neobjavljene tekste. Ponudila sem tudi fb skupino kjer bi vam zastonj pomagala pri razumevanju in implementaciji tega, kar sem opisovala.


Ker je to bila zelo pomembna pot, sem obvestilo o tem napisala kot članak, ki sem ga, pred enim tednom ponudila v objavo v časopis Finance. Bila sem prepričana, da je to sedaj primerni članak za objavo ki bo zadovoljil vse kriterije. Upala sem, da bodo zaznali veliki pomen te logike, ki lahko rešuje življenja in da mi bodo pomagali pripraviti tekst v primerni formi in objavili.

Pred nekaj dnevi sem imela usodno srečanje, ki sem vam ga včeraj hotela opisati.

Še preden bi dokončala tekst, sem dobila e- Finance in v njih najdem dva članka

Zdravljenje težkih bolezni z elektriko

in

Kako je čuječnost postala milijardni pose


In to sem doživela kot odgovor na moj mail v katerem sem ponudila svoj članak. Jaz sem ponudila preprosto logiko oni pa mi dajo do znanja da poveličujejo materialni teror nad človekom in novodobno obvezno religijo, ki jo vodijo lažni bogovi.

Najbolj zanimivo pa je bilo, da se je vse to direktno navezovalo tudi na konflikt s to osebo.

Ali je možno, da je vse to bilo slučajno? Nekako ne morem verjeti, saj se je vsaki košček teh dogajanj preveč idealno vklapal v celotno sliko


 

Pojdimo po vrsti:

Te dni sem se oglasila po obljubljeno mi tehnično pomoč do osebe, ki mi je že prej pomagala in je pridobila moje spoštovanje in zaupanje.

Nekako je čudno začelo; nekaj me je zbodlo, pa nisem vedela kaj. Ker ni bilo ničesar konkretnega, sem hitro šla čez to. Tudi nadaljevanje je bilo nekako čudno. Nastal je neki obrat vendar še vedno nič opaznega.

Na to se je nadaljevalo v sproščen klepet. Presenetlo me je, saj od te osebe nisem pričakovala takšnega klepeta.

Ker vem, da je moja metoda zelo nezaželena, zato, v privatnem življenju dejansko skrivam tudi moj poklic in niti slučajno ne ominjam svoje delo, če me posebej ne sprašujejo.

Sproščeno sem sprejela klepet in, ko sem zaznala nevarnost, je že bilo prepozno Sem že bila ujeta v mrežo iz katere se nisem znala dobro izvleči.


Namreč, oseba me je spraševala po mojem prejšnjem poklicu. In ker ne znam lagati in ne znam kako se izogibati pravim odgovorom sem povedala.

Dobila sem občutek, da mi je ta oseba, ravno zaradi tega ker je izvedela, da je moj poklic zdravljenje, začela vsiljevati neke čarobne plošče, po tem pa še svetovalno pomoč. Vem že iz literature in tudi izkušenj, koliko nekom, ki je looser (ali sam misli, da je looser), poraste ego če se lahko pohvali da je čudotvorec, kom se tudi medicinski strokovnjaki obračajo po pomoč.

Pri tej »ponujeni terapiji«, sem morala odreagirati. Tudi to že vem iz izkušenj, če sem tiho, ta drugi ne bo odnehal temveč me bo še naprej vsiljeval s svojim. Niso zadovoljni niti z enakopravno diskusijo, ko bi tudi oni morali premisliti o tem kar jaz povem, tudi če so moje trditve tehtne in dokazljive. Tudi s tem niso zadovoljni če se resnično strinjam z njimi, razložim pa, da določena rešitev zaradi konkretnih pogojev ni primerna zame.

Če te enkrat zagrabijo, te ne spustijo vse dokler te v popolnosti ne potacajo. Če se nisi pripravljen v popolnosti podrediti se tako, da »prodaš tudi dušo«, te zatolčejo kot osebnost. Za argumentirano diskusijo pa niso sposobni saj jim primanjkuje znanja (kot o tem piše Fromm).

Tako je bilo tudi tukaj.

Pomembno v takšnih situacijah je tudi moralna, pa tudi zakonska odgovornost vsakega človeka do sebe in do sočloveka. Na sodiščih te lahko obsodijo, če ne delaš v skladu s tem. Ali pa ne velja tvoja pritožba do nekoga, ki te je trpinčil dlje časa, ker se ne vpošteva noben izgovor, zaradi česa se nisi pravočasno postavil zase.

Zato sem morala odreagirati.

Do sebe sem odgovorna, da ne prodam dušo zaradi nekogaršnje izsiljevalnosti.

Do takšnega »ponudnika uslug« sem tudi odgovorna. Če ne bom prigovarjala, bo mislil (oz. se izgovarjal na to), da sem mu jaz, strokovnjak na tem področju, dala prav. In tako bom jaz kriva za posledice njegovih napak in napačnega prepričanja.

Moja odgovornost je tudi, da poskušam ustaviti druge katerim neki lažni »strokovnjak« polni glavo z lažmi, jih nateguje in zlorablja in jih vodi v prepad.


O mojih stališčih na to temo sem veliko pisala. Tekste najdete na mojih spletnih straneh. Razen kritičnih in kritizerskih člankih so tudi številni teksti v katerih poskušam razložiti večplastnost in multidimenzionalnost vseh problemov. Zato je nemogoče kar tako, obsoditi nekaj za absolutno narobe ali povzdvigniti za absolutno prav. Ponujala sem pa pot do takšne multidimenzionalnosti in sposobnosti videnja, med ostalim tudi tega. Brez takšnih sposobnosti nobena rešitev ni ta prava.

Nikomur ne želim nič slabega! Moje početje pa ni nič drugače, kot če bi vam ponujala neki novi kuharski recept, ki sem jaz slučajno našla. Ali ko bi delila svoje potovalne izkušnje in doživetja.

Zato je tako čudno da me se toliko napada in blati.

Ne pridete preveriti, kaj sploh ponujam in ali to moje res deluje. Sploh nočejo vedeti kaj je to, kar ponujam. Pridete, samo zato, da me zatolčete.


 

Pogovor na Messengerju sem hotela samo zablokirati, slučajno pa sem izbrisala. Zato sedaj ne vem več kako in kaj sem temu mojemo »sogovorniku« še napisala po srečanju. Ker preveč pozitivno pristopam ljudem, zato nimam v mislih, da se nekdo hudobno izživlja nad mano temveč vedno in dolgo mislim, da se osebna ne zaveda, pa mu poskušam razložiti.

Ni se dal! Izvlačil se je na vse mogoče načine, menjal temo menjal povdarek a z vsem tem mi je sam dal dokazila, da ne pozna pomena niti najbolj preprosim izrekom in da je silno hudobem. S tem je dal tudi dokazilo, da so njegove metode čuječnosti BREZVREDNE – če je rezultat njihove uporabe takšen »izdelek« ko je on.


Ta »moja« metoda (TOT) za katero z tehtnim razlogom trdim, da je edina ki lahko človeka pripelje iz pekla ven so preprosti principi LOGIKE, uporabljeni na nas—na človeka.


O vsemu temu že več let intenzivno pišem zato to sedaj ne bi ponavljala.

Tukaj bi, na podlagi incidenta in prebranega oglasnega teksta dodala nekaj ključnih pomislekov:

1. Ste proti cepljenju, na sploh temu zadnjemu. Med ostalim tudi zato, ker je zasnovano na nedokazani teoriji in nedokazanih rezultatih. Da so opisovani načini delovanja in učinkovanja nedokazane teorije, vem iz uradnih predavanj uradnih, celo slovenskih uradno postavljenih strokovnjakov.

O teh ploščah je gospa Cvetka Rutar na tej določeni fb strani napisala naslednje:

»Skupina znanstvenikov pod vodstvom S. V. Koltsova. je leta 2008 ustvarila napravo, korektor funkcionalnega stanja telesa (KFS), pri kateri je regulacijski faktor uporaba skalarne komponente magnetnega polja in spremljajočih vzdolžnih elektromagnetnih valov, ki so osnova življenja vseh beljakovinskih sistemov na planetu Zemlja.«


Mogoče sem samo preveliki butlj za fiziko pa ne razumem o čemu ta dolgi stavek govori. Pa tudi vi niste vsi fiziki in verjetno enako ne razumete kot jaz. Zato ostaja odprto vprašanje, Na podlagi kakšnih kriterijev (vaši »občutki« ne štejejo) neko nejasno teorijo odklanjate drugo pa brez pomislekov sprejemate? Celo strašno kaznujete vsaki dvom ki bi ga kdor koli izrazil, tudi če je ta dvom dokazljivo opravičen.

Zanimivo je da danes lahko kritiziraš in močno udrihaš proti vsem in vsakom. Tudi proti medicini in farmaciji. Niti slučajno pa ne smeš nič reč proti takšnim ki se zagotovo še bolj kot farmacija, bogatijo na račun bolnih ljudi.

Tudi ta oseba s katerim sem imela to »diskusijo«, v stanju ko smo še samo klepetali, je izrazila svoj odpor do farmacije in njenim interesom za profit. Presenetil me je pa ta, včeraj objavljen naslov o čuječnosti, kjer se povdarja, da gre za milijarde vreden biznis. Torej, ni nič boljši od farmacije! Istočasno pa se onemogoča tudi plačljiv oglas o metodi logike v terapevtske namene! In celo aktivno zatolče poceni in preprosta homeopatija v terapiji celo takrat, ko od bolezni umirajo ljudi in ni nobene druge metode na razpolago. In se homeopatija zaničuje, ker trdijo, da dela preko programirane vode a te ploščice poveličujejo čeprav –tudi ona naj bi delovala preko programirane vode.


2. Iz prvega dela tega, zgoraj citiranega dolgega stavka o teh ploščah izhaja tudi bolj bistvena neumnost. Namreč, navedeno je, da te plošče uravnavajo funkcionalno in energetsko stanje telesa.

Živa narava je ustvarjena že pred milijardami let. Tudi človek je na zemlji že večstotisoč let. In do sedaj je narava uravnavala vse. Zakaj sedaj, v teh zadnjih 30 letih pa zanikate vse to in izmišljate IN SPREJEMATE vse mogoče čarobne palčke—naj bi one v red spravile ... Kaj? Zakaj bi potrebovali čarobne plošče, ko imamo zelo objektivna dokazila o tem kako narava uravnava in restituiera vse to, kar je človek uničil. Dovolj je, da se človek preneha vtikati v procese. (Seveda, da bi dosegel pravo sanje nevtikanja, najprej je treba, po metodah TOT predelati hudobca, ki se ima za prepametnega in bi se vsepovsod vtikal. Namreč, vse te transformacije so konkretni procesi reciklaže ne pa hokuspokusi).


3. Po logiki, kot se pristopa (oz, kot bi morali pristopiti) vsakemu delu, bi najprej morali raziskati zaradi česa se, npr. poremetilo naše ravnovesje in s čem smo MI SAMI uničili to, »od boga dano« pravilno funkcioniranje telesa. Šele na podlagi tega lahko ukrepamo.

Večina nadaljnjih trditvi v onem tekstu ki sem ga na fb prebrala (sedaj je že izbrisan sa fb-a- ali pa so samo mene blokirali), so popolne neumnosti. Ni težko zavrniti čisto vse trditve. Seveda, če nekdo noče slišati, po tem pa mu nič ne moreš dokazati, četudi je to nekaj, kot znam reči, »črno na belem« in pred nosem v najbolj konkretni odliki.


Najboljša ilustracija tega problema in logičnega pravila je to, kako sem uničila svoj skiro na avtodomarskih potovanjih.

Skiroja (s sedežem) sem se domislila kot najbolj super rešitev za to moje starostno stanje, ko ne morem več veliko hoditi a rada bi še bila mobilna. Dam ga v prtljažnik avta, na željeni destinaciji pa se vozikam z njim.

Zelo sem se ga veselila. Tudi ko sem doma, z njim hodim nakupovati ali okoli jezera.


Na to kupim še avtodom in je moja sreča bila na vrhuncu zaradi takšne mobilnosti. Vendar v Mariborju, na prvi avtodomarski poti sem ga UNIČILA.

Ročaj torbice sem pozabila namotati okoli sedeža, ko sem torbico postavljala v stražnjo košaro. Hotela sem in sem že začela to delati, pa me je nekaj, za trenutek zmotilo. Začet gib (opravilo) nisem dokončala. Bil je samo hip! In sem se takoj zapeljala s polno hitrosjo in me na enkrat ustavi odtrgan ročaj torbice in zablokirano kolo. Ročaj se je ovil okoli stražnjega kolesa na katerem je motor in ga ustavilo.

Od obupa sem se hotela živa požreti. Z ene strani mi je bilo težko vrniti se peš do parkirišča, kjer sem pustila AD. Še huje je bilo, da nisem mogla raziskati Mariborja, kot sem ga hotela a še nikoli nisem naredila. Na sploh sem se želela voziti ob obali Drave. Načrtovala sem s skirojem raziskati še Mursko Soboto in tudi Ptuj. V teh koncih še nisem bila in zagotovo ne bom kmalu spet šla. In vse to je sedaj odpadlo.

Seveda, hočem se požreti tudi zaradi neumnosti, ki sem jo naredila, zaradi stroškov popravila in seveda zato, kar mi ni bilo jasno kako se mi je to moglo pripetiti.

Na to, po neki sreči, mi ga poceni popravijo.

Sedaj pa sem se, »po lepi naši..« odpravila za tri tedne. V načrtu sem imela s skirijem obhoditi ne samo lepa mesteca na katere naletim na poti temveč tudi naravo. Saj narava mi je samo na ta način dosegljiva. Peš več ne gre.

Torej, vsebina mojega potovanja je bila zasnovana na uporabi skiroja.


S tem opisom sem hotela povdariti, da mi je skiro bil od ogromnega pomena in sem zelo pazila na njega, na sploh po nesreči v Mariboru.

Na to, drugi dan na moji poti, se vozim po kampu ob obali. Zalo počasi! In ko sem zaslutila da nekaj le ni v redu sem takoj ustavila---vendar moj skiro je spet bil uničen saj sem spet pozabaila oviti ročaj torbice.

Zaradi tega so popolnoma brez veze ČISTO VSE terapevtske metode, saj pri NOBENI (razen TOT) ne raziščejo in ne omogočajo pravilno transformacije naših nepridipravov, zaradi keterih se nam dogajajo neprijetni pripetljaji.


V današnjem svetu je človek postal zelo močan. Zato ustvarja preveč neumnosti, oz tudi malo njegove hudobije lahko ima hude posledice.

Čeprav je uničujoči faktor, ki je drugič deloval na moj skiro bil minimalen v primerjavi sa prvim, okvara se ni dala več tako lahko rešiti kot prvič. Ni ga rešila niti zamenjava motorja, pa tudi po zamenjavi elektronk je ostalo nekaj narobe. Strah me je, da sem že drago plačala popravila, na koncu pa bom le morala novega kupiti.

Ne vem, zakaj vsi mislite, da je človek bolj enostaven kot skiro in da lahko lomiš do v nedogled in da vse to ne bo imelo vsodnih posledic in da se bo dalo vse popraviti z nekim ploščicam ali z meditacijami.

In vem, napako bom ponavljala vse dokler ne bom izbezala in pravilno predelala svojo »hudobijo« ki sedaj deluje v moji podzavesti in zaradi katere se mi to dogaja, ne glede kako bom se trudila paziti. Pa ne gre za senilnost!

Tudi če bi šlo za senilnost, tudi ona je neko »bolezensko« stanje zaradi posledic delovanja nekega nepridiprava, ki bo nadaljeval delovati vse dokler ga ne predelamo tako kot je treba.


4. Ustavila bi se še na trditvi, da naj bi nas te čudežne plošče ščitile od okoljsih faktorjev sevanja od tega in onega.

Pred leti so bile popularne čudodelne podlage za na ležišča, ki naj bi nas ščitile od sevanja vodnih tokov. One so bile bolj logične, saj so prekrivale celo posteljo. Kako pa naj bi te plošče ščitile? Ustavrili novo sevanje kot zaščitno polje???

No ja! Bom tiho saj ne vem nič o tej tehnologiji, imam pa kmečku logiko, zaradi tega pa številne pomisleke.


Dajo nam cepiva ki naj bi nas ščitila — dejansko od življenja samega. Te plošče pa naj bi nas ščitile tudi od naravnih faktorjev. A ne bi bilo bolj logično sprejeti to naravo, katera nam je sposodila tudi telo, ki nosi našo neumno človeško glavo in ji streže? Mi pa hočemo naravi ukrasti ta del, kaj je naše telo. Režemo ga od izvira življenja a istočasno terjamo od njega nemogoče.

Če bi pustili, da narava poskrbi za naše telo, bi bilo poskrbljeno tudi za to, da se prilagodi marsikateri neumnosti, ki smo jo že ustvarili. Saj je dokazano, da so naša telesa že ustvarila enzime, ki razgrajujejo od človeka narejene strupe. In je narava že ustvarila tudi bakterije, ki razgrajujejo plastiko.

Takšna izoliranost, ki pa jo sedaj s polno močjo izvajamo pa vse to onemogoča in nas dobesedno ubija.


Z druge strani pa bi bilo bolj logično delovati na hudobije v sebi, ki ustvarjajo škodljive okoljske faktorje in tudi kaos. Npr hočete imeti »pametno hišo« se pa borite proti 5G sistemu (če dobro vem, on je potreben za pametne hiše). Ali se postavljate za »zelene« zadeve istočasno pa hočete imeti vse več e-avtov, ki pa še bolj, kot prejšnje tehnologije, uničujejo naravo. To pa so samo enostavni primeri. Večina problemov je bolj kompliciranih in bi morali vložiti malo mentalnega dela in ega ter ozavestiti kjer in na kateri način podpirate to, proti čem se po tem borite.

Več o tem kako in kjer človek sam hoče to, proti čemu se po tem silno bori, najdete pod naslovom: ČLOVEK - KREATOR SVOJE USODE


Sedaj so prišli drugačni časi a tudi duhovna rast je (na žalost samo BILA pred 30 leti) zelo visoka, tako da je uporaba logike za terapijo in zavedanje postala nujno potrebna in edina, kar lahko premakne zadeve naprej. Vse ostalo je samo podganja dirka v velikem kolesu kozmičnih ciklov, ki pa nas, z najvišje točke že obrača navzdol - proti degradaciji, degeneraciji in propadanju a, z ozirom na tehnično razvitost, s katastroflanimi posledicami.

Zato tudi če bi te plošče res delovale vač kot placebo, tudi takrat niso primerne ker ne rešujejo to zaradi česa iztirjamo naše ravnovestje, uničujemo energetsko stanje in vse to, kar doživljamo: ob bolezni človeka, preko bolezni družbe pa vse do uničenja planeta.

A o primernosti ostalih tako ali drugače imenovanih duhovnih metod dopovedovanja naj mi ne govori tisti, ki že pri nekaj izgovorjenih stavki jasno kaže, da pojma nima o čem govori. Namreč tudi beseda »zavedanje« je postala zelo moderna. Vendar, zastonj iščem že desetletja dokazila, da so te drugačne metode resnično pripeljale do zavedanja česarkoli kar bi se lahko imenovalo za to za kar ga poimenujejo.


Sicer pa energije res delujejo!

Vprašanje je kako in s kakšnimi posledicami!

- Danes vsak mobilizira energije, da bi ostvaril svoje cilje in svoje poti. Nočete pa videti niti to, da vaše želje močno nasprotujejo druga drugi. Kot sem že omenila, na enem mestu terjate da se umakne nekaj, kar pa na drugem mastu podpirate in hočete. Kako naj po tem te energije delujejo? Katere vaše lastne smernice naj vpoštevajo? Torej, ustvarjate kaos že sami pri sebi.

- Vsi se učite ista pravila pri istih učiteljev in hočete svoje želje ustvariti z enakimi metodami. Torej, vi boste mobilizirali energijo da uniče onega drugega ta drugi pa bo na isti način hotel da energija uniči vas.

Koga naj ubogajo te energije?

Tudi hurikan ima neko harmoničnost. Ovo pa, kar ste vi uresničili pa trga vse na drobne kose in vse ponori.

- Hočete, da energije umaknejo smeti in hudobije s tega sveta. Sodite vsakega in v vsakem vidite hudobijo, samo v sebi ne. Slovensi izrek je: vidiš iver v očesu svojega bližnjega v svojemu pa brunota ne. To pomeni, da obdolžujete tiste, ki imajo v resnici veliko manj hudobije kot vi sami. Zaradi svojih iluzij o sebi, nočete videti da ste dejansko vi glavna ovira sreči in miru v svetu in od vas poklicane energije, da bi izpolnile veše želje, bodo morale na prvem mestu odnesti ravno vas.

A tukaj pa gre samo za preprosto logiko, ki ste jo izgubili. Izgubili ste kvaliteto ki je opico naredilo za človeka.


Samo pravilno ozaveščanje po principih logike, zajetih pod imenom TOT omogoča, da izljuščite iz sebe smeti, in da jih ponudite tem energijam, ki ste jih priklicali, da jih odnesejo.


Še en znak, da ste izgubili sposobnost logičnega razmišljanja je, da ne prepoznate da to kar so sedaj te čudodelne plošče ali pa metoda čuječnosti isti šmorn ki ste mu dosedaj sledili. Malo so jim spremenil obliko in preimenovali, da zveni bolj imenitno in je videti kot novo čeprav to ni.

Izgovarjate se na modrosti s katerim dokazujete, da so te metode pravilne. Ko pa vam človek bolj pogleda pod prste lahko ugotovi, da v resnici pojma nimate kaj ta pravila pomenijo čeprav je za njihovo razumevanje zadošča »slovar«.

Pa tudi če mogoče le veste kaj pomeni določen izrek ali modrost, pri sami implementaciji postaja jasno da se ne uporablja tako, kot bi bilo treba temveč vedno v neko čisto drugačno smer. Zato od njih ne morete dobiti pravih rezultatov—takšnih kot vi pričakujete zase.

Obstajajo pa res izjemni talenti manipulacije, kjer je zelo težko zaznati da gre za manipulacijo. Kot bi rekli: samo kakšni vejici spremenijo položaj in to je dovolj, da se vse obrne v smer njihovega interesa.


Tudi mojega sogovornik, ki je trosil pravila, ni bilo možno pripeljati do tega, da ta pravila uporabi tudi na sebi in da, na podlagi teh, pogleda stanje pri sebi. Tudi na podlagi »slovarja« ne. Samo je spretno spreminjal temo »diskusije«.


 

Danes pa v Financah naletim na zgoraj omenjene članke. Ona o elektroterapiji naj bi dala verodostojnost ploščicam.

Res ne vem o teh ploščah. Vem pa, da so takšne zadeve marketinške mahinacije izključno v interesu profita in da v resnici nimajo nobenga delovanja, razen (mogoče) placebo učinka.


Pri tej elektroterapiji pa je nekaj kar bode v oči:

Da se z elektriko prisiljuejo celice, da bi sprejele v sebe tisto kar nočejo, kar je pravzaprav strupeno, kaj jim škoduje in kar niti slučajno ni naravno.

Torej, zaprli ste se pred delovanjem cepiva! Nič za to! Boste jim prej ali slej prišli v roke in, ne da bi opazili, bodo vas že na silo odprli, da bi sprejeli to, kar neko hoče, da vrine v vas.


 

Z ene strani se uničuje genska struktura, z druge strani se tudi ta minimalna obramba telesa—narave proti človekovem uničevanju se umika in s tem je ubijanje narave kompletno. A postavljate se s tem kako ščitite naravo!


Pometiti je treba pred lastnim pragom. Zavedati bi bilo treba o svoji nori miselnosti, ki si domišlja marsikaj kar ni res, kar ni tako in kar ni možno. Po tem se prenehajte vtikati v naravne procese in vse bo prišlo v red. Rešitev je tako preprosta vendar jo nočete. (Opozorilo: to je proces, ki ima pravila igre sicer ne bo delovalo!).

Seveda, če priznate naravi vse to, kar je njena zasluga, ne boste mogli pobirati denar za herojske raziskave in za slavo. Nočete pa videti da s tem kar počnete, do konca ubijate vse kar je živo—s tem pa tudi sebe.


A čuješnost je idealna metoda, da po tem ko so vas že naredili za ovce, še dodatno programirajo v robote. Novodobna religija in pranje možgan na sodobni način – veliko hujše kot je to katerikoli prejšnji režim izvajal. A vse to naj bi sprejeli kot demokracijo.


Ta metoda čuječnosti pomeni: zelo zbrano in z novo energijo nadaljevati PO STEREM--- z značajem človeka ki je iz leta v leto slabši, ker so izbrisane vse moralne norme pa tudi zdravi razum in je blagoslovljeno vse ker je dobesedni kriminal in črna magija.

Ta metoda pomeni: novo vabo za že poneumljene ljudi, da bi postali roboti za »večjo učinkovitost«.

Ta metoda pomeni: bolj učinkovito nategovati ljudi saj povečano proizvodnjo bo teba nekom le vsiliti in s tem omogočiti bogatim, da bi bili še bolj bogati.

Ta metoda pomeni nove vojne, saj svak je prepričan da on in samo on ima prav in samo njegove sanje morajo biti uresničene – njegove sanje, ki bazirajo na premoči nad sočlovekom.

Ta metoda pomeni, razdiralstvo namesto pravega i konstruktivnega sodelovanja in pravega napredovanja.

Ta metoda pomeni, zelo zbrano in z novimi energijami raztrgati in uničevati svet in vse živo.


 

Znanstvenemu razmišljanju pripada tudi to, da se »prototip« ali neka nova hipoteza preverja na majhnem vzorcu. In če je uspešno, se gre na večji vzorec in/ali večjo skupino na kateri se testira.

Današnje stanje je rezultanta vašega početja, ki je ustvarjeno na podlagi vaše miselnosti.

Vašo miselnost ste ustvarili (pustili, da je programirajo!) s sledenjem takšnim metodam kot je ta, ki se sedaj imenuje čuječnost.


Če bi razmišljali po principih znanosti, BI ODNEHALI z metodo, ki je že v majhnem vzorcu pripeljala do katastrofe. Vi pa delate obratno. Vi pa, s še večjo močjo, greste na stari način in z metodami, ki so dokazano že ponovno pripeljale do še hujše katastrofe, kot so one prej.


Lahko pa povemo tudi drugače:

Če bi te vaše takšne metode bile učinkovite na pravi način, danes bi že morali imeti indijo koromandijo. Pa imamo to kar imamo.

Ali ste zgubili tudi najmanjši atom svoje logike in razsodnosti ali pa sodite v psihopatologijo oz. v nekrofile (kot je takšna stanja poimenoval Fromm)? Saj vaš cilj, na vseh področjih je UNIČENJE VSEGA ŽIVEGA!

Verjetno pa, da imate pokvarjeni kompas. »Pokvarjeni kompas« je strašno velika in ubijalska »hudobija«. Kot pilot, ki ne opazi, da leti z glavo navzdol. Ko misli, da bo odletel višje, se s polno hitrostjo primaže za zemljo. Saj je to, kar se mu je zdelo da je gor, v resnici bilo dol.


Sicer pa večinoma ni problem v sami metodi. Problem je v ozadju. Pomembno je s kakšnim ciljem in na kateri način nekaj uporabljamo. Če bi bili v povezavi z bogom—svojim centralnim računalnikom, bi ta metoda čuječnosti bila podaljševanje božje napeljave globlje v naše konkretno življenje. Vendar, kot to tudi v članku ominjajo: pročiščen je vsakega boga. Odrezan od vaših pametnejših delov in centralnega računalnika. Za boga se pa postavlja človek-. Z ene strani je to vsak sam, s svojo butasto in omejeno človeško glavo. Verjetno pa je, da je za vsem ta človek, ki ima od metode milijardne zaslužke in ki vas sedaj vodi in programira.


 

Videti je, da je poskus mojega sogovornika da me podredi –verjetno zadnji poskus hudičeve potrpežljivosti, pa tudi usmiljenja do mene.

Sedaj pa mi sledi izgnanstvo. In sem lahko srečna in hvaležna, če bo še vedno tako usmiljen, da mi omogoči postati Leteči Holandec (kot v Wagnerovi operi) in da z avdotomom lutam po svetu brez možnosti da najdem svoje pristanišče.


Sicer mojemu sogovorniku, kot marsikaterem svojemu neprijatelju ali »kretenu« sem hvaležna. Saj sem, zahvaljujoč njegovemu obnašanju do mene in provociranju lahko dojela, da res imam še sovraštva v sebi. Dejansko, to je »alergija« na vse te, ki prodajajo natege in programirajo človeka v stanje v katerem sem jaz bila a sedaj se iz njega osvobajam.

Rezultat moje narejene lekcije bo zagotovo to, da bom prenehala biti sovražna. Vendar to ne pomeni to, kar ta oseba pričakuje!!! Edino, kaj bi ona sprejela kot mojo narejeno lekcijo je to, da se ji podredim, sprejmem jo kot mojega boga in gospodajra in jo častim.

Zato je ta oseba imela prav tudi takrat, ko je napisala, da ne verjame, da bom pri sebi to »sovraštvo« kadarkoli uspela očistiti.

Namreč: po narejeni lekciji NITI SLUČAJNO NE BOM TAKŠNA, KOT TA OSEBA PRIČAKUJE IN SE JI NITI SLUČAJNO NE BOM PODREDILA!


 

Res, da še nisem kompletirala tekste moje zadnje avtodomarske poti, vidim pa, da to, kar sedaj pišem, je zadnje poglavlje—epilog te poti.

Namreč, ko pogledam v širšem kontakstu vse to kar sem doživela s tem mojim »sogovornikom« vidim, da je vse to bilo enako drugim izivom in skušnjavam, ki mi ga je avtodomarstvo dalo. Zdi se mi, da je v tem nekem nizu mojega izstopa v konkretno življenje preko avtodomarstva ta incident zadnja ali ena od zadnjih lekcij.

Zato mi je ta moj sogovornik res bil učitelj in terapevt, čeprav ne tam, kjer se je on hotel postaviti. Zaradi njega in v interakciji z njim sem dojela to, kar sicer ne bi mogla. Moje ozaveščanje v zvezi z njim je odprlo številne kotičke kjer so bile skirte pomembne lekcije in do katerih nikoli ne bi prišla, če me ta oseba ne bi provocirala.

Zato sem ji hvaležna.

In ta moja hvaležnost dejansko omogoča tudi mojemu sogovorniku pot. Če jo bo izkoristil, bo prišel stopnjo višje. Če pa ne, pa bo prej ali slej nastradal.

Potrebno bi bilo samo začeti razmišljati o sebi in svojem obnašanju do mene ter biti pripravljen videti da ni tako idealan kot si to misli o sebi. In če bo z malo spoštovanja sledil mojim tekstom, bo imel smerokaze do svojih hudobij. Ostalo pa že ve—saj mislim da ve: da če se začne zavedati tako da ga kar prizadene kako hudoben je, bo omogočil da vse to začne izzvenevati.


 

Jaz pa nimam kaj. Moram priznati poraz.

Samo neko čudo bi vas še lahko zbudilo in naredilo pripravljene ne sprejemati to kar vsiljujejo te korporacije, ki imajo denar tudi za marketinške zarotniške akcije vsiljevanja in programiranja.

Uresničila se bo želja številnih, ki se že vseh teh 30 let močno trudijo izbaciti me iz igre. (POVEDALI SO MI in tudi naredili !!!).

Sedaj so pa samo obrnili taktiko. Ne silijo me priznati da moje ni v redu teveč me silijo sprejeti, da to, kar jaz ponujam je nekaj vsakdanjega, kar pa vsi vedo (čeprav mi je moj sogovornik dokazal, da to ni res).

In silijo me priznati, da so te njihove metode veliko boljše od mojih, ker tudi meni lahko pomagajo, ko pa mi moje metode niso uspele pomagati. (da se jim podredim in njihove neumnosti sprejmem na neoporečne in vrhunske modrosti).


Silijo me sprejeti da nisem v nemilosti zaradi moje, sicer »ničvredne« metode temveč zaradi mojega »nemogočega« značaja.

Silijo me sprejeti diagnozo, ki so mi jo nataknili: da se ne znam socializirati in da sem neozdravljivo sovražna (in še marsikaj sem slišala).


Ste me premagali.

Moj umik pa le ne bo točno takšen, kot ste pričakovali in kot to zagotovo želi moj »sogovornik«.

Naredila bom kot Galileo. Da se izogne grmadi, na katero bi ga dala inkvizicija, kjer je upal trditi da se Zemlja vriti okoli Sonca ne pa obratno, je pred inkvizicijo zanikal svoje nauke. Po tem pa izrekel svoj znani stavek:

»e pur si muove«

Ne vem pravilno slovensko obliko. Angleški pomeni: and yet it does move —

V srbohrvaščini pa je: »Ipak se kreće«.

https://en.wikipedia.org/wiki/And_yet_it_moves


Mojem sogovorniku sem hvaležna tudi za to, ker mi je ponovno dal dokazila za mojo trditev o tem, da nobena druga metoda ne naredi to, kar lahko naredijo metode logike, zajete pod skupnim imenom TOT.

Osebnostna rast je kot šola: enaki predmeti se ponavljajo iz razreda v razred. To v kaj me je avtodomarstvo uvleklo je sloj/razred konkretnega življenja. In moj sogovornik je na zelo konkretni način dokazal, da jaz imam prav. Če bi bilo res, to kar je uporno hotel dokazati, po tem bi njegovo obnašanje in tudi izgovorjene in napisane besede bile drugačne.


Kaj bo z mano?

Ne vem. Lekcije še nisem naredila do konca, saj je ta nivo preveč kompleksen in zavozlan.

Če se kakšno drugačno čudo ne zgodi, se bom verjetno, odpravila v nomade in na neskončno potovanje.DODATEK: O uporabi religtizonih besed

V svojih tekstih velikokrat uporabljam besede in pojme, ki se pogosto ali pa izključno uporabljajo v cerkvi in svetih spisih. Moram poudariti, da nisem »religiozna« nimam v ozadju nobene cerkve ali sekte ali česa takšnega.

Religiozne besede opisujejo določene pojme, ki niso prisotni samo v cerkvenih spisih, temveč so sestavni deli našega vsakdana. Tako npr. besede »hudič«, »bog« in podobno niso dobesedno ti in takšni liki, kot smo si jih navajeni predstavljati, vendar tudi niso samo »ideje«. To so pojmi, s katerimi se označujejo naši konkretni značaji (hudobije ali pa vrline), interakcije in dejstva, oz. nek KONTEKST življenja. Torej, gre za konkretne zadeve o nas iz našega vsakdana. O njihovem obstoju ne odloča to, ali vanje »verjamemo« ali pa »ne verjamemo«. Kot npr. sonce, ki obstaja ne glede na to, kako ga imenujemo, in ne glede na to, ali hočemo ali nočemo verjeti v njegov obstoj.

117 views0 comments

Recent Posts

See All