top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Zakaj vlada počne to, kar počne?

Updated: Jan 27


Ker hoče izpolniti vlogo, ki jo vi terjate od nje. To pa je, da bi bila bog, ki se bo ne samo uprla temveč do konca premagala dosedanjega boga in vam omogočila vse to, kar vam je novodobna miselnost obljubila, čeprav je od začetka bilo jasno, da je to nemogoče.

(OPOZORILO: O religioznih besedah, ki jih uporabljam v svojih tekstih sem napisala obrazložitev na domači strani te moje spletne strani.)

Transformna osebnostne terapija (TOT) nam je bila dana pred 30 leti. Z njo bi lahko predelali naš ego in druge nepridiprave v sebi, ter skozi osebnostno transformacijo dosegli zdravje, suverenost in poveličanje.

Moja generacija (plus-minus 10 let) je izbrala kult v katerem so njihovi novi bogovi postali (in tudi ostali) ameriški miliarderji in njihov kapitalizem, kjer je profit edino kar šteje. Profit pa omogoča nevromarketing, na podlagi izsledkov zlorabljene psiholoije.

Bazični anksiom v tem marketingu je: PONUDI LJUDEM TO, KAR HOČEJO in kar hočejo SLIŠATI. Ob tem pa ni pomembno tudi če jih to uniči.

Vi ste pa hoteli hrano za vaš ego in čarobne palčke za dosezanje vaših ciljev.

Hudič ne more spremeniti božje kreacije in zakone narave. Lahko pa da ILUZIJO.

To je tudi naredil. Vi ste pa hoteli verjeti, da je to resničnost.

Zaradi tekšne iluzije ste pustili, da vam odvzamejo vsaki atom zdravega razuma in vas prepričajo, da lahko naradite kar koli čete – brez slabih posledic. Pustili ste se prepričati, da imate pravo na čisto vse, kar si domislite, »ker ste vi to zaslužili«.

Pustili ste se prepričati, da vedno in vsepovsod imate prav. In vam nihče ne sme oporekati niti vas kritizirati. Tudi bog ne.

Gospa dr. M, zelo draga slovenska »gurujka«, je celo izjavila neumnost v svoji brezplačni pridigi (poslušala sem na njeni spletni strani). Povedala je, da če nas notranji glas kritizira, to zagotovo ni intuicija, saj intuicija vedno govori to, kar nam odgovarja slišati!

 

Edgar Allan Poe je pred 180 leti naisal svojo čudovito pravljico »Maska rdeče smrti«. Krasno je opisal, da se od pošasti epidemije ne da ubežati.

Ne govoriti, da je to bilo takrat a medicina je napredovala....

Kaj pa medicina počne?

Dela proti naravi!


Človek dela proti naravi – narava se pa brani in hoče umakniti vse, kar jo razdira.

Ker jo človek razdira, ona vseka po človeku.

Na to človek hoče lažne bogove, ki bi dotolkli naravo do konca

in ji tako onemogočili, da se brani od človekove razdiralnosti.


Ta ošabna človekova miselnost pozablja,

da ona lahko živi in deluje samo zato, ker jo nosi telo--ki pa je stvaritev narave. Če ubija naravo, ubija tudi svoje telo in svoje strukture, ki nosijo to njegovo miselnost.


Takšna miselnost, ki ni nič drugega, kot

rakasti izrastek na telesu narave ali patološki virus, ki parazitira na telesu narave in ki bi moral biti umaknjen,

sedaj hoče takšne politike, ki bodo prisilili medicino da premaga "imunost" narave, ki jo je takšna miselnost, s svojimi dejanji sprožila.

V tej epidemiji (aii »epidemiji«) vse je usmerjeno v UBIJANJE NARAVE. Lažni bog-kreator v nas, ki je zaradi Zelenih bil vsaj malenkost potlačen, sedaj ima dober izgovor, da s polno močjo stopi na plan z edinim ciljem: PREMAGATI NARAVO/boga (tukaj gre za celotni svet mikorbov, ki nas obdaja in so nam nujno potrebni za peživetje) in uresničiti svoj lastni bogovski položaj..

Prenehajte že enkrat s svojim praznoverjem in izgovori o tem, da rešujete življenja, in s podobnimi farsami o človekoljublju.

30 let se že s polno močjo upirate, z dano nam enostavno, preprosto in poceni metodo razrešiti bolezni in druga trpljenja. Morali bi žrtvovati samo nekaj svojega ega. Pa niste hoteli!

Samo bi morali postati SONARAVNI.

Vi pa ste sprejeli novodobno miselnost in številne metode za »zdravo življenje«, s katerim ste se vse bolj ODDALJEVALI od narave/sebe/boga na vseh področjih življenja in ste rezali vse, kar vas je še povezovalo s fiziologijo/bogom/naravo.

Niti najbolj enostavnemu bogu in naravi v obliki fiziologije ne dovolite več delovati.

Vpoštevati je treba, da smo del naravne – ena celica v ogromnem organizmu sveta. Človek pa to ne želi sprejeti. (več o tem TUKAJ in TUKAJ )

Vi hočete ne samo oblast nad vsem temveč hočete biti bog kreator —in to vsaki človek na svoj način—kot vam je popularna miselnost obljubila—da je vsak bog zase in vsak ima pravo na svoje »sanje«.

Že v knjigi »Nevromarkting razbija iluzije« sem pisala o tem vendar vi še vedno ne daste svojih iluzij in hočete bogove, ki bodo uresničili obljube popularne miselnosti in onemogčili naravi , da opravi veliko čiščenje.

Opozarjala sem vas tudi na to, da ko kličete energije in meditirate o tem, naj energije pičistijo tiste, ki delajo ovire in zaradi katerih trpimo (to učijo tudi na marketinških delavnicah in seminarjih!) niste mislili na možnost, da ste mogoče ravno vi ta smet in ovira paradižu, ki bo morala biti umaknjena.

In sedaj je prišlo nekaj velikega in hudega iz narave ...

Ja, lahko bi virus ustvarili tudi v laboratoriju.

Ali res verjamete, da takšne genske mahinacije delajo samo na Kitajskem?

Kaj pa so vsa ostala igračkanja z geni, kloniranja , Muskovimi eksperimenti z možganskimi vsadki in podobno?

Lahko pa da je vse skupaj laž in izmišljeno. Vendar zagotovo je neki vzrok, da je ves svet tako ponorel!

Javna tajna pa je, da se za epidmijo skriva marsikaj. Veliko tega je že bilo pri tem, da se sesuje. Zagotovo je veliko število takšnih, ki so potrebovali neki izgovor, da bi na njega valili krivdo za katastrofe, namesto da žrtvujejo svoj ego in priznajo, da so sami zaribali.

Vse eno kako gledamo: sedaj je prišlo nekaj, kar dela veliko škodo.

To je posledica našega ravnanja ne glede na to kakšno zunanjo formo je imelo naše igračkanje boga in ne glede na to, kaj mi hočemo verjeti.

In na tej točki ste se vsi poenotili. Ni razlike med tistimi, ki se borijo za in tistimi ki se borijo proti npr. Janše.

Vsi vi, na enak način hočete imeti nekega svojega (lažnega) boga, da vas zaščiti od posledic vaših ravnanj, da ustavi naravo v svojem pohodu in da uresniči vaše sanje ter da za vas naredi, da sonce vzhaja na zahodu, ker vi to tako hočete.

Veste dobro, da osebno nisem Janšeljubec O tem sem pisala na blogu.

Vendar, kot sem to v »odprtem pismu« gospe dr. Spomenki Hribar napisala, Janša vam/jim je bil dober, ko je z manipulacijami speljal interese tiste skupine, ki so se domislili odcepitve. Dokazi za to, da so takratne želje bile neopravičene je z ene strani to, da so dosežene z manipulacijam in lažmi. Z druge pa, ker ni rezultatov – tisti vodilni niso bili v stanju izpolniti to, kar so obljubili oz niso znali narediti nekaj boljšega, kot je bila tista Juga takat.

Torej, ko Janša ni hotel služiti nekogaršnjim interesom temveč je »poskrbel zase« (kot o tem piše Šurc),--pa jim več ni bil všeč. On pa je samo uresničil bistvo tega sistema, ki ste ga vsi hoteli imetim.

Vrgli ste ga, pa ga ponovno dvigli, pa ga spet vrgli in ponovno dvigli.

In koliko vlad ste zvrgli v 30 letih? Nihče vam ni bil dober, ker vsak od vas hoče nekaj po svoje in na svoj način.

Pred 4-5 let v knjigi »Ozaveščanju naproti« sem vas že opozarjala tudi na to, da na takšen način, kjer pol ljudstva hoče eno, druga polovica pa nasprotno, a o zmagi določa resnično samo nekaj glasov, ni možno nič rešiti. Na sploh danes ne več, ko je postal vsaki človek stranka zase.

Rešitev je vedno NEKAJ TRETJEGA. Vendar to TRETJE je frekvenco višje in je multidimenzionalno. Značilnost tega TRETJEGA je, da pri tem svi imajo prav in istočasno vsi imajo krivo. Vendar, če nekdo ponudi TISTO TRETJE, vsi čutijo to rešitev za idelano in vsi prepoznajo uresničitve svojih interesov v tej rešitvi, čeprav so rešitve večinoma POPOLNOMA DRUGAČE KOT SO LJUDJE PREJ MISLILI da bi lahko bile.

Takšne rešitve so vedno nekaj čisto X, nekaj, česar se sami nikoli ne bi spomnili. In, čeprav je rešitev vedno zelo preprosta, NITI SLUČAJNO DO NJE NE BI MOGLI PRITI, ČE BI TUDI TISOČ LET TUHTALI S SVOJO GLAVO A BREZ UPORABE LOGIKE, ki je osnova Transformne osebnostne terapije (TOT)

Ko odpiramo Pandorino skrinjo v nas, iz nje lahko pride samo umazanija. Vednar, šele ko do v popolnosti doživimo, čutimo in ozavestimo to umazanijo, smo dali možnost, da se ona TRANSFORMIRA v tisto božje.


Vsi vi, ki se sicer koljete med sabo, ste dosegli ENOTNOST saj vsi, na enak način želite dobiti svojega lažnga boga, ki bo namesto vas vse v red spravil in zadovoljil vse nemogoče želje vseh 2 mil. ljudi.

Ker takšnega lažnega boga ni, zato, po zakonih logike nihče od "kandidatov" nima prednosti pred drugimi.

Zato ne morete premagati drug drugega.

In s tem je dejansko zaprt krog pekla. Sami ste ga zaprli in v njem uklenili sami sebe.

Kot o tem piše tudi Vesna V. Godina na koncu svoje knjige »Zablode postsocializma«. nihče pameten več noče prevzeti takšno vlogo ker je 2 miliona različnih pričakovanj nemogoče uresničiti.


Izhod iz tega zaprtega pekla boste našli, če boste to razumeli in dojeli.

Kot to pišem v blog-knjigi: "Človek, kreator svoje usode", nič se ne da rešiti, če se ne zavedamo in ne predelamo svoje grehe, zaradi katerih smo zaribali svet.

Priznati je treba, da v resnici pojma nimate kako bi iz tega izplavali, saj je ogromno faktorjev v igri in, na podlagi teorije kaosa ("učinek metulja"), če samo za milimetar pomakneš en faktor, se vse skupaj spreminja in ni možno predvideti kaj bo končni rezultat.

Ravno priznanje (seveda, iz polnega srca): "POJMA NIMAM", je najbolj pomembno priznanje pri ozaveščanju. S tem in takšnim priznanjem se človek in njegov ego umikajo iz igre in prenehajo biti prepreka naravi (ne glede na to za kateri nivo naše eksistence gre) da začne v red spravljati zadeve. Mic po mic- korak za korakom.

Kakšne bodo rešitve v konkretnem? To nihče ne ve. Rešitve niso na istem nadstropju kot je izhodišče. Samo treba slediti temu notranjemu vodstvu.

Sigurno je samo to, da smo nad dobiveno rešitvijo vedno navdušeni in presenečeni. In se jasno zavedamo, da iz naše omejene človeške glavi nikoli ne bi mogli priti do tako čudovite rešitve.

Ker ste dosedaj v vašem življenju vi vodili igro, pa se je vse sfižilo, ne pričakovati, da vas bo notranje vodsto hvalilo ali kakor koli se strinjalo z vami.

Kot kar v trgovino ne gremo po 5 kil čistoče, temveč do čistoče pride, ko umaknemo umazanijo, tako je tudi, ko gre za nas. Zato se pripravite videti svoje grehe, da bi se oni lahko postopoma transformirali. Tisti, ki se upre, bo zlomljen.

Torej, pot je narejena in izhod odprt. Od vaše odločitve je odvisno kako bo naprej.

Upam, da boste znali slediti poti, ki pelje ven...

155 views0 comments

Related Posts

See All