Blog

Svet iz drugačne perspektive

Zakaj vlada počne to, kar počne?

Updated: Aug 9


Ker hoče izpolniti vlogo, ki jo vi terjate od nje. To pa je, da bi bila bog, ki se bo ne samo uprla temveč do konca premagala dosedanjega boga in vam omogočila vse to, kar vam je novodobna miselnost obljubila, čeprav je od začetka bilo jasno, da je to nemogoče.

(OPOZORILO: O religioznih besedah, ki jih uporabljam v svojih tekstih sem napisala obrazložitev na domači strani te moje spletne strani.)

Transformna osebnostne terapija (TOT) nam je bila dana pred 30 leti. Z njo bi lahko predelali naš ego in druge nepridiprave v sebi, ter skozi osebnostno transformacijo dosegli zdravje, suverenost in poveličanje.

Moja generacija (plus-minus 10 let) je izbrala kult v katerem so njihovi novi bogovi postali (in tudi ostali) ameriški miliarderji in njihov kapitalizem, kjer je profit edino kar šteje. Profit pa omogoča nevromarketing, na podlagi izsledkov zlorabljene psiholoije.

Bazični anksiom v tem marketingu je: PONUDI LJUDEM TO, KAR HOČEJO in kar hočejo SLIŠATI. Ob tem pa ni pomembno tudi če jih to uniči.

Vi ste pa hoteli hrano za vaš ego in čarobne palčke za dosezanje vaših ciljev.

Hudič ne more spremeniti božje kreacije in zakone narave. Lahko pa da ILUZIJO.

To je tudi naredil. Vi ste pa hoteli verjeti, da je to resničnost.

Zaradi tekšne iluzije ste pustili, da vam odvzamejo vsaki atom zdravega razuma in vas prepričajo, da lahko naradite kar koli čete – brez slabih posledic. Pustili ste se prepričati, da imate pravo na čisto vse, kar si domislite, »ker ste vi to zaslužili«.

Pustili ste se prepričati, da vedno in vsepovsod imate prav. In vam nihče ne sme oporekati niti vas kritizirati. Tu