top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

ZAKAJ TRDIM, DA NIKOLI VEČ NE BO TAKO, KOT JE BILO POPREJ?

Updated: Jan 27


Tirnice narave/boga/evolucije/logike ... se že miliarde let usklajujejo in gredo svojo smer.

Človek, ki je na svetu šele »nekaj minut«, je samo minimalni delček narave. Kljub temu, smo si vzeli pravice v zadnjih nekaj desetletjih zanikati vse druge »bogove« in pravila ter sebe ustoličiti za glavnega boga in gospodarja vsega sveta. Zanikamo vse strukture in vsa pravila, ki so tekom milionih let dokazali svojo veljavo, ter z našo omejeno človeško glavo postavljamo svoja pravila in diktate in pričakujemo, da se bo ves svet podredil nam in potrdil našo iluzijo o naši nadmoči.

Pozivamo se na znanost, ki jo niti slučajno ne vpoštevamo, če ne potrjuje našo veličastnost in naše bogovske pravice. Ne vpoštevamo fiziologije, evolucije, logike. Tudi matematike ne, ki je že zdavnaj dojela teorijo kaosa (popularno imenovano »učinek metulja«). Dokazala je, da zadošča že majhna sprememba enega od številnih faktorjev ki so v igri v nekem procesu, in se sesuje ali drastično spremeni vse.


Narava/bog nekaj časa dovoli, da se igračkamo na ta način, kot vi dovolite svojem otročičku da vas »premaga«, da uživa v iluziji svoje nadmoči in da gradi svoje peščene gradove na vašem telesu.

Potem pa pride čas, da treba stopiti naprej.

Če pa se otrok preveč vživi v svojo vlogo verujoč, da so njegovi peščeni gradovi resne in trdne strukture in da je njegova nadmoč nad vami resnična, vi se enostavno dvignete, stresete s sebe njegove peščene gradove in nadaljujete svojo pot.

Pred 30 leti, moja generacija in plus-minus nekaj starejši in nekaj mlajši od mene, je hotela spremembo. Dobili so možnost in tudi pomoč!

Dobili smo tudi smer in pot, v katero je bilo treba nadaljevati.

Obdobje, ki je sledilo bi moral biti period »sodnega dne« oz »absolventski čas« za naprednega študenta, v katerem vsak naredi svoje zaostale izpite (ker naše trpljenje je kot enica, zaradi nenarejene lekcije), napiše »diplomsko« in kot suverena oseba stopi v življenje da bi nadaljeval svoj razvoj v pravo smer in na pravi način.

Številni so pošli z mano vendar marsikdo je imel za cilj samo zasesti položaj prejšnjih a odstavljenih lažnih bogov. Marsikdo je hotel naučiti manipulirati, ali znebiti se posledic svojih ravnanj, naprej pa nadaljevati na star način....

Skupaj bi morali hoditi v zadano smer in graditi to pot za sebe in tudi za naše otroke—za vas, ki ste sedaj odrasle osebe.

Ostala sem sama.

Pritisk proti meni, s ciljem uničitii me in s tem umakniti to pot, ki sem jo zastopala, je postajal vse večji.

Nisem bila kos situaciji in nisem mogla prebiti obroč, ki se je gradil okoli mene. Nisem videla druge možnosti kot poskušati ubežati.

Tako sem se pustila premagati in sem v popolnosti prepustila teren tistim, ki so širili laži in prevare.

Dejansko sem vas pustila na cedilu.

Niti opazila nisem koliko časa je minilo. Opazila sem šele, ko pa je prišlo, da se ponovno vrnem na sceno.

Čeprav sem vedela, nisem se pa dovolj globoko zavedala, da se več ne obračam moji generaciji. Nje praktično ni več. Temveč se obračam popolnoma novim generacijam, ki večinoma pojma nima o periodu med 1990 – 2000.

Ne veste za dano nam pot, ker vaši starši so raj zgrabili pot iluzije in uničenja. Tako so tudi vas postavili na tisto pot domišljavosti in iluzije, ki je za vas postala samoumevna in edina »resničnost«. Zato tudi težko razumete o čem jaz govorim.

Če boste prebirali moje tekste, počasi boste razumeli zakaj trdim, da je ta »moja« pot edina ta prava. Če pa mi boste sledili, lahko tudi sami vidite. Tudi v tem tekstu vam bom to poskušala prikazati. Vendar problem je kompleksen in je meni še vedno neverjetno težko prikazati ga na preprosti način.


 

Torej, človek je postal preveč drzen v svojem prepričanju, da je bog nad vsemi bogovi in da sam po svoji želji lahko spreminja in kreira svet.

Lahko bi rekli, da se je bog naveličal naše ošabnosti in že 30 letnega zavlačevanja, zato sedaj stopa naprej.

Zato se sesuva ta naš svet peščenih gradov.

Če pa hočemo vse vrniti v stare tirnice, bomo še mi zakopani.

Če hočemo preživeti, se moramo MI SAMI korenito spremeniti. Bolj pravilno je reči: da se, na prvem mestu moramo zavedati svoje neumnosti in vse te škode, ki smo jo nardili s svojo omejeno človeško glavo. Če to dojamemo, več ne bo težko PREPUSTITI SE, da bi z nas bil umaknjen ta rakasti izrastka, ki smo si ga sami ustvarili na našem originalnem bitju.

Na ta način lahko zasedemo naše mesto v tej komplicirani sestavljanki, ki se imenuje ŽIVLJENJE. In ko smo sprejeli pravila igre, lahko prosperiramo. Saj narava je ustvarjena tako, da raste in razvija se vendar samo v sozvočju z ostalim in z vpoštevanjem pravil igre.

Tudi popularne metode govorijo, da moramo spremeniti svojo miselnost. Vendar, one hočejo s starim, zastarelim in nepravilnim »hardware«-jem biti kos novim »software«-jem.

Preprosto povedano: zamenjati moramo celo svojo glavo ne pa z isto to staro in omejeno glavo izmišljati načine, kako naj bi bilo drugače.

S popularno miselnostjo ste od sebe naredile POSNEMALCE. Samo, za razliko od otrok, ki se dobro zavedajo da niso učitelji ali zdravniki ali inžiniriji, ko se igrajo, kot da bi bili, človek si je hotel verjeti, da je res strokovnjak. Otork se je samo igral da operira, človek pa je resnično vzel nož in rezal — in ubija vse živo, pa tudi sebe.

Nesreča nikoli ne pride naenkrat in brez opozorila. Tudi apokalipsa ne.

Opozrajajo vas številni strokovnjaki.

Tudi jaz vas opozarjam že 30 let!

Opozorila že nekaj časa prihajajo tudi od narave. Korak za korakom. Vsako naslednje je malo močnejše od prejšnjega. Kot v šoli: najprej ustno opozorilo, po tem pisno, pa slaba ocena ... na koncu pa letiš iz šole.

Človek je že prej dojel opozorila, (npr. v zvezi z uničevanjem gozdov) vendar je na njih odreagiral s tem, da je sebe vse bolj povzdvigoval v vse večjega in vse bolj drznega lažnega boga. Ta lažni bog pa sedaj, v novi obliki še naprej hoče podrejati, kreirati in upravljati z univerzumom. Narava pa ne prenese (lažne) bogove nad sabo!

Čas za opozirla pa je iztekel. Sedaj gre za res. Prišli smo do skrajnje točke. Tisti, ki ne izstopi sedaj, gre v naslednjo fazo sesuvanja. Kakšna naj bi bila? Ne vem. Lahko je kot ta potres v Zagrebu...

Upam, da bodo klofute bolj »osebno« usmerjene. Na primer v obliki osebnega propada ali neke težje kronične bolezni, ne pa v sesuvanju sveta.

Iz bolj sesutega stanja bo težje izstopiti vendar z veliko truda še vedno lahko uspe.

Potem se bo to kolo toliko obrnilo navzdol da izstop ne bo več možen ...

Einstein je povedal, da ne ve, kakšna bo III svetovna vojna. Ve pa, da bo IV vodena z loki in puščicam.

Mogoče pa, da je še on bil preveč optimističen. Če se človek ne zdrami ob tej epidemiji, temveč bo hotel nadaljevati po starem, bo uničil samega sebe a življenje se bo nadaljevalo v neki popolnoma novi obliki.

Moj poklic ni jasnovidost. Dovolj je, da vidim, da vse gre v smeri uničenja. Tudi za sebe ne vem, ali mi je/bo uspelo izstopiti ali sem še vedno noter. Zagotovo pa vem, da številni od vas še imajo možnosti izstopiti in začeti resnično in na pravi način graditi svoj lasten, bolj srečen in bolj uspešen svet. Odvisno je samo od vas. Če vse hočete vrniti v stare tirnice, ste zapravili svojo priložnost, ki se ne bo nikoli več ponovila.

Na primer Benetke! Ali je kdo še sploh lahko pomislil, da je lahko voda v Benetkah prozirna in modra?

Ali pa da je onesnaženje sploh tako hudo kot je?

Marketing poučuje kako treba usmerjati ljudi: najprej jim ponudiš neko majhno spremembo, pa utihneš. Ljudje se razburijo, potem se umirijo in se vse pozabi.

Po nekem času spet ponudiš nekaj v tej smeri, v katro si se odločil usmerjati ljudi. Ljudje se bodo mogoče še malo razburjali, vendar zadeva jim postaja vse bolj »domača«.

Pri naslednjem koraku sploh ne bodo več odreagirali. Navadili so se.

To se dogaja s kloniranjem in manipulacijami z geni.

Prva pošast na to temo je bila klonirana ovca.

Tudi, če ste se zavedali, da pri tem nekaj le ni v redu, zagotovo niste znali definirati zakaj vam se zdi kloniranje neprimerno. Zato so vas lahko hitro prepričali v korist genetskih manipulacij, a vaše razburjanje so proglasili samo za neko zastarelo moralno normo, brez kakršne koli osnove, ali za zastarel in primitiven način razmišljanja, za praznoverje in podobno.

Če bi bili pripravljeni zavedati se sebe (svojih grehov—hudobij) v konkretnem življenju, takrat bi se zavedali tudi celotnega konteksta, v katerem ste vi en delček. Takrat bi lahko videli, da niste vi ta zabiti butelj, ki ni v stanju »pravilno« in »sodobno« razmišljati in »slediti napredkom«.

Znali bi definirati, zakaj vam je vtikanje v gene neprimerno. Zavedali bi se, da so genske mahinacije še hujše vtikanje v naravo kot je to bilo prej. In bi znali sklepati: da če narava vrača udarec in se jo ne da podrediti, zato te nove oblike vtikanja bodo imele veliko-veliko bolj katastrofalne posledice, kot so imela dosedanja vtikanja v naravo.

Na to je prišla bolezen norih krav.

Ali je sploh kdo pomislil, da je to bila »kazen« na uničevanje narave? Zagotovo ne.

Manipulacija pa je zato manipulacija, ker naredi vse, da zakrije sledi in na sploh zakrije povezavo problema z manipulatorjem, ki ga je izzval.

Nekateri ste pomislili, da je bolezen norih krav opozorilo zaradi kloniranja. Ker pa niste znali definirati, so vas hitro prepričali, da ste nori vi, ker trdite takšne »neumnosti«.

Pa tudi tistim, ki dobro vedo, da je učinek metulja matematično znana zadeva, je praktično nemogoče dokazati povezavo meg hurikanom na nekem koncu sveta z določenim metuljem in določenim njegovim zamahom s krili.

Zagotovo bi se dalo povezati tudi na drugačen način in ne samo v procesu ozaveščanja, če ljudje ne bi hoteli živeti v iluziji in upati, da je njihova iluzija resničnost.

Po tem pa precej časa ni bilo nič za slišati o genskih mahinacijah.

Za nas je izginilo. In nihče ni pomislil, da tisti »znanstveniki« le ne bodo odnehali, da se naprej igrajo bogov.

Po tem so se začele govorice o genski spremenjeni hrani ...

Pa o kloniranih rožicah....

Pa z genetskim inžinjeringom narejenih novih sort hišnih ljubljenčkov. Res, da so preobčutljivi – kot so povedali v nekem videu o novih sortah mačk, in obolevajo od številnih bolezni, vendar kdo mari za to. Tudi povedano je, kot neka normalna informacija o čisto normalni zadevi.

In koga naj je briga, da vsi, tako nastali degenerirani in manj vredni stvori omogočajo super profit farma industriji, po ceni uničenja življenja. Pomembno je, da je zadovoljena ničemrnost ljudi, ki so v stanju ogromno plačati, samo da bi imeli nekaj ekstra.

Po tem so začeli prikazovati kloniranje hišnih ljubljenčkov na Japonskem in Kitajski

Več ne reagiramo! Saj je vse to postalo znano za naša ušesa in več ne razmišljamo o tem.

Ker pa še vedno številni »zastrižejo z ušesi«, zato so ubrali novo taktiko: širiti novico o tem, da se prašičje bolezni lahko izognemo edino s pomočjo genskih manipulacij. Pa pomanjkanje hrane pa to in ono....

Kot opravičilo za kloniranj človeka pa bodo trdili, kako je to blagoslov za tako silne želje po otroku teh bogih ljudi, ki to ne morejo imeti...

Vi pa boste zgubili še tisto malo zdravega razuma, ki vam je po veh manipulacijah z vami še ostalo in vse blagoslovili.

Ko pa pride katastrofa, pa so vsi presenečeni.

Z malo logike bi se dalo rešiti vse.  Samo bi bilo potrebno začeti »pometati pred lastnim pragom«.

Brez miliardnih stroškov, brez nevarnosti, brez trpljenja...

Na vse te genske zadeve pa tudi zato nihče več ne reagira, ker je nevrolinvistično programiranje poskrleblo za preimenovanje zadeve. Tako so napisali, da pač to ni »vtikanje« v gene in evolucijo temveč »izboljševanje in skraševanje milionov let trajajoče evolucije.«

No ja, evolucija je res neprimerna. Če bi bila primerna, ne bi prišlo do ustvaritve takšnega domišljavega in ošabnega bitja, za kakšnega se je izkazal človek! Vendar, narava, čeprav počasi, le popravi svoje »spodrsljaje«. Zato bo vrnila udarec na prefinjen način. Dejansko ne bog ne narava ne bodo nič naredili proti človeku! Ni potrebe! Saj človek intenzivno dela na tem, da UNIČI SAMEGA SEBE.

In tako se počasi navajamo na vsako zlo, da niti zamisliti ne moremo več, da to, kar smo sprejeli za normalno le ni normalno.

Takšnih reči je pa ogromno, na sploh na področju etike in morale, kjer sprejemamo za neoporečno in sveto to, kar niti slučajni ni to.

Ali smo res tako topoglavi in tako zelo hipnotiziriani, da potrebujemo svetovne katastrofe, da bi spregledali?

Pa tudi sedaj je vprašanje ali bomo res spregledali?

V medijih piše in govori, da je sila pognala ljudi da spreminjajo navade in dosedanje organizacije in da uvide, da se marsikaj da narediti tudi drugače, kot smo to počeli dosedaj.

In tudi o okostnjakih pišejo, ki jih je epidemija privlekla na površje.

Vendar ta konkretni, materialni nivo je samo en del naše realnosti. Najbolj pomemben pa je človek s svojimi lažnobogovskimi iluzijami. On lahko spremeni marsikaj, vendar če jih spreminja ista ta omejena človeška glava ki je upravljala dosedaj, od teh sprememb ne bo veliko koristi. Kot stroj z napako: kakršni koli izdelek bo delal, vedno bo vse z napako.

A človek sam se še vedno močno upira, da bi do dna duše dojel svoje grehe in s tem omogočili spremembo sebe.


PAZITE!

Človek se NE SME SAM LOTITI SPREMINJANJA SEBE!!!

Človek je preveč neumen in nesposoben, da bi znal spremeniti sebe.

Človek se lahko samo prepusti, DA BI GA SPREMENILI - dejansko ga vrnili v soskladje z naravo (SONARAVNOST). Spremeni ga pa samo narava sama, ki jo, pri človekovi materialni ravni imenujemo »fiziologija«, a na mentalno - emocionalni in duhovni ravni pa »bog«, »intuicija« ali »višji jaz«...

Lažne bogove (ne samo tuje temveč v prvi vrsti svoje), lahko vidimo, če določene kontekste začnemo opazovati z »druge strani«.

Vzemimo na primer trditev (iz medijv) da: »Niče ni pomislil, da se lahko zgodi takšna epidemija tudi v današnjem času".

To pa ni res! Jaz sem opozarjala in tudi števini drugi, bolj vplivni in bolj pomembni od mene, pa nihče ni hotel poslušati!

Če to izjavo pogledamo tudi z druge strani, ona pomeni, da sta človeštvo in medicina postali silno ošabni v igranju boga in so bili prepričani, da že vse vedo, vse obvladajo in so vse uredili.

Pomeni, da smo silno omejeni, ob tem pa zelo drzni v svojih prepričanjih kako vse vemo in obvladamo.

Pomeni tudi to, da so vsa ta cepljenja npr. proti gripi brez smisla (in samo marketinške poteze).

Za cepljenje proti gripi ter ošpicam in mumsu smo se pred 50 leti učili na fakulteti, da so nesmiselne. Namreč, ni vsaki prehlad »gripa«. A virus gripe se zelo hitro spreminja tudi tekom ene sezone. Zato sedaj narejeno cepivo za naslenje leto več zagotovo ne bo delovalo, lahko pa celo sproži bolezen. A za cepivo proti ošpicam in mumsu (kot nam je trdila profesorka pediatrije leta 1974) ni bilo nobenega medicinskega opravičila. Narejen je bil izključno s ciljem zmanjšati bolniške zaradi nege bolnih otrok.

Vendar nihče ne bo priznal, da je vse to okoli cepljenja proti gripi (pa tudi druga) samo FARSA.

Pri homeopatiji sem se učila o nemških statistikah, (a oni to delajo zelo precizno), da je pri vseh nalezljivih boleznih obolevanje že močno upadlo, ko so sploh začeli cepiti. Zaradi cepljenja pa krivulja obolevanj NI pokazali bolj strmi padec, kot bi bilo za pričakovati pri uspešnem ukrepu. Nasprotno! Število obolevanj je veliko počasneje upadalo, kot bi to po naravnem toku. Marsikdaj se je obolevnost celo povečala.

Tudi jaz nisem ravno hotela verjeti temi krivuljami. Sedaj pa se nam vse to odvija pred lastnimi očmi:

Močno se trudijo razviti cepivo ... Ga pa še ni.

Za raziskave pa potrebujejo milijarde. In panično človeštvo je pripravljeno vse plačati. Zato se delnica farma industrije dobro držijo, ko vse drugo propada.

Po tem bodo razvili to cepivo in ga bodo masovno vsiljevali. Tudi Trump si hoče prilastiti monopol nad cepivom ker je to »lova do krova«!

A vi, prestrašeni in panični, boste navalili na cepiva – na vsa cepiva. In, čeprav se sedaj tako upirate cepljenjem, panika in manipulacije vas bodo prisilile, da postanete pohlevne ovčke. Pozabili boste tudi to, kar se je dogajalo pred vašimi očmi. Pustili se boste prepričati da je cepivo rešilo svet, čeprav to ni tako. Saj naloga nevrolngvističnega programiranja je ravno ta, da prepriča ljudi da verjamejo to, kar nekdo hoče od njih da bi verjeli.

Epidemija je že šla MIMO!

Ja, val cunamija gre še naprej, dok ne obide svet. Vendar čez nas je že prešel. Nekaj časa bo še raslo število obolelih.

Kot pri prometni nesreči. Trčanje je trajalo sekunde. Neki potniki so umrli takoj. Marsikdo pa od takrat zadobivenih poškod umre šele po nekem času.

Torej: cepiti bodo začeli PO TEM KO JE EPIDEMIJA ŽE MINILA! Minila je sama od sebe in nikakor ne zaradi nekakršnega cepljenja.

Zato to cepljenje nas ne bi ščitilo ni od česa!

Če smo naredili lekcijo, ki jo je bilo treba pri tej epidemiji, se ta epidemija ne bo vrnila nikoli več.

Če pa lekcije nismo naredili, bo začel novi krog, vendar ta bo šel s spremenjenim virusom. Saj so že sedaj ugotovili, da se je virus spremenil. Tudi to je bilo povedano, da je ta virus samo varianta istega virusa, ki že nekaj let redno kroži in vsako leto prihaja nazaj pod nekim drugim imenom.

Torej, VRAČA SE, samo v malo spremenjeni obliki.!!!

Zato to cepivo, ki ga sedaj razvijajo nima in tudi v bodoče ne bo imelo nobenega učinka.

Za karanteno se je pa skril en »božji trik«!

Zaradi karantene ne boste imeli izgovora, da niste imeli časa za kontemplacijo!

Namreč, vsaki posameznik bi pa moral razmisliti o sebi in svojih grehih, ker trpimo zaradi grehov. Ti grehi se v homeopatiji imenujejo »mizame«, v psihologiji za »v podzavest potlačeni nepridipravi«, vi pa, ko vaš pralni stroj ne dela, njegov »greh« imenujete »napaka/okvara«.

Dovolj bi bilo, da s ščepcem logike razmislite o vseh teh popularnih metodah miselnosti in metod za »zdravo življenje« ki jim tako zvesto sledite že desetletja.

Pomislite, koliko ste »zdravih izdelkov« in prehranskih dodatkov požrli v svojem življenju – za zdravje!

Te dni sem slučajno na radiu slišala oglas za Angal, pa še za neko sredstvo, kjer je še posebej povdarjeno da je z ANTIVIRUSNIM DELOVANJEM!

Vsa mogoča glasila objavljajo izjave strokovnjakov, ki so primorani priznati, da ni zdravila proti virusu, tukaj se pa javno oglašuje in konkretno trdi da deluje »antivirusno«. Vi pa boste raj popljuvali strokovna mnenja in verjeli tem nategom.

Od španske gripe ni bilo nič tako nevarnega kot naj bi bila ta epidemija! A ta epidemija je nastala sedaj, ko teh zadnjih 10 let »skrb za zdravje« ne more več biti večje. Nikoli v zgodovini niso toliko služili na račun »bio« izdelkov, prehranskih dopolnil, vitaminsko-mineralnih dodatkov in tudi raznih tečajev za zdravje in uspešnost, kot v tem zadnjem desetletju.

Če bi vse to res delovalo, ne bi smela nastopiti takšna epidemija, saj ne med tistimi, ki tako zvesto uporabljate te popularne izmišljotine za katere verjamete, da so resnična znanost in učikovitost.

Morali bi se tudi počutiti varnim brez skafanderjih in dezinfekcijskih sredstvih....

In tudi brez nujne psihične pomoči na vsakem koraku (zaradi ogromnega števila ljudi v paniki).

Na sploh tisti bi se morali počutiti varni, ki tako povdarjajo svojo »intuicijo« in »čutenja« na podlagi katerih obsojajo vse in vsakega, ker pač v njem »čutijo negativnost«.


Ni vam treba verjeti meni! Verjamite tudi sedaj svoji tej in takšni »čuječnosti«!

Vaša panika je znak, da se počutite ogroženim.

Če ste dosedaj zvesto sledili napotkom, ki so obljubljali zdravje in uspešnost, sedaj se pa počutite ogroženi, to pomeni, da to, kar ste dosedaj naredili za svoje zdravje in uspešnost, le ni bilo učinkovito. Če bi bilo učinkovito, vaši občutki ne bi reagirali z alarmom in se ne bi čutili ogroženi.


Berite naprej

1,436 views0 comments