Blog

Svet iz drugačne perspektive

VOJNA PROTI CEPLJENJU JE TUDI DOGMA

Updated: Aug 12, 2021


O tem, kako se z dosedanjim in sedanjim – dvodimenzionalnim - načinom razmišljanja ne da nič doseči, sem pisala v knjigi »Ozaveščanju naproti«. S takšnim razmišljanjem iščemo rešitev kot aritmemtično sredino na naši dvodimenzionalni ravni. Tista, ta prav rešitev pa je NEKAJ TRETJEGA! Ona je frekvenco višje in je multidimenzionalna.

V knjigi sem na nešteto konkretnih primerih prikazala za kaj gre.


Iz tega je že bilo jasno, da vaše borbe brez uporabe principov Transformne osebnostne terapije (TOT) ne morejo pripeljati do pravega uspeha. So samo vojne, ki razarajo in nič ne gradijo. Samo je vprašanje kdo vodi igro, oz. kdo zmaguje—vendar principi iger so vedno popolnoma enaki.


Ko se me je dotaknila vaša obupana vojna proti cepljenu sem o tem in pisala in marsikom razlagala, da se z vašo vojno priti cepljenju na takšen način, kot ga izvajate, ne bo dalo nič doseči. Celo sem predvidela, da bo nastala ravno takšna situacija, ki jo sedaj imamo s korono.

Ne, nisem jasnovidka. Gre za preprosto logiko in GEOMETRIJO. V geometriji spojiš točke in podaljšaš črto naprej in vidiš kam bo pripeljala.


In moje predvidevanje se je uresničio v veliko hujši obliki, kot bi jaz to sploh mislila.

In še vedno nihče se ni zdramil, da bi utogovil da sem imela prav in da vsaj malo pokuka v to kar ponujam. Če bi res imeli v interesu umakniti cepljenje, bi zagrabili vse, kar bi lahko pripeljalo do uresničitve vaših ciljev. Vendar niste hoteli niti pokukati v to, kar sem nudila. To je že bilo dokazilo, da vam niti ni cilj umakniti cepljenje. Cepljenje je bila samo fasada, za katero se je skrila borba za moč in premoč in vaša želja po krvi. Pred 30 leti je grešni kozel bila armada. Sedaj je cepljenje. Naslednjič bo spet nekaj drugega—če bo sploh še »naslednjič«.


Tudi o tem sem veliko pisala kako ste vsi hoteli ravno to, kar se dogaja, tudi če niste ravno tako zamišljali. Oziroma, to stanje sedaj je posladica vašega razmišljanja in dejanja. Nihče pa vas ni mogel odvrniti od vaših namenov. Nobeno opozorilo ni zaleglo. Samo ste terjali svoje in terjali vojno.


Naredila sem pa eno napako. Njo sem dojela, ko sem pred kratkem začela brati knjigo »Ideološki konstrukti o cepljenju«, ki jo je napisala Mateja Černič.

Knjiga je nastala na podlagi njene doktorske disertacije izdana 2014.

Res da takrat še ni bilo korone, sem pa vseeno presenečena, da je tako podpirana in omogočana, na sploh ko sem te dni brala kako je nek zdravnik pri nas na vodilnem položaju izgubil položaj ker je upal odprto govoriti o cepljenju in o nevšečnostih od tega.


Torej, avtorica opisuje, kako je vse to o cepljenju dogma in kako se ona implantira v ljudi.

V teh zadnjih dveh letih smo lahko videli in doživljali v resnici vse to, kar je ona pred leti natančno opisala.

In, kot ona opisuje, tipično za dogmo je, da se v njo slepo verjame in se v njo MORA slepo verjeti. In samo si takrat vpoštevan, če v njo slepo verjameš, oz jemlješ kot samoumevno, ker se o dogmi ne (sme) diskutira. Če pa si znanstvenik ali pa znaš znanstveno razmišljati in najdeš neki medež na tem konstruktu, tudi če si bil priznan znastvenik, celo nobelovac na tem področju, ne bodo sprejeli tvojega dvoma in na znanstven način preverili, temveč te bodo takoj oklicali za norca, za neprijatelja naroda in te linčali, nabijali na križ ali dali na grmado.


In to je ta del, ki sem ga izpustila iz svojih trditvi o tem, da s svojim vojnam le ne morete zmagati.

Resnica je, da mogoče le uspete zmagati brez da raztreščite celo Zemljo vendar to ne bo napredovanje saj se bo samo ena dogma zamenjala za drugo, ki bo, kot to lahko že sedaj vidimo, samo veliko hujša od prejšnjih in le vodi v propast celotnega človeštva.


Ne samo na področju cepljenja temveč, kot sem to zadnja leta videla, totalno na vseh področjih in vsi sledite svojim dogmam. In ne vpoštevate nič in nikogar, ki upa podvomiti v vaša stališča in vaše trditve. In ta drugi ki ga linčate je lahko celo slovar, ki opisuje pomen besed, ki pa je drugačen od tega, kar vi trdite. In ta, ki ga je treba izbrisati, ste pogosto vi sami, ko zanikate in ne priznate to, kar ste vi sami ravnokar povedali, napisali ali naredili in kar kaže drugčen smisel in pomen od tega, ki ste vi temu dali oz hočeta, da bi vsi, kot dogmo sprejeli. Tudi, če vaše telo "podvomi" v npr. vaše neumne ukrepe »za zdravje« in noče teh sprejeti, tudi njega ubijate s trpinčenjem in ne vpoštevate pri tem nobeno fiziologijo—ki je bog na vsakdanji ravni. Celo temu bogu-naravi/fiziologiji vzamete avtoriteto, ker je proti vašim dogmam o tem, da ste vi sami bogovi in lahko, brez posledic, urejujete svet tako, kot se tega domislite.

Tako tudi avtorica, ko sem poslušala neki njen intervju, od svojih trditvi dela dogmo. Tudi za njo ne velja nobena izobrazba, nobena izkušnja, popolnoma nič, kar nasprotuje njenim konsturuktom. Tudi če je osnova resnična, njeni konstrukti prevazidejo področje dokazljivosti in so enako hipotetični, kot kar obdolžuje hipotetičnost trditvi o cepljenju. In tudi ona se ne obnaša znanstveno, kot to terja od drugih. Saj niti slišati noče o čemerkoli, kar bi bilo drugačno od njenih trditvi in nedokazanih konstruktih.


In zato kako pričakujete da boste zmagali proti dogmi cepljenja ko pa sami nastopate z dogmam. Kako cepljenju ni cilj ustvariti zdravje temveč oblast nad ljudmi, tako tudi vam, ki ste proti, ni cilj zdravje temveč oblast. Če bi vam bil cilj zdravje, ali celo odkloniti cepljenje, ki naj bi bilo izvir težavam, bi sprejeli vsaki način, ki vam obljublja ta cilj. Vi pa nič drugega ne sprejemate, niti prisluhniti nočete. Vse odklanjate, kar pa ni VOJNA ker ste vi tako zamislili, ker ste od VOJNE naredili dogmo.


In ker se ne daste zbuditi iz svojih novodobnih religioznih dogmi, niti to ne vidite, da to kar ste DOBESEDNO pred nekaj dnevi sesuvali, sedaj sami gradite in to prinašate kot novotarijo..., da bi spet to isto, po kratkem času spet sesuvali.

Ni narobe, če nam nekaj ne uspe. Narobe pa je, da se nočete ozirati nazaj, da bi se učili na napakah, čeprav to kvaliteto obvladajo tudi živali.

In od plastičnih vrečk za enkoratno uporabo do terorističnih diktatur vse samo ponavljate in ponavljate. Vendar hočete verjeti, da je to »revolicionarna novotarija« ki ste jo vi in samo vi izumili.

Pred nekaj leti so me imeli za norca, ker sem plastične vrečke le prihranila za ponovno uporabo. Sedaj mi eni in isti DOBESEDNO solijo pamet kako je treba varčevati pri plasiki zaradi onesnaževanja. In ne daj bog, da omenem, da sem jim jaz to pred nekaj leti poskušala dopovedati ker takrat me spet imajo za norca, ki se upiram naučiti njihovih modrosti in jim nočem dati priznanje za »njihove revolucionarne dosežke in iznajdbe«.


Ker je življenje postalp tako hitro, vse to lahko vidite ker se odvija pred vašimi očmi. Pa še to nočete.

Človeštvo že zdavnaj ne napreduje samo nazaduje. Boste rekli da pač tehnologija ja.

No ja, vendar zamislite koliko vaših množganskih celic propade ker jih ne boste več aktivirali saj bodo računalniki delali namestro vas. Ni se za čutidi, da marsikjer norca delajo od tistih »nabildanih« da pač imajo mišice, v glavi pa nič. Saj to veste, da mišice treba vsaj uporabljati, če nočemo da zakrnijo. Vendar možgane pa niti slučajno nočete bildati temveč se prepuščate »umetni inetligenci«.

Ampak tudi o tem sem že pisala—pa je bilo zaman.


Sedaj sem v resnici hotela samo dodati, da z dogmo proti dogmi ne morete zmagati tako, da bi to prestavljalo napredovanje za kogarkoli. Tudi za zmagovalce ne. Saj se v biti nič ne spreminja, samo se spremenijo tisti, ki ustvarjajo svoje dogme, svojo lastno religiji, ki jo lahko vsilijo drugima. In ti bodo spet tako uničili drugače misleče, kot so to naredili tisti prejšnji. Tudi o tem sem pisala v »Odprtem pismu Spomenki Hribar«.


Tudi homeopatija v resnici postala šerada. Ustvarjajo se dobesedno milijarde raznih »zdravil« in vsi se pozivajo na Hahnemanna , čeprav se vsi uporno izogibajo razumeti, kaj je Hahnemann v resnici postavil. Ker »mizame« zaradi katere trpimo, so naši GREHI, naše hudobije. Menda nikoli niso tako hudo označevali vsega in vsakogar za hudobca, istočasno pa sami bili absolutno proti temu, da bi naredili introspekcijo svojih hudobij.

In zato mislim, da je opravičeno trditi, da ne samo, da smo to o čem sem že pisala (človek, kreator svoje usode) temveč tudi takšne »uspešne terapije« so dejansko MOČNO DOPRINESLE da se ustvari takšno katastrofalno stanje ki ga imamo sedaj.


Lahko bi rekli tako: vse metode, ki jih tako zvesto sledite, dejansko mečejo pod preprogo. Homeopatija pometa to, kar je procurljalo ispod preproge vendar samo pometa ven v okolje. To je lahko bilo uspešno nekaj časa. Vendar sedaj se ti hribi smeti, sesuvajo nazaj na nas.


Sicer jaz sem se prenehala javljati, ker sem videla, da vse skupaj nima več absolutno nobenga smisla. Ne samo, da nič ne jemljete resno in ker niste v stanju razmišljati a ego vam je tako silno veliki, da ne dovoli nič kar ni po vašem, temveč tudi zato, ker je bilo jasno, da se ta lavina ne bo več dala ustaviti. Pekel se je pa zaprl.


Pekel je prej bil zaprt. S TOT smo dobili pot ven. Povedano pa je bilo, da se bo pekel spet zaprl in tisti, ki so ostali notri, bodo uničeni a brez možnosti izhoda.

Se je pa spet odprlo, vendar lahko gre ven samo tisti, ki je v stanju in pripraljen narediti potrebne lekcije.

To kar ste dosedaj počeli, in sedaj ponovno nadaljujete, pa ni to kar bi vas pripeljalo skozi izhod. Torej, iz pekla ne boste mogli priti čeprav je odprt. Ven bo prišel samo tisti, ki je v stanju in pripravljen uporabiti principe TOT.


Zaradi vsega tega, ne bom več pisala in poskušala kar koli razložiti, dopovedati. Vendar TOT ostaja še naprej aktuelna in dejansko edina metoda, s pomočjo katere se lahko prebiješ ven.

Če se mogoče najde kdo, ki mu je dovolj te podganje dirke in brezsmiselnih vojni in trpljenja, in če je pripraljen vložiti malo truda da bi usvojih drugačnost, ki ga bo popeljala ven, sem mu na razpolago.

Torej, jaz in moja terapijo bomo še nekaj časa dosegljivi. Tisti, ki bo hotel, bo nas našel.

149 views0 comments

Recent Posts

See All