top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

VOJNA PROTI CEPLJENJU JE TUDI DOGMA


O tem, kako se z dosedanjim in sedanjim – dvodimenzionalnim - načinom razmišljanja ne da nič doseči, sem pisala v knjigi »Ozaveščanju naproti«. S takšnim razmišljanjem iščemo rešitev kot aritmemtično sredino na naši dvodimenzionalni ravni. Tista, ta prava rešitev pa je NEKAJ TRETJEGA! Ona je frekvenco višje in je multidimenzionalna.

V knjigi sem na nešteto konkretnih primerih prikazala za kaj gre.


Na podlagi tega je že bilo jasno, da vaše borbe proti cepljenju brez uporabe principov Transformne osebnostne terapije (TOT) ne morejo pripeljati do pravih rezultatov. So samo vojne, ki razarajo in nič ne gradijo. Samo je vprašanje kdo vodi igro, oz. kdo zmaguje—vendar principi iger so vedno popolnoma enaki.

O tem sem in pisala in marsikom tudi osebno razlagala, pa ni zaleglo. Vztrajali ste pri svojem.

Celo sem predvidela, da bo nastala ravno takšna situacija, ki jo sedaj imamo s korono.

Ne, nisem jasnovidka. Gre za preprosto logiko in GEOMETRIJO. V geometriji spojiš točke in podaljšaš črto naprej in vidiš kam bo pripeljala.


Moje predvidevanje se je uresničio v veliko hujši obliki, kot bi jaz to sploh mislila.

In še vedno se nihče ni zdramil in ugotovil da sem imela prav. Še manj vas se je spametovalo, pa da malo pokuka v to kar ponujam. Če bi res imeli v interesu umakniti cepljenje v dobrobit človeka, bi zagrabili vse, kar bi lahko pripeljalo do uresničitve vaših ciljev. Vendar niste hoteli niti pokukati v to, kar sem nudila. To je že bilo dokazilo, da vam niti ni cilj umakniti škodljivo cepljenje. Cepljenje je bila samo fasada, za katero se je skrila borba za moč in premoč in vaša želja po krvi. Pred 30 leti je grešni kozel bila armada. Sedaj je cepljenje. Naslednjič bo spet nekaj drugega—če bo sploh še »naslednjič«.


Tudi o tem sem veliko pisala kako ste vsi, s svojimi dejanji in stališči, pripomogli temu, da je sedaj tako, kot je. Nihče pa vas ni mogel odvrniti od vaših namenov. Nobeno opozorilo ni zaleglo. Samo ste terjali svoje in terjali vojno.


Naredila sem pa eno napako. Njo sem dojela, ko sem pred kratkem prebrala knjigo »Ideološki konstrukti o cepljenju«, ki jo je napisala dr. Mateja Černič.

Knjiga, izdana leta 2014, je nastala na podlagi njene doktorske disertacije.

Res da takrat še ni bilo korone, sem pa vseeno presenečena, da je tako podpirana in omogočana, na sploh ko sem te dni brala kako je nek zdravnik pri nas na vodilnem položaju izgubil položaj ker je upal odprto govoriti proti cepljenju in o nevšečnostih od tega.


Torej, avtorica opisuje, kako je vse to o cepljenju dogma in kako se ona implantira v ljudi.

V teh zadnjih dveh letih smo lahko videli in doživljali v resnici vse to, kar je ona pred leti natančno opisala.

In, kot ona opisuje, tipično za dogmo je, da se v njo slepo verjame in se v njo MORA slepo verjeti. In samo si takrat vpoštevan, če v njo slepo verjameš, oz jemlješ kot samoumevno, ker se o dogmi ne (sme) diskutira. Če pa si znanstvenik ali pa znaš znanstveno razmišljati in najdeš neki medež na tem konstruktu, tudi če si bil priznan znastvenik, celo nobelovac na tem področju, ne bodo sprejeli tvojega dvoma in na znanstven način preverili, temveč te bodo takoj oklicali za norca, za neprijatelja naroda in te linčali, nabijali na križ ali dali na grmado.


In to je ta del, ki ga prej nisem zaznala. Namreč, s svojimi vojnami ne morete zmagati, ker tudi vi Z DOGMO GRESTE PROTI DOGMI.

Mogoče le uspete zmagati brez da raztreščite celo Zemljo vendar to ne bo napredovanje saj se bo samo ena dogma zamenjala za drugo, ki bo, kot to lahko že sedaj vidimo, samo veliko hujša od prejšnjih in le vodi v propast celotnega človeštva.


Ne samo na področju cepljenja temveč, kot sem to zadnja leta videla, na vseh področjih in vsi sledite svojim dogmam. In ne vpoštevate nič in nikogar, ki upa podvomiti v vaša stališča in vaše trditve. In ta drugi ki ga linčate je lahko celo slovar, ki opisuje pomen besed, ki pa je drugačen od tega, kar vi trdite. In ta, ki ga je treba izbrisati, ste pogosto vi sami, ko zanikate in ne priznate to, kar ste vi sami ravnokar povedali, napisali ali naredili in kar kaže drugčen smisel in pomen od tega, kot ste vi temu dali oz hočeta, da bi vsi, kot dogmo sprejeli. Tudi, če vaše telo "podvomi" v npr. vaše neumne ukrepe »za zdravje« in noče teh sprejeti, tudi njega ubijate s trpinčenjem in ne vpoštevate pri tem nobeno fiziologijo—ki je bog na vsakdanji ravni. Celo temu bogu-naravi/fiziologiji vzamete avtoriteto, ker je proti vašim dogmam o tem, da ste vi sami bogovi in lahko, brez posledic, urejujete svet tako, kot se tega domislite.

Tako tudi avtorica, (kot je bilo videti na podlagi njenega intervjuja), na svoje izsledke je zgradila svoj konstrukt in od tega naredila DOGMO. Tudi ona se ne obnaša znanstveno in tudi za njo ne velja nobena izobrazba, nobena izkušnja, popolnoma nič, če nekdo upa nasprotovati njenim konsturuktom, ki niso nič manj hipotetični od tistih, ki jih ona kritizira.


In zato kako pričakujete da boste zmagali proti dogmi cepljenja ko pa sami nastopate z dogmam. Kako cepljenju ni cilj ustvariti zdravje temveč oblast nad ljudmi, tako tudi vam,(kot ste to pokazali), ki ste proti, ni cilj zdravje temveč oblast. Če bi vam bil cilj zdravje, ali celo odkloniti cepljenje, ki naj bi bil izvir težavam, bi sprejeli vsaki način, ki vam obljublja doseganje tega cilja. Vi pa nič drugega ne sprejemate, niti prisluhniti nočete. Vse odklanjate, kar pa ni VOJNA, pa še ta izključno takšna, kot ste jo vi postavili, z absolutno zmamgo vaših stališč in brez pripravljenosti razumeti drugo stran.


In ker se ne daste zbuditi iz svojih novodobnih religioznih dogmi, niti to ne vidite, da to kar ste DOBESEDNO pred nekaj dnevi sesuvali, sedaj sami gradite in to prinašate kot novotarijo..., da bi spet to isto, po kratkem času spet sesuvali.

Ni narobe, če nam nekaj ne uspe. Narobe pa je, da se nočemo ozirati nazaj, da bi se učili na napakah, čeprav to kvaliteto obvladajo tudi živali.

In od plastičnih vrečk za enkoratno uporabo do terorističnih diktatur vse samo ponavljate in ponavljate. Vendar hočete verjeti, da je to »revolicionarna novotarija« ki ste jo vi in samo vi izumili.

Pred nekaj leti so me imeli za norca, ker sem plastične vrečke le prihranila za ponovno uporabo. Sedaj mi eni in isti solijo pamet kako je treba varčevati pri plasiki zaradi onesnaževanja. In ne daj bog, da omenem, da sem jim jaz to pred nekaj leti poskušala dopovedati ker takrat me spet imajo za norca, ki se "upiram naučiti njihovih modrosti" in jim nočem dati priznanje za »njihove revolucionarne dosežke in iznajdbe«.


Ker je življenje postalo tako hitro, vse to lahko vidite ker se odvija pred vašimi očmi. Pa še tega nočete zaznati.

Človeštvo že zdavnaj ne napreduje samo nazaduje. Boste rekli da pač tehnologija ja.

No ja, vendar zamislite koliko vaših množganskih celic propade ker jih ne boste več aktivirali saj bodo računalniki delali namesto vas. Ni se za čutidi, da marsikje norca delajo od tistih »nabildanih« da pač imajo mišice, v glavi pa nič. Saj to veste, da mišice treba vsaj uporabljati, če nočemo da zakrnijo. Vendar možgane pa niti slučajno nočete "bildati" temveč se prepuščate »umetni inetligenci«.

Ampak tudi o tem sem že pisala—pa je bilo zaman.


Sedaj sem v resnici hotela samo dodati, da z dogmo proti dogmi ne morete zmagati tako, da bi to prestavljalo napredovanje za kogarkoli. Tudi za zmagovalce ne. Saj se v biti nič ne spreminja, samo se spremenijo tisti, ki ustvarjajo svoje dogme, svojo lastno religiji, ki jo lahko vsilijo drugima. In ti bodo spet tako uničili drugače misleče, kot so to naredili tisti prejšnji. Tudi o tem sem pisala v »Odprtem pismu Spomenki Hribar«.10 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page