Blog

Svet iz drugačne perspektive

Zakaj vojna proti cepljenju ni mogla uspeti?

Updated: Aug 12, 2021


Agitatorji, ki vodijo borbe za ukinitev cepljenj, NIMAJO POJMA o tem kaj se pravzaprav dogaja in kako zadeve gredo.

Borce proti cepljenju lahko podelimo v dve skupini:

1. Eni so takšni, ki so obrnjeni v pravo smer. To pomeni, da je za njih pravilna (logična) miselnost samoumevna in pojma nimajo, da velika večina človeštva ne sodi v to kategorijo. Ti, pravilno usmerjeni ljudje cepljenja ne potrbujejo. Za njih je ono samo škodljiva nadloga.

2. Druga skupina so pa takšni, ki jih sploh ne zanima kaj je in kaj bo s človekom. Njih zanima samo profit in politični interesi. Oni sledijo preprostim pravilom marketinga, ki sloni na zlorabljeni psihologiji in ponujajo ljudem to, kar ljudje hočejo slišati, ne ozirajoč se na to, kaj ljudje v resnici potrebujejo. In če hočejo boj proti cepljenju, jim ponudijo ravno to.


Imamo že nešteto dokazil o tem, da se narave ne da podrediti, da »vrača udarec«, ampak tudi uredi in restituira vse, kar je moteno, celo uničeno. Pomembno je samo to, da se človek preneha vtikati v procese.

Kljub temi dokazili, človek nadaljuje v svoji razdiralski smeri. Ne vrača se in se ne prepušča naravi (bogu, ki ga na materialni ravni imenujemo »fiziologija« in fiziologiji na mentalni, emocionalni in drugih energetskih ravneh, ki jo imenujemo »bog«) temveč jo razdira, še hujše, kot je to počel kadarkoli prej. Namreč, čisto vse, danes tako popularne metode »za zdravje in uspešnost« in, seveda, tudi vse igračkanje z geni, uničujejo naravo v samemu človeku. Namesto, da teži sonaravnost in omogoča naravi, da deluje skozi njega, človek sebe postavlja za boga in gospodarja vsega sveta (»pravica do svojih sanj« - neglede na to kakšne so one!!!).


Takšna »demokracija« ki vam zagotavljajo pravice do vsega, kar si zmislite in trdi, da lahko dosežete karkoli hočete, ustvarja iluzijo o tem, da ne boste imeli nobenih posledic zaradi svojih dejanj. Zato vzroke za svoje težave ne iščete v sebi, saj se imate za brezgrešnega. Za svoje težave obdolžujete zunanji svet, zaroto nekoga/nečesa, ki vam hoče onemogočiti uresničitev tega, kar naj bi vam pripadalo. Pri tem ste ustvarili najbolj zabito praznoverje in »boga«, ki naj bi vam stregel kot hlapec in umaknil vse te »motnjave«, ki so vam na poti uresničitve vaših sanj. In takšne lažobogovske metode v katere polagate svoje upe so medicina, znanost, genske mahinacije, pa tudi razni hokuspokusi in igranje svetniškosti, "pozitivna miselnost" in podobne metode in »gibanja«, ki naj bi kar tako, s svojo čarobno palčko v hipu vse spremenile vam v korist. Med takšna gibanja šteje in vojna za cepljenje in tudi vojna, proti cepljenju.

In tako smo prišli do tega najnovejšega cepljenja proti koroni..


Ne sprejemate, da je vaše trpljenje posledica grehov, ki so V VAS.

Prepričani ste, da so za vaše trpljenja krive ZUNANJE zadeve, ki vam onemogočajo uresničtive vaših sanj in dosezanje vsega tega, za kar mislite, da vam pripada.

Cepljenje vam je ponujeno kot orožje, ki ste ga hoteli. Ono je najbolj sodobna metoda, ki sega v srž problema. Je zunanja metoda, ki naj bi uničila zunanjega povzročitelja vaših težav zaradi katerega vam je onemogočeno z užitki in z denarjem izpolnjeno življenje.

S tem ste pa prišli do točke, kjer je ta zunanji uzročnik v resnici najbolj globoko notranje bistvo človeka - gradnik in nosilec življenja.

Saj je vsa materialna oblika narave in tudi človek izgrajena od takšnih gradnikov – »virusov«.

S tem ste zaprli krog neskončnosti:In s svojo navzven izstreljeno puščico ste vstrelili samega sebe v svoji notranjosti.


Pojdimo po vrsti.

Kar naprej poudarjam da se lahko resnično pomaga nekom če je obrnjen v pravo smer.

Kaj to pomeni, bom opisala v prispodobah.

Npr. polazim iz Bleda in hočem na morje

Morje je tudi sicer simbolika boga –svobode, zdravja, sreče, uspešnosti ...

Moram skozi Ljubljano.

Vem, da pri Ljubljani moram zaviti na desno.

Vendar, če grem takoj za predorom desno—bom prispela v Maribor.

Do morja pridem če na koncu Ljubljane zavijem desno.


Meni se je že nekajkrat zgodilo, da na odcepih nisem videla dobro kaj navigacija kaže in sem se zamaknila na napačno cesto.

Tako se mi lahko zgodi, da npr. zapustim avtocesto pri Vrhniki, tam pa se zabijem in ne morem naprj. Mali zamik v levo me že spravi nazaj na avtocesto. Pa tudi če nadaljujem po stari cesti, še vedno bom prišla na morje čeprav počasneje in neudobno.


Ko smo v pravi smeri, homeopatsko zdravilo ali kakšna druga »zdravilna bergla« (sem sodi tudi medicina, čeprav ona povzroča veliko več stranskih učinkov in nevšečnosti, kot druge metode) z lahkoto naredi to »korekcijo poti«. Ko pa smo nazaj na "avtostradi", ona nas avtomatski vodi naprej do morja.

Bolezen je kot izgubljenost in slepa cesta v katero smo se zabili. In če nismo preveč trmasti da bi odklonili pomoč, neka »zdravilna bergla« nas bo »prejela za roke« in nas mirno zamaknilo na pravo cesto – v zdravje. Takrat čutimo, da smo prišli na svoje prave tirnice in nam steče življenje galdko naprej.


Če pa smo nestrpni in takoj po predoru na začetku Ljubljana skrenemo desno, po parih metrih nas cesta z velikim ovinkom zapelje na levo -- proti Mariboru.

Ta nestrpnost je zelo očitna pri vseh vas, pa ne samo, ko gre za vašo ozdravitev. Še hujše je, ko se vi hočete postavljati drugim za terapevte, čeprav nimate pojma. Nekaj vikend tečajev ali oglasnih tekstov ne zadošča! Vi pa ste vse-eno prepričani, da že vse veste. Zato nikakršnega opozorila nočete videti o tem, da ste zavili v napačno smer.


Če takoj opazimo, da se dejansko peljemo levo in ne desno, se še lako vrenemo, vendar le ni več tako preprosto. Če pa ne opazimo napako ali pa smo preveč prepričani v sebe in kljub očitnim opozorilom še naprej peljemo naravnost ... bomo končali v Mariboru. Če pa se tudi tam nočemo obrmniti, prišli bomo v Černobilski nuklarni reaktor ... ali pa se izgubili v Sibirski tajgi zimi, kot Napoleno ali Hitler.


Če se na poti zgubimo, npr. pri Domžalah, tudi tukaj nas kakšna »zdravilna bergla« vrne na pot—vendar ta pot še naprej vodi v napačno smer. Če se terapevt tega NE zaveda, njegova terapija ne bo imela pravega delovanja. Dejansko je bolj škodljiva kot koristna. Potegne te iz bolezenskega stanja in zato vse bolj samozavestno drviš naprej v svojo – napačno - smer z lažnim občutkom varnosti in prepričanjem, da lahko počneš kar češ in se ti nič slabega ne more zgoditi in da bo vedno nekaj, kar te bo izvleklo. Z vse večjo močjo boš terjal naprej po starem—dok vse ne poči do konca.


Vsi klasični terapevtski sistemi

(tudi medicina, s cepljenjem vred)

so imeli cilj dobiti na času in obdržati človeka v življnju v upanju, da se bo, če že prej ne, pa v »mariboru« zbudil, in dojel, da je šel v napačno smer,

pa se bo spametoval in se

obrnil v pravo smer.


V »mariboru« (pred 30. leti) smo dobili na izbiro dve poti.

1. Transformna osebnostna terapija (TOT)

je ponujala obrat nazaj (proti "ljubljani", pa po tem v smeri morja). Obrat v konkrtnem pomeni:

- iskanje vzroka naših težav v nas samih, namesto iskanja zunaj in pri drugih, ter

- pot v sonaravnost in našem podrejevanju zakonom narave (bogu) namesto terjanja prevlasti nad njo in podrejevanje narave našim komandam.

Ta transformacija človeka bi bil postopni proces in bi povlačil za sabo primerno transformacijo na vseh poročjih življenja, a brez apokaliptičnih katastrof.2. Popularna miselnost

(nastala izključno za marketinške namene) vam je ponudila pot, ki ste jo vi hoteli. Vi ste pa hoteli vaše iluzije. Odvisno od tega, kakšne iluzije ste hoteli, so vam ponujali isti NATEG v raznih preoblekah (enkrat za »poslovni uspeh in milijonske zaslužke«, drugič pa kot hokuspokus in čarobno palčko za ozdravitev, »pozitivno miselnost«, »angele« in »instant razsvetljenost« za duhovno rast, ali pa, na način Frankensteina, prekrojene stare modrosti in terapevtske sisteme, prehranska dopolnila in »zdravo prehrano«). Pri vseh teh »metodah« je že na začetku bilo jasno, da ne vodijo v poveličanje vas, preprostih ljudi temveč do zaslužka in slave tistih, ki vam takšne metode prodajaja. Kaj pa bo z vami, pa jih sploh ni mar.

Zato pri »mariboru« niste obrnili nazaj, temveč ste z polno močjo nadaljevali po starem. Prešli ste vse mogoče meje, ki so vas do takrat še ščitile.

Prišli ste na veliko bolj nevarno tlo, kot ste bili prej. Postali ste uboga, ponorela, razpuščena, izgubljena, slepa in gluha drhal, ki se bori proti vsem in vsakom. Vendar podpihovani z marketinškimi mahinacijami, nadaljujete kupovati te metode natega in manipulacije in nočete priznati poraza. Namesto da vidite, da so vas ravno te metode pripeljala v katastrofo ker so obljuljale laži in nemogoče, vi z ihto terjate od drugih, da bi bili vaši lažni bogovi, ki bi izpolnil tisto, kar so vam manipulatorji obljubili.

Kdaj boste končo uvideli,

da krivci niso tisti, ki vam ne omogočiijo

uresničitev vaših "sanj",

temveč tisti, ki so vam usadili nemogoče in neuresničive sanje!?

Zato noben sposoben in normalen človek ne bo sprejel vlogo vodje.

Vi nikomur ne želite slediti temveč hočete hlapce,

ki naj bi izpolnili vaše terjatve,

za katere so vas manipulatorji prepričali,

da vam pripadajo.

Spoznanje, da smo uničili naravo bi nas moralo resnično zbuditi, pa da tega ne počnemo več. Namesto tega, človek še bolj uničuje naravo, kot jo je kadarkoli prej. Sedaj uničuje svojo lastno bitje — ki nam je božja narava dala samo »na uporabo«. Uničujete jo s pravili o »zdravi« prehrani, uničujete moralne norme, miselne tokove, razdirate genetiko, ubijate mikro naravo s strupi, ki jih imenujemo dezinficiensi in ob tem jo še dodatno onesnažujete s sanitarnim odpadom. Z novim cepljenjem pa hočejo spodbuditi naše telo, da uniči tudi osnovne nosilce življenja – »viruse« iz katerih smo tudi mi izgrajeni.

Človek se že razkaja! Zato mu že škodi vsaka sapica.

NI VEČ MOŽNO OBVAROVATI VAS OD RAZKRAJANJA, ČE VI NAPREJ SILITE V TO SMER UNIČENJA (VEČ O TEM)

In niti za milimeter nočete odstopiti od svoje smeri.

Zato bodo sposobni začeli gledati svoja posla. In če ste tako silno neumni, po tem imejte svoje iluzije, za katere ste pripravljeni plačati vsako ceno.

Morali pa bodo vseeno nekaj narediti, da bi vas spravili v neke razumne okvirje. Saj ste vedno samo terjali in terjali. Npr. žuranje, pijanke in droge do iznemoglosti. Po tem propadate, pa naj vas sedaj drugi rešujejo da bi nadaljevali z takšnim uničevalskim življenjem...

Vendar vi terjate naprej svoje. Pa dobili boste- cepivo. Zakaj se ne bi nekateri bogatili na vaši neumnosti! Če pocrkate - kaj pa po tem! Sami ste tako hoteli! Tudi tako je preveč drhali na Zemlji, kot menijo bogati. Ali pa vas bodo programirali. To bo še najbolj »humano« ko se na drugačen način nočete spametovati.ENA ČUDNA HIPOTEZA

Med korekcijom teksta mi se je nepričakovano prikazala ena čudna hipoteza. Izhodišče hipoteze je bila misel izražena v nekih vestih. Bila je o tem kako ta druga stranka v ZDA hoče izkoristiti epidemijo proti Trumpu.

Tako se mi je zložila slika tudi o Janši in njegovi novi— stari druščini.

Pred 30 leti je hotel, da vojna sploh nastane (ki jo sicer ne bi bilo) in na sploh pa da eskalira ne glede koliko žrtev bi prinesla.

Zakaj?

Iz knjige Mateja Šurca lahko beremo o profitu, ki mu ga je vojna prinesla.

Vidimo pa tudi to, kako se postavljajo VETERANI VOJNE in kako si lastijo zasluga za nekaj, do česa nimajo pravice. In seveda, oni so častilci Janše, ki jim je to omogočil.

Namreč, če bi jim stalo do samostojne Slovenije in do dobrobiti naroda, ne pa izključno do osebne slave, po tem jim ne bi bilo težko priznati KLJUČNI doprinos oficirjev JLA v Sloveniji, ki so stali na stran Slovenskega naroda a uprli se komandam iz Beograda.

Neštetokrat slišimo in vidimo reportaže z vseh koncev sveta o tem kako se je vojska in/ali policija uprla ubogati komande in namesto da napadne, se je postavila na stran naroda.


 

Najbolj preprosto je, ko krize sploh ni temveč sam ustvariš scenarij, zaigraš krizno situacijo, po tem pa se postaviš kot rešitelj te. Edina naloga nevromarketinga je da (za primerno veliko plačilo) za »naročnika njihovi uslug« naredi takšen ZAROTNIŠKI scenarij, pri katerem nihče ne opaža začetek akcije. Vse pa se postopoma pelje do cilja, oz. do kulminacije, kje pa po tem takšni voditelji stopijo na plan kot rešitelji.

Plačaš za usluge, sam pa nič ne tvegaš, uspeh pa ti je zagarantiran, saj krize ali kakrkšne-koli nevarnosti sploh ni bilo. Vse je bila samo kreirana scena in iluzijo za ostale.


Slavo lahko ustvariš tudi tako, da ljudem obljubiš nemogoče, po tem pa jih obdolžuješ, da so krivi, da je spodltelo.

Tako je bilo takrat, ko je Pahor obljubil zategovanje pasu in podaljšanje delovne dobe, a Janša je obljubil blagostanje.

Strokovnjakinja na biznis tečaju, ki ga je organiziral Zavod za zaposlovanje je povedala, da obljubljajo denar vsem in za vse, ko pa so kase prazne.

Tudi sedaj, za »neuspeh« pri epidemiji krivijo vse nas.


Ne spremljam politike. Vendar sem dobila občutek, da je popuzem začel zgubljati na svoji popularnosti. Tako so se domislili taktike (ki sem jo, ne vedoč da bi se mogla resničo zgoditi, tudi jaz opisala pred nekaj časa): ustvariti ali zlorabiti eno epidemijo, ki dejanski ni nič posebnega in sicer nihče na njo ne bi obračal pozornosti. Trebalo jo je razpihati v nekaj ogromnega in silno nevarnega. Po tem se postaviti kot rešitelj, da bi te vsi častili kot boga.

Če to ne bi bilo tako, ne bi »slavili zmago« nad epidemijo z preletom letal!!!


Vendar, niso samo populisti hoteli zlorabiti epidemijo za svoje cilje.

V epidemiji – kot sem o tem brala - so imeli dober izgovor tudi za sesuvanje gospodarstva, ki je že desetletja, kot Demoklijev meč, visel nad ZDA in nad svetom.

Pa, kot sem omenila, tudi o tem so pisali, kako so v ZDA oni drugi hoteli epidemijo izkoristiti proti Trumpu. V Financah je Toplakova napisala še veliko tega kar vse je upeletno v vse to.


Svoje piskrčke so pristavili še vsi ostali ki so v epidemiji videli čudovite možosti za zaslužke. Pa to ni samo farma industrija. Mogoče je, da so tisti s področja biotehnologije še večji zaslužkarji, na sploh pa tisti iz IT ki so že zasedli vlogo boga in upravljavca nad celim svetom.


Kot berem, farma industrija se je znašla in ni sama vlagala svoj denar v raziskave temveč je porabila davkoplačevalskega in s tem se znebila tudi odgovornosti za posledice, ki bodo zagotovo nastopile od cepljenja.


Vsi ti akterji so vozlali na svoj način. Tudi Toplakova v Financah je sedaj vozlala na svoj način. Saj kot laik niti ne more vedeti kaj vse pomenijo vse bolj strokovne postavke v zvezi s cepljenjem. Tako cepljenje tudi ona postavlja kot nujno potrebno in edino, opravičeno, dokazano in neoporečno rešitev.


Vsi ti so se in se še vedno Igračkajo z življenjem. Saj prvi nosilci življenja so bili »virusi« - partikli RNA in DNA.

Na podlagi matematične teorije kaosa vemo, da niti posledice enega zamaha s krili enega metulja ne moreš predvideti. Tukaj je pa bilo nešteto »metuljev« ki niso hoteli spustiti to čudovito priložnost za svoje cilje in ni bil sam »en zamah« s krili.

Zato se vse skupaj v popolnosti zavozlalo in ni več možno odvozlati niti ustaviti hurikana, ki iz momenta v momenat postaja vse hujši.

Vsak bi še lahko rešil svojo kožo z metodo Transformne osebnostne terapije (TOT) vendar to pa uporno odklanjate a tudi tisti, ki vedo za njo, vse naredijo, da se znanje o tej metodi ne bi širila naprej.


Farma industrija si je zagovovila preživetje, tudi če se vse drugo sesuje. Namreč, oni so porabili davkoplačevalski denar. Čaka jih pa še profit, saj so sedaj že vsi prepričani (vsi agitirajo) za cepljenje, čeprav je možnost njene učinkovitosti danes še manjša, kot je bila do pred nekaj dnevi.

Ste naivni idioti če verjamete, da bo farma industrija tik pred ciljem povedali: »Ups, naše cepivo ne deluje«. Lažje je pripotovani na Mars, kot prisiliti farma industrijo, da prizna škodo in neuspeh, ki jo je naredila, tudi po tem, ko je stroka to dokazala. Prof.dr. Božidar Vrhovec nam je na specializaciji povedal, koliko veliko preparatov prodajajo in oglašujejo, čeprav nimajo dokazanekega medicinskga delovanja. Danes je s tem veliko-veliko slabše.

Vendar kdo vam je kriv, da niti strokovnjake ne poslušati. Saj je tudi Ihan povedal. In povedali so številni drugi.

Tako bo cepivo, ki ga dejansko vsi terjate sedaj, v pomoči naravni selekciji, da izbriše ta napačni poskus, ki se sedaj imenuje "človek".


REŠITEV OBSTAJA!:

Ustaviti se je treba, priznati poraz, dojeti, kako ste sami sebi naredili to katastrofo in uporabljati logične metode razmišljanja, dane v Transfrormni osebnosti terapiji (TOT).

Drugega ni več.


Zakaj je cepljenje »do maribora« bilo potrebno?

Zamislite samo, kako vam je nemogoče hudo, če ne dobite svojo jutranjo kavico, na katero ste navajeni. Pa kava ni nič takega. Ne ustvarja pravo zasvojenost. Zasvojenost je samo psihična in na podlagi navade.

Na mamila se ustvari telesna odvisnost. Tako da tisti, komu se naenkrat odvzame droga, lahko tudi umre.

Lahko umre tudi hudi kadilec, če bi mu naenkrat odvzeli cigarete...

Na enkrat, kar tako ukniti cepljenje, ko ste vi na nevarnem terenu in vozite v napačno smer---bi lahko imelo usodnih posledic...

Profesorka pediatrije nam je na predavanju povedala, da za uvedbo cepljenje proti ošpicam in mumsu ni bilo nobene medicinske indikacije.

Enako tako so upeljava kave, cigaret in droge v vaše življenje nepotrebne. Vendar sedaj jih le ne morete kar tako, čez noč TRAJNO odnehati a brez posledic!

Na sploh se to ne da, po tem, ko ste se, pod vodstvom popularnih metod neskončno oddaljili od svoje božje fiziologijie in s tem uničili marsikateri naravni sistem, ki vam je služil za obrambo in ki bi vam v red spravil to, kar ste uničili pri sebi. Kot če bi nekom sneli gips, ki ga je imel zelo dolgo na nogi, in ga takoj pognali na maraton na olimpijadi in še terjali od njega da zmaga.

Pa tudi zaradi ekonomskih razlogov se ne da kar tako odrezati cepljenje.

Pomislite, koliko je zelo dobro plačanih delovnih mest kjer zaslužek pride od bolezni in trpljenja.

Zagotovo se nočete odreči niti dela, niti dobre plače, niti provizije, ki vam jo lahko izplačajo tako, da »širijo proizvodnjo«. Čim več bolnih—to je večji prihod. Če nočejo zbolevati sami od sebe, pa treba vse narediti, da bi le zbolevali.


Tudi z vlaganji v delnice in sklade teh industrij jih podpirate in jih hočete imeti. Zato če hočete profit od bolezni, po tem pa morate zboleti! Bolj ko ste bolni, večji bo profit!

Ko pa se vi hočete bogatiti na račun bolezni in trpljenja, nimate moralnih pravic, kar koli prigovarjati tistim, VELIKIM, ki na račun vaše bolezni služijo.

Torej, vse ste do v popolnosti zavozlali.

Noben človek več vse to ne more odvozlati, da bo vse lepo in prav. Torej bo eksplodiralo. Kaj mislite, zakaj je Janši tako zelo stalo da ravno sedaj kupuje orožje?!

Edino TOT lahko pomaga iz milimetra v milimeter postavljati zadeve na svoje pravo mesto, tako kot je treba.

Vem, ker sem prešla to pot.

O tem, da se z našim klasičnim - dvodimenzionalnim razmišljanjem ne da nič rešiti, sem pisala v knjigi »Ozaveščanju naproti« leta 2017. Tudi pozneje sem kar naprej opozarjala na to.

V zadnjih letih pa sem prešla pot, z veliko etap, kjer je vsaka bila videti zaprta in brez izhoda. Izhod pa je prišel samo in izključno z uporabo metod TOT Vedno je bil neverjeten – takšen, na kar naša omejena človeška glava nikoli ne bi pomislila. Zato imam razloga trditi, da vam samo TOT, in nič drugega, lahko pomaga, da se izvlečete iz tega hudega labiritna in totalno zavozlanega stanja.

Sicer pa, TOT v resnici ni nič drugega, kot metode logičnega razmišljanja—seveda postavljene in speljane na pravilen način.


163 views0 comments

Recent Posts

See All