top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

TEORIJA ZAROTE V ČASU EPIDEMIJI NI SAMO TEORIJA ...

Updated: Jan 28Včeraj sem dobila en italianski video o Covidu.

Rekli bi zaničevalno, da je spet še ena teorija zarote.

Vendar, ZAROTA ni samo teorija!

Čisto vsaki medicinec (vsaj tisti, iz mojega časa), ki se je vsaj z malo pozornosti učil o virusih in epidemijah in zna malo širše gledati na svet ve, da je resnica vse to, kar sedaj zaničevalno imenujejo za teorijo zarote.

Na podlagi tega znanja, ki smo ga dobili že na fakulteti, vse to, kar se zganja v zvezi z epidemijo je TOTALNA NOROST.

Zato je normalno, da človek z malo znanje in logike posumi, da je epidemija samo neki trik in fasada, za katero se skriva nekaj čisto drugega. To pa se, na podlagi FRAN-a imenuje »zarota«.

zaróta -e ž (ọ̑) tajen dogovor, načrt navadno več ljudi za odstranitev nosilca, nosilcev navadno državne oblasti: režim je zaroto pravočasno odkril; pripravljati zaroto; ekspr. vplesti koga v zaroto; sodelovati v zaroti proti kralju // ekspr. tajen dogovor, načrt za nasprotovanje komu, zvijačno, zahrbtno dejanje proti komu: sosedi so kovali zaroto proti njemu / zarota otrok proti staršem


Obstaja pa tudi eno pravilo:

Če sta dva človeka, neodvisno drug od drugega, prišla do enakih informacij, spoznanj in rešitve določenega problema, to spoznanje/informacija/rešitev je zagotovo resnica.

Enako velja tudi takrat, ko se informacije, ki jih dobijo razni ljudje dopolnjujejo, kot deli sestavljanke.


Če delaš ozaveščanje po metodi Transformne osebnostne terapije (TOT) med ostalim dobiš tudi novo znanje, ki ga prej nisi ne slišal, ne prebral. Vse si razumel vendar ne veš ali je resnično to znanje, ki si ga dobil.

Po nekaj dneh vedno dobiš dokazilo (npr. prebereš v neki knjigi, ki ti je slučajno prišla v roke) da je to znanje pravilno. To ti daje dokazilo o obstoju nekega »drugega« nivoja in v tebi gradi zaupanje v resničnost in pravilnost teh novih in na novi način pridobljenih podatkov in spoznanj.

Sicer, nevrozanost je dokazala, da se mi zavedamo samo nekih 20% tega, kar naša čutila zaznavajo. Na osnovnem nivoju takšne »jasnovidosti« ni nič nadnaravnega, na sploh pa ne izmišjenega, temveč gre samo za sposobnost zaznati veliko več podatkov, ki prihajajo iz naših čutil, kot smo sicer sposobni zaznati.


Osnovni stopnji sledi nadgradnja.

V vsakem višjem »razredu« dobimo bolj kompleksna spoznanja in tudi vodstvo in sposobnosti, da bi spoznanja implemenetirali.

Vedno so to takšne zadeve, kjer ni tveganja ali pa je minimalno. Uspeh pa je dokazilo, da so spoznanja in napotki bili pravilni, vir od koder dobivamo napotke pa resničen in v redu.

Zato postane samumevno, da speljemo tudi te, popolnoma nove stvari, ki so prišle kot rešitve ob novi in kompleksni sliki sveta in tudi konkretnih problemov.

Na ta način edino nam TOT omogoča pravo pot ven iz pekla. Omogoča nam takšne poti, ki se jih sami, s svojo omejeno človeško glavo nikoli ne bi spomnili in čudovite rešitve, ki vse zadovoljijo

TOT pa ni nič drugega, kot logični način razmišljanja uporabljen na človeka.


 

Takšen je bil tudi moj začetek.

Kot to vedno povdarjam: bila sem popolnoma v materializmu. Nič drugega, kot medicina in nobene povezave s cerkvijo ali čemerkoli ezoteričnim in duhovnim. Saj do pred 30 let pri nas je vse to bila neznanka.

Moglo je biti leta 1988-89, ko sem se vračala iz službe v Kostanjevici na Krki. Prešla sem »Križaj« in nadaljevala proti Cerkljam, ko sem bila vprašana in poklicana, da se končno že enkrat odločim ali grem naprej ali pa ne, ker bo sicer vse zamujeno.

Takrat se še nihče ni ukvarjal s koncem sveta in podobnim.

Ne spominjam se več celotne »konverzacije«. Rezultat je bil, da sem se odločila naprej se učiti homeopatijo -ker takrat je šlo za to. Kaj bo zamujeno, pa nisem izvedela, vodil pa me je nek občutek, da moram(o) pohiteti, da se mudi.

O koncu sveta je naš učitelj homeopatije Ravi Roy (leta 1991) povedal nekaj besed. Šlo naj bi za to, da se bo vzravnala Zemljina os, ker naj bi to bil njen pravi položaj. Zaradi tega naj bi nastopila čudovita in prijetna klima na celi Zemlji. Vprašanje je bilo ali se bo to zgodilo naenkrat ali postopoma. Hipna sprememba položaja bi povzročila hudo katastrofo na Zemlji.


Nuja in potreba po hitenju je bilo globoko v meni. Kot da so moja notranja bitja vedela za kaj gre. Kot da bi mi bilo narekovano, naj držim tempo v tem nekem maršu.

Preganjala sem tudi paciente. Marsikdo mi je zameril, jaz pa sem samo to vedela, da moramo hiteti, ker bomo sicer zamudili.


Na začetku sem imela za pacienta eno Bredo. Redno je meditirala in v meditacijah je hodila z Ravijem po nivojih Pekla, urejevala zadeve in reševala ljudi. To je trajalo veliko meseci. Potem je ona na vse to pozabila in šla stran od mene.

Jaz sem pa nadaljevala svojo pot.


Vsa ta leta sem v konkretnem življenju, pri sebi in pacientih, postopoma prepoznavala vse te dogodke in situacije iz njenih meditacij.

Namreč, njeni opisi so bili zelo kokretni! Kot potopis, na podlagi katerega prepoznaš kraje in dogodke, ko sam greš v te predele.


Včeraj, preden sem poslušala ta talijanski video o iztrebljenju človeka s cepivom proti covidu, mi je padla na pamet ena moja stara vizija, ki je bilo dopolnilo Bredinih.

Namreč, ta naš svet je edini pekel, ki obstaja. On je kot podzemna garaža in ima tudi številne nivoje.

Naš zavestni nivo je pritličje. Ostale naše osebnosti, ki smo jih potlačili ali izbrisali iz zavesti, so obtičale na različnih kletnih nivojih. Tisti pa, ki jih predelamo s pomočjo TOT pa jih pošljemo na prvo nadstropje naše nove osebnosti, ki se na ta način postopoma gradi.

Pred leti, v Bredinih in mojih vizijah so bile slike in razlage, da se bo najprej sesul najnižji nivo pekla. Zato je potrebno hiteti in čim hitreje evakuirati vse, ki so na tem najnižjem nivoju.

Ta nepričakovan spomin na te vizije, po tem pa še ta video sta mi bili znaki – opozorila, da je prišel čas sesuvanja teh najglobljih slojev pekla.

Vem, da to prismojeno zveni in še ni dokazilo za nič. Imam pa izkušenj, na podlagi katerih verjamem, da je to le opozorilo na začetek hudega in da je potrebno »hitro se evakuirati«. »Evakuacija« pa je možna samo skozi principe TOT (oz, po principih zdravega razuma).

Ne verjamem slepo. Zdrav razum pa nam razlaga, da je boljše biti na oprezu in za vsaki slučaj le ukrepati.

Vsem nam je »pritličje« Zemlja in to življenje. Kljub temu, tudi v tem »vidnem spektru« so nivoji. Zato se ne srečamo vsi in vedno. Še manj pa vemo na katerih kletnih nivojih so zakopane (usidrane) naše osebnosti, ki smo jih, kot nepridiprave potlačili in zaklenili.

Okvirno pa vseeno vemo, kdo vse, skorj v popolnosti, sodi v najnižji sloj. Hitler je te zadeve—seveda na svoj način - imel dobro definirane.

Bogatuni iz angleškega dokumentarca svoj neskončni pohlep, zaradi katerega stradajo množice, opravičujejo z evolucijo, ki bo ubila sloj ljudi, ki »ni sposoben«.

O tem je pred nekaj leti govoril tudi Kiyosaki, kot tudi lastnik Alibabe. Povedala sta, da je vsem bilo omogočeno učenje. Sami so pa krivi, če se niso potrudili.


PRIPOMBA: Tudi če v konkretnem življenju sodiš v najvišji sloj, ne pomeni, da nimeš, lahko tudi precejšnji del svoje osebnosti, usidarnega na teh najglobljih kletnih prostorih. Njih pa ne moreš kar odpisati temveč te bodo, več ali manj, potegnili s sabo.


Tudi socializem moramo prišteti tukaj. Saj on je še najbolj odprl nivoje pekla in dal vsem možnosti, da se »evakuiramo«. To je bila prava demokracija (tudi, če se je obdolžuje za nasprotno) saj je brisala meje med ljudmi in brisala kastne sisteme (ki obstajajo ne samo v Indiji). Ustvarila je izolacijo navzven. To pa je bil "internat in poligon", s katerega so bili odgnani vsi vplivi, ki bi onemogočali svobodni dvig.

Vesna Godina omenja tudi to, samo v drugem kontekstu. Ona govori o tem, da so ljudje takoj, ko so dobili malo svobode, začeli grabiti po vsem šrotu iz Avstrije in Italije.


Zato je bila ovirana tudi crkev, saj je ona zakrivila ogromno zla a zaradi religije je svet razslojen in mori drug drugega.

Nacionalistične tendence,tudi v najblažji obliki, ustvarjajo kastni sistem in, kot Vesna Godina opisuje za Slovence, ustvarja razliko med "naši" in "oni drugi" (tudi če so "oni drugi" tudi Slovenci!).

Socializem je umaknila tudi denar (POHLEP), kot motiv za ihtavo in agresivno napredovanje.

To je bila božja pomoč ljudem, da ubežijo iz najnižjih slojev pekla saj je omogočila vsem, spodbujala, celo terjala ljudi, da stopijo naprej, ki sicer nikoli ne bi mogli, če bi bil kapitalizem. O tem je govorila tudi dr. Hribarjeva v intervjuju na televiziji. Vsi so lahko šli na šole in dosegli neki boljši status.

Pa tudi to so neki zlorabili in, ko so sami nagrabili in izplavali, sesuvajo sistem svobode, da se drugi nikoli ne bi mogli izvleči. Verjetno pa je ta epidemija zadnja čistka, da bi do konca umaknili ta sloj človeštva, ki se ni uspel "evakuirati"..

Vendar, kot je videti, sesuvanje tega sloja vleče za sabo tudi ostale sloje.


V teh preteklih letih sem velikokrat dobila misli, da sedaj hudič izbira svoje. Namreč, popularni marketing je čista manipulacija, pa tudi zarota. Z njim lahko uspejo samo tisti, ki imajo prirojeno "v krvi" takšno hudobijo. Drugi se tega ne morejo tako "perfektno" naučiti. Zato je to obdobje od sesuvanja vzhodnega bloka do epidemije bilo za selekcioniranje. Pomagali so samo tistim, ki so imeli talent. Ti so bil »njihovi«.

Vsi ostali, ki ste zagrabili te vabe (a niste pokazali »talent«) pa sodite med tiste »za odstrel«. Bolj pravilno bi bilo povedati: da smo »potrošni material«. Saj kljub robotizaciji še vedno bodo potrebni človeški roboti, da bi stregli onim zgoraj.


Sami ste pa krivi, ker ste nasedli vabam in sami nasilno uničili ta socializem, ki vas je dvigoval, namesto da bi ustvarili njegovo transformacijo). To pa je najbolj konkretno pokazala naša snažilka v Kostanjevici. Bila je močna borka za kapitalistični sistem a proti socializmu. Mislila je, da bo v kapitalizmu tudi njej padalo z neba med in mleko. Bila je užaljena, ko sem ji poskušala razložiti, da v kapitalizmu ona kot snažilka ne bo imela takšnih pravic in v resnici boljšega življenja kot je imel zdravnik.

Tudi TOT ste s polno močjo odklonili, ki pa je vse nas vodila v mirno transformacijo na poti ven iz pekla.

Sedaj se zapirajo nivoji. Če si ostal dol, boš na neki način uničen. Preživi samo tisti, ki je uspel prebiti se čez to neko »magično mejo«.

Prvič sem o zapiranju sistema dobila spoznanje pred okoli 27-28 leti. Po tem se je to ponavljalo na raznih področjih in raznih nivojih.

V neki meditaciji pred leti, sem imela tudi eno "srčanje s hudičem«, ki mi je zabičil, da bo vse naredil, da mi onemogoči izhod. Bila sem čisto obupana in nisem vedela kaj naprej in kaj ljudem povedati. Čez nekaj dni pa je prišlo spoznanje, da bo izhoda. Vse se bo res zaprlo, vendar po nekem času se bo spet odprlo in izhod bo ostalo odprto za vedno. Seveda, ven lahko prideš šele ko narediš lekcije transformacije, ne pa z hokuspokusi, kot si vi to zamišljate. Namreč, naše hudobije so kot uteži, ki nas vlečejo dol in ne moremo vzleteti in s tem izleteti iz globine našega pekla. Ko predelamo naše hudobije, se razbremenimo, kar nam omogoča dviganje na višjo frekvenco.

Pri takšnih spoznanjih in vizijah je problem v tem, da naša omejena človeška glava ne more vedeti vnaprej kako bo to nekj izgledalo v konkretnem življenju. Tudi jaz ne vem na katerem delu poti se sedaj nahajamo. Vem samo, da bo še hudo.

Bolje je tako, da ne vemo.

Mi smo še vedno v peklu in znamo reagirati samo plus-minus. Če nas potolažijo, da bo v redu, mi to razumemo, kot da je že v redu. In prenehamo veslati preden bi prišli na varno obalo. Zato nas vrtinec odnese ko smo že bili tik pred ciljem.

Če nas ne potolažijo, je možnost, da se bomo še trudili veslati in takrat imamo možnosti, da nam tudi uspe.

Tudi zaradi tega je ta popularna miselnost ubijalska( Louise Hay, ).


Vse je to kot z Mojzesom in goro. Na vrhu gore (na neki energetski ravni) izhod je že zagotovljen ("postavljena je antena za telefon"). V meditacijah, vizijah in molitvah, pridemo na vrh gore in tam le vidimo to "anteno". Vendar to ni nič, če ne naredimo »napeljavo« od antene do naših naprav, ki so v "vznožju hriba".

TOT je metoda s pomočjo katere smo (morali bi) kopali in postavljala povezavo od antene na gori do naših »hiš«. Vendar še vedno, če se nočeš zavedati za kaj gre, na sploh če slediš popularni miselnosti, razbijaš že v tvoji hiši pripravljene »utičnihce« in koplješ v obratno smer—do oglaševalske postaje nekega lažnega boga, ki ti bo, kot v futurističnih filmih, narekoval po zvočniku mantre za pranje možgan in zapovedi za programiranje človeških robotov.


Problem je tudi to, da zaradi naše dvodimenzionalne glave dobesedno, oziroma izkrivljeno razumemo in razlagamo vizije. Zato je pomembno naučiti se zaznati principe ne pa formu v kateri se določen princip izraža. In zato ni pomembno ali nas hočejo pomoriti s cepivom ali pa na kašen drugi način eliminirati ali »v red spraviti«. Tudi takrat bomo "ubiti", če bomo, s sugestivnimi metodami programirani dejansko v ubijanje svojih notranjih osebnosti, kot se to počne že 30 let.


Enako tako ne prepoznamo niti pomoči, ki nam je dana za izhod. Kot v pravljici o treh čolnih od Anthony de Mella

Ta »čoln« za nas je bila pravočasno dana, pred 30 leti, skozi Transformno osebnostno terapijo (TOT).


Precej takšnih sem slišala, ki imajo kontakt z višjim nivojem. Se ga zavedajo! Slišijo jasno kaj jim govori in – tukaj se vse konča. Celo me čudno gledajo in ne razumejo kaj hočem od njih, ko jih vprašam kaj delajo z napotki in ali so svoj kontakt spraševali pri reševanju njihovih težav.


 

Tudi z razaranjem je tako, kot z božjo napeljavo. Začne na neki visoki,, eneregetski ravni. Če pa se nočeš zavedati, razaranje se spušča. Razara energetske nivoje drugega za drugim in na koncu se prebije do konkretne materialne ravni našega vsakdana.

Ko na konkretni ravni opaziš razaranje, v tebi je že razorjeno ogromno tega. Če si pripravljen spomniti se, da je to razaranje posledica tistega majhnega »zamaha s krili«, na kar si bil opozorjen, še vedno ti lahko uspe marsikaj rešiti, celo nekaj tudi restituirati.

Če pa se še naprej nočete zavedati, da ste sami sprožili uničujočo lavino in da ste na to bil opozorjen, ne boste znali kje zagrabiti, da bi se rešili.

Niste reagiralii niti na probleme in opozorila- npr. o tem, da se z vojno proti cepljenju ne boste znebili cepljenja. Ne da bi se zavedala, sem povedala možen scenarij, vi pa ste terjali naprej svoje.

Apokaliptično zlo je začelo In ta scenarij se je resnično zgodil, vendar vi naprej terjate svoje.

Po tem je nastopilo obdobje, kje je bilo potrebno pohiteti in rešiti kar se še rešiti dalo.

Tudi pri tem se niste odzvali.

Po tem je ostala samo možnost, da vsak rešuje svojo kožo.

Zaradi opozorila, da se ne da nič več narediti, ker lavina prihaja in ruši vse pred sabo, sem prenehala z delom in delala svoje lakcije, da bi rešila vsaj svojo kožo.

Sedaj je že vojna na veliko frontah in svi upate, da boste zmagali in vse prisilili da bo po vašem. Vendar vse se samo eskalira. In vsaka dodatna klofuta namesto da vas spametuje da se ustavite in premislite, vas samo spodbudi, da se še z več ihte borite na vaš način.

Pozabili ste tudi na zakon fizike: Večja ko je energija s katero tiskate v zid, s to večjo energijo tudi zid tiska v vas.

Kaj vas bo ustavilo?

Čisto izničenje?

Vendar takrat se ne bo dalo nič več narediti.

Opozorila o manipulaacijah, o podrejevanju ljudi in upravljanja z njimi sem prvič pisala v knjigi »Nevromarkting razbija iluzije«.

Po tem sem še ogromno pisala na to temo. Pa se niste hoteli zbuditi.

Pa tudi o tem, da bodo prisilili ljudi na cepljenje s tem da bodo pogojevali pri vsem. Ne boš mogel praktično nič, če se ne boš podvrgel cepljenju.

Cepljenje pa bo uničevalsko.

Sicer pa, za vse to, kar se sedaj dogaja, ni treba nobene jasnovidosti niti nobenega božjega spoznanja. Za sklep, da je nekaj hudo narobe je dovolj osnovno znanje, ki ga dobiš na medicinski faulteti ter logično razmišljanje in povezovanje.


PRIPOMBA O PREROKBAH:

Jasnovidost je geometrija: ko povežeš znane točke in potegneš črto naprej, boš videl, kam pride. Torej, predvidevaš kaj se bo zgodilo ČE NADALJUJEŠ ŽIVETI NA DOSEDANJI NAČIN.

Cilj prerkbi ni to da se ono uresničijo!!!

Prerokba ima za nalogo OPOZORITI ljudi, da se bo to in to zgodilo, če se ne spametujejo in ne nehajo na določen način živeti svoje življenje. In spet, sprememba v formi nima učinka. Mora priti do globoke transformacije »vsebine«. Za to pa je naprej potrebno zavedati se svojih sedanjih hudobij, zavedati se, kaj je pri njih narobe in OMOGOČITI da se transformacija izpelje v nas. In takrat se ta predviedena katastrofa ne bo zgodila.

Neuki pa norca delate od jasnovidcev, da se njihovo ni uresničilo. Seveda, ker je bilo tudi pametnih, ki so resno jemali to kozmično geometrijo in so vse naredili, da se to in to ne bi zgodilo.

Sklep vsega tega je,

da nismo nič drugega zaslužili, kot to, kar se nam dogaja

in to,

kar predvidevajo/predvidevamo, da se še bo zgodilo.

Za toliko odpora do zdravega razuma

in uničvanje vsega, kar je opico naredilo za človeka

in za toliko ihto pri

uničevanju vsega kar je božjega- naravnega in harmonije ki bi morala veljati v naravi,

NISMO NIČ DRUGEGA ZASLUŽILI

kot robovlasnički sistem in gospodarje, ki nas bodo z biči pretepali,

da izbijejo iz nas našo trmo, gospodovalnost in lažnobogovski ego.


Jaz sem tudi delala svoje lekcije in sem dojela, zakaj sem tudi jazj obtičala sedaj in tukaj z vami v tem dreku.

Zaradi svojega EGA! Tudi jaz sem preveč lebdela v oblakih in zato sem preveč pozitivno mislila o vseh vas.

Nisem resno jemala vaših hudobij in niti pomislila nisem, da bom jaz prva in najbolj prikladna žrtev za vaše natege in da se izživljate nad mano.

Tudi prepričana sem bila, da sem sposobna pritegniti vas, da mi sledite. Zato sem se najprej zavestno odločila, da ne bom nadaljevala akademsko kariero ali ostala na kliniki temveč da bom postala »striček doktor« iz starih časov, ki skrbi za cele družine in ga vsi imajo radi.

In pred 30 leti sem se spet zavestno odločila iti v ves ta šmorn, ki ga je treba skozi sebe predelati. Bila sem opozorjena, da če ne dobim sledilce, ki bodo pripravljeni svoje dele dreka sami predelati, bom tudi sama obtičala, zakopana pod to umazanijo. Nihče ne bo mogel priti po mene, da me izvleče.

Verjela sem, da mi bo uspelo vas pritegniti, pa mi ni. Sledenje na Facebooku je prazen nič, ko ji ne sledi delovanj. V dejanjih pa niste pokazali, da mi sledite.

Sedaj le poskušam rešiti lastno kožo. Tudi, če mi bo uspelo, svoje, vam posvečeno (in zapravljeno) življenje ne bom več mogla vrniti nazaj.


Izhod se je le pokazal.

Na podlagi tega sem dobila tudi novo nalogo: to pa so teme o prehrani za nove generacije. Na fb skupini ni nobene aktivnosti, vendar prerano je ocenjevati. Saj sem komaj začela. Ni lahko postaviti sistem, ko pa niti prehrano ne morem izluščiti iz celote. Pa tudi ni možno narediti kratke napotke, brez da bi se dotikala tudi drugih tem, na sploh pa logike.


Je pa še ena stvar. O tem je nekaj besed povedal tudi Ravi, čeprav se on sicer zelo boril proti cepljenju že od nekoč. Namreč, če si na pravi poti, ti nobeno cepljenje ne more škodovati.


Na podlagi izkušenj bi dodala še nekaj: Če si se upisal v božjo šolo te stavijo v "internat". Tam si omejen vendar tudi zaščiten. Lahko delaš neumnosti (kot na poligonu avto šole) pa se ti ne bo nič hudega zgodilo in te nihče ne bo kaznoval. Če pa misliš, da na vse imaš prav (in ne vidiš da nisi bil kaznovan ker si na šolskem poligonu) in če trmariš, te pustijo iz internata. Takrat pa bo delovala »instant karma«.


To tudi vem, da se ne bo dalo več manipulirati na ta način, da se skrijete v internat, dok nevarnost ne mine, po tem pa šmugnete ven in nadaljujete svoje razdiralstvo brez posledic.

Jaz seveda ne morem vedeti kdo vse je v božjem internatu niti to komu katera njegova osebnost je ostala na tem najglobljem sloju pekla, ki se sesuva.

Torej, na podlagi svojega medicinskega znanja, na podlagi povezovanj tega znanja z drugimi objektivnimi podatki, na podlagi mojih osebnih spoznanj in izkušenj si jemljem pravico trditi, da je v takšnih »teorijah zarote« kot je tudi ta italianski video je veliko resnice. Vprašanje pa je v kakšni obliki se bo to pokazalo.

Vem pa, če mi boste sledili pri teh lekcijah o prehrani, imamo veliko možnosti, da se izvlečemo.

Jaz se prepuščam vodenju.

Vi pa - kakor čete.


 

P. S.

Maloprej sem prebrala današnje e-Finance. V njem je bil članek:

"Med svobodo spletnega govora in resnico "oblačka"