Blog

Svet iz drugačne perspektive

TEORIJA ZAROTE V ČASU EPIDEMIJI NI SAMO TEORIJA ...

Updated: Aug 9, 2021Včeraj sem dobila en italianski video o Covidu.

Rekli bi zaničevalno, da je spet še ena teorija zarote.

Vendar, ni samo teorija ...!

Čisto vsaki medicinec (vsaj tisti, iz mojega časa), ki se je vsaj z malo pozornosti učil o virusih in epidemijah in zna malo širše gledati na svet, ve vse to in se tudi strinja z vsemi temi, kar sedaj zaničevalno etiketirajo kot teorijo zarote.

Na podlagi tega znanja, ki smo ga dobili že na fakulteti, vse to, kar se zganja v zvezi z epidemijo je TOTALNA NOROST.

Vendar, na podlagi zdravega razuma in logike le ne moreš trditi, da so strokovnjaki celega sveta nori. To le ne more držati!

Zdi se mi, da je ravno na ta način ustvarjen trik, za katerim se skriva nekaj čisto drugega, kar niti slučajno ni več domena medicine.

Moja spoznanja, ki sem jih dobivala v teh 30 letih, na sploh pa v zadnje čase, se UJEMAJO tudi s to italiansko "teorijo zarote". To pomeni, da je vse to, kar bi sedaj imenovali za »teorijo zarote« RES.

OBRAZLOŽITEV

Eno od kriterijev, do katerih sem prišla že takrat, ko sem analizirala in preverjala ali je neko spoznanje res spoznanje ki naj bi prišlo iz nekega drugega nivoja ali je samo izmišljotina moje glave je bilo naslednje:

Če sta dva človeka, neodvisno drug od drugega, prišla do enakih informacij, spoznanj in rešitve določenega problema, to spoznanje/informacija/rešitev je zagotovo resnica in je sporočilo, ki je prišlo iz nekega drugega novija.

Enako velja tudi takrat, ko se informacije, ki jih dobijo razni ljudi dopolnjujejo, kot deli sestavljanke.

To interakcijo sem imela prilike doživeti že v okvirju družine in tudi dokazati v odnosu s pacienti.

Ne vem več točno kakšne metode varnosti sem uporabila. Namreč, bilo je nevarno, če bom jaz prva povedala moje ugotovitve, da bo pacient samo prikimal in trdil, da je tudi on prišel do enakih, čeprav to ne bi bilo res. Pacient pa bi lahko rekel, da sem jaz tako pritrdila, če bi on prvi povedal svoja spoznanja.

Tudi če dva človeka imata vsebinsko enaka spoznanja, vseka od njih ima neki svoj specifikum. Ta specifikum je eno takšno varovalo, ki govori o pristnosti spoznanja.

Če delaš ozaveščanje po metodi Transformne osebnostne terapije (TOT) med ostalim dobiš tudi neko novo znanje, ki ga prej nisi ne slišal, ne prebral. Vse si razumel vendar ne veš ali je to znanje, ki si ga dobil res.

Po nekaj dneh vedno dobiš dokazilo (npr. prebereš v neki knjigi, ki ti je slučajno prišla v roke) da je to znanje pravilno. To ti daje dokazilo o obstoju nekega »drugega« nivoja in v tebi gradi zaupanje v resničnost in pravilnost teh novih in na novi način pridobljenih podatkov.

Sicer, nevrozanost je dokazala, da se mi zavedamo samo nekih 20% tega, kar naša čutila zaznavajo. Na osnovnem nivoju takšne »jasnovidosti« je sposobnost zaznati veliko več podatkov, ki prihajajo iz naših čutil.

Prviemu stopnju sledi nadaljavanje.

Pri vsakem novem »razredu« dobimo bolj kompleksna spoznanja, katerim bo, prej ali slej, sledilo tudi dokazilo.

Postopoma dobivamo tudi napotke kaj nam je za narediti ali kako rešiti določen prolem (tudi iz našega poklica).

Če želimo nadaljevati, spoznanja postopoma postajajo vse bolj široka in kompleksna a naloge in ideje vse bolj nove in tudi bolj tvegane. Vendar vedno dobimo zraven znanje in razumevanje naloge, sposobnost to speljati in pozornost, da se znamo izognitii nevarnostmi in pastem.

Rezultat o pravilnosti in uspešnosti vedno sledi.

Zato sem to povdarjala in vas prepričevala, da stopite na to pot, ker samo tako lahko pridejo nove ideje, ki bi lahko svet izvlekle ne samo iz te krize temveč tudi iz te podganje dirke, kjer se krize vrstijo kar naprej, vse hitreje sledijo druga drugi in so vse globlje.

Takšen je bil tudi moj začetek.

Kot to vedno povdarjam: bila sem popolnoma v materializmu. Nič drugega, kot medicina in nobene povezave s cerkvijo ali čemerkoli ezoteričnim in duhovnim. Saj do pred 30 let pri nas je vse to bila neznanka in tabu.

Moglo je biti leta 1988-89, ko sem se vračala iz službe v Kostanjevici na Krki. Prešla sem križišče »Križaj« in nadaljevala proti Cerkljam, ko sem bila vprašana in poklicana, da se končno že enkrat odločim ali grem naprej ali pa ne, ker bo sicer vse zamujeno.

Takrat se še nihče ni ukvarjal s koncem sveta in podobnim.

Ne spominjam se več celotne »konverzacije«. Rezultat je bil, da sem se odločila naprej se učiti homeopatije -ker takrat je šlo za to. Kaj bo zamujeno, pa nisem izvedela, vodil pa me je nek občutek, da moram(o) pohiteti, da se mudi.

O koncu sveta je naš učitelj homeopatije Ravi Roy (leta 1991) povdal nekaj besed. Šlo naj bi za to, da se bo vzravnala Zemljina os, ker naj bi to bil njen pravi položaj. Zaradi tega naj bi nastopila čudovita in prijetna klima na celi Zemlji. Vprašanje je bilo ali se bo to zgodilo naenkrat ali postopoma. Hipna sprememba položaja bi povzročila hudo katastrofo na Zemlji.

Nuja in potreba po hitenju je bilo globoko v meni. Kot da so moja notranja bitja vedela za kaj gre. Kot da bi mi bilo narekovano, naj držim tempo v tem nekem maršu.

Preganjala sem tudi paciente. Marsikdo mi je zameril, jaz pa sem samo to vedela, da moramo hiteti, ker bomo sicer zamudili.

Na začetku sem imela za pacienta eno Bredo. Redno je meditirala in v meditacijah je hodila z Ravijem po nivojih Pekla, urejevala zadeve in reševala ljudi. To je trajalo veliko meseci. Potem je ona na vse to pozabila, šla stran in se je obrnila proti meni.

Jaz sem veliko let v konkretnem življenju, pri sebi in pacientih, postopoma prepoznavala vse te dogodke in situacije iz njenih meditacij.

Namreč, njeni opisi so bili zelo kokretni! Kot takrat ko nekome v podrobnosti referiramo kaj smo počeli čez dan ali na dopustu. Ti dogodki in opisi so bili, kot neki scenariji in vodiči skozi dogodke, ki bodo v konketnem življenju sledili.

Jaz sem jih pa prepoznavala. Ne kot aluzija temveč kot resnično odigran scenarij iz Bredinih meditacij.

In ravno včeraj (preden sem poslušala ta talijanski video o iztrebljenju človeka s cepivom proti covidu, mi je padla na pamet ena moja stara vizija, ki je bilo dopolnilo Bredinih.

Namreč, ta naš svet je edini pekel, ki obstaja. On je kot podzemna garaža in tudi ima številne nivoje.

Naš zavestni nivo je pritličje. Ostale naše osebnsoti, ki smo jih potlačili ali izbrisali iz zavesti, so obtičali na različnih kletnih nivojih. Tisti pa, ki jih predelamo s pomočjo TOT pa jih pošljemo na prvo nadstropje naše nove osebnosti, ki se na ta način postopoma gradi.

Pred leti sem v tej viziji dobila sliko in razlago, da se bo najprej sesul najnižji nivo pekla. Zato je potrebno hiteti in čim hitreje evakuirati vse, ki so na tem najnižjem nivoju.


 

Tudi na zavestnem nivoju ne živimo vsi na isti frekvenci. To se najbolj vidi pri ozaveščanju. Če imete problem z nekim svojim sosedom ali sodelavcem, ne glede na to kako se ga trudite izogniti, ga kar naprej srečate. Marskdo že razmišlja, da se bo moral preseliti ali si priskrbeti novo službo, da bi končno imel mir od onega nadležneža. Zdi se vam, da je to edina rešitev, saj s svojim neprijateljem ste sosedi ali so vam pisarne druga zraven druge.

Če pa naredite aktuelno lekcijo, to osebo nikoli več ne srečate, čeprav še naprej živite hiša do hiše in delate vrata do vrata in čeprav se sploh ne trudite izogniti se ga.

Mogoče ga srečate po dolgem času. Brez neprijetnih občutkov prijetno pokramljate z njim in ga lahko spet dolgo ne srečate.

Čeprav se vsi srečamo na površini zemlje, ki je za vse nas »pritličje«, ne vemo na katerih kletnih nivojih so zakopane naše osebnosti, ki smo jih, kot nepridiprave potlačili in zaklenili.

Vendar okvirno vseeno vemo, kdo vse sodi v najnižji sloj. Hitler je te zadeve—seveda na svoj način imel dobro defiirane.

Pa tudi tisti bogatuni iz angleškega dokumentarca, ki svoj neskončni pohlep zaradi katerega stradajo množice, opravičujejo z evolucijo, ki bo ubila sloj ljudi, ki »ni sposoben«.

O tem je pred nekaj leti govoril tudi Kiyosaki, čeprav le z boljšim namenom, kot tudi lastnik Alibabe. Povedala sta, da je vsem bilo omogočeno učenje. Sami so pa krivi, če se niso potrudili.

Sedaj sem dobila neko čudno misel. Mogoče smo vsi mi na neki način vedeli za to selekcijo in "iztrebljenje precejšnjega dela človeštva s pomočjo vakcine", o kom govori ta italianski posnetek. Namreč: v meni je bil občutek, da se mora pohiteti. Po tem pa vizija o sesuvanju spodnjega sloja pekla.

Pogosto mi je prihajala tudi misel, da je socializem—dejansko na celem vzhodu, bilo začasno odpiranje pekla in prava demokracija (tudi, če ni bila videti tako) saj je brisala meje med ljudmi in brisala kastne sisteme (ki obstajajo ne samo v Indiji). Ustvarila je izolacijo - "internat in poligon", s katero je odgnala vse vplive, ki bi onemogočali svobodni izhod. Saj crkev je zakrivila ogromno zla; zaradi religije je svet razslojen in mori drug drugega; nacionalističke tendece tudi v najblažji obliki ustvarjajo kastni sistem in, kot Vesna Godina opisuje za Slovence, ustvarja razliko med "neši" in "oni drugi". Umaknila je tudi denar, kot motiv za napredovanje.

To je bila božja pomoč ljudem, da ubežijo iz pekla saj je omogočila vsem, spodbujala, celo terjala ljudi, da stopijo naprej, ki sicer nikoli ne bi mogli, če bi bil kapitalizem. O tem je govorila tudi dr. Hribarjeva v intervjuju na televiziji. Vsi so lahko šli na šole in dosegli neki boljši status.

Pa tudi to so neki zlorabili. Sami so si nagrabili, druge pa potunkali nazaj, da le ne bi prišli ven.

V teh preteklih letih sem velikokrat dobila misli, da sedaj hudič izbira svoje. Namreč, popularni marketing je čista manipulacija, pa tudi zarota. Z njim lahko uspejo samo tisti, ki imajo prirojeno v krvi takšno hudobijo. Drugi se tega ne morejo tako "perfektno" naučiti. Zato je to obdobje bil za selekcioniranje. Pomagali so samo tistim, ki so imeli talent. Ti so bil »njihovi«. Za ostale se nihče ni potrudil.

Z nasilnim uničenjem socializma (namesto njegove transformacije) ste sami zaprli globlje sloje pekla (in tudi sebe zraven). Sedaj se zapira naslednji nivo. Če si ostal dol, boš uničen na ta ali drugi način. Preživi samo tisti, ki je uspel prebiti čez to neko »magično mejo«.

Prvič sem o zapiranju sistema dobila spoznanje pred okoli 27-28 leti. Po tem se je to ponavljalo na raznih področjih in raznih nivojih.

V neki meditaciji pred leti, sem Imela tudi eno "srčanje" s hudičem, ki mi je zabičil, da bo vse naredil, da mi onemogoči izhod. O tem sem nekjer že pisala. Bila sem čisto obupana in nisem vedela kaj naprej in kaj ljudem povedati. Čez nekaj dni pa je prišlo, da bo izhod možen.


Torej: sistem se zapira, da ni mogoče več priti ven. Vendar se bo še enkrat odprl in bo ostal odprt. Sveda, ven lahko prideš šele ko narediš lekcije. Pa ne zaradi zaprtih vrat, temveč zaradi fenomena balona. Namreč, naše hudobije so kot uteži, ki nas vlečejo dol in ne moremo vzleteti in s tem izleteti iz globine našega pekla. Ko predelamo naše hudobije, se razbremenimo in se lahko dvignemo.

Pri takšnih spoznanjih in vizijah je problem v tem, da naša omejena človeška glava ne more vedeti vnaprej kako bo to nekj izgledalo v konkretnem življenju. Tudi jaz sedaj ne vem na katerem delu poti se sedaj nahajamo. Vem samo, da bo še hudo.

Saj je bolje tako, da ne vemo.


Mi smo še vedno v peklu in znamo reagirati samo plus-minus. Če nas potolažijo, da bo v redu, mi to razumemo, kot da je že v redu. In prenehamo veslati preden bi prišli na varno. Zato nas vrtinec odnese ko smo že bili tik pred ciljem.

Če nas ne potolažijo, je možnost, da se bomo še trudili veslati in takrat imamo možnosti, da nam tudi uspe.

Zato je ta popularna miselnost najbolj ubijalska zadeva. Zato sem napala o Louise Hay, da je ona postavila začetek konca človeštva.

Vse to je povezano s fenomenom stolpnice – kot sem na začetku opisovala. Na neki energetski ravni izhod je že narejen. Vendar, to potrebuje naše nadaljnje zalaganje, da bi se vse uspelo spustiti do naše konkretne ravni. Zato kar naprej povdarjam, da razna meditativna spoznanja in druge vizije in molitve nimajo nobenga pomena, če jih ne prenesemo do konkretnega nivoja in v naša delovanja. V konkretnost pa bodo prišli šele s pomočjo zavedanja sicer boste uničeni, četudi ste bili samo en korak pred ciljem.

Problem je tudi to, da ljudje pogosto zelo dobsedno jemljejo in razlagajo vizije.

O mojem medicinskem stališču v zvezi s cepljenjem sem že pisala. Pisala sem tudi o drugih možnih scenarijih.

Ali nas bo pomorilo cepivo ali pa neka druga oblika apokalipse, ki se dogaja, ne vem. Hudo pa bo. Saj nobena opozorila niste resno jemali, nič niste naredili razen še bolj trmasto vztrajali pri svom....

Uresničuje se tudi ta del sporočil, ki sem jih dobila, kot so se uresničile številne druge. To pomeni, da imam dovolj razloga, da verjamem, da se bo tudi to čeprav moja človeška glava ne ve v kakšni obliki bo to na konkretni ravni. Tudi to ne vem kdaj se bo zgodilo.

Kot sem omenila, pekel je bil odprt in vsak je imel priložnost priti ven, naučiti se in postati sposoben.

Hudič se je pobrigal za svoje. Tudi bog se je. Zato nam je dal TOT, da bi nesposobne naredili za sposobne.

Namreč drugi vam govorijo: treba to in tako. Tako govori Osho, tako govorijo ostali in tako govorijo vsi strokovnjaki svojih policev. Tudi Peter mi je tako govoril, ko mi je razlagal kako obrezovati trto.

Jaz pa sem bila totalno TOPOGLAVA - popolnoma nesposobna slediti mu in razumeti to, kar mi je hotel dopovedati. Zato dobro razumem topoglavost in dobro razumem kako je to, ko ti rečejo kaj vse je treba in kako bi moralo biti, vendar ti to nisi v stanju dojeti in narediti, ker ti ne pride do živega, ker so zaprte poti, po katerih bi se novo znanje prebilo na svoje pravo mesto.


Morilo me je, kako sem lahko tako topoglava vendar takrat to ni bila lekcija.

Po nekem času sem na enkrat ugotovila, da mi je postalo jasno čisto vse o obrezovanju. Bila sem presenečena, kako mi prej ni bilo jasno, ko je vse tako zalo preprosto.

Tako mi je postalo jasno kako ozaveščanje na pravilen način odpira tudi sposobnosti razumvanja in dojmanja, ki ga sicer ni možno odpreti.

Lahko te naučijo kako POSNEMATI sposobnost in kako se prisiliti le speljati zadeve za katere so naše sposobnosti zablokirane.

Razlika med pravo sposobnostjo in takšno priučeno lahko prikažem na primeru plesa.

Enkrat sem promatrala vajo ene majhne hip-hop skupine.. Ena plesalka je zelo spetno izvajala vse potrebne gibe, vendar so ti bili »oglati«, mehanski. Naučeni so bili vendar ji ta ples ni prihajal "iz krvi", kot je to prihajalo eni drugi plesalki v tej skupini, katere ples je bila prava milina in harmonija. Če pa jih ne bi videla skupaj plesati, niti ne bi mogla opaziti razlike.

Vsi tisti, ki se mehansko naučijo nečesar, so rigidni, trdi in se ne morejo prilagoditi na nove situacije. Videti bo, da je marsikom z disciplino in "močno voljo" le uspelo, vendar z ogromno vložene energije in uz ogromno kontrolo sebe. Dobri opazovalec pa bo jasno zaznal. Če ti ne prihaja »iz srca«, ne boš izbrani, saj se ne boš znal hitro prilagajati in zaradi ogromno vloženega napora boš hitro zbolel. Nihče več pa ne želi takšnega človeka imeti v breme.

O KONCU SVETA

Pri napovedi bodočnosti gre za čisto geometrijo. Napoved pomeni: če tako nadaljuješ kot si dosedaj, bo se v nadaljevanju zgodilo to in to.

Tudi vam ni težko predskazati začetni kuharici, da bo prismodila kosilo. Saj veste, če bo kuhala na največji moči kuhalne plošče pa še mešala ne bo, mora se vse prismoditi.

Torej, na podlagi obstoječih dejstev in na podlagi vaših izkušenj ni vam težko predvideti »bodočnost«.

Vsak človek ima v sebi napovedovalca. To je ta, za katerega vas je popularna miselnost prepričala, da ga se morate znebiti ker vam je neprijatelj. On pa vas je samo opozarjal, da »lomite« in da bo narobe. Bodite pozorni! Mogoče ga boste še uspeli najti ali se ga vsaj spomnili.

Takšne napovedi so opozorila da se človek ustavi in premisli.

Če naredi potrebne lekcije, njegova smer se spremeni in se ne bo zgodila prvotna napoved.

Torej temu kar ste rekli mladi kuharici bi moralo slediti, da vas upraša zakaj tako mislite. Vi bi obrazložili in ji pokazali. Od nje bi pa pričakovali, da vpošteva napotke in tako bo vse v redu in vaša "napoved" se ne bo uresničila.

Vendar, ko gre za človeka, preprosto logiko ne uporabljate.

Konec sveta je bilo opozorilo. In oromno ljudi je veliko naredilo, da do tega le ne pride. Vi ste pa od vsega delali norca, ker se pač nič ni zgodilo.

Da ne bo drastičnega konca sveta sem začutila po potresu v Turčiji 1999.

Imela sem občutek, da je to osvodobilo tisto najhujše in s tem rešilo preostali svet.

Čutila sem, da se vse umirja vendar po nekem času je spet bila čutiti napetost. Obrazložitev je bila, da svet ni resno jemal opozorila. Bila je panika, s našo tipično reakcijo: v krizi vsak vse obljubi, ko pa kriza mine, pa na vse obljube pozabi ter nadaljuje na svoj stari, razdiralski način, celo s še več ihte, ker si domišlja, da mu je uspelo pretentati boga.

Zato je bilo čutiti, da se je sedaj spet zategnilo.

Po nekem častu so spet začele govorice o novem koncu sveta.

Pa so ljudi spet norca delali od tega – še bolj kot prej.

OBRAZLOŽITEV:

Primerjejmo nas in življenje s stavbo. Kot sem opisala, pozdavest so kletni prosori v katerih imamo zaprte naše osebnosti.

Naš zavestni del je v »pritličju«.

Naši pametnejši in eterični deli pa so v višjih nadstropjih. V pravi poglobljeni meditaciji smo npr. na nekem desetem nadstropju. Smo ločeni od vsakdana in smo bližje »bogu« zato lahko dobimo slike o tem kaj se dogaja.

Tudi dopust bi moral služiti temu cilju odmikanja od konkretnega, da bi imeli širši pregled in videli pot za naprej. Vendar ljudje zlorabljajo dopust za žurke, ne pa za kontemplacije.

Podatek, ki ga dobimo skozi meditacije največkrat ne govori o nečem, kar bo, temveč za nekaj KAR SE ŽE DOGAJA.

V pozitivnem to pomeni, da smo se na tem visokem nadstropju že prikopili na boga in on je »napeljal elektriko« v našo »stavbo«. Vendar mi živimo ne samo v pritličju temveč tudi globoko v kleteh.

V meditaciji smo kot Mojzes na gori: dobiš napotke, dobiš domačo nalogo. Sedaj pa pojdi dol in to uresniči.

Nakej časa so še energetski nivoji zato elektrika lahko pride celo do prvega nadstropja. Vendar, če mi vse to ne speljemo v zavest (a to je miselnost zajeta kot TOT) to božje nikoli ne bo prišlo v naše vsakdanje življenje.

Da to tudi Osho ni vedel, je vidno iz njegove knjige, ki sem jo brala. Odrezal je telo od duha, saj je govoril o telesnih boleznih in zdravnikih, ki naj bi to urejevali. Če bi naša duhovnost bila takšna kot je treba, po tem bi jo pripeljali do v konkreno življenje in vse do kletnih prostorov in bolezen in problemi bi izginili.

Meditacije in drugi hokuspokusi so kot brskanje na spletu.

Molitve bogu so Amazon in ti, ki naročiš od njega naj ti nekaj pošlje.

In "božji amazon" ti udovolji. Prinesejo ti in ti postavijo pred vrata. Če ne odpreš vrata tvoje zavesti, to, kar so ti poslali, nikoli ne bo tvoje. Kot v pravljici o treh čolnih od Anthony de Mella

Po tem pa še tarnate, da vam bog ni pomagal.


Da bi vsebina paket res postal konstruktivni del tvojega življenja, ni dovolj, niti to, da ga potegneš v stanovanje. Moraš ga odpreti, instalirati in s pomočjo napotkov za uporabo to začeti uporabljati. Sicer je vse kar si naredil, bilo brez smisla.

Samo nadaljevanje z metodam Transformne osebnostne terapije (TOT), ti lahko omogoči, da odpreš vrata, da odpreš paket in naprej vse urediš tako, da ti dobivena modrost postane konkretna praksa in del vsakdanjega življenja.

Precej sem jih slišala takšnih, ki imajo kontakt z višjim nivojem. Se ga zavedajo! Slišijo jasno kaj jim govori in – tukaj se vse konča. Celo me čudno gledajo in ne razumejo kaj hočem od njih, ko jih vprašam kaj delajo z napotki in ali so svoj kontakt spraševali pri reševanju njihovih težav.

To ste vi, ki imate paket v stanovanju. Celo ga imate odvitega vendar se niti ne spomnete, da je to tisto naročilo od Amazona!

In, pod vplivom popularne miselnosti veliki del vas na vse mogoče načine uničuje in razbija že ugrajene sisteme in napeljave ker na lašč to noče uporabljati. Kot ubijanje svojih fizioloških funkcij.

Tako kot božji paket, se prebija tudi nevšečnost in razaranje. Najprej se dogaja na neki visoki energeski ravni. Če si pripravljen zavedati se, lahko ustaviš nadaljnje razdejanje.

Ni vsa nevšečnost od hudiča. Če ti kličeš boga da naredi red, se ti želja uresniči.. Če uporabiš TOT in izljuščiš svoje smeti, ta energija bo odnesla samo smti. Sicer pa ostajaš zlepljen s svojimi smetmi in te odnese v celoti..

Vse je to, kot v šoli: če se pridno učiš, vse z lahkoto in spontano teče.

Če nisi tako priden, vendar odreagiraš na učiteljev opomin, lehko se hitro naučiš za naslednjo uro in tudi popraviš že dobivene enke in čist prideš do mature.

Če pa se nočeš zavedati, razaranje se spušča. Razara energetske nivoje drugega za drugim in na koncu se prebije do konkretne materialne ravni.

Ko ti na konkretni ravni opaziš razaranje, v tebi je že razorjeno ogromno tega. Če si pripravljen spomniti se, da je to razaranje posledica tistega majhnega »zamaha s krili«, na kar si bil opozorjen, še vedno ti lahko uspe marsikaj rešiti, celo nekaj tudi restituirati.

Če pa se še naprej nočete zavedati, da ste sami sprožili uničujočo lavino in da ste na to bil opozorjen, ne boste znali kje zagrabiti, da bi se rešili.

Opozarjala sem od začetka, ki je bil pred 30 leti. Niste se odzvali.

Potem sem reševala svojo kožo in me dejansko 10 let ni bilo na sceni.

Ponovno sem se zagnala pred petimi leti, ko sem začela tudi pisati. In spet sem opozarjala. Začela sem delati na star način, pa sem hitro ugotovila, da se je situacija spremenila in to terja drugačen pristop. Za takšno sistematično delo, kot je bilo prej, ni več bilo časa. Učna snov je postala bolj enostavna. Pa tudi to niste sprejeli.

Niste reagiralii niti na probleme in opozorila- npr. o tem, da se z vojno ne boste znebili cepljenja. Ne da bi se zavedala, sem povedala možen scenarij, vi pa ste terjali naprej svoje.

Apokaliptično zlo je začelo In ta scenarij se je resnično zgodil, vendar vi naprej terjate po svoje.

Nastopilo je obdobje, kje je bilo potrebno pohiteti in rešiti kar se še rešiti dalo.

Tudi pri tem se niste odzvali.

Po tem je ostala samo možnost, da vsak rešuje svojo kožo.

Zaradi opozorila, da se ne da nič več narediti, ker lavina prihaja in ruši vse pred sabo, sem prenehala z delom in delala svoje lakcije, da bi rešila vsaj svojo kožo.

Sedaj je že vojna na veliko frontah in svi upate, da boste zmagali in vse prisilili da bo po vašem. Vendar vse se samo eskalira. In vsaka dodatna klofuta namesto da vas spametuje da se ustavite in premislite, vas samo spodbudi, da se še z več ihte borite na vaš način.

Pozabili ste tudi na zakon fizike: Večja ko je energija s katero tiskate v zid, s to večjo energijo tudi zid tiska v vas.

Kaj vas bo ustavilo?

Čisto izničenje?

Vendar takrat se ne bo dalo nič več narediti.

Opozorila o manipulaacijah, o podrejevanju ljudi in upravljanja z njimi sem prvič pisala v knjigi »Nevromarkting razbija iluzije«.

Po tem sem še ogromno pisala na to temo. Pa se niste hoteli zbuditi.

Pa tudi o tem, da bodo prisilili ljudi na cepljenje s tem da bodo pogojevali pri vsem. Ne boš mogel praktično nič, če se ne boš podvrgel cepljenju.

Cepljenje pa bo uničevalsko.

Ne bom še enkerat pisala. Berite moje tekste na mojih obeh spletnih straneh pa boste videli. www.kornelija-pt.com in www.sonaravnost.com

Sicer pa, za vse to, kar se sedaj dogaja, ni treba nobene jasnovidosti niti nobenega božjega spoznanja. Za sklep, da je nekaj hudo narobe je dovolj osnovno znanje, ki ga dobiš na medicinski faulteti ter logično razmišljanje in povezovanje.


Sklep pa je ne samo da so DRUGI narobe.

Sklep je,

da nismo nič drugega zaslužili, kot to, kar se nam dogaja

in to,

kar predvidevajo/predvidevamo, da se še bo.

Za toliko odpora do zdravega razuma

in uničvanje vsega, kar je opico naredilo za človeka

in za toliko ihto pri

uničevanju vsega kar je božjega- naravnega in harmonije ki bi morala veljati v naravi,

NISMO NIČ DRUGEGA ZASLUŽILI kot robovlasnički sistem in gospodarje, ki nas bodo z biči pretepali, da izbijejo iz nas našo trmo, gospodovalnost in lažnobogovski ego.

Jaz sem tudi delala svoje lekcije in sem dojela, zakaj sem tudi jazj obtičala sedaj in tukaj z vami v tem dreku.

Zaradi svojega EGA! Tudi jaz sem preveč lebdela v oblakih in zato sem preveč pozitivno mislila o vseh vas.

Nisem resno jemala vaših hudobij in niti pomislila nisem, da bom jaz prva in najbolj prikladna žrtev za vaše natege in da se izživljate na meni.

Tudi prepričana sem bila, da sem sposobna pritegniti vas, da mi sledite. Zato sem se zavestno odločila najprej pri tem, da ne bom nadaljevala akademsko kariero ali ostala na kliniki temveč da bom postala »striček doktor« iz starih časov, ki skrbi za cele družine in ga vsi imajo rad.

In pred 30 leti sem se spet zavestno odločila iti v ves ta drek, ki ga je treba skozi sebe predelati. Bila sem opozorjena, da če ne dobim sledilce, ki bodo pripravljeni svoje dele dreka sami predlati, bom tudi sama obtičala, zakopana pod umazanijo, ki sem jo navlekla nase. Nihče ne bo mogel priti po mene, da me izvleče.

Verjela sem, da mi bo uspelo vas pritegniti, pa mi ni. Sledenje na Facebooku je prazen nič, ko ji ne sledi delovanj. V dejanjih pa niste pokazali, da mi sledite.

Sedaj le poskušam rešiti lastno kožo. Tudi, če mi bo uspelo, svoje, vam posvečeno življenje ne bom več mogla vrniti nazaj.

Izhod se je le pokazal.

Na podlagi tega sem dobila tudi novo nalogo: to pa so teme o prehrani za nove generacije. Na fb skupini ni nobene aktivnosti, vendar prerano je ocenjevati. Saj sem komaj začela. Ni lahko postaviti sistem, ko pa niti prehrano ne morem izluščiti iz celote. Pa tudi ni možno narediti kratke napotke, brez da bi se dotikala tudi drugih tem, na sploh pa logike.

Je pa še ena stvar. O tem je nekaj besed povedal tudi Ravi, čeprav se on sicer zelo boril proti cepljenju že od nekoč. Namreč, če si na pravi poti, ti nobeno cepljenje ne more škodovati.


Jaz pa, na podlagi 30 let izkušenj rečem še naslednje: Če si se upisal v božjo šolo te stavijo v internat. Tam si omejen vendar tudi zaščiten. Lahko delaš neumnosti (kot na poligonu avto šole) pa se ti ne bo nič hudega zgodilo in te nihče ne bo kaznoval. Če pa misliš, da na vse imaš prav (in ne vidiš da nisi bil kaznovan ker si na šolskem poligonu) in če trmariš, te pustijo iz internata. Takrat pa bo delovala »instant karma«.


To tudi vem, da z bogom se ne bo dalo več manipulirati na ta način, da se skrijete v internat, dok nevarnost ne mine, po tem pa šmugnete ven in nadaljujete svoje razdiralstvo brez posledic.

Jaz seveda ne morem vedeti kdo vse je v božjem internatu niti to komu katera njegova osebnost je ostala na tem najglobljem sloju pekla, ki se sesuva.

Torej, na podlagi svojega medicinskga znanja, na podlagi povezovanj tega znanja z drugimi objektivnimi podatki, na podlagi mojih osebnih spoznanj in izkušenj si jemljem pravico trditi, da je v takšnih »teorijah zarote« kot je tudi ta italianski video je veliko resnice. Vprašanje pa je v kakšni obliki se bo to pokazalo.

Vem pa, če mi boste sledili pri teh lekcijah o prehrani, imamo veliko možnosti, da se izvlečemo.

Jaz se puščam voditi.

Tudi to kaj in kako pišem, je na podlagi vodstva.

Vi pa - kakor čete.

 

P.S.

Maloprej sem prebrala današnje e-Finance. V njem je bil članek:

"Med svobodo spletnega govora in resnico "oblačka"

Med ostalim pišjo naslednje:

"Nekateri velikani so se samoomejitev, ki jih ti družbeni oblački pomenijo, oziroma izoliranosti začeli zavedati in zdaj svoje algoritme prilagajajo tako, da rezultate nevtralizirajo. Tako zdaj Youtube poleg videov, ki so podobni tistim, ki jih iščemo (na primer o tem, da je COVID-19 zarota), s spremenjenim algoritmom avtomatično predlaga tudi druge videe, ki predstavljajo drugo ali drugačno politično in vrednostno pozicijo (torej, da je COVID-19 resnična pandemija). Njihov cilj je preprečiti, da bi ljudje lahko s plašnicami na očeh stopili v nov dan. Pinterest je šel še dlje in je s svojih strani odstranil vse lažne informacije o COVID-19. Ne nazadnje je Facebook zdaj na svojemu portalu začel favorizirati tiste informacije, ki prihajajo iz verodostojnih virov".


Torej, restriktivna vojna proti človeku se nadaljuje. Napisali pa so tako, da se začnete navduševati nad tem in nad njihovo dobroto, v resnici pa smo prišli do nove inkvizicije, ko bodo spet sežgali vse, ki bodo trdili, da je zemlja okrogla, ko bo uradnim institucijam in cerkvi v interesu trditi da je ploska.

Sicer pa vas moram opozoriti, da se ne navdušujete nad tem kar pišejo, da ZDA naprej ima politiko svobodnega govora. TO JE SAMO TRIK.

Trik je iz dveh razlogov:

  1. De ropa vse svoje prebivalstvo. Namreč, laži se hitreje širijo kot resnice. To pomeni, da vam lahko širijo laži, POBEREJO VES VAŠ DENAR, ker ste nasedli lažem in dok ugotovite, da so vas nategnili, več nimate kaj početi. Vi propadate, oni se pa bogatijo.

  2. Da nahujskajo ves svet, da se bori za njih kot osvobitelje tiranij omejenega govora. Tako se bodo izvlekli propada, ki jim sedaj visi nad glavo in rešili svoj takšen kapitalistični sistem, ki je tik pred tem da propadne, ker, če bote hoteli njih za osvoboditelje, na podlagi točke 1. bodo imeli ves svet na razpolago, da ga ropajo. Saj oni so iznajdli te ropajoče se marketinške metode, zaradi katereih se teh nekaj lahko enormno bogati, ostali pa propadajo (poglejte končno v knjigo "Nevromarketing razbija iluzije"!)

Seveda, ne smete pozabiti, da razen teh manipulacij, ki so v ozadju "svobode govora" imamo tudi to, da tam, lahko govoriš kar češ, če nimaš denarja in to zelo-zelo veliko denarja, tvoja beseda nič ne šteje. Lahko lajate kakor čete, njihova karavana bogatenja se bo nadaljevala.


In ne morem, da še enkrat ne bi omenila: Če bi sledili to pot, ki nam je bila dana pred 30 leti, do tega ne bi prišlo. Ni problem da mi niste verjeli! Problem je, da niti poskusiti je niste hoteli. Oz, tudi ti ki so doživeli neverjetne uspehe, so se obrnili proti meni, ker - kot je ena Beti povedala: raj bo crknila, kot da dovoli da uspem.

Sedaj pa spet niste sledili, čeprav gre za preprosto logiko. In NIČ DRUGEGA vas ne more narediti sposobnim, da od silnih informacij izberete ta pravo. Ker samo od znotraj dobivene informacije in napotki nas lahko pripeljejo naprej. Vendar vi ste vse to ubili v sebi. Učili so vas, da vse to, četudi je od vaše intuicije, kar ni po vašii volji ne vpoštevate. Zato ste izgubili še to malo boga, kar ste imeli. In sedaj ste pa izloženi informacijam od zunaj. Njih pa je neskončno - da vas zmeša. Samo zato je tako, da bi po tem vi s hvaležnostjo sprejeli takšne priprave, kot je ta članak na Financah in sprejeli, da vam, na podlagi nekogaršnjih interesov servirajo takšne informacije, kot bo to nekom odgovarjalo.

VI STE TAKO HOTELI!

DOBILI STE TO, KAR STE SAMI IZBRALI

158 views0 comments

Recent Posts

See All