top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

"Tehnike" ozaveščanja

Updated: Feb 10

#tehnikeozaveščanja #ozaveščanje

Niti košaro ne moremo splesti samo na podlagi znanja, dobivenega iz knjige!Nihče več ni pripravljen postopoma, z globokim in sistematičnim studiranjem nabirati znanja in modrosti.

Niti je kdo pripravljen biti vajenec ob nekemu mojstru in ob njem, skozi leta »izpiliti« ne samo svoje znanje temveč tudi svojo osebnost in se v celoti transformirati v pravega mojstra svojega zanata.

Samo za »izklesano telo« ste pripravljeni idividualnim fitnes trenerjem odštevati veliko denarja in leta in leta trpinčiti sebe. »Izklesano telo« pa je samo prazna lupina – videz brez kakršnekoli koristne in uporabne vsebine in brez koristi za zdravje.


Za znanje in modrost pa se boste mogoče žrtvovali največ za kakšen vikend seminar v katerem naj bi nekdo v vas zlil vse svoje znanje in sposobnosti, ter vam dal čarobno palčko in zagotovil uspešnost.

Največkrat pa si samo med dvema SMS-oma žrtvujete nekaj minut, da bi na svojem mobilcu hitro prebrali še kaj drugega.


Tudi od mene marsikdo pričakuje, da bom na neki 10-minutni »pavzi za kavico« naštela vse »blue chip« tehnike, s katerim bi dotična oseba uspešno obvladala celotno področje, ki ga zajame tema »človek«. Največkrat me pa prekinejo že pri prvih besedah in sami dokončajo stavek, ki bi moral biti moj odgovor na njihovo vprašanje. V resnici so hoteli samo moje priznanje in moj priklon njihovi »modrosti«, ne pa da bi kar koli novega naučili od mene, saj menijo, da oni tako in tako že vse vedo.


Ko me je neka oseba, nedolgo nazaj spraševala po »tehniki« ozaveščanja, me je prešinilo spoznanje, da vam to v resnici lahko povem v dveh stavkih.


Torej, »tehnika« ozaveščanja je naslednja:

»Določene podatke, na določen način postaviti v razmislek. Vendar razmislek mora biti na drugačen način, kot sicer razmišljate«.


In, to je to! Preprost miselni proces in nič drugega. In ravno ta »tehnika« ima neverjetne in hitre učinke na vseh področjih in na vseh nivojih našega bitja. V stanju je ozdraviti tudi bolezni na konkretni, telesni ravni.


Slišim vas, kako užaljeno in nejevoljno vzklikate, da delam norca iz vas, saj vi menda že znate misliti... ! Pa še številni popularni učitelji vas poučujejo o tem. Kako se jaz upam trditi, da pravega rezultata ne boste imeli, ker vi samo menjate plošče, ko pa je gramafon (tisti del vas, ki mora procesirati podatke) ta, ki je pokvarjen.

Kako naj bi razmišljali drugače od tega, kot razmišljate?!


In v tem je bistvo problema!


Tudi jaz znam kuhati in kuham po receptih Jamie Oliverja....

Ne verjamet mi, da sem enaka mojstrica, kot Jamie? Imate prav!


Warren Buffett vam lahko opiše milione zadev, ki jih morate analizirati, če hočete uspešno investirati. Ne more pa vam opisati, niti dati svojih občutkov, svojo »sedmo čut«, ki mu pomaga izbrati ta prave delnice, katere pogosto ne zadovoljujejo ne eden od kriterijev, ki jih je postavil za vas in vam naročil, da jih morate obvezno vpoštevati.


Zaradi istih razlogov zaradi katereih moje kuhanje po receptih nekega super mojstra ne zagotavlja mojo uspešnost, tudi ko gre za človeka, ni dovolj »recept« oz. »tehnika«. Saj človek je le veliko bolj kompliciran in kompleksen kot ena jed, ki bi jo radi pripravili.


Obstajajo:

1. Osnovna pravila—aksiomi, česar se je treba brezpogojno držati. Nekaj o tem sem opisala tudi v novi brezplačni knjigici: »Logika, kot terapevtska metoda«. Njih se lahko naučite na pamet vendar to ne zadošča za uspešnost, kot meni ne zadošča, da znam na pamet Jamieve recepte.


2. Za tem je potrebno znati kako sploh pridobiti podatke ter kako in katere izbrati. Tudi občutke o primernih šibah za košare lahko pridobite samo in izključno pri delu ob mojstru.


3. Tudi način razmišljanja mora postati drugačen. To pa je možno opisati samo v prispodobah, kar pa za konkretno delo ne zadošča. Prisvojite pa ga, če ste zraven mene in mi sledite.


Seveda moramo uporabiti tudi intuicijo - božji JAZ, pa kozmične energije in podobne zadeve vendar dokler vse to ne spoznate »na delu« in na sebi, nikoli ne boste »uganili« kaj naj bi vse to sploh bilo, čeprav ste sedaj zagotovo prepričani, da to vse že veste in obvladate.


Z delom na sebi z mojim vodstvom postopoma dobivate občutke o vsemu temu.

  • - Doživite aksiome in njihovo resničnost.

  • - Naučite se pridobivati novih informacij, ki jih prej niste imeli, ali jih niste zaznavali ali pa ste jih, samo ste jih jemali za nepomembne, celo škodljive.

  • - Naučite se izbirati prava izhodišča pri reševanju problemov, ki vas pestijo ali pa jih boste srečali na svoji življenjski poti.

  • - Naučite se tudi kontaktirati vaš višji duhovno-mentalni nivo - vaš »centralni računalnik«. Ta je najbolj precizno »orodje« ki nikoli ne zastareva in ga nobena človeška kreacija ne more nadomestiti.

Na kratko povedano: Naučili se boste suvereno, zdravo in uspešno živeti svoje lastno, unikatno življenje brez nevarnosti, da bi se vam karkoli slebega zgodilo.


Ampak, tudi drugi to in tako obljubljajo!


Razliko med mano in ostalimi metodami lahko opišem samo v prispodobah:

Čisto v vseh, danes popularnih metodah vas posedejo za delovno mizo, dajo vam v roke šibe in vam naložijo pravila in program, kako naj bi iz teh šib spletali določene (vsi enake) košare. Ob tem terajajo absolutno ubogljivost do teh, ki so vam te predpise dali.


Mene tudi morate ubogati, vendar pri tem, ko vas učim principom pletenja košar in v tem, da morate biti absolutno ubogljivost vašemu notranjemu božjem bitju—vašemu »centralnemu računalniku«. On je edini, ki vam lahko vodi vaše življenje in on je edini, ki tudi meni da do znanja kaj moram terjati od vas!

Ta vaš »cenralni računalnik« pa je del vas - vaš pametnejši del, za katerega pa popularna miselnost trdi, da ga treba v popolnosti odrezati ker naj bi bila ovira vaši sreči.

To pa, za kar vi mislite, da je intuicija, pa nima veze z njo.


Jaz vas bom »vodila na teren« in vas učila kako bost našli primerna mesta, kjer rastejo primerna drevesa, ki dajo šibe za košare.

In vas bom terjala, da skupaj z mano otipavate razne šibe, dok vam prsti ne naučijo čutiti katere so prave.

Razložila bom in tudi pokazala zakaj so določene šibe primerne, druge pa ne.

Vse to boste učili skozi lastno izkušnjo ob meni.


In za razliko od drugih, ne bom predpisala model košare temveč vas bom naučila kako boste našli vaš lastni model in način, kako boste to, za vas primerno košaro izpletli.


In bom zelo stroga, ker ne bom dovolila nobeno posnemanje drugih košar in niti slučajno ne bom sprejela košare, ki ste jih naredili kot programiran robot.


Sedaj je na vas da odločite kaj sploh hočete:

- Ali hočete udobnost in »srečo« programiranega robota v službi nekogršnjih interesov? On nič ne čuti in nič ne misli, samo dela po programu, ki je ugrajen v njega. Za to stanje pa boste morali žrtvovali celotno svojo osebnost in individualnost in vse to, kar je opico pretvorilo v človeka.


To zadnje ni utopija! Vse je to možno uresničiti vendar samo s Transformno osebnostno terpijo. Ona v resnici ni nič drugega, kot pravila logičnega premišljevanja in sklepanja na podlagi danih aksiomov. Vsak človek ima ugrajen ta program v sebi. Samo je na njega pozabil, pa tudi ne ve več, kako ga uporabiti.

Sedaj pa vas še posebej poučujejo kako uničiti še te ostanke, ki so še v vas, ker trdijo da so to smeti in ovira do vaše »sreče«.309 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page