top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Satansko seme destrukcije

Updated: Feb 19

Oziroma: GEN RAZKRAJANJA IN SMRTI


Pred 30 leti nam je bila omogočena pot iz pekla. Če bi hodili po tej poti, do te apokalipse sploh ne bi prišlo.

Vztrajala sem kljub temu, da niste hoteli slediti.


Lani sem pa prenehala pisati. Dvigla sem roke od vsega.

Lavina apokalipse je že bila v polnem zagonu, vi pa, ne samo da tudi naprej niste kazali zanimanje za moj trud in zalaganje, temveč ste mi ves čas (in tudi po tem, ko sem se čisto umaknila sa scene), prihajali izključno z namenom da me diskreditirate in sesujete (ali samo, da se izživljate nad mano), na sploh če se nisem podredila vašemu diktatu in nisem dala podporo in strinjanje z vašimi neumnostmi.

Zato ni več imelo smisla vztrajati.


Pred kratkim se pa je »zablisknilo«, da moram ostati na sceni . Z ene strani, kot opozorilo za tiste, ki mislijo, da so njive iluzije premagale resnico, ki je ponujena v Transformni osebnostni terapiji (TOT). Z druge strani tudi kot možnost izhoda za tiste, ki so pripravljeni žrtvovati nekaj svojega ega, da bi rešili svojo kožo.

Zato sem se ponovno lotila dela.

Kaj pri meni pomeni: »lotiti se dela«?

Večinoma pomeni: referirati z nivoja na katerem se jaz trenutno nahajam na svoji poti. Tisti, ki me resnično sledi, (klik sledenja na fb-u ne šteje!) ima tudi možnost, da bo, »z mojo vozovnico« še on dvignjen na naslednjo stopnico na poti ven iz pekla.

Članek je zgotovljen, ko končam določeno lekcijo.


V zadnjih dneh sem se lotila pisanja. Napisala sem par strani, pa ni šlo naprej. Po kratkem, mi je spet prišlo da pišem, vendar novi tekst. Pa se mi je koncept spet sesul.

Tako se je ponavljalo nekajkrat. Na ta način sem v nekaj dneh napisala 4-5 tekstov, nobenega pa zgotovila. Zato sem pomislila, da ta preblisk ni bil stvaren in da le ni smiselno ponovno začeti pisati, ter da moram z vsemi dokončno odnehati. Uničujočo lavino se praktično ne da več ustaviti, vi pa še naprej niste pripravljeni zbuditi se.


Nekaj me je pa »zadelo«. Tokrat to ni bilo globoko spoznanje, temveč misli, na prejšnje izkušnje in spoznanja. Namreč: če živite po principih TOT, po tem dobro veste, da ni ničesar kar bi bilo »kar tako«, kar bi bilo »brez veze« in ni ničesa, kar bi smeli odmisliti, odpisati, potlačiti ali »vreči v smeti« kot slučajno neprimerno motnjavo.

Vse nastane z nekim razlogom in vse ima neki pomen, tudi če se nam zdi, da je brez veze. Samo moramo s pomočjo »barantanja z bogom« (povezave z božjim internetom) najti in razumeti, kaj to nekaj pravzaprav pomeni. V tej situaciji, sem morala najti, kaj pravzaprav hoče sporočiti ta osebna v meni, ki me sili v pisanje.


Na moje iskanje se mi je nakazal odgovor. Prišel je kot preblisk. Kot takrat, ko v daljavi zaznate neke obrise, po tem pride strela in za hip razsveli, v naslednjem momentu pa spet vse pogrezne v temo. Veste kaj ste videli, vendar samo »od prilike«. Sedaj se moramo temu še približati, da bi to zadevo bolj jasno videli. Naše probleme lahko predelamo samo takrat, ko smo na jasnem, za kaj gre.

Tako je to ponavadi, ko gre za naše nenevarne potlačene hudobce in druge nepridiprave.


Ne smemo pozabiti, da smo v preteklih življenjih marsikaj zagrešili in marsikaj neprimernega bili.

Nič za to, če ne verjamete v reinkarnacijo. Lahko ostanemo na materialni ravni – na genih. Znano je iz zgodovine, kako je naloga vojakov zmagovalcev bila posiliti in tudi oploditi čim več žensk premaganega ljudstva, da bi se širili geni zmagovalcev. Na ta način pa se tudi slabi značaj in karakteristike, a s tem tudi enotnost poraženih.

To opisujejo tudi pri novejši zgodovini.

Tudi svetopisemska zgodba o hudobnem Kain-u, ki je ubil svojega dobrega brata Abela govori o tem, da vsi mi nosimo Kainove gene, ki programirajo hudobijo in kreirajo zločin.

Hudobije pa upravljajo z našimi življenji, tudi, ko so potlačene. Ravno na vplivanju na naše potlačene nepridiprave gradi nevromarketing svoj uspeh. Dobro vedo, da naša dejanja ne vodi razum temveč tako potlačene naše osebnosti.


Zaradi vsega tega imamo v sebi marsikaj zelo grdega, kar ni mogoče, ali ne bi bilo primerno, tako – kot bi to sicer počeli - dvignemo na površje.

Dobro primerjavo daje film »Ko jagenčki zapojejo«. Profesorja Hanibala, ki je bil kanibal, so spravili v zelo strog zapor, ker je bil tako zelo spreten in zelo močen, da je bilo nevarno celo približati mu se.

Takšni zlikovci so lahko tudi v nas. Takšnega kanibalskega »hanibala« ne smemo spraviti niti bliz površini, saj bi to bilo usodno za našo siceršnjo osebnost.

Tudi seksualne nastranosti bi bile zelo neprijetne, če bi se jih v celoti zavedali.

Takšne hudobije, če smo jih pripravljeni predelati, zagledamo samo kot nek oddaljeni preblisk. Nadaljnja predelava takšnih stanj gre na podlagi hipoteze in groze, ki jo začutimo že pri misli na MOŽNOST da bi tako nekaj bilo v nas. Na podlagi tega zakričali bi (na glas ali v sebi): » NEEEEE! Tako nekaj nikakor nočem imeti v sebi!«

Na podlagi tega prosimo, dejansko terjamo iz polnega srca, da to bude umaknjeno iz nas.

Tukaj je dovoljeno tudi izsiljevati in ni potrebno da verjamete da sploh obstaja neki drugi nivo, ki pomaga znebiti se grehov. Npr tako: »če sploh obstajaš (bog/drugi nivo) se DOKAŽI in mi umakni to, če bi mogoče to bilo v meni«.

Ne se bati! Pri delu po principih TOT VEDNO dobite dokazilo. Namreč, če ste pravilno postavili in tudi naredili lekcijo, po takšnem barantanju VEDNO dobite vpogled v celotno stanje tudi na najbolj konkretnem nivoju in vedno opazite na sebi neke spremembe v neko primerno in lepšo drugačnost. Če ni teh SPONTANIH sprememb, pomeni, da lekcije nise pravilno naredili.


Pri tem, sedaj aktuelnem problemu, o katgerem moram pisati, je prisotna in »hanibalska« nevarnost in erotična perverzija. Zato moramo biti dovolj močni, da se soočimo s tem. Sicer to sedanje ni potlačen problem kot npr. neki kanibalizem. »Hudobija«, na katero vas tokrat želim opozoriti je prisotna v našem vsakdanu, samo se ga ne želimo zavedati, oz., ne jemljemo ga resno.

Zato začenjam pisati, čeprav še ni popolnoma jasne in konkretne slike o tam problemu. Pa tudi, ko bo slika jasna, konkretnega dokazila ne bomo imeli. Ker, ko bi prišlo konkretno dokazilo, bo že pozno za vse nas in tudi za naš svet.

 

Ne brez razloga povdarjam kar naprej, da nisem bila lahkoverna temveč strogo materialistična, z medicinskim in znanstvenim razmišljanjem, brez kakršne koli afinitete do religije ali duhovnosti. DALA SEM PA MOŽNOST za drugačnost, kar pa sem PREVERJALA IN ISKALA DOKAZILA.

Zato me je na začetku te moje poti pred 30 leti zelo presenečalo, ko sem dobivala razne »čudne« izkušnje in doživetja. Marsikdaj sem se sprašavala ali sem začela noreti ali pa je res tako, kot se mi je zdelo.

In, kot to doživlja vsak, ki stopi na to pot: dobiš v misli neko znanje o katerem prej nikoli nisi slišal. Čez nekaj dni ti slučajno pride v roke neka knjiga ali sišiš predavanje uvaženega strokovnjaka... ki ti potrdijo resničnost tvojih dozdevanj, ki si jih dobil od nekod iz svoje notranjosti.

Postopoma dobivaš vse bolj kompleksne zadeve za katere ne dobiš dokazila takoj, vendar šele po nekem času.

Na ta način pridobiš zaupanje in dokazila, da ta »drugi nivo/božji internet«/fiziologija mentalne ravni ... res deluje.


Ni pa pomembno samo teoretsko znanje, ki ga dobiš v glavo. Saj je ogromno takšnih, ki znajo teoretizirati. Veliko je tudi takšnih, ki na miselni ravni komunicirajo z nekim višjim nivojem.

Na tej točki se po tem vse konča!

Marsikdo sploh ne ve kaj početi s dobivenimi informacijami in napotki, niti ve, da vse to ima neki smisel in namen.


Marsikdo se ustraši, pa tudi pomisli, da je to znak njegove norosti, pa se trudi odmisliti vse to, kar se v njem dogaja.


Marsikdo pa je dobro razume teorijo, ne pomisli pa, da obstaja nadaljevanje komunikacije z višjim nivojem tudi na področje implementacije tega znanja. Torej, da božje znanje ne ostane samo v glavi temveč da pride tudi »v roke«- v konkretno prakso.


Marsikdo pa samo ne posluša do konca, kaj mu je bilo sporočeno saj njegova reakcija je: »ja, ja, to že vem«, dejansko pa je vse interpretiral na podlagi svoje omejene človeške glave. Na podlagi tako popačenih informacij noben ukrep ne more dati pravih rezultatov.


Veliko je takšnih, ki naklepno zaprejo komunikacijo in ne dovolijo temu božjemu, da stopi globlje v konkretni svet. V konkretnem svetu sami hočejo biti bogovi in dobiveno znanje zlorabiti za svoje neprimerne osebne interese.

To je najbolj konkretno vidno v zvezi s cerkvijo, ki je svoje cilje in interese prikazoval kot božjo voljo in božjo kazen. S takšnimi dejanji so povzročili, da so ljudje zasovražili bogove.

Takšni lažnobogovski poklici (kar sodi v vratno čakro) so še zdravnik (ki se postavlja, da on deli zdravje) in odvetnik (ki naj bi delil pravico). Zadnjih 30 let pa so to bili »poslovni guruji« in drugi prodajalci metod »za zdravje in uspešnost«. Verjeli ste jim, ker ste čutili, da so

govorili o pravih božjih resnicah. Po tem pa niste več bili pozorni, da bi opazili in ugotovili, da je to kar so počeli ali vam ponudili v praksi, bilo v popolnosti nasprotno od tega, kar so govorili.


TOT sloni na enakih teorijah, kot druge metode, je pa na prvem mestu PRAKSA – božja implementacija teorij. Zato prave razlike med njo in ostalimi metodami lahko viditi samo v praksi.

Če delamo po metodi TOT, pridemo tudi do »božjih napotkov« za konkretno ukrepanje. Ta pa se nam (z našo omejeno človeško glavo) pogosto zdijo prismojena ali pa neverjetna. Takrat se vedno moramo spraševati: »kaj tvegam če le poskusim narediti tako, kot mi je prišlo, da naredim?«

In VEDNO pridemo do tega, da nič ali pa zelo malo tvegamo a lahko bi pridobil veliko, če bi bilo res to in tako, kot nam sporoča vodstvo.

Zato se upamo narediti tako, kot nam je bilo »povedano«.

Po vsakem narejenem koraku sledi analiza, pri čem sam vidiš da je tvoje ravnanje na podlagi vodenja res bilo primerno in to najbolj primerno v določeni situaciji. Pri tem jasno zagledaš in tudi razumeš celotni »tehnološki proces«, ne glede na to za kakšno »tehnično« zadevo ali konkretni poklic gre.

 

Na začetku te moje poti, ko se še nisem niti zavedala, da je to pot in kaj vse vsebuje, sem bila »sprovedena« skozi vse čakre. Namreč, Ravi (moj učitelj homeopatije) je za vsako čakro definiral miazmo (bolezensko osnovo in značaj) ki vodi do določenih konkretnih bolezni.

V nekaj urah, kot pri ogledu neke galerije, sem podoživela vse te čakre in probleme, ki jim pripadajo.

In na dnu, izpod vseh ostali, kot bi bilo zakopano pod »podnom« najbolj globoke točke pekla, sem naletela na nakej, za kar sem dobila naziv: SATANSKO SEME DESTRUKCIJE.

Kot da je to neko seme v nas, ki nam je usajeno in ki po tem navlači nase (na nas) vse ostale hudobije. Če nimaš v sebi tega semena, ne moreš se »nalezti« nobene hudobije.

Še dan danes nisem na jasnem kaj vse to je.

Pri "sprehodu skozi čakre" jaz sem pri njem konkretno čutila/doživela neizmerno - EROTSKO željo, da zbolim z rakom in naslado ob misli na to, kako me rak prerašča in razdira.


In to je največji problem pri satanskem semenu: erotska želja po samodestrukciji.


Vsi vemo, da se je erotski gonji skoraj nemogoče upreti. Zato je to stanje tako silno nevarno. Da bi nas zaščitil, je neki bog ugradil v nas en varnostni mehanizem, katere podlaga je STRAH.


Veliko ljudi ima, na primer, strah da bi SKOČIL z mosta. To ni klasični strah višine in ti ljudje ne govorijo, da jih je strah da bi padli temveč govorijo, da jih je strah, da bi skočili!!!! Ali strah, da bi z avtom v polni hitrosti naletel na drevo in se ubil....

Njih je strah, ker zaznavajo da jih VLEČE v takšno samodestruktivno dejanje.

Zato, ko bi se človek s poglabljanjem približal meji, da se odpre neobvladljiva erotična komponenta takšne samodestrukcije, bi se ta strah, eksponencionalno povečal in s tem onemogočil nadaljevanje približevanja tej nevarni meji.


V tem preblisku, ki se mi je pojavil kot odgovor na moje povzvedovanje, kaj je to, kar hoče iz mene pa »ne najdem pravih besed«, je bilo nakazilo na to, da se je satansko seme destruicije v polni meri aktiviralo in nas vodi v samodestrukcijo – v erotsko željo, da sami uničimo vse, kar smo ustvarili – tudi to, kar je lepo in koristno.


Obstajajo številne druge zadeve, ki že nekaj časa nakazujejo jačanje tega razdiralskega semena:

- Pred kakšnih 20 leti je bila močna gonja proti risankam, kot so Tom in Jery. Obdolževali so jih za agresinvost in trdili, kako je vse to neprimerno za otroke. Na to pa smo, namesto takšne simpatične in nič nevarne igrivosti, dobili resnično hudo agresivne risanke in računalniške igrice in nihče se več ne razburja nad njimi.


- Starši so mi znali pripeljati svoje fantičke zato ker jih je vzgojitaljica v vrtcu opozorila da je njihov fantič nenormalen, ker se ne pretepa temveč ga zanimajo knjigice. To pomeni, da se je pojavila celo strokovna selekcija, ki samo agresivne pušča naprej, ostale pa etiketira za nenormalne in jih eliminira.


- Najbolj alarmantno in za razmišljati so bile pripovedi mojih kolegov - zdravnikov, ki so bili v Hrvaški vojni. Sami so bili presenečeni kako so KOMAJ ČAKALI KRVAVE BITKE IN UBIJANJE. Sicer so bili mirni fantje, urejeni, pridni zdravniki, ki niso kazali niti malo agresivnosti. Po tem pa, na enkrat takšna huda krvožejnost. Zavedali so se, da jim sploh ni do političnih ciljev in dejansko nimajo nič proti srbom ali komerkoli drugemu in nikoli niso imeli s tem problema. Sadaj pa hrepenijo po krvavemu vojskovanju.


- In, seveda, na kar nikako nočemo misliti: ogromno športov in prostočasnih aktivnosti, pa tudi računalniške igrice so namenjene kot ventili, da bi ljudje na »socialno sprejemljiv način« izživeli svojo, vse močnejšo agresivnost.


Situacija v svetu se pa vse huje vozla. S tem se ustvarja anarhija in kaos. Kaos vodi v zgubljenost, ta pa v agresijo zaradi straha in zgubljenosti.


Postoji pa še en podatek.

Omenili so nam na študiju (medicina), da je odkriven GEN ZA SMRT. Gen v nas, ki programira naše uničenje in smrt.

 

Zelo je težko povedati kaj je bilo prvo: kura ali jajce. Oz, kaj je vzrok a kaj posledica.

Lahko da je ta silna agresivna mentaliteta hoteti življenje imeti v svojih rokah in zanikati vsako »predestiniranost« in "višjo silo" uzrok, da stopa na plan to seme destrukcija, da bi klofnilo po nosu ošabnega človeka in ga vrnilo na mesto, ki mu pripada: da vidi, da je samo »terminal« centralnega računalnika, ne pa bog, kot si to domišlja.

Lahko pa da ljudje na neki način od znotraj čutijo, da se vse bolj aktivira ta gen in to hočejo kompenzirati s temi forsiranimi željami imeti zadeve v svojih rokah.

Resnica pa je, da NIČ NIMAMO V SVOJIH ROKAH! Smo samo majceni del narave in nič več.

Tudi geni nas predestinirajo!

Vendar to je samo materialni del.

Nimamo nič v svojih rokah, je ugotovila tudi nevroznanost in psihologija, ki je s Freudom in njegovim naukom o podzavesti prišla najvišje. Sedaj pa je zatolčena in jo se ne priznava, ampak samo zato, ker jo je vzela v roke ta kapitalistična mafija da bi lahko na podlagi tega upravljala z ljudmi. Zato so iznajdli NLP, da dopove ljudem, da so neumni, če vidijo resnico, da so nori če se oslanjajo na svojo lastno fiziologijo in da so primitivne budale, ko govorijo o zaroti, čeprav je dovolj poslušati nekaj preprostih marketinških predavanj o »raziskovalnih« kampanjah in kampanjah prodaje, pa da vidiš, da so te poveličane »sodobne marketinške metode« nič drugega, kot zarota proti človeštvu.

In tudi sicer, naša glava je samo od centralnega božjega računalnika odrezan terminal, ki ne zna nič, samo zabiti se v slepo ulico in v prepad.

Če pa zraven dodamo še obstoj tega gena smrti, po tem je jasno, da mi s svojim odločitvami in neumnimi glavami ne upravljamo z ničemer.

Edino kar se lahko odločamo je: ali bomo naredili potrebne lekcije, da se očistimo svojih hudobcev a čigar rezultat bo, da se bomo vklopili v božjo naravo kot njen del, ali pa bomo naprej trmalirilo po svom.

(Opozorilo: "odločitve" ki ste jih že sedaj naredili, pa NIMAJO NOBENEGA SMISLA. Pridite na TOT, pa boste sami dobili spoznanje zakaj je to, za kar mislite, da je vaša svetniška odločitev, totalno brezvedna in celo neumna zadeva)


Tako sedaj imamo na kupu:

- agresivnost, kot izražajna oblika raznih naših hudobij.

- Agresivnost nastane tudi kot posledia zgubljenost. Zgubljenost pa je nastala zaradi kaosa, ki ga je kreirala naša omejena človeška glava s neumnimi pravila na podlagi svojih omejenih in neumnih predpostavka, s katerimi je hotela »popraviti« božje »napake«.

- Od človeka kreirana neumna pravila in ukrepi so največkrat kontradiktorni druga z drugo. Tudi to trga svet na milion koščkov.

- Na materialni ravni: s genskimi mahinacijami se razdira življenje v kalu.

- Neumna in vseuničujoča borba proti vseh mikrobih. Pozablja se pa na to, da so oni gradniki tudi našega bitja (z združitvijo samostojnih celic in drugega genskega materiala tekom evolucije).

- Agresivni seksualni gon, ki ga imenujete »ljubezen« čeprav z ljubeznijo nima nobene veze.

 

Na začetku tega teksta sem napisala, da še meni ni popolnoma jasno za kaj gre pri tem Satanskem semenu.

Sedaj, ko sem že bila pri tem, da objavim tekst, mi je postalo jasno za kaj gre. In to, kar se mi je pokazalo, niti slučajno ni to in ni tako, kot sem prej mislila.


Satansko seme destrukcije je nekaj, kar je na začetku komaj opazno. Ko pa ga zagledate, zaskrbljeni vzkliknete: »Od tega se ne bo nič dobrega izcimilo«. Ali pa zamajate z glavo in rečete: »ta otrok bo končal na visklicah, če bo tako nadaljeval«.


Satansko seme človeštva je radovednost in nepokorščina, zaradi katere je človek pojedel prepovedanega jabolka.

Jabolko simbolizira SPOZNANJE. Prepoved prisvajanja spoznanja je enaka prepovedi otroku voziti avto brez vozniškega dovolenja.

Otrok vozniškega dovolenje ne more dobiti ne zato ker ne bi bil sposoben naučiti tehniko upravljanja z avtom, temveč ker še nima razvitega pravega čuta odgovornosti in razumevanja širšega konteksta, kar je potrebno za to nevarno početje.


Človek je, en korak pred »maturo« že mislil, da že vse ve in oblada in je vzelo zadeve v svoje roke.

Manjkalo mu je pa ZAVEDANJA , ki je nujno potrebna za zrelost.

In tako, brez zavedanja razdira življenje z genetskimi mahinacijami, z uničevanjem celic, ki jih proglasi za škodljive mikrobe v resnici pa so gradniki našega bitja, pa vse do upravljanja z energijam na podlagi nemogočih terjatvi.

Razdira ga tudi nevedneža, ki si domišlja in postavlja kot mojster, ki so prime predelave elektrike v avtodomu, na koncu pa se vzpostavi, da niti dva akumulatorja ni bil v stanju povezati... pa vse do svetovno znanega investicijskega guruja in evrospke komisarke ki se kot avtoriteti postavljajo tudi ko je treba izreči mnenje o epidemiji in valijo takšne neumnosti, zaradi katerih bi študenta medicine ne samo zrušili na izpitu temveč bi ga izbacili s faksa ker ne obvlada niti najbolj osnovnega znanja niti razmišljanja.


Razdira se ves svet in vse, kar je človeštvo doseglo tekom milijone let svojga razvoja in to en korak preden bi se lahko poveličal v pravega bogovskega kreatorja, ki zna suvereno voditi ne samo svoje življenje temveč tudi upravljati s svetom.

Ta zadnji korak do popolne zrelostim (imenovan tudi »sodni dan«) smo dobili / nam je bila omogočena pred 30 leti, ko smo dobili metode ozaveščanja (zajete pod imenom TOT). Potrebno je bilo zavedati se svojih dejanj, saj brez tega in takšnega zavedanja nihče te ne more šteti za odgovorno osebo in ne more ti se verjeti, da boš karkoli primerno naredil.

Skozi takšen proces ozaveščanja bi odložil svoje zadnje živalske ostanke (ki jih tudi, iz praktičnega razloga, imenujem za »hudobijo«).

Pri tem je naša hudobija: nezavedanje.

Gledam videje na Youtubu, ko ljudje oštevajo svoje hišne ljubljenčke in pričakujejo od njih, da se zavedo, da je bilo narobe to, kar so naredili. Istočasno pa človeški »gospodarji« niso v stanju zavedati se svojih dejanj tudi ko se jim predstavi konkretno dejstvo in katastrofalni rezultati njihovih ravnanj. Popularna miselnost pa še bolj odvrača ljudi od ZAVEDANJA SVOJIH NAPAK IN UČENJA NA TEH.

Živali pa vse to obvladajo!!!

Zavedanje omogoča osvobajanje od smeti in motnjav, ki človeka vlečejo dol.


Človek se pa ni hotel držati dane mu poti temveč je hotel po svoje. Tako je, v teh 30 letih ponovil izvirni greh Adama in Eve. To še ne bi bil problem, če bi se sedaj, TAKOJ (ker ni več časa za odlašanje) zavedali tega, kar ste počeli. Če se pa to ponovno ne bo zgodilo, sledi novi »izgon iz raja«, ki bo do konca usoden. Saj bi prišla eksplozija, ki bo uničila ne samo človeštvo temveč tudi ves svet. Tukaj pa se hitro spomnite, da je to že Einstein povedal v svojem znanem izreku o tem, da ne ve, kako bo s tretjo svetovno vojno. Ve pa, da se bo četrta vodila z luki in puščicam. Vendar situacija je takšna, da četrte niti ne bo več, saj tudi sveta, verjetno tudi Zemlje ne bo več.


Eksplozija je zaradi osvobajanja v kaos ujete energije, DA BI LAHKO PONOVNO USTVARILA NARAVNO / BOŽJO HARMONIJO.

Človek je s svojimi neumnimi ukrepi toliko zavozlal vse energetske niti, da je vsako funkcioniranje postalo nemogoče. Saj to vidimo v vsakdanu: dvigneš plače enim, pa moraš tudi drugim, pa zmanjka denarja tretjim in se vse sesuva četrtim...- pa gre od začetka.


Eksploziijo ste tudi sami terjali.

Terjali ste, da bog dokaže svoj obstoj s tem, da v red spravi zadeve.

Meditirali ste čiščenje in klicali, naj se umaknejo hudobije in vse tisto, kar onemogoča srečo. In ste plačevali prodajalcem megle, da vam umaknejo blokade.

Želje se uresničijo in tudi energije vas ubogajo!!!

Obstaja pa nekaj zelo pomembnih in usodnih »malenkosti«. Niste pa prišli na seminar, na katerem sem vas hotela opozoriti na te zadeve.

Niti brezplačno e-knjigico niste prebrali v kateri sem vas opozarjala, in obrazlagala situacije, kjer vi sami podpirate te hudobije proti katerih se z druge strani intenzivno borite. In hotela sem vam na primerih pokazati, kje in kako sami kreirate svojo nesrečo in onemogočate razrešitve vaših problemov.

Namreč:

Terjate od energij, da očistijo svet od umazanij.

Vaša želja je zakon. In zato pridejo božji smetlarji in povedo: »predaj mi svoje smeti«. Vi pa ste trdili, da jih nimate ali enostavno niste hoteli dati. Zato, če hočejo vpoštevati vaše želje in terjatve v katere ste usmerjali energije, (da bi odnesli smeti s sveta) morajo tudi vas vreč v smetlarski tovornjak.

Terjate tudi »umikanje preprek«.

In univerzum vas spet mora ubogati. Če pe ne veste, da ste vi sami prepreka svoji sreči, po tem bodo odnesli vas v celoti.


Ja, z metodo TOT bi lahko izljuščili vaše smet, ki bi jih smetlarji odnesli, vi bi pa ostali razbremenjeni teh in z možnostjo da tako olajšani priplavate na višji nivo.

Pa tudi to, da delate sami sebi prepreke se da transformirati in v red spraviti. Vendar vi vse to niste hoteli.


Z eksplozijo se uniči vse. Tudi vse lepo, kar je človeštvo tekom tisočletij ustvarilo. V 80 letih po veliki vojni še vedno niso uspeli restaurirati vse to, kar je takrat bilo uničenjo. Za to je šlo veliko našega denarja, saj smo hoteli lepoto.

Sedaj pa nad nami visi nevarnost še hujšega uničenja.