top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

SAM SEBI OVIRA - Kaj se skriva za to "diagnozo"?

Originali tekst sem napisala in objavila že leta 2017. Na žalost velja tudi danes.

Sami sebi smo vedno največji problem. Vprašanje pa je, kaj nekdo podrazumeva pod tem izrazom.


Po mojih izkušnjah, v današnjem času to "diagnozo" dobivajo normalne in v redu osebe, ki NEUSPEŠNO poskušajo ubiti v sebi vse, kar je v njih originalno, naravno, božje ... To so osebe, ki so neuspešne tudi v ubijanju svojega morala in logike s ciljem, da bi postale prazne lupine spremne za programirano transformacijo sebe v ovce in teroriste v službi nekaterih v njihovih medsebojih vojnah za oblast nad svetom.

Oziroma: s temi besedami prihajajo v terapijo tisti, ki niso uspeli sebe prisiliti, da dosežejo nemogoče; ki niso uspeli postati ta pravi lažni bogovi, ki bodo premagali vse ostale in obrniti svet po svoji meri.


Že več let imam občutek, da mi je vse to, kar se dogaja, znano že od prej.

Namreč, vse se odvija po popolnoma enakem scenariju, ki je bil opisan v mitologiji grško-rimskih bogov, ki smo se ga učili v zgodovini v gimnaziji.

(Prebereite še knjigo Aldousa Huxleya: "Krasni novi svet". Napisana je 1932. Če bi videl današnji svet, bi bil presenečen, da so se njegova "predvidevanja" uresničila v tako hudi obliki na tako konkretni način, in veliko hitreje, kot je on predvideval.)


Npr. v biznisu se danes poučuje, da moraš spremeniti svoj odnos do denarja in sebi dovoliti bogatenje. To se postavlja tako, kot da bi denar bil prod, ki leži na tleh. Samo pobrati ga je treba. Tebe pa učijo, kako druge zmanipulirati, da bi kupili od tebe tvoj ničvredni ali nepotrebni izdelek ali storitev.


Ti pa veš, da denar ne leži na tleh! Nekdo je zanj moral krvavo delati.

Če se ne moreš prisiliti, da v sebi ubiješ to svojo zdravo logiko in moralne atome, te obdolžijo, da si “sam sebi prepreka za srečo in bogatenje”.


Ali pa če se ne moreš prisiliti, da sebe trpinčiš z odvečnimi in zagotovo za tebe škodljivim telovadbami ali dietami …


Poveličuje se uživaštvo in tudi to, kar se je pred kratkem še imenovala prostitucija.


Najnovejše pa je, da te terjajo, da se prisiliš podrediti se nekemu hipnotizerju, da bi bil dovolj ovca, iz katere bi on lahko naredil marioneto.


To je en od vzrokov, da sem prenehala ponujati homeopatske terapije.

Uporabila bom metaforo: Šlo je za ljudi, ki so razbili glavo, ko so hoteli prebiti izhod tam, kjer ga ni bilo, kjer bi bilo nevarno in kje je bilo nemogoče.

Jaz bi lahko v hipu pozdravila njihovo "razbito glavo" in bi jim pomagala najti tudi izhod, ki je marsikdaj bil "nekaj centimetrov stran". In bi lahko uresničili tudi njihove cije, (ker niso vsi cilji bili napačni). Pa se niso dali. Hoteli so izsiliti, da jim ozdravim glavo in da jo naprevim tako močno, da prebijo vse prepreke ker niso se hoteli umankini niti za mjilimeter do odprteva izhoda, ki jim je omogočil napredovanje.


Zadnji moj pacient je bil možakar, v zadnjem stadiju raka, ki ta dejstva uporno ni hotel sprejeti in niti malo se ni hotel umiriti. Od mene pa je terjal, da ga v hipu naredim močnim za neke telesne aktivnosti (pozabila sem za kaj je točno šlo) ker te aktivnosti - kot je bil prepričan - bi ga zagotovo pozdravile.Lahko da je božje to, kar terjate od sebe.

Kakšno pravico imate za sebe terjati demokracijo in pravo govorjenja, ko pa vi istočasno z najhujšim terorjem onemogočate vašim osebnostmi, da bi spregovorili?

Silno ste užaljeni, ker jih jaz imenujem za "hudobc", čeprav ste vi tisti, ki jih zanikate in v resnici "ubijate". Jaz pa se borim z vami in pričakujem od vas, da bi jih poiskali in povprašali za njihovo mnenje.

Pri ozaveščanju po metodi TOT, prvorazredni cilj nam je poiskati te osebe v vas in prisluhniti, kaj nam imajo za povedati. Ker VEDNO JE NEK TEHTEN RAZLOG, da ravnajo tako, kot ravnajo.

Informacije od teh naših, sedaj tako zaničevanih in potlačenih osebnosti so od neprecenljive vrednosti. Brez njih je naša glava samo dvodimenzionalni butlj.

Tudi konkretni hudobci, tudi morilci (tudi Hitler) niso brez razloga ravnali tako kot so. VEDNO je neki globlji uzrok, ki se skozi transformacijski proces, ki se odvija skozi "barantanje z bogom" da rešiti.


Danes pa se za hudobce največkrat okličejo tiste in takšne osebnosti, ki to sploh niso. Ker če se prisiljujete v vegetarianstvo ali celo veganstvo, ste svojo fiziologijo, ki ve, da še potrebujete mesa za pravilno preživetje, oklicali za hudobca in jo spravili v zapor podzavesti, sebe pa ubijate z pravili, ki ste jih vi (ali nekdo, nič bolj brihten od vas) izmislil.

In to je samo en primer od tisočerih da je tudi fiziologija oklicana na hudobca ker pravilno opravlja svoje delo.Ko sedaj to pišem, dobivam občutek, da se bo v bližnji prihodnosti spet razbohotila tuberkuloza. Namreč gre za značaj, katerega značilnost je trmoglavost. Do bolezni pride, ko si razbil glavo, brez da ti je uspelo razbiti steno pred sabo.

Sedaj pa prihajamo v čas, ko se začenja trk napihnjenega ega v steno in pokanje balonov iluzije o lastni vsemogočnosti

8 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page