top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Resnice o epidemiji

Updated: Jan 27

DOPOLNILO dano 8. avgust 2021

https://viralko.si/viralno/video-nemski-novinar-obiskal-bolnisnico-v-berlinu-in-dozivel-sok-clovek-vec-ne-ve-komu-naj-verjame/?fbclid=IwAR3oV1xVnBabhQNUncqsvQ-84vc_GzwB-paZBP5Kp4Kb3Iqn3Nd6j90jmAE

Na zgornji spletni strani (ki je še vedno dosegljiva) je bil ta video, ki je tudi od tam umaknjen.

Šlo je za raziskavo novinarja in njegove posnetke iz Berlinske bolnice, na podlagi propagande kako je ogromno bolnih in da bolnice pokajo po šivih. Pa v bolnici ni bilo ne duha ne sluha o kovidnih bolnikih, na sploh pa ne o gneči, ki naj bi kazala na katastrofalno stanje.

Spodnji tekst sem napisala kot komentar povodom tega videja. Originalni tekst je napisan aprila 2020.


Poglejte najprej ta video, po tem preberite še moj tekst.

Vse to, kar je povedano v videu je res!

Jaz to lahko rečem, ker nisem samo medicinar temveč tudi doktor znanosti. Diploma doktorata je v resnici priznanje Medicinske fakultete v Zagrebu da znam razmišljati.

ČISTO VSE TO, KAR V VIDEJU GOVORIJO JE POPOLNA RESNICA, saj smo se o tem učili že na fakulteti pred 50 leti, potem tudi na specializaciji, pozneje še pri homeopatiji.

In tudi osebno vem, kako to gre z medicinskimi statistikami, o čem sem tudi že pisala. Res je tudi to o umiranju zaradi STRANSKIH UČINKOV zdravil.

O manipulacji z nami sem napisala knjigo (»Nevromarketing razbija iluzije«) že pred 4 leti.

O vsemu temu govorim že desetletja. Ogromno podatkov sem dobila s pomočjo ozaveščanja (na ta »moj« način) kot spoznanja. Dobila sem tudi sposobnosti povezovati informacije z že znanim znanjem in dejstvi ter videti jih kot multidimenzionalno sestavljanko,

Ti podatki, ki jih sedaj slišim so samo dodatna dokazila, da ta moja (Transformna osebnostna terapija - TOT) RES DELUJE.

Dokazuje mi tudi resničnost mojih trditvi o tem, da ni »kunšt« srečati »boga v višavah« in teorijah. Pomembno je videti hudiča v vsakdanjem življenju.

Pred nekaj leti, so me kontaktirali tisti, ki se borijo proti cepljenju. Povodom tega sem pisala in tudi govorila, da njihova borba na njihov način a brez ozaveščanja ni primerna. Pisala sem, da bo izzvala samo kontra ukrep, proti čem boste vsi (brez ozaveščanja po metodi TOT) nemočni. In sem opisala ravno ta scenarij, kot je v videu opisal ta govorec o tej epidemiji. Napisala sem pa še, da na ta način bodo opravili s celotnim človeštvom, ki sedaj išče izhod iz pekla. V manipulatorno izzvani paniki boste vsi postali pohlevne ovčke in prihlulili nazaj pod peruti uradnih inštitucij in se niti spomnili več ne boste, da bi iskali izhod iz pekla. In ravno to je bil cilj popularne miselnosti—da vam ponudi takšne »rešitve« ki vas vodijo ravno v takšno stanje, kot je tudi v videu opisano.

Nekidan sem napisala eno teorijo, ki je še meni bila videti prismojena: o tem, da je virus pravzaprav neka sekvenca naših DNA ali RNA struktur (konkretno ta virus je RNA) ki ga je energija vrgla ven, da bi nas osvobodila od njega in njegovega vpliva. Cepivo pa bi v nas umetno usadilo te komandne sekvence.

Še temu je ta govorec v videu pritrdil—samo se je izrazil bolj strokovno.

Ni pomembno, da drugi vedo stvari o čem sem jaz pisala. Najbolj pomembno je,

da je vse to dokazilo, da s pomočjo ozaveščanja (TOT) pridobimo med ostalim tudi znanja, ki so nam potrebna in ki jih sicer nismo študirali. In da dobimo takšne NOVE sposobnosti, ki nam omogočajo pravo razumevanje, povezovanje in pravo implementacijo teh. Edino to omogoča, da uspešno krmarimo s svojim življenjem.
Brez TOT smo samo ovce in programirani roboti.

Skozi to je pomembno zavedati se tudi tega, da je ta pomoč z »drugega nivoja« res prisotna in nas vodi, pomaga in osvobaja, če smo obrnenji v primerno smer in smo pripravljeni slediti. To je tudi dokazilo, da je ta pot, ki nam je bila dana pred 30 leti resnično edina ta prava in učinkovita.

Najbolj pomembno pa je naslednje:

Marsikdo drugi je tudi bil voden od takšnih vodnikov/ višjega JAZ-a/našega »cenralnega računalnika«

S tega nivoja nam se narekujejo KONKRETNI KORAKI ki jih moramo narediti in jim slediti, da bi prišli ven iz svojih problemov in ustvarili SVOJE, ta prave cilje.

Vendar ostali (tako vodeni) so po tem vse to zlorabili.

  • Zlorabili so najprej s tem, da niso nadaljevali svoje življenje v svojem poklicu in skozi takšno svoje poklicno delo in skozi izdelke ali storitve svojega poklica prenašali nam božje/naravne principe in ustvarjali novi svet. Namesto tega so napustili svoje siceršnje poklice in nalogo, ki bi morali opraviti. Postavili so se pa, kot učitelji in vodniki za vas, za kar pa večina njih ni bila usposobljena. Zato vas niso naučili kako boste tudi vi prišli do božjega vodstva zase, temveč so do vas oni sebe postavili v položaj boga.

  • Zlorabili so tudi s tem, da so NJIM DANE IN ZA NJIHOVO BITJE UNIKATNE INFORMACIJE IN KONKRETNE NAPOTKE PRENESLI VAM. Torej, to kar so oni morali (ali BI MORALI) narediti pri sebi in zase, prenesli na vas in terjajo da vi naredite zase.

Ker je vsaki človek unikaten, zato ti in takšni napotki ne samo da ne veljajo za vas temveč so največkrat škodljivi.

Pri Transformni osebnostni terapiji pa sem jaz vodena za moje potrebe. Sočasno pa sem dobila sposobnosti in znanje kako vas pripeljati do tega, da tudi vi kontaktirate te vaše notranje osebnosti (z ene strani »zlikovce« z druge pa vaš višji/božji JAZ), da bi od njih dobili svoje prave in točno za vas unikatne informacije in vodenje, kot sem to dobivala tudi jaz.

Drugače povedano: dok vas drugi učitelji hočejo podrediti da se do njih obnašate kot da bi oni bili vaši bogovi, jaz vas želi dvigniti in vas narediti enakim meni, ki bi na enak način kot jaz, dobili vsak svoje lastno vodenje - stapanje z vašim lastni pametnejšim delom (»centralnim računalnikom«), ki vas bo že od začetka terapije, potem pa skozi celo življenje vodil.

Jaz vas imam za meni enako sposobne in zato vas hočem naučiti LOVITI RIBE. Drugi pa vas imajo za neumne, ki nikakor niste v stanju doseči to, kar so oni. In s tem vas hočejo podrediti in vas narediti odvisnim od njih, in vas prepričati, da samo oni znajo loviti ribe in vi te ribe lahko dobite samo od njih, če se jim podredite.


419 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page