Blog

Svet iz drugačne perspektive

RAK, 3.del

Updated: Jul 26, 2021

KARCINOTIČNE PREDPOSTAVKE, KI UNIČUJEJO SVET


Pri »znanstvenih« izmišljotinah velikokrat ni šlo za marketinške mahinacije. Marketing je samo postavili svoj piskerček ter so slavili in spodbujali neumnosti novodobnega »mračnega srednjega veka«.


Šlo je za znane in priznane strokovnjake svojega časa, ki so svoja stališča dokazovali z znanstvenimi raziskavami. Na podlagi teh so postavljali doktrine, ki jim je vsak moral slediti. Drugače misleče so pa sežigali na konkretnih, danes pa na bolj sofisticiranih grmadah.


Na primer:

Pred 40 leti so začeli kampanjo proti materinemu mleku. Izgovarjali so se na »znanstvana dokazila«, ko so trdili, da materino mleko ni primerna hrana za dojenčke. Vsiljevali pa so umetno prehrano »obogateno z železom«!.

In vsi so temu slepo sledili...

Dovolj bi bilo spomniti se evolucije!


Tekom milijarde let se je ustvarilo nešteto oblik ŽIVLJENJA. Ostali pa so samo tisti obliki, ki so bili sposobni preživeti v določenih pogojih in tako omogočiti ŽIVLJENJU da se prenaša in razvija. Tako so se, pred 65 milioni let izoblikovali sesalci.Ti so postopoma evoluirali naprej v človeku podobne opice...

Homo sapiens (misleči človek) pa naj bi se pojavil pred okoli 200.000 leti!


Ne verjamete v evolucijo?

Ni problem!

Saj je čisto vseeno ali je človek evoluiral od nižjih vrst ali pa ga je Bog ustvaril.

Pomembno je samo to, da so se mladiči sesalcev uspešno ravijali milione let in nadaljevali vrsto sesajoči mleko svojih mater.

Pomembno je tudi to, da je tudi človek že nešteto tisočletij nadaljeval svojo vrsto z dojenjem svojih otrok.


Če materino mleko ne bi bilo primerno za otroka, kot so trdili ti pametnjakoviči, ki so se (iz)rodili pred samo pol stoletij, vrsta sesalcev bi izumrla že takoj na začetku, že pri prvi generaciji, ki je sesala materino mleko.


Res je, da materino mleko ne vsebuje toliko železa, kot si je nekdo zmislil, da ga naj bi bilo, vendar, zaradi številnih drugih faktorjv, ki so v igri ŽIVLJENJA, ga je ravno prav.

Procesi ŽIVLJENJA so veliko bolj kompleksni, kot si to naša omejena človeška glava lahko dojame. Ena številka, ki jo mi uspemo zmeriti na materialni ravni, ne igra veliko vlogo.


Ni problem, da je naša glava omejena in da ne moremo dojeti vse. Problem je, da si domišljamo, da smo sposobni dojeti. In še večji problem je, da si domišljamo da ŽE vemo vse.


Takšne neumnosti niso preteklost! Nadaljujejo se v vse hujši obliki. Na primer kot današnja pravila »zdrave prehrane«.

Zdi se mi, da so te idiotije s prehrano začele z dokazovanjem neprimernosti kruha. Zato naj bi ga nadomestili z mesom.

Potem so dokazovali, da ne smeš jesti mesa temveč ... ne vem več kaj. Pa spet ne smeš to, a moraš ono...

Očitno so ostali brez novih idej za svoje izmišljotine. Zato gre sedaj spet od začetka in ponovno trdijo, da ne smeš jesti kuha (ogljikovih hidratov)...


V vsej tej zmešnjavi, pa zmaguje marketing ter kemična in farmacevtska industrija. Ponudili so vam svoje packarije in prepričujejo vas, da so »naravna prehranska dopolnila«, nujno potrebna »za zdravje« Vi pa vse verjamete in kupujete, čeprav vas bo zastrupilo.


Problem s prehrano je samo minimalni delček celotne karcinotične problematike. Tako se dela na čisto vseh področjih življenja: od prehrane, preko drugih napotkov za »zdravje in uspešnost« pa vse do genetskih mahinacij.


Vse bolj in bolj si jemljemo pravico --- delati spako iz sebe. Deformirali smo že deformirano deformacijo in to vse pod parolo zdravja in na podlagi tako imenovane »znanosti«.

In vse to NA PODLAGI PREDPOSTAVK omejene, vendar zelo ošabne človeške glave.


Režemo sebe od sebe in od »boga« in od narave (fiziologije). Sami prevzimamo kontrolo nad vsem. Mečemo stran vse, čemu naša omejena glava ne vidi pomena in hočemo vse prekrojiti po naših PRDPOSTAVKAH.

In tako smo ustvarili rak: celico, ki se odreže od celote, jemlje zadeve v svoje roke in na svoj način izdeluje novo živo bitje.

Tako smo že mi sami, v celoti postali rakasti izrastek na našem celotnem, originalnem bitju.


Rak 1.del

Rak 2.del

Rak 4. del

108 views0 comments

Recent Posts

See All