top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

PROTUEPIDEMIJSKE MERE KI UNIČUJEJO NAŠO IMUNOST

Updated: Jan 22

Tudi ta, predvideno zadnji del »knjige« : »Človek – kreator svoje usode« je napisan nekje aprila 2020. Ni pa bil dokončan. Sedaj smo juli 2021. Od takrat se je že veliko tega zgodilo in veliko tega je bilo povedano, na sploh o neumnosti vseh teh protuepidemijskih ukrepov. Zato sem nekaj zbrisala iz tega teksta, ker ni več smiselno ponavljati ko pa že vemo. Dodala pa sem nekaj besed o tem, na kar se prej ni obračala pozornost ali pe je vmes postalo jasno


8.

Protuepidemijske mere, ki smo jim bili priča pri tej epidemije, so dejansko uničujoče delovale in obratno od tega, čemu naj bi bile namenjene.

Najhujša med njimi je bila ta vsesplošna zastrupitev narava z takoimenovanimi dezinficiensi.


Najbolj učinkovit dezinficiens je na bazi klora (kot Varikina). Vendar klor je bojni strup.

Danes so tudi drugačni dezinficiensi vendar ostaje bistvo: da so namenjeni UBIJATI ŽIVO NARAVO. Učinek pa je odvisen od koncentracije. Če je koncentracija večja, ubije tudi nas.

Najbolj osnovno in najbolj logično vprašanje je: kakšno koncentracijo lehko dosežemo s škropljenjem ulic?

Malo manj, vendar še vedno neumno, so dezinfekecije stavb, stopnišč, pa tudi vozičkov, pa tudi rok v trgovinah in podobno.

Na sploh, ko gre za epidemijo, čigava umrljivost je manjša od umrljivosti od gripe.


Ne, nisem strokovnjak za vse to. Imam samo osnovno medicinkso znanje in nekaj »kmečke logike«.


Zakaj se po tem vse to delalao, ko je tako neumno?

Zaradi teatra in seveda, zastraševanja ljudi, da bi se jim prikazalo kako resno je vse in kako se vsi tako silno trudijo proti tem.

Korist – kot so o tem že drugi veliko napisali: so bili zaslužki nekaterih in ZASTRUPLJENA NARAVA.

Zato je Trump dejansko imel prav, ko je bil proti raznim zelenim ukrepom. Saj je sedaj ves prejšnji trud sesut – in to brez opravičila in brez učinka.


Jaz sem tudi prej že ominjala nekaj bistvenega, na kar drugi niso obračali pozornost. Gre za to, da takšne snovi in na ta način uporabljene ubijajo najprej APATOGENE MIKROBE. Torej, tiste, ki nam niso škodljivi in katere celo potrebujemo, da bi sploh preživeli.

Takšni apatogeni mikrobi nas štitijo tudi s tem, da zasedaj prostor.

Nekako tako, kot sem poskušala prikazati


Vsako polje pripada nekemu mikrobu. Med mirijadami RAZLIČNIH mikrobov, ki naseljujejo naše okolje in tudi nas, je tudi ogromno število patogenih. Če bi nas testirali na vse mogoče, bi vsega našli, zagotovo v veliko večji količini kot korone.

Ti patogeni (označeni rdeče) zasedajo tudi eno polje. In dok so vsi drugi mikrobi tam, kjer morajo biti, patogeni ne morejo razširiti svoj teritorij.

Na to pa se nekdo zmisli takšne »herojske« dezinfekcije –in ubije tiste mikrobe, ki so NEŠKODLJIVI, CELO KORISNI ZA NAS. Izprazni se prostor in patogeni, ki vse to preživijo, sedaj imajo izpraznjen prostor, ki ga lahko zasedajo.


Pa to ni vse!

S svojim neumnim ukrepom nismo samo dali možnost, da se patogeni širiijo in jačajo. Porušili smo tudi ravnovesje v naravi. In zastrupili smo naravo s kemikalijami. In, kot to matematiki dobro vedo, nastane kaos, ki ga ljubkovalno imenujemo »učinek metulja«. To pa pomeni, da če samo eno malenkost spremeniš, ruši se in preoblikuje veliko število drugi faktorjev in NIKOLI ni možno predvideti kakšen bo rezultat, oz kakšna bo posledica vmešavanja v naravni red.


Na začetku je bilo tudi to rečeno, da samo hočejo UPOČASNITI ŠIRJENJE epidemija zaradi omejenih bolniških kapacitetov. Vendar na to se zelo hitro pozabilo, vam vsem pa je bilo bolj pri srcu verjeti v novodobne bogove in slediti vaši novodobni religiji: da lahko premagaš naravo in lahko uničiš čisto vse, kar ti se postavi na pot, omejuje in škoduje, da postaneš ti sam bog – kreator in gospodar narave in vsega živega. Nočete pa videti, da boste tako ubili sebe ker dejansko vi sami sebi najbolj škodujete in ste največja ovira na poti do suverenosti.


Rada bi dodala še eno pomembno "malenkost", ki so jo nam zabičevali že na Medicinski fakulteti. To pa je bila razlaga o tem, da do bolezni pride ne samo zaradi zunanjih dejavnikov. Pogoj za nastanek bolezni je tudi PRIJEMČLJIVOST nas--našega psihofizičnega bitja.

Od te trditve je samo en majhen logični korak, ki nas vodi do preproste definicije, ki pa jo nihče noče slišati in se je izogibna na daleč. Tudi linčuje in sažiga na grmadah vse in vsakegar, ki to upa omeniti. To pa je da TRPIMO ZARDI GREHOV/hudobij. To pa pomeni, da trpimo zaradi našega neprimernega ZNAČAJA, zaradi neke pomanjkljivosti v nas, zaradi česa po tem naše bitje ne funkcionira tako, kot bi bilo treba.


Zato je najbolj preprosto in logično vprašanje (ki ga sicer uporabljamo, ko gre za tehnične zadeve): "zaradi česa / s čem sem jaz tako uničil sebe, da se mi je zgodilo to in to?"

Namesto tega preprostega vprašanja, današnji človek, ki je minimalna pika v celotni naravi in obstaja samo "eno sekundo", se drzne terjati, da se ves svet prestrukturita in postane takšen, kot kar on sam terja, kar pa je nemogoče. Ni nemogoče samo zardi tega, ker je človek samo nepomembna pika temveč zato, ker so njegove terjatve popolnoma neumne, največkrat tudi druga drugi popolnoma kontradiktorne.

Rešitev pa je silno preprosta. Osnove so dane v principih Transformne osebnostne terapije (TOT)


 

O tem, da so prestroge izolacije samo onemogočile ustvarjanje naše lastne imunosti, sem že pisala na drugih mestih.

Tudi o tem sem že pisala, da najboljši fitnes za naš imuni sistem je srečanje z naravo ne pa izoliranost od nje.


Epidemije se pa ne da kar tako ustaviti. Ona se, če vse pustimo pri miru, umirja sama od sebe. Bolj ko se borimo proti njej, več se bo bohotila.


Tudi vam so odgovarjali ukrepi vlade. Uživali ste tudi vsi vi v tem teatru in svoji »imenitnosti« zaradi »herojskih posegov in žrtvovanj« - pa tudi dobičkov. Saj se je človekov lažnobogovski ego, ki se je začel krhati ob brezpomočnosti ob tej epidemiji, dvigal nazaj na položaj, ki ste mu v svojih iluzijah dali. To pa je prepričanje, da lahko imate oblast nad vsem in premagate vse, kar se vam postavi na pot.

Da je to tako, dokazuje tudi vaše vsesplošno in zelo ostro odklanjanje mirne poti in načina, kako priti do rešitvi, ki sem jo jaz ponujala. Ne enem od vas ni bilo do tega, da mirno išče primerne hudobije pri sebi čeprav je ogromno izrekov o tej temi, da je treba začeti pri sebi oz, treba je pometati pred lastnim pragom. Moje ste odklonili čeprav niti niste vedeli za kaj gre. Hoteli ste teater: kolesariti, držati zveneče govore, postavljati se na ta in drugi način... Hoteli ste vojno.

V Financah je pisalo o tem kako vsaka huda pandemija spremeni celotno človeštvo.

Ja, človeštvo je prej bilo pripravljeno narediti lekcije, ki jim jih je dala epidemija. Tudi Tavčar je v svoji Visoški kroniki opisal to samoizpraševanje. Prišli so do novih spoznanj in na podlagi teh so, čeprav s trpljenjem, vendar resnično napredovati na svoji poti razvoja.


Sedaj se pa to ne dogaja!

Razni strokovnjaki so govorili (in še vedno govorijo) o tem, da se vsi moramo močno zamisliti nad vsem našim ravnanjem in nič več ne more in ne sme biti tako kot je bilo prej.

Danes pa vlada ego, ki se vsepovsod vtika in razdira ter z polno močjo onemogoča naravne procese, ki bi poskušali zadeve v red spraviti.


 

Vesna Godina v svoji knjigi "Zablode postsocializma" piše, kakšne drastične mere so potrebne, če se hočemo izveči iz godlje. (citat iz njene knjige)


Uničujoča popularna miselnost o tem kako boste na te njihove načine uresničili vse, kar si domislite vas hujska še naprej vi pa ji s polno močjo sledite in terjate in niti za hip se ne želite ustaviti in razmisliti. Hočete ono pot z vso močjo ustvariti ki so vam jo obljubili, čeprav je ta obljubljena pot bila stranpot, ki vodi v razaranje. Vodite križarsko vojno proti svetu, proti logiki, proti naravi/bogu in proti vsem, čaprav je od začetka bilo jasno, da je to izmišljotina biznisa in zarota nevromarketinga, ki za svoje cilje izkorišča to silno neumnost vseh nas, ki smo že čisto izgubili sposobnost razmišljanja.


Vesna takrat ni vedela kaj se drugo da narediti, da bi ustavili vsesplošno propast.

Janša in njegovi so iznašli to metodo. Ker se niste hoteli pokoriti »bogu« sedaj se boste njemu. Ja, seveda bo v njegovo korist vendar, povedano z mojim besednjakom, videti je, da je on bolj božji kot vsi mi ostali. Tudi jaz sem med temi "brezbožniki", kot tudi moj mož, ki sva, s svojim nespametnim ravnanjem, ovirali, da se na ta narod zruši uničujoča lavina, ki jo je sam privlekel nase. Moj mož je ustavil vojno, ki bi izbrisala Slovenijo sa zemljevida. Jaz pa sem upala in preveč verjela, da mi bo uspelo s "pihanjem na vašo dušo" in vaš razum ter z ljubeznijo, vztrajnostjo in požrtvovalnostjo (z zastonj delom) vas zbuditi iz iluzij in ustaviti vaš - sedaj že stampedo v uničenje. Pa mi ni uspelo.

Terjate nemogoče. In dejansko je v našo korist, da se pokorimo in sprejmemo lance s katerim gremo nazaj v diktaturo, v klet, v zapor.


Slediti TOT bi pomenilo: stopiti v sonaravnost in ravno ta omejitev (ki pa dejansko omejuje in predeluje samo človeški neumni ego) omogoča neskončno svobodo. Niste hoteli. Sedaj bo treba vse to potlačiti in resnično vse te podivjale osebnosti v nas spraviti nazaj v zapor kot tudi sebe—direktorja te podivjale rakaste »firme« ki smo naredili od sebe.

Že Vesna je napisala da se mora, ker drugače se ne da. Vesna ni vedela.

Jaz sem vedela, da se da drugače, pa mi ni uspelo doseči, da mi sledite.

Janša in ostali na tej liniji, pa so našli način. In vi ste to sledili.

Zato sploh ni pomembna epidemija in kaj je res o njej in kaj ne. Pomembno je, zakaj je ona izmišljena.


In seveda, zaradi tega, ker boste v sebe morali potlačiti svoje agresivce, bo prišlo do eksplozije, ki bo v vsakem primeru uničujoča. Navzven bi bila konkretna vojna. Navznoter pa bolezni. Na prvem mestu je najbolj verjetna tuberkuloza (prisilni zlom trmastega človeka), za katero v medicini – kot vem, še vedno ni uradnomedicinskega zdravila. Namreč, mikrob tuberkuloze je samo inkapsuliran v nas in čaka svojo priložnost, da se aktivira.


In vso to vaše ravnanje je –recimo tako- prisililo boga, da da moč Janši ker je tudi to boljše, kot vsesplošno uničenje planeta.

Povdarjam: NISEM JANŠELJUBEC. Vendar do tega spoznanja sem prišla na podlagi teh zadnjih 20 let, na sploh pa v tem zadnjem letu mojega molka. In sem ugotovila da je žrtva mojega moža da reši Slovenijo in vse nas od Janševih načrtov, bilo dejansko samo oviranje Boga—oviranje, da ta narod dobi to, kar je zaslužil, kar je privlekel nase.

Če se ne bi vtikali, bi privarčevali za svet teh 20 let tarnanja in stajanja na mestu saj bi takrat bilo v hipu vse razbito. Tisti pa, ki bi ostali, pa bi znali ceniti te drobtine, ki bi padle dol z miz tistih bolj razvitin in le manj ošabnih narodov (kot to tem piše tudi Bojan Grobovšek .Mogoče bi se nekdo še spomnil, da smo že imeli—na sploh tukaj v Sloveniji, »indijo koromancijo«, kar bi nas prisililo, da se zamislimo kako smo sami vse uničili. Vendar bi vse pokvaril neki novi Cankar, ki bi spet jamral o bogem narodu, ki je trpinčen. Sedaj vidimo zakaj: ker hitro proda dušo hudiču in oslepi in izgubi ves svoj razum zaradi pohlepa in še marsičesa drugega. Tudi o tem piše Vesna Godina v svoji knjigi — saj je to njeno strokovno poddročje.


 

V originalnem tekstu, nekje aprila 2020, sem napisala tudi naslednje:


Kot sem to že velčkrat povdala, tudi jaz sem skeptična nad spoznanji, ki jih dobivam. Marsikdaj sem že mislila, da sem paranoična ali da pretiravam. Po tem sem vedno dobila dokazila, da v takšnih predvidevanjih sem bila še preveč optimistična, ker resnica je vedno bila veliko bolj črna, kot so bila moja predvidevanja.


Če bi se pred 30 leti moja generacija odločila v pravo smer.... Sploh ne bi prišlo do epidemije

Če bi se vi pred nekaj leti odločili vsaj preveriti to, kar sem ponujala .... tudi, če bi prišlo do epidemija, ne bi bila nič več kot navadni in neproblematični prehlad

Če bi bili nekaj odgovornih ljudi pripravljeni mi prisluhniti in pomagati proširiti metodo, in zbuditi ljudi....

Če bi se pred nekaj dnevi resno lotili tega, kar sem kot nujne ukrepe ponudila...


Ne vem! Jaz sem samo človek!

Nedolgo nazazj so mi vrgli v obraz, da kritike imajo dovolj, hočejo pa rešitve. Niti prisluhniti mi niso hoteli, ko sem se borila jim pokazati, da ravno rešitve ponujam.

Namreč, takrat sem še imela rešitve.


Danes pa jih nimam več.

Dosedanji tater bi se še dal popraviti. Vendar ta splošna dezinfekcija je takšen poseg, ki je kaplja čez rob....

Seveda, jaz sem samo človek...

Ne vem, kaj se vse dogaja na drugih nivojih in drugih področjih. Lahko da so drugi uspeli kaj primernga narediti.

Lahko da sem tudi jaz le naredila svoj del naloge, ki mi je bila dana, samo moja omejena človeška glava to ni (še) sposobna zaznati.

Lahko pa da je moja lekcija priznati, da jaz, kot človek, nisem uspela vas zbuditi iz vaših iluzij in nisem uspela vas pripraviti do tega da hočete nekaj, kar vi nikakor nočete.

To so bile besede mojega moža, nekaj dni preden je umrl. Namreč, tudi on me ni hotel poslušati. Povedal pa je, da moran najti način, kako pripraviti ljudi ki nočejo, do tega, da bi hoteli.

Ni mi uspelo!

Moja lekcija je, da priznam, da jaz, kot človek, nisem uspela pridobiti vas, da mi sledite, čeprav to kar ponujam je absolutna in vseveljavna resnica. Novo je samo spoznanje o tem, kako jo je treba implementirati na človeka.


Mogoče boste tudi vi, skupaj z mano prekliknili in se bodo zadeve le obrnile na boljše.

Sedaj mi se zdi, da ni več kaj za narediti—oz, da jaz kot človek, nimam kaj več za narediti.

Ne vem pa, kaj bo jutri. Saj jaz sem samo človek...


Mogoče pa bom propadla skupaj s svetom ker nisem bila sposobna narediti naloge, ki mi je bila dodeljna.

Mogoče pa bom umrla in nikoli se več vrnila v ta pekel, ker sem odslužila to, kar sem morala odslužiti za ta svet.


 

In takrat sem prenehala pisati. Zato tudi to »knjigo« nisem dokončala, ker se je zdelo, da je vse brez smisla, da se lavina ne bo dala ustaviti a izhoda iz pekla pa tudi ni. Najbolj pa je bilo nesmiselno truditi se okoli vas, da vam dopovem nekaj kar niste hoteli slišati.


Uspelo mi je narediti to lekcijo in nisem več v sebi čutila te gonje, da vas zbudim, da vidite in da vas ustavim v vašem stampedu v prepad.

Ne, nisem odstopila od principov TOT. In sem delala na sebi ves čas. Nisem imela dokazil, da bo pomagalo vendar hotela sem le priti ven, druge izbire pa nisem imela. Nisem imela kaj zgubiti, in sem se temu ozaveščanju posvetila v popolnosti.


Pred kratkim sem pa zaznala, da je pekel prebit.

Preprosto povedano: izhod je možen. Vrata so odprta vendar čez njih lahko gre samo tisti, ki se ravna po pravilih TOT.


TOT - nova verzija -CIP
.pdf
Download PDF • 5.39MB

Preden jezno skočite v luft in me napadate ker povdarjam to »svojo« metodo in nič ne vpoštevam druge super čudotvorce ...najprej pokukajte, da vidite za kaj sploh gre pri TOT. In če boste samo malo svoje pažnje posvetili temu raziskovanju, boste lahko ugotovili, da je TOT samo skupek principov logike in implementacija pradavnih in večnih modrosti NA ČLOVEKA SAMAGE. Nisem jih jaz izmislila. Jaz sem samo prehodila to pot, in še vedno hodim in zato znam tudi druge voditi. Saj to je bilo moje poslanstvo, temu sem posvetila svoje življenje in delo. In če niste v stanju razmišljati in uporabiti te principe tudi pri tem, da preverite kaj se vam govori., in nimate toliko etike in morale, da vsaj toliko spoštujete sočloveka, ki se že 30 let, takorakoča zastonj posevča vam in vam ponuja nekaj v vašo korist, po tem res niste zaslužili nič durgega kot uničenje, oz v najboljšem primeru TIRANIJO nekoga, ki vas bo ukrotil in v red spravil.


41 views0 comments
bottom of page