top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

PROGRAMIRANA IN ZLORABLJENA EVOLUCIJA - konkretni prikaz

Updated: 4 days ago


Moja 15 letna vnukinja živi na severu Nemčije, kjer hodi v popolnoma navadno gimnazijo.

Ne spominjam se več natančno, ali pred ali med petim razredom osnovne šole delajo, v tem delu Nemčije, usmerjanje otrok, na podlagi njihove sposobnosti. Takrat odločajo o vsakem otroku posamično in določijo ali ga bodo usmerjali v gimanzijo ali pa v neko poklicno srednjo šolo.


Te dni sem se pogovarjava z njo – seveda, tudi o šoli. Povedala mi je, da bodo imeli test iz Nemščine in mi je razložila kaj bo na testu.

Bila sem »paf« ko sem dojela, da je to, kar pričakujejo od njih že DELOVANJE EVOLUCIJE—evolucije, ki umakne vse kar je škartno, vse kar je nesposobno za pogoje v svetu, potrebnih za preživetje.


Namreč, na testu iz Nemščine bo treba analizirati kratek tekst.

1. Dojeti je treba kaj je avtor hotel povedati. To pomeni: dojeti bistvo in rdečo nit zgodbe.

2. Po tem je potrebno to ugotovitev kratko, in v nekaj stavkih opisati.

3. V drugem delu istega testa bo treba analizirati literarno obliko in stil teksta s katerim je posredovano poročilo zgodbe.


Za vadbo – pravi moja vnučka - so te dni v šoli analizirali en takšen tekst. 3 dni so delali na tem. Napisali so pa po več strani analize. Sedaj pa bo na razpolago 90 minut in opisati morajo v nekaj stavkih.


Za likovni pouk pa imajo za nalogo

A. najprej REALISTIČNO narisati dele glave (uho, oko, nos).

B. Po tem morajo te dele sestaviti v obliki lastnega avtoportreta.

C. Obraz pa mora izraziti tudi določeno čustvo.


 

Razmisliti o nekem delu in napisati kaj je avtor hotel povedati, prvič terjajo že v petem razredu osnovne šole. Tako je bilo v moji šoli (pred 60 leti) in o tem je tudi moja vnukinja pripovedovala, ko je bila v petem rezredu.

Ovo, kar sedaj terjajo od njih je veliko višji in bolj strogi nivo, one prvotne zahteve. (ne vem, kako je v šolah pri nas).


Ekvivalntno razmišljanje je bilo potrebno tudi pri matematiki. Namreč, tekstovne naloge lahko rešiš samo takrat, ko si, z enakim mehanimzmom razmišljanja kot pri literaturi, dojel, kaj je »avtor« (tekst naloge) hotel povedati. Na ta način prideš do tega kakšne operacije je treba narediti, da bi rešil nalogo.


Kar se pa od njih terja na likovnem pouku, je zame naloga za umetniške šole in za specialno nadarjene. Tako nekaj, ni bilo v mojem času.


In po tem mi je postalo jasno:

S temi nalogami ne iščejo tiste, ki so se naučili neke snovi in sedaj jo znajo prepričati. Iščejo pa SPOSOBNE! Takšne, ki razpolagajo s PRIROJENO sposobnostjo pravilnega pristopa nalogi in ki »imajo v krvi« principe reševanja nalog in izzivov.


Išče se to, kar jaz imenujem: »pedigree«. Samo tisti, ki imajo takšne sposobnosti in kvalitete bodo v stanju v današnjem svetu iznajti poti in načine kako stopiti naprej. Samo takšni so lahko uspešni v tem hitrem življenju, ki sledi. Samo takšni bodo lahko popeljali svet ven iz podganje dirke.


V e-časopisu Finance od 6. okt. 2021 pod naslovom

Za hibridno delo skoraj tri četrtine Slovencev med ostalim piše:

»Pri več kot 40 odstotkih tistih, ki interno napredujejo v vodstvene položaje, se po 18 mesecih, po napredovanju, izkaže, da niso kos svojemu delu. Če podjetje zaposli nekoga zunaj organizacije, se številka dvigne na 50 odstotkov,« je povedala psihologinja Gill Green. Glavni razlog za neuspeh vidi v razumevanju, kaj so vodstvene sposobnosti in potencial, prav tako k neuspehu pripomorejo osebne pristranskosti in prejšnje izkušnje, je opozorila«.


Samo tisti, obdarjeni s temi kvalitetami bodo lahko imeli dobre službe in možnost dobrega zaslužka in preživetja.

Ostalo je - škart ! A škart gre v smeti!

In tudi to je evolucija – kot je to izrazil neki bogatin v angleškem dokumentarcu o »Carevi novi obleki«.

Imel je prav! To je tudi evolucija!


S takšnimi spobosnostmi večina ljudi ne razpolaga. VI STE MI TO DOKAZALI.

Kot lahko vidite, tudi v članku iz Financ je dokazana moja trditev. Članek pa je nepopoln. Saj ne vključuje krize in katastrofe, kot je tudi sedanja, ki pa ni prišla po 18 meseci vendar po nekaj letih funkcioniranja tistih, takoimenovano »sposobnih«. Če bi tistih 40-50% bili RES sposobnih, po tem do takšnih kriz ne bi prišlo. Saj iz ene krize niti nismo dobro izplavali, pa smo že v naslednji. Takšno upravljanje s svetom ne kaže na uspešnost niti tistih, ki so »preživeli« dlje kot 18 meseci.


Sicer, takšne sposobnosti, ki jih iščejo na testu v gimnaziji, so takšne sposobnosti in kvalitete, ki jih imamo, oziroma: morali bi imeti vsi. To so kvalitete, s katerimi – kot to vidimo v novejših časih – razpolagajo tudi živali.

VI STE MI pa, s skupnimi močmi DOKAZALI, da jih pa je človek nepovratno zgubil na vseh področjih življenja. Mogoče jih še ima vendar jih je pripravljen uporabljati samo pri »tehničnih« zadevah, nikakor pa ne takrat, ko gre za njega samega in za njegovo preživetje.


Že sedem let, od kdaj sem se ponovno poskušala zagnati v delo, iščem ljudi, ki »obvladajo« te osnovne mentalne funkcije.

Na nešteto mestih sem razlagala, da »barantanje z bogom«, ki je eden od temeljnih mentalnih funkcij Transformne osebnoste terapije (TOT) ni nič drugega kot to, kar se od otrok terja že v petem razredu osnovne šole. To pa je: DOJETI (zavedati se) pravega odgovora na vprašanje: »Kaj je avtor hotel povedati?«.


Zatrjevali ste mi, da ne razumete, kaj hočem od vas! Da ne veste o čem govorim! Bilo je pri meni celo psihoterapevtov in raznih »duhovnih učiteljev«, ki so dobivali histerične in jezne napade in so kričali, da ne razumejo kaj hočem od njih, da sem nora ker tejam nekaj nemogočega. Napadali ste me, da ne znam razlagati in me obdolževali, da sem izmeček tega sveta, da nisem ne strokovnjak ne človek...

Napadali ste me, ne glede kako podrobno sem razlagala, ali celo odigrala – to preprosto pravilo, ki se od otrok v elementarni obliki terja že v 5. razredu osnovne šole. Pozneje pa že služi kot orodje evolucije za filtriranje sposobnih od nesposobnih, ki so za v škart.


Res ne vem ali ste samo igrali neumne, ali pa ste že toliko poneumljeni, da res ne obvladate te mentalne funkcije o katerih piše celo v bontonih. Sicer to sedaj niti ni pomembno.

Pomembno je naslednje:

Kot »strokovnjaki za energije«, morate vedeti, da se želje vedno uresničijo. Saj za zelo visoke cene se na marketinških in drugih tečajih »za uspešnost« učite kako vizualizirati in na druge načine pokreniti energije, da bi le delovale tako, da udovoljijo vašim željam in vaši volji.

Zato bi morali vedeti, če tako močno želite dokazati da ste neumni (kot ste to pri meni in v zvezi z mojo terapijo pokazali), se bo tudi ta vaša želja uresničila. In prej ali slej boste resnično postali neumni; toliko neumni, da več niti to ne boste vedeli da ste neumni. Posledica vaših takšnih želja pa bo, da izpadate iz igre – evolucija vas odstrani. Saj evolucija odstrani vse, kar je nesposobno, tudi v takšni obliki, kot se sedaj že začelo dogajati.


Ta mentalno-duhovna in morlana funkcija (ki jo terjajo že od 15 letnih otrok) je potrebna, da znate razmislilti, o čem vaš sogovornih govori, kaj vam hoče dopovedati. Edino tako lahko konstrutivno rešujete življenjske probleme in izzive.

Vas pa je edino zanimalo to, kako da nategnete stranke, poslovne partnerje, sodelavce in, dejansko ves svet in jih prisiliti da ravnajo tako kot to vi hočete (ne glede na to kakšne neumnosti ste se izmislili). Sedaj pa ste pri tem da sprožite vojne in razaranje vendar niti slučajno nočete niti poskušati obvladati to mentalno metodo, ki jih morajo, in to na visoki ravni obvladati že 15 letniki v šoli.


Da bi pa »zajeli bistvo v nekaj stavkih« so potrebne visoko razvite duhovne in mentlane sposobnost,- sem brala pri Frommu.

Postavimo v vrstni red:

1. Selekcija začne že v petem razredu osnovne šole, kjer se od otrok prvič terja tovrstno razmišljanje. Z vprašanjem »kaj je avtor hotel povedati«, se pride do bistva—do rdeče niti.


2. Naslednji, višji nivo selekcije se odvija v gimnaziji. Ne samo, da moraš priti do bistva, temveč to bistvo moraš definirati (zajeti) v nekaj stavkih. In kako naj bi znal zajeti bistvo, ko nisi obvladal prvo stopnjo in ne znaš, celo takrat ne ko si psihoterapevt ali se postavljaš kot duhovni vodja in učitelj drugih, uporabljati PRAVI NAČIN, da bi NAŠEL to bistvo.


3. Najvišji nivo selekcije pa je pri zaposlovanju pri čem, kot pravijo, moraš se znati predstaviti v petih minutah – to pomeni: da znaš v primerni in koncizni obliki ponuditi navzven in drugim to bistvo. To pa se pričakuje kot drugi del testa, namenjenega 15 letnim otrokom.


4. Selekciji služi tudi to, da znaš realistično narisati človeka. Da bi ga lahko narisal na ta način, moraš znati priti v globino stvarem—do zavedanja in čutenja. Namreč, znanje so podatki, ki jih nabira naša glava. Zavedanje pa je DOŽIVLJANJE tega znanja z vsem svojim bitjem. To je poenotenje tostranskega (znanja podatkov) z onstranskim (ČUTENJEM nečesa kar se ne da izmeriti). Če pa nočete na ta način zaznati realnost o sebi, ne morete ga videti niti okoli sebe. Ta proces mora biti refleksan—da ti "roke" avtomatski sledijo tvojem zaznavanju.

Na primer: marsikdo trdi, da ve, da je komandovalen. Ali se tudi zavedate do dna duše, da ste hudobni? Ne! Ja, da so drugi- to ja. Vendar da bi vaše, enako obnašanje do drugih bila tudi hudobija, o tem nočete niti slišati. Če vam drugače ne uspe prepričati sogovornika, da ste vi izmeja in svetniško čist, pa ošabno izjavljate (kot sem jaz to pogosto slišala): »Jaz sem pač takšna/takšen!«


5. Moraš znati široko opazovati, ter multidimenzionalno zaznavati, da bi od delov sestavil pravilno celoto.

To ni dovolj.


Tudi to ni dovolj.Danes se terja tole. Ali pa še več!

Prvič sem na brezplačnih webinarjih o marketingu slišala in videla, da narod primerjajo z čredom ovac.

In kdo je ovca?

Tisti, ki ni v stanju niti dvodimenzionalno mislili. Ki ni v stanju ponujene zadeve (največkrat laži in goljufije) oceniti na podlagi znanja iz njegovega lastnega poklica.

Ki ni v stanju niti tako povezati dele glave v celoto, kot je na tej skracani rizbi.

Npr, ko so knjigovodje in ekonomisti nasedli na najbolj preprosto Ponzijevo piramido, ki je prišla do nas pred 35-40 leti. Ali pa, ko ti odprto govorijo o marketinških kampanjah zarote in goljufije, a ti uporno hočeš verjeti, da je to svetniško čisto.


6. In moraš znati zaznavati to ker se ne da zaznati, kar ni objektivno dokazljivo, kar se ne da izmeriti niti stehtati: ZAZNATI IN NA SVOJI RIZBI PRIKAZATI ČUSTVO

Kot pes, ki zaznava vonj čigar koncentracije je tolika, kot je koncentracija ene kocke sladkorja, ki so jo vrgli v olimpijski bazen vode.

Absolutno nobene materije pa niso odkrili, katera naj bi bila ta, ki jo pes zaznava pri hipoglikemiji. Kljub temu pa je pes že marskatermu diabetiku rešil življenje ker ga je pravočasno opozoril na njegovo hipoglikemijo.

In vi vse to zagotovo veste, saj ste ljubitelj psov. Kljub temu ste pa verjetno med tistimi, ki pljujejo po homeopatiji in norca delajo od zagovornikov, češ homeopatska zdravila so samo sladkor v čem ni ničesar, oz, voda v kateri ni niti ene molekule izhodične snovi.

Na podlagi takšnega razmišljanja bi morali pobiti čisto vse pse, ki "trdijo" da zaznavajo bolnikovo stanje!

Tudi pri tem so pogorele vaše mentalne sposobnosti, saj niste zadovoljili kriterije, ki jih mora zadovoljiti že petnajstletnik, ker niste v stanju povezati dva znana dejstva, da bi lahko narisali vsaj takšno preprosto glavo.


Razna emocionalna stanja so tudi nemerljiva s centimetrom niti s kemično analizo.

To »neobstoječe« pa mora zaznati in znati izraziti že 15 letni otrok. Ker bo tudi na podlagi takšnih svojih sposobnosti selekcioniran.

In tisti, ki ste saj toliko seznanjeni z marketingom kot jaz, pa veste vse to in kako je to dejstvo zlorabljeno.


In vse to je evolucija! Če nimaš teh kvalitet, odpadaš.


Pa tudi če ste kvalitetni, še vedno ni dovolj. Saj vse to ne uporabljate takrat, ko gre za vas—za človeka. Zakaj si domišljate, da ste vi bog, ki je nad vsem in za koga ne veljajo principi logike in zakonitosti narave? Za druge že vendar za vas osebno nikakor!


Vaša nečimrnost vas je poneumila. Zato ste, na področju človeka in njegovega zdravja sami postavili lažne bogove nad sabo, ki vam govorijo to, kar sami hočete slišati. S tem ste jim omogočili, da vas poneumijo ...

Ni tako! Narobe sem povedala!

Sedaj smo že v stanju ko drug drugega poneumljamo z enakimi floskulami. Drug drugemu smo lažni bogovi in damo naprej to, kar sami hočemo slišati. Ta pa nam verjame, ker ravno to je hotel slišati. In ker nam ta verjame, tudi sami vse bolj verjamemo v iste neumnosti.

Tako se je že izdeformiralo čisto vse in se vsi vrtimo v tej podganji dirki ki je zajela ves univerzum in vztrajo pogrezamo in se utapljamo v njem.


In to samo zato, ker principe logike nočemo uporabljati, ko gre za nas.

 

In tako pridemo na PODROČJE ZAROTE.

Lahko da je popolnoma zavestna in naklepna. Lahko pa da je samo plod poneumljenega človeštva, ki reže vejo na kateri sedi.


Gre za naslednje:

Ker sem prijavljena na e-novičke od Ljudske univerze, te dni sem dobila obvestilo o predavanju kako motivirati in pravilno vzgojiti samostojne, motivirane in odgovorne otroke. Predavateljica pa je mednarodno priznana strokovnjakinja.


Lahko da je priznana. Vendar PRIČA NEUMNOSTI.

Na podlagi česa upam za »priznanega strokvonjaka« trditi da ponuja neumnosti in zavajanje?

Na podlagi tega, kar je ugotovil že Freud a dokazala nevroznanost. O tem je govoril nevromarketinški strokovnjak (prikazano in obdelano v knjigi »Nevromarketing razbija iluzije") in na podlagi česa se bogati še bolj bogatijo.

Gre za to, da

NAŠE OBNAŠANJE NE UPRAVLJA RAZUM TEMVEČ tisti,

v globino potlačeni nepridipravi ki ste jih,

na podlagi takšnih metod (kot jo ponuja tudi ta strokovnjakinja) potlačili,

ob tem pa zaradi takšnih metod napihnili svoj ego, dvigli svojo nečimrnost na še višje in ste postali prepričani, da vi le vse obvladate in da v vas ni nič takšnega

in z vami nihče ne more upravljati.


Namreč, vse te popularne metode, pa tudi tiste, ki jih širijo takšni strokovnjaki, OD ZUNAJ - PREKO RAZUMA hočejo spremeniti vas z dopovedovanjem in drugimi posegi, ki so pravzaprav MANIPULACIJE. Iz izjave nevromarketinškega strokovnjaka jasno sledi (dokazano je), da takšne metode, ki povdarek dajejo na razumu, ne delujejo, ne tako kot je treba in ne za dolgi rok. Dejansko škodujejo.


Seveda, ravno takšni strokovnjaki so podpirani, ki nimajo toliko mentalne sposobnosti, ki se pričakuje od petnajstletnikov: da povežejo skupa znanja in dokazana dejstva iz njihovega lastnega poklica.


ZAROTA JE V NASLEDNJEM:

Učijo vas programirati otroke. S takšnimi "vzgojnimi metodami" že zelo zgodaj, še preden so se izvalili iz jajc in preden so sploh postali sposobni razmišljati, ubijate njihove mentalne sposobnosti.

Seveda, zelo zgodaj je potrebno zatreti /ubiti njihove prirojene mentalne sposobnosti, ki jih imajo tudi živali, da bi bili idealni roboti, ki jih po tem ne bo težko naprej programirati, brez nevarnosti, da bi se njihove mentalne sposobnosti le zbudile.


Po tem pa jih selekcionirajo na podlagi tega ali imajo mentalnih sposobnosti in v kateri meri so razvite.


Seveda, jih ne morejo imeti. Nikoli pa niso vsi na enak način poneumljeni.

O tem kaj je "normalno" pa določajo na podlagi Gausove krivulje - torej, normalno se jemlje to, kar večina izraža. In tako postaja "normalno" to, kar je pred kratkim še bilo neumno, hudobno, neprimerno...

Primer:

Če je določeno snov večina otrok obvladala v enem tednu, po tem je to vzeto za normalno.

Tisti, ki niso uspeli obvladati, se jemljejo za manj razvite. Tiste pa, ki so manj časa potrebovali, pa za napovprečno sposobne.

Če po nekem času večina otrok v enem tednu uspe obvladati samo pol iste te snovi, po tem se bo vzelo to za normalno, Tisti, ki bodo obvladali celo snov, se bodo že šteli za nadpovprečne. A tisti, ki so prej veljali za podpoprečne, sedaj se štejejo za normalne.


Če pa nihče več to snov ne bo mogel obvaldati v enem tednu, po tem bodo tiste, ki to le obvladajo, proglasili za nenormalne in jih tako ali drugače umaknili iz družbe. Za normalne pa bodo šteili takšni, ki so prej veljali za debilne.


So podatki, ki primerjajo dosežke iz leta v leto in ki kažejo upad sposobnosti. Vendar takšne primerjave nihče noče gledati.

Tako se danes že ta šteje za nenormalnega, ki je sposoben prebirati in se tudi naučiti dolgih tekstov. Marketing poučuje, da pisanega teksta v oglasih niti ne sme biti.

 

Te, od otrok pričakovane sposobnosti so potrebne kot izhodišče za nove ideje in nadgrajevanje dosedanjega, pa da bi svet izstopil iz svoje podganje dirke.

One so osnovna pravila logike in osnovna pravila tudi pri Transformni osebnostni terapiji (TOT). Če jih pravilno uporabite, lahko samo s tem DO KONCA ozdravite tudi telesne bolezni in še marsikaj drugega.


Velika večina ljudi nimajo teh in takšnih sposobnosti (več). Mogoče jih nikoli niso niti imeli. Ali so imeli, pa so jih izgubili ali potlačili ali so jim zablokirane, ker so jih zlorabljali.

Naloga TRANSFORMNE OSEBNOSTNE TERAPIJE (TOT) je (bila) da vam pomaga najti ali izkopati takšne vaše sposobnosti, da bi se uspešno vključili v ta novi svet.


Tistim, ki nikolii niso imeli takšnega »čipa« v sebi, TOT bi pomagalo najti svoje pravo bitje ter da bi na, za njih primerni ravni živeti srečno, zadovoljno pa tudi uspešno. Npr, lahko da v sebi nimaš čip za informatika. Imaš pa za mizarja ali stočarja. Če te silijo učiti se informatike, boš skoz v stresu (ker od tebe terja preveč), na koncu pa boš pogorel na celi črti. Če pa si našel, da je tvoje pravo poslanstvo biti mizar ali stočar, boš v teh aktivnosteh srečen, izpolnjen in tudi uspešen.

Tistim pa, ki so imeli te potrebne »čip«-e mentalne sposobnosti bi TOT pomagala jih izkopati ali jih najti. Zato je TOT bila namenjena kot možnost in pot v novi svet. V njega pa je možno vstopiti samo z bistveno novimi idejami nastalim s PRAVILNIM načinom razmišljanja, do katerih bi vam TOT omogočila priti. In, v tem novem svetu »nove ideje« ne bi delovale samo 18 meseci (kot piše v tem članku v Financah) ampak bi se šlo naprej

Vendar ste vi vse to odklonili.


Ni bil kunšt provocirati nepotrebno vojno za samostojnost. Sami ste dokazali, da je vojna za samostojnost bila neopravičena, saj nihče ni uspel to samostojnost konstruktino izkoristiti za napredovanje te nove države niti za napredovanje naroda v njej.

Tudi pri tem velja zgornji citat iz Financ.

To pomeni, da NIHČE ni imel takšnih sposobnosti, ki se pričakujejo od 15 letnikov. Zagotovo so bili takšni ljudje, samo ste jih vi »pravočasno« sežgali na vaših grmadah.

A ravno takšne sposobnosti so potrebne, da človeka, in tudi celo družbo pa tudi ves svet pripeljejo resnično naprej.


Tehnični napredak ne šteje. Pa tudi pri tem je vprašanje ali je to, kar imanujemo za »tehnični napredak« resnično napredak.

Kot številni strokovnjaki dokazujejo: dati električne avte namesto bencinskih ni nobeno napredovanje ne v osebnostni rasti in zavedanju, na v zaščiti sveta. Saj zaradi električnih zadev veliko bolj uničujemo in onesnažujemo planet kot s prejšnjimi tehnologijami samo to sedaj ne vidimo. Nas je pa vse to še dodatno pokvarilo. Namreč, sedaj mislite, da lahko kupite še več avtov in e-opreme namesto da bi spremenili stil življenja in vrednote.


Moja generacija je odklanjala TOT, ki je omogočila izhod. Tako te sposobnosti nima generacija njihovih otrok, ki je sedaj v najbolj občutljivem obdobju: ni še v penziji, ni pa sposobna na novo začeti na podlagi novih kriterijev, ki nastajajo čez noč, saj nima v sebi teh sposobnosti, ki se terjajo od njih.

Njihovi otroci so pa so že izrasli iz neprimernih semen in z prepričanji, da se drugače niti ne da, kot to, kar so jih starši privzgojili in kar so dobili v doti od vas.

Sedaj se pa podpirajo strokovnjaki, ki bodo poučevali kako v otrocih, takorakoč še preden so se rodili, uničiti do konca njihove ta prave mentalne sposobnosti in jih programirati, da razmišljajo izključno tako, kot se od njih pričakuje.


Selekcija pa je stroga, zahtevi pa zelo hudi. Redki bodo preživeli.

Evolucija pa deluje tudi na ta način. Saj je opravičena. Ker nekdo, ki nima osnovnih mentalnih sposobnosti, ne bo zadovoljil kriterije evolucije za obstoj niti za napredovanje.


Ker ste MASOVNO programiranje vas sami hoteli in ste navdušeno zagrabili vse takšne metode že pred 30 leti in, kot pokazuje - tudi za v bodoče, zato se nimate kaj bati programiranja, ki naj bi bilo skozi cepljenje. To ni moje področje imam pa le nekaj misli o tem. Moram reči, da možnost obstaja. Saj na veliko mesta se znanost hvali kako znajo programirati nano delce da bi ubijali te ali one škodljive celice v telesu. Torej, programiranje skozi nekaj, kar vbrizgajo v nas je realnost. In ne verjemam, da je ne bodo uporabili tudi na ta način, skozi cepljenje.

Vendar, če široko gledam na zadeve, moram reči še dve zadevi:

1. programiranje je še najbolj humani način delovanja na škart, ki je odvržen ker mentalno ni sposoben slediti zahtevam, ki jih narekuje življenje za probleme ki jih je nujno potrebno reševati. Trenutno gre za uničen planet, pretnja nuklearne vojne in podobnega.


2. Z druge strani pa je treba razrešiti problem z nam, čredom ovac iz dveh razlogov.

a) Da ste nekritično in z obema rokama zagrabili vabe, ki so bile uvod za programiranje, pomeni, da več takrat niste bili sposobni logičnega razmišljanja.

Jaz pa sem priča, da niti niste hoteli pokukati v druge možnosti ali ste pa zelo aktivno vložili vso energijo da uničite TOT. To pomeni, da ste sami sprejeli programiranje, ki intenzivno teče že več kot 30 let (pri nas). Zato je smešno, da se sedaj tako borite proti cepivu. Kot narkomanka, ki je napadla svojo mater, ker je njenemu otročičku ponudila krof, za kar je ta narkomanska mati trdila, da ni zdravo. (to je bil konkretni primer iz moje prakse!).

b) Vsi ste z veseljem sprejeli miselnost o tem, da imate pravo na vse kar si zamislite in da vam vse to, kar rodi vaš pohlep mora biti omogočeno. In da vam ni treba delati samo razvratno uživati a denar bo padal z nebe. Takšne »želje« pa ni možno zadovoljiti. Umiriti pa jih je nujno potrebno. Zato je programiranje še najbolj humana metoda.


TOT nam je dana že pred 30 let. Ona bi v red postavila zadeve, Niste pa jo hoteli. Išli ste naprej svojo smer, ki pa je pripeljala do tega kar imamo.


KAJ BO BODOČNOST PRINESLA?

Tisti, ki bodo programirani nazaj na svoj pravi nivo, bodo v resnici bili srečni in uspešni na tem nivoju kam pripadajo.

Stradali pa bodo tisti, ki so imeli potencijale. Namreč, če ne bi čutili, da imajo potenciale v sebi, ne bi bili drzni in ošabni. Problem je, da so bili prepričani da ŽE vse vedo.

Ne! ŠE NISO bili vsevedni.

Bili so pa sposobni DA POSTANEJO vsevedni.

Zaradi svoje ošabnosti pa so zapravili priložnost. In ta zapravljena priložnost jih bo pa ubila.

Ubilo jih bo tudi to, ker jih bo zlomilo to, da niso nič kaj pametnega dosegli s svojo trmoglavo vojno.

Če malo teoretiziram s pomočjo homeopatske terminologije: Trmoglavost sodi v čakro tretega očesa in v »značaj tuberkuloze«. Če se volja zlomi, pa nastane tudi bolezen tuberkuloza in tudi alergijske bolezni, ki izrastajo iz iste korenine. Saj, tudi sicer napovedujejo močne alergije kot stranske učinke cepljenja. Ni nujno da samo cepivo tako deluje. Vendar zagotovo tako deluje prisila, ki lomi nekogaršnjo trmoglavost.

Če pa se trmoglavec vda v usodo, pa postane »karcinoza«. Torej, lahko pričakujemo tudi dodatno povečanje rakastih bolezni.