top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Genocid nad slovani ?!

Updated: Mar 26


12. feb.2023

V zadnje čase urejujem svoje spletne strani in zato sem se lotila brati tudi ta, spodaj napisan tekst, napisan pred tremi leti na podlagi knjige Vesne Godine: »Zablode postsocializma«. Pri tem pa sta me prešinili dve neverjetni sliki.

Ne vem! Mogoče je samo meni vse to prej bilo nejasno.


Ena slika je bila o tem, da originalni cilj ni bila osamosvojitev Slovenije. Originalni cilj naj bi bil V POPOLNOSTI UNIČITI SLOVENIJO.

Če skup spravim snov iz omenjene knjige, dejstva, ki jih vsi poznamo, in dodam nekaj zgodovine (o kateri so pisali tisti, ki to obvladajo) in vpoštevam nezlomljiv, trmast in buntoven duh balkanskega - slovanskega naroda, ki ga opisujejo v številnih knjigah iz raznih področij, pa dodam še neke izjave iz interjujev Mile Alečković in Spomenke Hribar, zdi se, da je ta neverjetna slika ki mi je izplavala na površje le resnična.


Namreč, eno vprašanje je v moji glavi že 30 let ostalo odprto: zakaj je nekdo, ki je uresničil samostojnost Slovenije in obljubljal »novo Švico«, na lašč in naklepno provociral vojno, ki bi v nekaj urah uničila celo Slovenijo. Ker ni JLA napadla Slovenijo.

Ampak, v redu! Mogoče mi mož ni povedal vso resnico.

Vendar tukaj je Matej Šurc, ki je v svoji knjigi »Prevarana Slovenija« velikokar povdarjal, kako je Janša silil napade na vojaške objekte in je hvalil razum ofocirjev, da niso odgovorili na provokacije.

In če vse to odštejemo, ostaja pomembno dejstvo: Tudi če so mogoče res iz Beograda hoteli napad na Slovenijo, dejstvo je, da letalci iz Cerkjla niso vzleteli (a lahko bi!!!), da moj mož iz helikopterja ni naročil kam naj tenki streljajo in da je moj mož odkril signali petil letal, na to pa je šef letalcev iz Cerklja na prevaro odpoklical letala, katerim je bilo naročeno, da zbombardirajo 5 velikih sloveniskih mest.

Ne rabite mi verjeti, da so in tenki in letala prišla ŠELE PO TEM ko je TO napadel in zablokiral kasarne. Vendar oficirji JLA v Sloveniji, v prvi vrsti letalci iz Cerkelj ob Krki so odklonili da potolčejo to državo. V vsaki drugi državi bi takšni oficiirji doživeli čast za takšno pogumno početje. Tukaj pa so ne samo oficirji temveč – kot o tem piše Vesna, tudi vsi, ki so z njimi bili v kakršnemkoli kontaktu, bili izloženi še dodatnemu zaničevanju in pregonu.


Zdi se mi, da je ena maloštevilna skupina (mogoče celo samo ena oseba), ki se je izdajali za rodoljube, v resnici pa so bili domači teroristi, prevarala vse vpletene strani z obljubam, a delala je v interesu NEKEGA TRETJEGA. Ta pa je imel za cilj uničiti buntovni jugoslovanski narod, in še izprazniti prostor za udor takšnih sil, ki bi od tukaj z lahkoto uničili celo Evropo, po tem se lotili še preostalega sveta.


Ko pa to ni uspelo, po tem je najmanj, kar so naredili to, da so jo pokradli.

Osamosvojitev bi bila smiselna za tiste, ki vedo, da znajo boljše, kot se jim dogaja v skupni državi in se po tem res trudijo uresničiti novo Švico. Tukaj pa je v resnici vse pokradeno in uničeno.

O tem je že pred leti pisala Vesna Godina v svoji knjigi: »Zablode postsocializma«.

Navaja, da Zahodne sile terjajo od Slovenije, da v popolnosti uniči vse to, kar je tekom socializma dosegla (a veliko je dosegla!) in da se vrne v čas pred II svetovno vojno, ko pa je bila zaostala agrarna zemlja brez ičesa. In po tem, iz tega NIČ-a naj gre svoj »razvoj« po scenariju, po katerem so se ZDA razvijale in da ne samo PONOVI vse neumnosti in spodrsljaje, ki so jih oni naredili temveč da "oddela" kompletni scenarjih, tudi s temi njegovimi deli, katerim se je ZDA-ju uspeli izogniti, če pa ne bi, bi posledice bile katastrofalne.

In naj bi to bila pot za razvoj nas, z vzhoda, da bi stopili v bok z razvitim!

V revnih državah pa oglašujejo zahodno razvitost in jih, da bi »dohiteli zahod« uvlačijo v težke kredite, nas pa bi – »za razvoj«- zmetali nazaj v kameno doba in prisilili, da ponovno odkrivamo toplo vodo, oziroma, da ponovimo vse tiste korake, za katere se dobro ve, da so bili napačni.

Že to je znak, da se za vsem tem skriva huda umazanija in da ne gre samo za to, da nas hočejo pokoriti.

Saj po II svetovni vojni ZDA in SSSR so imeli nalogo razdreti Nemčijo v popolnosti, kot kazen za to, kar so naredili. SSSR so to nalogo opravila v vzhodni Nemčiji, ZDA pa se je spomnila, da lahko Nemčijo naredi za svojo kolonijo, da bi se tako izvlekla iz pogroma, na čigavem robu so bili.

Zato Zahodno Nemčijo niso razdrli, kot je bil odlok (tako piše v pametnih knjigah) temveč so vse naredili, da je še posodobijo.


Če jih ni motilo, da so ne samo sprejeli temveč dogradili to kar je Hitler ustvaril, zakaj jih sedaj tako moti to, kar smo mi za časa Tita dosegli?!

Še nekaj neverjetnega se mi je pokazalo: Da gre za ameriške ZDRAHARJE ki so v resnici NESPOSOBNI za čisto vse razen za manipulacije in ustrahovanja.

Preprosto povedano: kot če bi jaz Darku Jorgiću naročila pravila kako naj z mano igra namizni tenis. Pred tem bi mu zlomila lopar pa tudi obe roki in obe nogi in ga, v takšnem stanju terjala igrati na moj način. In ker ne bi mogel, bi se postavljala, da sem premagala evropsko zvezdo.

Ker če bi bila res sposobna, po tem mi ne bi bilo težko premagati ga na njegovem nivoju.


Torej, kot sem jaz nesposobna za stolni tenis, tako so ti glavni v ZDA nesposobni za vse. Sposobni so samo za manipulacije. Zato s pomočjo grdih manipulacij hočejo ustvariti svetovni imperij in biti edina vladajoča država na svetu .

Lahko da je Milošević bil neprimeren človek, Napravil pa je eno super dobro dejanje takrat, ko je sestrelil to ameriško (ali NATO) letalo, po tem pa izjavil: »Ups, oprostite, nisem vedel, da je letalo nevidno«.


Pri tem tukaj velja formulacija, ki jo je Žižek napisal v zvezi z Hitlerjem: če bi res bili sposobni, po tem ne bi potrebovali takünega obnašanja.


Bojujejo se pa proti nas na vseh frontah. Zato so nam ponudili metode za vse mogoče, ki pa vse, brez izjeme, vodijo do poneumljanje in propadanje človeka in omogočajo hitro programiranje v robote. Ni bilo težko sklepati o tem na podlagi intervjuja Nikolaosa Dimitriadisa. (več o tem v knjigi: "Nevromarketing razbija iluzije")..

Torej, res ena kompleksna ofenziva na vseh področjih.


Mi pa, ki smo vajeni na socialisitično enakopravnost in SVOBODO in na tem trmasto vztrajamo, resnično ogrožamo imperialistični, pohlepni »stil« življenja ZDA in njihovo »svobodo«- uničiti in pokoriti druge.

Vesna Godina opisuje, da je za slovane in za slovenski narod OD NEKDAR bila pomembna zadovoljitev potreb ljudi v skupnosti. Zato se, pravi Godina, v naših območjih ni ukoreninil niti prvobitni kapitalizem. Ja, bili so bolj kmečki vendar tudi naprej, v takratem kapitalizmu in tudi danas na prvem mestu so POTREBE ČLOVEKA, DA BI PREŽIVEL NE PA POTREBA PO AKUMULACIJI KAPITALA. Torej, denarja toliko, da bi s tem lahko zadovoljil potrebe ne pa ga samo kar tako kopičiti.

Kako lahko nekdo takšno idiotijo, kot je akumulacija kapitala, ima za v redu!?

Nas pa zmerja ker denarčke spravljamo v žimnico ali ga držimo v banki!

Vse to pa pomeni,

da so zahodne velesile vložile vse svoje moči,

da bi

VISOKO MORALO SLOVENSKEGA NARODA UNIČILI IN

V LJUDEH UBILI BOGA,

da bi namesto njega v slovensko mentaliteo usadili hudiča in miselnost, ki sodi v psihopatologijo.

Nič od tega ni bilo v interesu naroda, samo je bil trik.

Ker če vsi sprejmejo da je normalno nekaj, kar pa ni normalno, takrat so za svoja umazana početja opravičeni tudi ta najhujši izkoriščevalci.

To pa je vsem znani princip. Zato alkoholiki silijo s pijačo tega, ki ne pije, na sploh pa tega, ki se hoče odvaditi.

To je znala tudi moja hči, ko je imela kakšnih 4-5 let. Bili smo na plaži kjer je en možakar z razkrečenimi nogami stajal na vrhu svoje ladje, usiderne nedaleč od obale. Bil pa je gol. Zagledali smo ga, ko smo zaplavali moja mama, moja hči in jaz.

Ko smo prišli domov, moja hči je sporočala dedku (ki ni bil z nami) o dogodku. In ko je opisovala golega moškega, je hitro dodala: »Ampak tudi babi je gledala«!


Zato so vam vsepovsod vsiljevali to novodobno miselnost. Ker če vas prepričajo, da je to dobro za vas, po tem boste vse naredili, da umaknete vse prepreke, ki jih vam bodo naročili da jih morate umakniti z izgovorom, da so ovira ustvaritvi vaše sreče.

Vendar, znati manipulirati je "prirojena hudobna nadarjenost". Torej, nihče drugi, ki ne sodi v to sorto, ne more premagati takšne "prirojene talente". Razen tega, - kot so na to opozarjali številni - oni zagotovo niso nam/vam prodajali to, kar njim koristi temveč samo to, kar njim ne koristi več. Saj to pomeni da so "pred nami" - oziroma MI SMO ZA NJIMI.

Torej poskrbeli so, z ene strani s tem, da so nas prepričali, da naj hodimo njihovo pot (zato poslušamo njihove izmišljene življenjepise), z druge pa, da so pravočasno in nam še nevidno ZAPRLI vse tiste poti, po katerih so se oni vzpeli. Zato mi po teh poteh ne moremo niti slučajno priti do uspeha.

Na drugi strani pa - kot bi to 4-5 letni otroko povedal: "... pa tudi vi ste hoteli tako".

Saj o tem govorijo in povdarjajo v zvezi z ZDA: da so umaknili davke za super bogate, kar so oni krepko zlorabili vendar sedaj se ne da vse to kar tako lahko spremeniti in ponovno uvesti davke.

Torej, dokle vi ugotovite, da so vas krepko nategnili, oni so že prilastili ves svet nas pa, kot o tem piše tudi Godina, pretvorili v kolonije in sužnje.

In, kot je o tem tudi Kiyosaki govoril, ZDA se NIKOLI ne bori za človeka samo za svoje interese. Zakaj je sedaj tako, da bi Rusiji odtegnili naftna polja in njihovo žitnico v katero so investirali že 100 let?!

Sedaj se pa ozrite na svojo resničnost. Že 30 let intenzivno delate na ta način, kot vam govori popularna miselnost.

Ves svet je preplavljen z takšno ideologijo. Če bi vse to res bilo učinkovito, po tem bi sedaj že vsi plavali v medu in mleku—tako, kot so vam obljubljali. In bi bili super zdravi in uspešni. Prišli smo pa v apokalipso in se vse bolj pogrezamo.

A to ni dovolj dobro dokazilo, da metode in način razmišljanja ki ste jih sami izbrali le niso bile uspešne za vas?!


Življenje je pa res v vaših rokah: Od vas je odvisno, ali boste še naprej tekali za svojo mavrico ali pa sprejeli metode logike, skup spravljene kot Transformna osebnosstna terapija (TOT) in poskušali izplavati.


Završno poglavje

Hvala bogu, slovani—na sploh pa slovenci le niso postali takše ovce, kot so nekateri upali da bodo.

Niste pa opazili, da so spremenili taktiko. In če hočete grešne kozle, da bi jih raztrgali—boste dobili. Bodo vam zmetali pred noge svoje dosedanje agente, ki jim le niso tako dobro poslužili, kot so upali. Dali vam jih bodo, da se izživljavate in v opijenosti zaradi »zmage« ne opazite, kako so se tretji okoristili, dok smo se mi klali med sabo.

Hočete vojno—še boljše za njih

Hočete razbiti državo? Hočete anarhijo?

Naj vam bo!

Kaj pa boste naprej?

Komu boste dali svoje zaupanje in glasove, da vas izvleče in reši? Kako boste odločili? Po metodi »an ban pet podgan...« Saj noben pametni se več noče spuščati v te in takšne politične igrice in v pobesneli narod.

In če vse to razbijete, boste naredili najboljšo uslugo ravno tistim, proti katerih se pravzaprav borite. To je bil cilj: da se med sabo pokoljemo po tem pa da hvaležno in ponižno sprejmemo rešitelje, ne da bi vedeli, da so nas ravno oni sesuli ravno zaradi tega, da bi oni ispadli rešitelji, ki so prišli izključno na naš klic na pomoč. In ne iščejo nobenega plačila – samo da jih hlapčevso strežemo in jih hranimo, tudi če za sebe ne bomo imeli.Pa še en scenarij, ki verjetno niti ni tako nemogoč, kot se to zdi v prvi hip:

Slovenija je krasna mala državica ki je lahko idealen fokus, da se v njega utabori ZDA in od tukaj pa vrta po ostali Evropi, da bi jo uničila. In nihče več ne bo sposoben upreti se ji.

Einstein je bil še preveč optimističen ...Kot ogromna korist takšnega kapitalizma se navaja NAPREDEK, ki naj bi v socializmu bil zatrt.

Ni problem v napredku človeštva temveč v manipulativnem vsiljevanju nekome nekaj, kar služi izključno za profit peščici ne pa za izboljšanje življanja ostale populacije.


Večina tehničnega napredka služi samo maloštevilnim a vsi mi stradamo zaradi tega, da bi to oni razvijali in imeli.

Musk hoče na Mars ...

Mislite, da bo vas in mene odpeljal s sabo, ko se bo Zemlja sesula?

Gledam pa dokumentarce npr o tem kako živijo v himalajskih vaseh ...

Vendar laponci bi umrli, če bi jih prisilili živeti v strnjenih naseljih...

Ljudstvo plemen iz Afrike pa na svojih slamnatih kolibah ima satelitske antene in pametne telefone.

Veliko je takšnih ljudstev na zemilji, ki jih imamo za primitivne, ker tako malo potrebujejo za svojo srečo. In dobro znajo, kaj potrebujejo, da bi jim izboljšali življenje.


Spomnite se pa tudi teh smešnih situacij, da otroku ali hišnemu ljubljenčku kupite neko drago igračo on se pa najbolj razvesli škatle v katero je vse to bilo zapakirano.


Kot o tem piše Godina, a vidimo tudi v dokumentarcih in potopisne filme (iz katerih niso izrezali takšna pričevanja) da je v socialističnih sistemih (pa tudi ruskemu) res bilo omejevanja vendar vsi so imeli zagotovljene svoje osnovne potrebe danas pa vsi ti dobesedno cekujejo.

Omejevani pa so bili samo tisti, ki so pod pretvezo napredka, v resnici hoteli zadovoljiti svoj pohlep in izkoriščevati druge do neskončnosti.


V resnici pa nikjer in nikoli ni bilo toliko omejevanja, kot v tej kapitalistični "demokraciji".

Pod izgovorom, da gre za vaše zdravje in uspešnost, so od vas terjali omejitev čisto vsega, kar ste vi. Celo se uničuje tudi fiziologija, namesto nje pa se vsiljujejo "pametne" naprave.

Ostalo pa je skrito. Saj - kot to sledi iz povedi nevromarketerja - so vas sprogramirali v pohlevne ovčke brez volje in brez možgan, ki delajo samo to, kar vam je bilo vprogramirano. Vprogramirano pa je bilo tudi to, da mislite, kako ste suvereni in odločate s svojo voljo, čeprav to ni tako.


Kot se zdi, cilj je zrušiti vso oblast v Sloveniji, da bi nastala popolna anarhija, in s tem Slovenije, ne bi bilo več. Kmalu pa bi tudi Evropa bila uničena. Bili bi samo bojno polje za vojno med ZDA, Rusijo in Kitajsko. Saj, zakaj bi se bojevali na svojih teritorijh, ko pa smo mi v Evropi idelano prizorišče tlakovano z množico nepovazanih narodov.

DIVIDE ET IMPERA


To ni socionostalgija, saj ne takšna, kot se danes podrazumeva pod tem pojmom ki se ga uporablja za zaničevanje.

Je nostalgija—

nad uničenim ostvaritvami tega naroda;

nad uničeno priložnostjo, ki nam je dana pred 30 leti;

nad zatiranjem svobode, ki nikoli ni bila tako visoko, kot takrat, preden ste jo, v imenu "svobode" zrušili;

nad dostojanstvom človeka, ki ste jo pokopali.

Nostalgija za bogom, ki nikoli ni bila bolj prisoten v življenju ljudi kot je bila v tem ateističnem sistmu. Namreč, bog ni v cerkvi in nima veze z institucijo cerkev. Komunizam je bil proti inštituciji cerkve zaradi znanih razlogov. Božja morala, kot sem to videla iz Vesnine knjige (čeprav ona ne imenuje tako) je pa bila in tudi ostala nekjer skrita v slovenskih srcih.


Sicer pa, tudi to mi je že pred leti postalo jasno, zakaj je bil tako močno zaprt ta socialistični sistem.

To je zapora, kot jo postavljaš otroku, da ne pride do nevarnih snovi ali ko ga čuvaš od ljudi, ki bi ga z priboljški privabili da bi ga ukradli pa prodali za prostitucijo ali drugi kriminal ali za novodobne janičarje in sužnje.

In bolj ko je otrok radoveden, svojeglav a nedozorel, to močneje ga moraš držati na povodcu.


To je bil tudi prepovedan sadež – spoznanje, oz. znanje, ki ga ne znaš še pravo razumeti in ga nehote zlorabiš in uničiš človeštvo.TOT je bil dan kot "maturitetni ispit" po katerm bi človek res postal suveren in bi lahko prevzel življenje v svoje roke in vsi sadeži bi bili postavljeni pred njega.


Sami ste pokazali, kako ste morali imeti oviro. Saj je bilo dovolj nekaj malo vabe, pa smo že zgubili pamet, kot to opisuje Godina. In samo malo več svobode, pa da nekateri pokradejo celo državo jo uničijo in skupaj z njenimi prebivalci prodajo za sužnje- kot o tem, z bolj prefinjenimi besedami pišejo tudi danas uvaženi mediji navajajoč izjave priznanih strokovnjakov.

V Jugi nismo imeli veliko izbire vendar to kar smo imeli je bilo kvalitetno in vsem dostopno. Tisti čudoviti pajaček, ki sem ga dobila od sorodnikov iz Nemčije, se je že po nekaj pranj začel »cufati«. Tisti iz Jutranjke pa je ostal kot nov tudi po tem ko ga je izrastel tudi moj drugi otrok. In tako je bilo z vsem.

Ja, privabil vas je pisan šrot čez mejo in za to ste prodali dušo.

Da pa je ta »zeleni« napredak bolj črn kot je bilo karkoli prej, pa tudi marsikdo opozarja, jih pa nihče noče poslušati ker nismo pripravljeni spreminjati svojih navad, oziroma smo kot krave, ki jih ni težko pognati v stampedo kamorkoli.


Ah ja! Z vsem tem, kar je značilno za to potrošnišćko družbo hočemo kompenzirati in odmisliti praznino v naših srcih zaradi ničvrenega in od sebe odtujenega življenja.

Lahko bi pa na preprosti način dobili ponovno sonček v svoja srca! Zakaj pa se temu že 30 let tako močno upirate, ko vam ponujam?

In ni cilj samo od zunaj spremeniti svoje obnašanje ali spremeniti besede. Sprememba je potrebna od znotraj.

To pa se da edino s pomočjo Transformne osebnostne terapije, kjer je cilj predelati (in ne samo potlačiti) človekovo osebnost a v igro uvlači najbolj pomembnega igalca kar jih je: NAŠ BOŽJI JAZ.

Vso ostalo igračkanje duhovnosti in »vere v Boga« so NIČ!

Dokazano je!

In vam tudi lahko dokažem. Samo bi trebali prisluhniti.

NE ENA DRUGA METODA NI PRAVILNA. Tudi če ste je dobili direktno od boga, ste jo, tik pred »uporabo« in tik pred ciljem obrnili v narobe smer. Lahko dokažem.

Vendar o tem bom pisala drugič.


 

28.feb.2023

Te besede sem napisala pred tremi leti.

Pred dvemi tedni ko sem se v okvirju velikega spremanja na moji spletni strani šla brati kar sem napisala, me je prešinilo spoznanje s tem pa tudi groza. Groza pa je bila tako močno, da je nisem upala napisati.

Včeraj pa berem v financah o nevarnosti svetovne vojne.

Samo kar namesto Juge in Slovenije, sedaj je eskalirano v Ukrajini. Ne vem zakaj, se mi pa zdi da se tam »uspešno« ponavlja ta scenarij, ki je tukaj spodletel zar