Blog

Svet iz drugačne perspektive

POZOR, KORONA-VOJNA! - 3.del. Janša iz vidika kozmičnih zakonov

Updated: Aug 10


Moj učitelj, Ravi Roy nam je povedal nekoč eno indijsko pravljico o demonu, ki so ga bogovi postavili za kralja.

Ko je umrl, pa ga je bog poslal v pekel. Demon se je razburjal, zakaj v pekel, ko se je TAKO ZELO TRUDIL biti dober kralj.

Bog mu je odgovoril: »Če bi ta narod zaslužil dobrega človeka za kralja, ne bi tebe postavil k njim«.

Drug drugega smo zaslužili vendar takšnega, kot smo »v originalu« in ne to hinavsko spako, ki smo jo naredili od sebe.

Hinavščina je takšna hudobija, ko se prikazuješ drugačen, kot kar si: misliš eno a kažeš nekaj čisto drugega. Še hujše je, ko sami sebi dokazujemo, da smo brezmadežni, čeprav ni tako.

Pri tej pravljici so se mi porodili številni pomisleki: Če mene nekdo vseka, jaz ga pa ne vsekam nazaj, čeprav bi ga hotel, je hudobija.

Če pa ga vsekam, bom tudi jaz dobil, saj sem s svojo hudobijo zaslužil, da me vsekajo,

Tudi to mi ni bilo jasno, kako po tem »kaznovati« drugega, ko je zaslužil mene in to, da ga vsekam.

Rešitev je zelo preprosta: UPORABITI JE TREBA NOTRANJE VODSTVO.

Vendar, »nortranje vodstvo« ni to, kar vi mislite, da je!

Notranje vodstvo so naše OSEBNOSTI. Eni so hudobci, drugi so pravi, samo smo jih mi obsodili za hudobce. Med njimi so, seveda, tudi naši pametnejši deli in naš »centralni računalnik«--bog, intuicija, superego...

Opozorilo: To »čustvo« ki ga imate za intuicijo, nima veze z intuicijo !!!


Naša naloga je DATI VEN ravno to osebnost, ki v določenem momentu, ob tem dogodku hoče prebiti to bariero, s katero smo jo zatlačili.

Najbolj enostavno je to opazovati pri našem odnosu do svojih otrok (velja pa tudi sicer).

Torej: otrok je hudoben.

To vas razjezi!

Vsi, ki trdijo, da jih ne jezi, LAŽEJO.

Otrok vas razjezi. To pomeni, da je sprovociral eno osebnost v vas ki hoče odreagirati na določeni način. In točno ta reakcija, ki bi ta vaša osbnost rada naredila je to, kar je otrok zaslužil, da se mu zgodi.. Dajte to ven IZ POLNEGA SRCA. Lahko se skričite na njega, celo ga klofnete, če tako čutite. Nič za to, da je to bila jeza. Imela bo pravi učinek ker je prišla iz polnega srca.

PO TEM PA HITRO PREDELAJTE SVOJO HUDOBIJO.

Ker je otrok jabolko vaše jabljane, to pomeni, da je v njem ta VAŠA hudobija.

Ko ste hudobijo predelali pri sebi, ste jo pravzaprav potegnili tudi iz otroka in s tem ste opravili svojo nalogo do otroka.


Ko ste predelali svojo hudobijo, greste za stopnjo višje in tudi otroka povlečete s sabo. To pa opazite že naslednji dan. Starši so znali reči, da je otrok, čez noč, dozorel za eno spotnico.

Tudi povračilnih udarcev ne dobite. Tudi če bi »streljali« v vas, vas te puščice ne doletijo več, ker ste, zaradi predelane lekcije, šli stopnjo višje.

Če ne naredite tako, ste si nakopali :

- novo hudobijo—hinavščino.

- Nakopali ste karmično odgovornost: da niste odigali svojo vlogo do drugih in niste opravili nalogo, ki bi jo morali.

- Odgovorni ste tudi zase, ker ste čisto vse zaklenili v peklu tam kjer ste in dejansko še pogrezate zaradi posledice vaših ravnanj.

- Ker pa na karcinotični način hočete urediti zadeve, če drugače niste stradali, pa stradate od raka. Stradete pa tudi zaradi karcinotične družbe ki se zakoplje v svoje mahinacije saj vsaki premik »metulja s krili« pokrene mehanizme. Hurikana se ne morete izogniti samo še dodatno zavozlate vse.

Zato ni mogoče reči ali je Janša: HUDIČ ALI BOG ali demon, ki ga je bog postavil nam za »kralja«, ker smo mi to zaslužili!!!

Pravzaprav, enkrat bomo izvedeli vendar takrat nam več to ne bo pomembno.

Kakšnega »kralja« pa bomo imeli, je odvisno od nas. Naša usoda je v res v naših rokah!!!

Želje se pa tudi vedno uresničijo


Hoteli ste postati bogovi.

Zato ste lahko birali.

Pot, ki sem ga jaz dobila za vse nas je bil postopna, korak za korakom. Z njim bi lahko od Slovenije uresničili Švico – kot ste to želeli in obljuljali.

Pot je bil neboleč in netvegan.

Vi ste pa izbrali metodo, ki vam je ponujala instant rešitve in iluzijo, ter bližnjico do bogovstva, do milijonskih zaslužkov, razkošnega življenja in razsvetljenosti, do katere naj bi prišli samo z enim edinim seminarjem.

Ponudili so vam metode in za njih ste bili pripravljeni plačati cela bogatstva.

Niso vam pa razložili da uresničitev vaših želja niti slučajno ne gre na ta način, kot ste vi to zamislili z vašo omejeno človeško glavo. Pa tudi rezultati niso ravno takšni, kot si vi to predstavljate. Namreč, konec poti nikoli ni na isti ravni kjer je bil začetek. Zato ga ne vidimo in tudi naša glava ga ne bi bila sposobna dojeti.

O tem sem že pisala . Sedaj bom povedala samo nekaj besed:

Z metodami, s katerimi ste hoteli doseči moč in sposobnost upravljati s svojim življenjem, ste priklicali apokaliptično lavino ki ruši vse, kar mu se najde na potu.

Opozarjala sem vas, pa niste hoteli poslušati.

Tudi za to ste sami krivi, da niste hoteli pomisliti na možnost, da tudi vi imate v sebi smeti, ki so ovira paradižu. Ker pa jih niste izluščili iz sebe na pravi način in dovolj hitro, ter jih dali v reciklažo (transformacijo), čistilne energije nosijo vas v celoti.

Pot Treansforjme osebnostne terapije (TOT) je bil postopen, s sprotno transformacijo. Kot v šoli, kjer se učiš lekcijo za lekcijo in sprot narediš tudi izpite. Narejen izpit odložiš in se učiš naprej druge predmete.

Na koncu skup zberejo vse narejene izpite. Moraš napisati samo še diplomsko nalogo in še narediti »državni izpit« da bi dobil dovolenje za delo.

Diplomska naloga pomeni konec šolanja. Odpira vrata in te pušča v življnje. Državni ispit pa so vrata, preko katerega greš v življenje in ti je omogočen začetek samostojnega dela.

Tisti pot, ki ste ga vi izbrali je bližnjica, vendar najbolj strm, najbolj nevaren in tvegan pot, na katerem marsikdo strada. Na tem potu bi morali narediti zelo veliko lekcij v zelo kratkem času.

Če se pa ne učiš, ali se ne učiš dovolj hitro, ti zaostajajo izpiti. Lahko greš pogojno v višji letnik vendar vse zaostanke moraš le predelati. In tudi če so ti pogojno dovolili da narediš diplomsko nalogo, še vedno nimaš diplome, niti dovolenje za delo, dokler ne narediš zaostale izpite. Nekaj časa ti dajo, da urediš zaostanke vendar če si zamutil rok, ti vse propada.

Če bi se redno učil, ta naloga, ki sem jo opisala TUKAJ bi bila konec šolanja in začetek samostojnosti.

Na bližnjici, ki ste jo izbrali a na njej niste naredili izpitov, ki ste jih potrebovali, ta naloga, ki sem jo opisala, je samo »pogojni izpust«. Ona je »kamp beguncev« tik ob meji. Naprej pa lahko greš, če zadovoljiš pogoje, sicer te pa vračajo nazaj tam, od kod si prebežal.

Da bi se uresničile vaše želje po takojšnji suverenosti in bogovstvu, ker se pač VSE ŽELJE URESNIČIJO, ste morali biti po najkajši poti pripeljani na dno pekla, ker je IZHOD RAVNO TUKAJ!

Na vratih pa stoji čuvaj. Stoji Hudič, ki ne pusti ven, saj noče izgubiti svoje hlapce. Stoji pa tudi Bog, ki pa ne dovoli da se s hudobijam onesnaži paradiž.

Janša je naš stražnik: ne da se ga premakniti. MIRNA, IGNORANTSKA IN NESKONČNA MOČ.

Lahko gremo čez, samo če se transformiramo v božjega-sonaravnega.

Da bi se prepustili transformaciji, moramo narediti še eno zelo težko lekcijo:

To pa je PRIZNATI, DA NISMO KOS problemom in da pojma nimamo, kako jih rešiti. Tako je priznal gospod Bučar (dano v knjigi Vesne V. Godine: »Zablode postsocializma«
Če res, do dna duš priznamo,da nismo sposobni rešiti probleme (saj je vidno, da nismo), smo omogočili da se najprej umakne ta naša ošabna trma, zaradi katere utikamo nos v čisto vse in si domišljamo da smo najbolj pametni in znamo kaj in kako.

S tem dosegnemo SONARAVNOST.

To pa omogoči naravi/bogu/fiziologiji ... da nas prevzame in naredi red v nas in okoli nas.

To bo omogočilo, da se raztali stena, ki nas deli od paradiža.

Pri lekciji, ki sem vam jo dala, govorim o MIRU v nas, kar pa ne pomeni pasivno