Blog

Svet iz drugačne perspektive

POMAGAJTE MI, da se rešimo te norije!

Updated: Aug 10


Berem Finance, pa e-mail od nekih potovlnih agencijh in še kaj, kar mi je te dni prišlo. Tako berem o merjenju telesnih temperatur – ki je brez veze. Pa o takšnih in drugih subvencijah, ki jih bo le treba vrniti, pa o »varnostnih ukrepih na letalih«, pa o maskah in razkužilih za roke vsepovsod in o številnih drugih NORIJAH, ki se delajo zaradi »varnosti« a v resnici škodujejo in nas vse spravljajo v vse večjo NEvarnost.

Največja NORIJA pa je, da se ne trudite postati sonaravni in se s pomočjo metod logike, zajete pod skupnim imenom »Transformna osebnostna terapija« (TOT) znebite svojih hudobij, zaradi katerih imamo to kar imamo, temveč sa vse bolj ločujete od narave in jo vse bolj uničujte, a probleme samo vse bolj vozlate.

In ko tako razmišljam in se jezim in zgražam, na enkrat me prešine nekaj, kar je samoumevno, pa tudi meni prej ni padlo na pamet ... – ne v takšni obliki.

Namreč temeljni aksiom pri TOT je, da trpimo zaradi svojih grehov -hudobij. Ko jih predelamo, trpljenje - tudi konkretne bolezni (in korona-krize)– izginejo.

Največji problem pri ozaveščanju je, da svojih hudobij ne vidimo. Imamo pa okolje, ki je naše zrcalo.

To pa pomeni:

kar nas moti pri drugem, je naša lastnost. Moramo to poizkati pri sebi in predelati.

Ja, to je bilo lahko reči, vendar drugi največji problem je, da je za uspeh ozaveščanja nujno potrebno JASNO DEFINIRATI v tem momentu aktuelno HUDOBIJO, ki nas ravno sedaj moti pri drugih. Če nismo zadeli ta pravega hudobca, ne pridemo do pravih rezultatov!

Da bi prišli do prave definicije, moramo se poglobiti v naša čustva. Popularna miselnost pa se je pobrigala, da vas prepriča, da svoja prava čustva (emocije) zatlačite in še odlebdite v oblake iluzij o tem, da ste, po uporabi njihovih metod čisti in brezgrešni.

Zato je potrebno, da si dovolimo da naša prava – NEGATIVNA IN OPOZORILNA čustva, pridjo na površje. LAŽE vsak, ki trdi, da on nima takšnih čustev, ker jih je predelal.

Torej moramo dovoliti tej eni osebnosti v sebi, ki se ravnokar jezi ali je prizadeta, da se izrazi.

To pomeni, da svojo zavest v popolnosti usmerimo v to eno in edino osebnost v nas in pustimo, da ona »govori«.

Ni dovolj izraziti: »Jezi me Marička! Vsi se jezimo na njo«.

Namreč, vsak človek bo, v eni in isti osebi videl nekaj drugega, kar bo označil za »negativno«. Ta mnenja znajo biti nasprotna druga drugi. Namreč, eni bodo v njej videli ošabnost, drugi hinavca, tretji pa bodo videli ponižnega hlapca, ki dovili, da ga vsi brcajo ...

To je zato, ker vsak v tej osebi vidi svoj odsev.


Če pustite, da ta naša jezna in prizadeta oseba izrazi svoja negativna čuvstva DO KONCA in prisluhnete temu, kar izraža (na glas ali v sebi je vse eno) dobili boste točno definicijo tega, kar vas pravzaprav jezi ali prizaden. Seveda, tudi tega se morate naučiti kako izljuščiti pravo definicijo. Zato sem pa jaz tukaj, da vas naučim.

Ko pa imate pravo definicijo hudobca pri tej »Marički«, boste to, z metodo barantanja poizkali pri sebi in tudi predelati tako, kot je treba.(Opisano v e-knjigi, ki jo lahko prenesete na zgoraj navedeni povezavi.)

OPOZORILO: Pri tem so pomembna samo in izključno vaša čustva in vaše doživljnje »Maričkinih hudobij« in NIKAKOR NE to, kar nekdo drugi meni ali čuti o njej.

Če se ozaveščanja lotite na pravilni način, hudobija izgine in v nekaj urah že opazite pri sebi spremembe na boljše. Postajate drugačni in tudi pri vaših konkretnih telesnih težavah in bolezni opazite tehtno izboljšavo (brez druge terapije), ki se bo, z nekaj časovnga zamika, dala dokazati tudi pri laboratorjiskih, rentgenskih in podobnih preizkavah.


OPOZORILO: Sami niti slučajno ne smete kar tako odnehati s svojo medicinsko terapijo!!! O zmanjševanju in odnehanju medicinske terapije (tudi o cepljenjih) odločam izključno jaz. Odnehanje medicinske terapije lahko pride v poštev šele, ko že imamo veliko dobrih rezultatov na podlagi dobro narejenih lekcij. Pa tudi takrat uz mojo strogo kontrolo in samo, milimter za milimetrom. Vsak vaš svojevoljen ukrep lahko povzroči hudo poslabšanje vašga zdravja, in tudi smrt. Ker sem zdravnica po izobrazbi, čeprav upokojena, me bodo dali v zapor če bi karkoli šlo z pacientom narobe.

Ker sem videla, da v novejših časi niti na najbolj enostaven način niste pripravljeni sodelovati a ozaveščanje sploh niste hoteli vzeti resno in ker ste celo pokazali veliko zlobo in željo meni škodovati, čeprav vi stradate zaradi tega, sem popolnoma izbacila iz moje ponudbe zdravljenje konkretnih bolezni.


Nobena duhovnost ni pravilna, če se njeno delovanje ne vidi na konkretni materialni ravni.

V prvih 10 letih te moje poti sem dobila konkrtne rezultate in dokazila za to trditev. Vem, da to, kar sem dobila kot dokazila, po znanstvenih kriterijih ne zadoščajo. Zadoščajo pa, da na podlagi teh rezultatov postavim hipotezo in trdim, da Pravo speljana duhovna in osebnostna rast s pomočjo TOT pripelje do ozdravitve tudi težkih in smrtnih bolezni kot so npr rak.

Moram pa razložiti bolj natančno:

S pmočjo TOT dobimo vodstvo naših notranjih osebnosti. One nam, v obliki spoznanja dajo napotke - domače naloge, ki jim pacint mora slediti. Jaz sem samo kot inštruktor, ki pomagam narediti lekcije. Sem pa tudi kot "degustator" ki ocenjujem ali spoznanje ima "pravi okus". Če ga ima bo vse v redu. Če pa nima, pomeni da lekcija ni še narejen. Na podlagi tega vodstva dobimo napotke tudi o tem kaj je primerno v tem obdobju jesti ali kakšne barve oblačil nekdo naj bi nosi. (govorim o konkretnih primerih iz prakse).


Pri eni pacientki so skozii spoznanje pišli napotki, da pacienka, za zdravljenje novoodkritega raka mora sprejeti ponujen medicinski tretman, čeprav je ona to z vso silo odklanjala. Tudi moj ego je bil prizadet zaradi tekšnega spoznanja vendar spoznanje je imelo "pravi okus", kar pa je pomenilo, da mu pacientka mora slediti.

Pacientki so predpisali nekaj uvodnih injekcij, ki nimajo nobenga učinka na rak. Bile so določene samo kot priprava na nadaljnji tretman (opracijo, citostatike in obsevanje...) Po narejeni lekciji, ki se je pokazala za to situacijo je njena rakasta tvorba v nekaj dneh popolnoma izginila, da so na onkologiji bili zelo presenečeni. Operirali so je vse eno vendar tudi histologija ni pokazala prisotnost rakastih celic, čeprav so prej na podlagi histologije diagnosticirali rak.


Ker misli imajo ogromno moč, zato že sama miselnost, da sta telesno in duhovno ločeni drug od drugega, gradi prepreko v človeku in onemogoča njegovo pravo in resnično sonaravnost. Kdorkoli noče videti, da so telo in energestko-mentalno-duhovno samo razna agregatna stanje neke naše značilnosti in ločuje telo od duha, LAŽE IN ŠKODUJE ČLOVEKU.

Cilj pa je doseči stanje kompletnega zdravja in brez kakršne koli druge terapije. Seveda, ozaveščanje vam mora postati stil življenja, saj to ni nič drugega, kot

GLEDATI CESTO PO KATERI HODITE!


Rezultat narejene lekcije boste opazili tudi v svojem okolju, ki bo postalo drugačno – boljše.

Vi pa postajate sposobni širše videti, povezovati, narediti to, kar vam prej ni bilo mogoče in najti rešitve za probleme, za katere ste mislili, da niso rešljive.

Meni je postalo jasno da me sedaj v resnici jezi norija, uničujoča norija v svemu temu kar se dogaja okoli epidmije in iz česa izrastajo številni neumni ukrepi ...

Pripomba: če nas pri nekomu moti veliko različnih zadev, pomeni, da se moramo dvigniti višje in zagledati kaj je v ozadju – kaj je skupni imenovalc teh številnih, posamičnih problemov, ki nas jezijo.

Verjetno nisem edina, ki v vsemu temu, kar se dogaja, vidim NORIJO.

NORIJA zame pomeni: neumna, nepotrebna, škodljiva zmešnjava ki dela samo škode, koristi za nas- preproste vsakdanje ljudi, pa ne.

Torej, »norija« je hudobija, ki jo moram poizkati pri sebi.

Ja, res je, to je neprijetna lekcija—bolj neprijetna od drugih.

Razen tega ima veliko obrazov. Norija je laho »osebna duševna bolezen«. Lahko je panični strah, zaradi katerega človek ne reagia razumno, lahko je "slepota" in izgubljenost, lahko je ujetost v mrežo manipulacije, ki ga preganjajo, da bi popolnoma zgubil orientacijo ...

Lahko si ti sam ta, ki dela tako, da drugi ponorijo. Lahko si žrtev nekogaršnjih norosti, vendar je spet tvoja hudobija, ki omogoča drugim, da si jemljejo pravice hudobno se obnašati do tebe.

Pripomba: Tisti, ki imajo psihiatrično diagnozo v tem ozaveščanju ne morejo sodelovati. Za njih bi lahko bilo nevarno. Lahko ozaveščajo, vendar samo pod mojo kontrolo.


Kljub temu, da ste super oseba, še vedno imate v sebi marsikaj. Lahko je samo en atom določene hudobije (tudi tega, kar imamo za »duševno bolezen«). Predelava tudi tako minimalnih hudobij lahko pripelje do gromozanskega uspeha in na osebni ravni in za celo skupnost.

PRIPOMBA: Če malo širše gldate na zadeve in imate malo znanja iz psihiatrije, boste lahko hitro ugotovili, da je popularna miselnost pravzaprav odpeljala človeštvo v šizofrenijo. Tako, da norost več ne prepoznamo saj je to postal naš stil življenja. Takšen "šizofrenični razcep" je ločenost od realnega stanja ko nekdo histerično jezno kriči, ob tem pa trdi, da on le ni jezen. Ali pa mu postaviš pred nos to, kar je sam napisal, pa ne vidi kakšno neunost, kontradikcijo je napisal ali pa trdil nekaj, kar se niti slučajno ne ujema z realnostjo. Za realnost trdite, da je iluzija a za iluzijo, da je realnost.

Torej, ne biti prizadeti pri tem, da moramo poizkati našo lastno norijo.

Tudi ko smo definirali, da nas jezi norija, še vedno ostaja veliko možnosti, ki se bodo izkristalizirale šele skozi proces ozaveščanja.

Pomembno je še nekaj:

Jaz vam razlagam in obrazlagam zakaj je določen ukrep (v zvezi z epidmijo) neumen in nepotreben.

Torej, jaz bi lahko rekla, da jaz pa niti slučajno ne delam take nore zadeve, kot kar dela Vlada. Celo delam nasprotono njej: dok ona zganja paniko, jaz vas želim pomiriti.

In s takšnimi izgovori praktično vsi odklanjate ozaveščanje ki sloni na takšnih principih.

Če vi, v konkretnem življenju, ne delate točno to in točno tako, kot vas jezi na drugih,

niti slučajno ne pomeni, da vi te hudobije nimate v sebi.

RAZEN TEGA

Ne ozavščamo obliko, v kateri se določena hudobija izraža,

temveč ozaveščamo (iščemo pri sebi)