top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

POMAGAJTE MI, da se rešimo te norije!

Updated: Jan 30


Berem Finance, pa e-mail od nekih potovlnih agencijh in še kaj, kar mi je te dni prišlo pod roko. Tako berem o merjenju telesnih temperatur – ki je brez veze. Pa o takšnih in drugih subvencijah, ki jih bo le treba vrniti, pa o »varnostnih ukrepih na letalih«, pa o maskah in razkužilih za roke vsepovsod in o številnih drugih NORIJAH, ki se delajo zaradi »varnosti« a v resnici škodujejo in nas vse spravljajo v vse večjo NEvarnost.

Največja NORIJA pa je, da se ne trudite postati sonaravni in se s pomočjo metod logike, zajete pod skupnim imenom »Transformna osebnostna terapija« (TOT) znebiti svojih hudobij, zaradi katerih imamo to kar imamo, temveč sa vse bolj ločujete od narave in jo vse bolj uničujte, a probleme samo vse bolj vozlate.

In ko tako razmišljam in se jezim in zgražam, na enkrat me prešine nekaj, kar je samoumevno, pa tudi meni prej ni padlo na pamet ... – ne v takšni obliki.

Namreč temeljni aksiom pri TOT je, da trpimo zaradi svojih grehov -hudobij. Ko jih predelamo, trpljenje - tudi konkretne bolezni (in korona-krize)– izginejo.

Največji problem pri ozaveščanju je, da svojih hudobij ne vidimo. Imamo pa okolje, ki je naše zrcalo.

To pa pomeni:

kar nas moti pri drugem, je naša lastnost. Moramo to poiskati pri sebi in predelati.

Ja, to je bilo lahko reči, vendar drugi največji problem je, da je za uspeh ozaveščanja nujno potrebno JASNO DEFINIRATI v tem momentu aktuelno HUDOBIJO, ki nas ravno sedaj moti pri drugih. Če nismo zadeli ta pravega hudobca, ne pridemo do pravih rezultatov!

Da bi prišli do prave definicije, moramo se poglobiti v naša čustva. Popularna miselnost pa se je pobrigala, da vas prepriča, da svoja prava čustva (emocije) zatlačite in še odlebdite v oblake iluzij o tem, da ste, po uporabi njihovih metod čisti in brezgrešni.

Zato je potrebno, da si dovolimo da naša prava – NEGATIVNA IN OPOZORILNA čustva, pridjo na površje. LAŽE vsak, ki trdi, da on nima takšnih čustev, ker jih je predelal.

Torej moramo dovoliti tej eni osebnosti v sebi, ki se ravnokar jezi ali je prizadeta, da se izrazi.

To pomeni, da svojo zavest v popolnosti usmerimo v to eno in edino osebnost v nas in pustimo, da ona »govori«.

Ni dovolj izraziti: »Jezi me Marička! Vsi se jezimo na njo«.

Namreč, vsak človek bo, v eni in isti osebi videl nekaj drugega, kar bo označil za »negativno«. Ta mnenja znajo biti nasprotna druga drugi. To je zato, ker vsak v tej osebi vidi svoj odsev.


Če pustite, da ta vaša jezna in prizadeta oseba izrazi svoja negativna čuvstva DO KONCA in prisluhnete temu, kar izraža (na glas ali v sebi je vse eno) dobili boste točno definicijo tega, kar vas pravzaprav jezi ali prizaden.

Ko pa imate pravo definicijo hudobca pri tej »Marički«, boste to, z metodo barantanja poiskali pri sebi in tudi predelati tako, kot je treba.(Opisano v e-knjigi, ki jo lahko prenesete na zgoraj navedeni povezavi.)

OPOZORILO: Pri tem so pomembna samo in izključno vaša čustva in vaše doživljanje »Maričkinih hudobij« in NIKAKOR NE to, kar nekdo drugi meni ali čuti o njej.

Če se ozaveščanja lotite na pravilni način, hudobija izgine in v nekaj urah že opazite pri sebi spremembe na boljše. Postajate drugačni in tudi pri vaših konkretnih telesnih težavah in bolezni opazite tehtno izboljšavo (brez druge terapije), ki se bo, z nekaj časovnga zamika, dala dokazati tudi pri laboratorjiskih, rentgenskih in podobnih preizkavah.


OPOZORILO: Pri tem sami niti slučajno ne smete kar tako odnehati s svojo medicinsko terapijo!!! O zmanjševanju in odnehanju medicinske terapije (tudi o cepljenjih) odločam izključno jaz. Odnehanje medicinske terapije lahko pride v poštev šele, ko že imamo veliko dobrih rezultatov na podlagi dobro narejenih lekcij. Pa tudi takrat uz mojo strogo kontrolo in samo, milimter za milimetrom. Vsak vaš svojevoljen ukrep lahko povzroči hudo poslabšanje vašga zdravja, in tudi smrt. Ker sem zdravnica po izobrazbi, čeprav upokojena, me bodo dali v zapor če bi karkoli šlo s pacientom narobe.


Ker sem videla, da v novejših časi niti na najbolj enostaven način niste pripravljeni sodelovati a ozaveščanje sploh niste hoteli vzeti resno in ker ste celo pokazali veliko zlobo in željo meni škodovati, čeprav vi stradate zaradi tega, sem popolnoma izbacila iz moje ponudbe zdravljenje konkretnih bolezni.


Nobena duhovnost ni pravilna, če se njeno delovanje ne vidi na konkretni materialni ravni.

V prvih 10 letih te moje poti sem dobila konkrtne rezultate in dokazila za to trditev. Vem, da to, kar sem dobila kot dokazila, ne zadovoljuje znanstvenih kriterijev. Zadoščajo pa, da na podlagi teh rezultatov postavim hipotezo in trdim, da Pravo speljana duhovna in osebnostna rast s pomočjo TOT pripelje do ozdravitve tudi težkih in smrtnih bolezni kot so npr rak.


Ker misli imajo ogromno moč, zato že sama miselnost, da sta telesno in duhovno ločeni drug od drugega, gradi prepreko v človeku in onemogoča njegovo pravo in resnično sonaravnost. Kdorkoli noče videti, da so telo in energestko-mentalno-duhovno samo razna agregatna stanje neke naše značilnosti in ločuje telo od duha, LAŽE IN ŠKODUJE ČLOVEKU.

Cilj pa je doseči stanje kompletnega zdravja in brez kakršne koli druge terapije. Seveda, ozaveščanje vam mora postati stil življenja, saj to ni nič drugega, kot

ZAZNAVATI CESTO PO KATERI HODITE!


Rezultat narejene lekcije boste opazili tudi v svojem okolju, ki bo postalo drugačno – boljše.

Vi pa postajate sposobni širše videti, povezovati, narediti to, kar vam prej ni bilo mogoče in najti rešitve za probleme, za katere ste mislili, da niso rešljive.

Meni je postalo jasno da me sedaj v resnici jezi norija, uničujoča norija v svemu temu kar se dogaja okoli epidmije in iz česa izrastajo številni neumni ukrepi ...

Pripomba: če nas pri nekomu moti veliko različnih zadev, pomeni, da se moramo dvigniti višje in zagledati kaj je v ozadju – kaj je skupni imenovalc teh številnih, posamičnih problemov, ki nas jezijo.

Verjetno nisem edina, ki v vsemu temu, kar se dogaja, vidim NORIJO.

NORIJA zame pomeni: neumna, nepotrebna, škodljiva zmešnjava ki dela samo škode, koristi za nas- preproste vsakdanje ljudi, pa ne.

Torej, »norija« je hudobija, ki jo moram poiskati pri sebi.

Ja, res je, to je neprijetna lekcija—bolj neprijetna od drugih.

Razen tega ima veliko obrazov. Norija je lahko »osebna duševna bolezen«. Lahko je panični strah, zaradi katerega človek ne reagia razumno, lahko je "slepota" in izgubljenost, lahko je ujetost v mrežo manipulacije, ki ga preganjajo, da bi popolnoma zgubil orientacijo ...

Lahko si ti sam ta, ki dela tako, da drugi ponorijo. Lahko si žrtev nekogaršnjih norosti, vendar je spet tvoja hudobija, ki omogoča drugim, da si jemljejo pravice hudobno se obnašati do tebe.

Pripomba: Tisti, ki imajo psihiatrično diagnozo v tem ozaveščanju ne morejo sodelovati. Za njih bi lahko bilo nevarno. Lahko ozaveščajo, vendar samo pod kontrolo.


Kljub temu, da ste super oseba, še vedno imate v sebi marsikaj. Lahko je samo en atom določene hudobije (tudi tega, kar imamo za »duševno bolezen«). Predelava tudi tako minimalnih hudobij lahko pripelje do gromozanskega uspeha in na osebni ravni in za celo skupnost.

PRIPOMBA: Če malo širše gldate na zadeve in imate malo znanja iz psihiatrije, boste lahko hitro ugotovili, da je popularna miselnost pravzaprav odpeljala človeštvo v šizofrenijo. Tako, da norost več ne prepoznamo saj je to postal naš stil življenja. Takšen "šizofrenični razcep" je ločenost od realnega stanja ko nekdo histerično jezno kriči, ob tem pa trdi, da on le ni jezen. Ali pa mu postaviš pred nos to, kar je sam napisal, pa ne vidi kakšno neunost ali kontradikcijo je napisal ali pa trdil nekaj, kar se niti slučajno ne ujema z realnostjo. Za realnost trdite, da je iluzija a za iluzijo, da je realnost.

Torej, ne biti prizadeti pri tem, da moramo poizkati našo lastno norijo.

Tudi ko smo definirali, da nas jezi norija, še vedno ostaja veliko možnosti, ki se bodo izkristalizirale šele skozi proces ozaveščanja.

Pomembno je še nekaj:

Jaz vam razlagam in obrazlagam zakaj je določen ukrep (v zvezi z epidmijo) neumen in nepotreben.

Torej, jaz bi lahko rekla, da jaz pa niti slučajno ne delam take nore zadeve, kot kar dela Vlada. Celo delam nasprotono njej: dok ona zganja paniko, jaz vas želim pomiriti.

In s takšnimi izgovori praktično vsi odklanjate ozaveščanje ki sloni na takšnih principih.

Če vi, v konkretnem življenju, ne delate točno to in točno tako, kot vas jezi na drugih,

to ne pomeni, da vi te hudobije nimate v sebi.

RAZEN TEGA

Ne ozavščamo obliko, v kateri se določena hudobija izraža,

temveč ozaveščamo (iščemo pri sebi)

princip (hudobca—osebnost) ki se izraža v raznih oblikah.


ISTI PINCIP se lahko izraža v različnih formah.

Za enako formo pa se lahko skrivajo

RAZLIČNI PRINCIPI


Na primer: nekdo svoj napuh in iluzijo večvrednosti izraža tako, da dvigne nos v oblake in ne pozdravi nikogar. Drugi pa svojo iluzijo in napuh izraža tako, da zelo ponizno pozdravi vsakogar.

Vaša, (seveda globoko potlačena) sovražnost do tašče pa se lahko izkaže tako, da, ne glede kako se trudite, vedno prismodte ali na drugi način zašuštrate njeno najljubšo jed ali razbijete njej pomembni predmet.

Torej isčemo bit (osebnost hudobca v nas) ne pa način, na katerega se to bistvo izraža. Zato ne iščemo dejanje temveč osebnost, ki to djanje naredi.

Pogosto delamo zmešnjavo in norijo sami sebi. To sem jaz zaznala pri sebi (in številnih drugih) že pred leti. Gre za pospravljanje kuhinje -slaba točka vseh nas. En od vzrokov, ki sem ga našla pri sebi je bil, da dejansko na lašč puščam, da bi potem imela veliko tega za pospraviti.

Pripomba: Nisem jaz--moja konkrtna in zavestna forma delala to na lašč. Na lašč je delala ta osebnost -hudobec v meni, ki sem jo najprej, skozi ozaveščanje morala najti. Jaz sem samo trpela zaradi nje in bi tudi naprej trpela, če je ne bi skozi ozaveščanje predala v "reciklažo"


Namreč, če sprot pospravljaš za sabo, tudi sam nimaš občutka, da si bil priden in da si veliko naredil. Seveda, tudi drugi ne opazijo nič. Ča pa najprej puščaš vse za sabo, takrat imaš kup posode in smeti. Lako jamraš, ker si obremenjena, lahko terjaš druge da ti pomagajo in jih nažiraš, če ti ne.

Sicer pa je tako lepo za oči, ko primerjajo iz kako hudega nerede je nastala tako krasna urejenost in čistota! Mar ne!? :) Pri tem se vsaj vidi da si delala in kaj si delala. Sicer pa, če sprot pospravljaš, sploh ne moreš ne sebi, še manj pa drugima pokazati da si bila pridna in da si imela veliko dela.

Ko pa to ozavestiš, takrat se začneš sramovati sam pred sabo zaradi svojega norega mazohizma in kako si prodal dušo hudiču ki ti je naročil »krasno metodo« za užitek na ta način.

Rezultat predelane lekcije je, da niti ne opaziš kako vse sprot in brez napora pospraviš. Užitek pa boš čutil zaradi svoje sposobnosti harmonično in ekspeditivno narediti delo.

Če pa ne predelaš, boš se zastonj trudil. Saj bolj ko se boš kontrolirala (in za kontroliranje porabila ogromno svoje energije in tudi denarja za razne tečaje samokontrole) pa boš še naprej imela nered. Oz, nekaj časa boš uspevala, po tem ne boš zdržala več in boš puščala za sabo še večji nered, kot si prej.

DOMAČA NALOGA

Vse eno je katerem taboru pripadate.

Lahko ste prestrašeni nosilec mask ki zvesto sledi vsem »varnostnim ukrepom« in se jezite na norijo nas ostalih, ki temu nočemo slediti.

Lahko ste pa buntovnik, ki v nošenju mask in »varnostnih ukrepih« vidi neumost in absurd.

Analizirajte svojo jezo.

Če najdete, da tudi vas jezi NORIJA, začnite ozaveščanje tako, kot je opisano v knjigici TOT.

Začnite z vprašanjem:

»Kaj je zame norija?

Kje jaz zganjam takšno norijo, kot jo vidim pri drugih?«

Potem pa je treba predelati.

Ukrepi za predelavo te hudobije (grešnosti) so odvisni od tega kakšno konkretno obliko »norije« ste našli pri sebi.

Vse to omogoča, da narava, "eterična fiziologija", (bog ) stopi noter in v red spravi to, kar je za spraviti v red. Spravila bo v red in pri nas in tudi OKOLI nas.


141 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page