top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

NOVE MANIPULACIJE V ZVEZI S KORONO IN CEPLJENJEM

Updated: Jan 31

Na podlagi članka Simone Toplak: "Človek, kot nevarna stvar«, objavljenega v Financah, 8. marca 2021.


Hvala Simona vendar, za fasado ljubečega »zagovarjanja pravice« tistih, ki se ne bi cepili je skrito nekaj zelo hudih manipulacij.

Na prvem mestu gre za to, da ste influencer. S svojim pisanjem na začetku te kalvarije ste zagotovo pridobili na semo moje občudovanje in simpatije. Zato se pričakuje (kot sem o tej zelo uspešni metodi slišala na seminarjih iz marketinga) da vas bomo naprej slepo sledili in vas POSNEMALI, brez, da bi opazili, da dejansko vi sledite politiki ne pa stroki. Torej, to vaše »priznanje« lahko jemljem sedaj kot dobro načrtovano, zarotniško taktiko marketinga (kot o tem poučujejo na seminarjih).

Posledica vašega pisanja je še nekaj: uradno sodišče nekoga lahko osvobodi, ni pa možno osvoboditi se umazanih jezikov, če so te enkrat vzeli »na piko«. In ne moreš nič proti tem, saj nič ne moreš dokazati. Na videz je vse po zakonu in na videz je vse pravilno PA NI!!!


 

Simona je s svojim člankom pokrenila linč proti necepljenim in povzdvignila politiko in biznis, ki od tega imajo koristi.

Torej, necepljeni uradno ne bodo izolirani vendar se jih bodo izogibali ker je ustvarjena miselnost, da so kužni, da so neprimerni, da so nori, nenormalni... In tako se bo naredila »evolucija« v propast, saj bodo eliminirani vsi tisti, ki še znajo logično razmišljati, ki znajo povezovati, ki imajo znanja ... Preživeli pa bodo samo ovce.

Arheologi bi morali pogledati kar se sedaj dogaja, in bi dobili odgovore na svoje »uganke« o tem, zakaj so se visoko razvite civilizacije sesule in izginile.

Ovce gradijo svoje iluzije večvrednosti. Simona pa, kot »črni jezus« kliče novodobne bogove: »Oče! Ne jih kaznovati, saj so maloumni in ne vedo kaj počno«!


Torej, Simona sledi politiki in pohlepnemu biznisu, ne pa STROKI. Postala je ena od programiranih ovac v čredi in sedaj, kot pomembni influencer agitira, da bi tudi vsi ostali postali takšne programirane ovce.

Jaz pa sledim STROKI. Temu, kar so nas pred 45-50 leti učili naši profesorji, ki so še bili LJUDJE v svetem pomenu te besede ne pa lovci na profite in – kot se je izrazil Fromm, nekrofili, ki razdirajo ne pa gradijo življenje.


Čeprav mi je medicina bila svetinja, sem jo 1993 napustila. Najprej sem postala razočarana ne samo zaradi njene neučInkovitosti (o kateri smo se učili tudi na podiplomskem) temveč dejansko zato, ker je začela postajati vse bolj črna.

Po dveh letih raziskovanja in študija, a po tem ko sem dobila jasnih dokazil, da tista ta prava homeopatija (ne pa ta šrot, ki se pri nas široko prodaja pod tem imenom) res deluje, sem do konca napustila medicino. (več o tem).

Na homeopaiji kot osnovi se je pa razvila tudi Transformna osebnostna terapija ki je metoda za sicer že visoko razvitega človeka.


Vse, kar sem v tem preteklem letu pisala in govorila v zavezi z epidemjo in s cepljenjem, je temeljilo na mojem MEDICINSKEM znanju. Nikoli nisem bila slepa borka proti cepljenju. Samo sem vedela, da svet in življenje ni omejeno v ta materialni okvir, v katerega ga medicina hoče omejiti in kjer, visoko razvit človek nikakor ne more najti rešitve za svoje težave niti izhoda iz tega pekla. Vsak se je pa s svobodno voljo odločal ali hoče ostati (in s tem tudi trpeti) v materialnih okvirjih ali je pripravljen transcendirati v svobodo in ustvariti pravo suverenost in pravo zdravje.

Tisti, ki so se kar tako borili proti cepljenju pa so se hoteli znebiti samo cepljenja, a ostati še naprej v materialnih okvirjih. Tako pa ne gre! Cepljenja (oz. njegovih stranskih učinkov) se je možno znebiti samo takrat, če je nekdo pripravljen transcendirati iz materialnih okvirjev. To pa lahko dosežemo šele, ko gremo skozi proces celostne transformacije po metodah Transformne osebnostne terapije.

Zato sem se jaz pravzaprav »borila« proti tistim, ki so se kar tako borili proti cepljenju.


Ta tzv. epidemija korone in cepljenje proti gripi in sedaj proti koroni pa je problem znotraj teh MATERIALNIH OKVIRJEV in pri teh govorim izključno kot medicinar.

In zato, če vpoštevamo čisto vse to, kar je celo uradno in javno povedano in še številne druge podatke (in vse manipulacije) lahko vidimo, da ta epidemija, na sploh njena resnost, niti slučano ni dokazana. Cepljenje že proti gripi nima medicinskega opravičila in ne ščiti od ničesar, na sploh pa ni nobenega medicinskega opravičila cepljenje proti koroni in to s cepivom, ki sloni izključno na hipotezah. (Kot sem pred kratkem slišala iz izjave mojega nekdanjega profesorja na televizji, RNA cepiva niti ni možno izdelati tako, da bi zadovoljli medicinske kriterije za uspešnost).

Na tem mestu pa moram dodati, da pa se korona, kot tudi druge prehladne bolezni, dajo uspešno zdraviti, celo prevenirati s ta pravilno in resno homeopatijo. In je absurd in norost, da se dokazana in hitro dokazljiva homeopatska terapija odklanja na račun nedokazanega in potencialno nevarnega cepiva!


Simona je čudovito napisala ta svoj tekst, vendar ona skriva v sebi še druge hude manipulacije:

1. Svobodna volja odločanja« je čista farsa. Namreč, osnovna metoda nevromarketinga je zlorabiti psiho človeka in na podlagi te razviti metode upravljanja z njegovo voljo. Tako bo človek mislil, da se je odločil prostovoljno v resnici pa je bil samo ovca in so ga neopazno vodili v klavnico in zato se odločil za to za kar se je odločil, kar pa je največkrat še kako nepovoljno za njega.

2. Če so varni tisti, ki so se cepili, pomeni, da so oni zaščiteni od bolezni in ni razloga, da se sploh brigajo za tiste, ki so se odločili ne cepiti se. Že samo govorjenje o vsemu temu je napeljvanje na diskriminacijo in negativno stališče cepljenih proti necepljenim.

Govorila je je tudi o kaznovanju necepljenih. Na primer s tem, da naj bi sami plačali svoje zdravljenje, če bi zboleli.

Zakaj?

Prej bi bilo treba npr. na ta način kaznivati vse tiste, ki pijejo saj vinjeni bolj ogrožajo svoje okolje kot necepljeni (v resnici, velika verjetnost je da cepljeni tudi naprej ostajajo prenašalci virusa).

Kaznovati bi - na podlati takšne logike -bilo treba npr. tiste, ki kadijo! Zakaj bi vsi mi morali plačevati za njihova dolgotrajna zdravljenja...

In takšnih primerih je ogromno! Zelo hitro bi prišli na Hitljevo logiko "čiščenja nacije".


3. Zavajanje je tudi govoriti o »obvladovanju« epidemije ker to se ne da. Dejansko: nevarni so vsi tisti, ki določajo lockdowne in rigorozne ukrepe »zaščite« (in tisti, ki se teh držijo) ker ONEMOGOČAJO prokuženost populacije in s tem onemogočajo ustvaritev naravne obrambe, ki je edini pravi način za »obvladovanj« epidemije.


4. Huda manipulacija v Simoninem tekstu je ustvariti takšno miselnost, da bo umetno okuževanje s cepljenjem (ki naj bi se ponavljalo vsakih nekaj meseci) bilo učinkovito. Saj s tem Simona daje moč diktatorskim vladam, da kadarkoli se jim zahoče, testirajo s testi, ki nič ne govorijo o bolezni samo o tem, da smo virus enkra le srečali. Ponavljajoče se cepljenje pa je zagotovilo, da bomo imeli vedno pozitivne teste!

5. Z eno besedo, vsi ZDRAVI IN NECEPLJENI LJUDI naj bi bili nevarni. Vendar za kaj in za koga so nevarni? Za denarnice farma industrije in vseh ostalih, ki hočejo služiti na bolnih. Zato morajo najti načina, da bi ustvarili čim več bolnih. Zato so nevarni vsi tisti, ki so zdravi in se upirajo biti bolni in ne morejo zboleti tudi, če hočejo! Nevarni so vsi, ki imajo mozga v glavi, ki razmišljajo na podlagi znanja, ki znajo zadeve in ki nočejo biti ovce. Torej, vrnili smo se v čas inkvizicije, ko je potrebno vse sežgati, ki ogrožajo oblast nekaterih ker niso in nočejo biti ovce in mislijo drugače kot to politika dovoljuje. Prava stroka je tudi postala nevarna za politike in biznis, če se upira zagovarjati to, kar politiki hočejo, da bi zagovarjala. Največji greh stroke je pa da ni uspela postati bog in ni v stanju zagotovoti varnost in uspeh tistih, ki so določili da bi hoteli svet na svoj način, a brez slabih posledic in ki bi sami hoteli biti bogovi upravljavci nad svetom.


385 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page