top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Nikoli več ne bo tako, kot je bilo prej!

Updated: Jan 27


Pojačan pa je vaš notranji glas. To je glas ene vaše osebnosti, ki je pametnejša od vaše človeške glave.

Vaš strah je omogočil, da vam je ta vaša notranja pametnejša oseba (intuicija) prišla bližje in »na dohvat roke«.


Pravi notranji glas – intuicija, ni to, kar vi večinoma mislite da je.

To niso neki »občutki« (emocije) na podlagi katerih sodite druge.

Intuicija je razumen glas od katere dobite konkretne razlage in napotke.

Ta glas vas ne bo hvalili niti božal po glavici. Vaši problemi so dokazilo, da niste dobro ravnali in zato vam je spodletelo. Nima za kaj vas hvaliti. Bo vas pa "kritiziral" - da bi zaznali zakaj vam je spodletelo. In vas bo vodil, da bi izplavali. On je edino pravo vodstvo, ki vas lahko popelje v ta novi svet, v katerega sedaj lahko prestopite in s tem izstopite iz pekelskega kolesa.


Ta notranji glas niso te misli v vaši glavi, kot jih sedaj poznate.

Ta notranji glas ni podoben ničemur, kar vas učijo danas popularne metode.

Ste ga že velikokrat srečali, pa ste ga ignorirali, ali proglasili za hudobca, ki ga je treba umakniti (ker je kritiziral).

Pa tudi, če ste ga resno jemali, ga niste vprašali do konca, temveč ste zagrabili njegove informacije in ste jih hoteli reševati na vaš način, na podlagi vaše omejene človeške glave. S tem pa ste samo zaribali in zavozlali zadeve.


Tudi, če se vam zdi, da vi že znate rešiti problem in da »jasno« vidite, kaj je izhod, VERJAMITE MI NA MOŽNOSTI, DA TO KAR VI MISLITE, NIMA VELJAVE IN DA NI TAKO, KOT VI MISLITE.

Zato sprašujte naprej ta glas. On vam bo dajal napotke in razlage. Z njim lahko diskutirate, da bi dobili jasne slike in postali pripravljeni slediti njegovim napotkom


Namreč, ti napotki in inforamcije NITi SLUČANO ne bodo to kar vi »že veste« ali kar pričakujete, da bi bilo. A niti najmnaj niso takšni, kot bi to vam bilo trenutno všeč.

To bodo navidez prismojene informacije, nekaj, kar se vam niti slučajno ne bo zdelo prav ali boste celo mislili, da bi vam izpoljnenje napotkov škodovalo.

NE ODVREČI, temveč barantajte, da bi dobili jasne odgovore in da bi pravo naredili korak.


Ne pričakovati neko studijo ali projekt.

Napotki so vedno na podlagi TRENUTNEGA STANJA in samo en korak naprej.

Če po baratanju še vedno ne boste prepričani, pa analizirajte, kaj zgubite in ali kaj tvegate, če poskusite narediti ta korak, ki vam je prišel od vaše pametnejše osebnosti.

Napotki in dobiveni koraki NIKOLI NISO TAKŠNI, DA BI Z NJIMI KAR KOLI TVEGALI.


Napotki so lahko v obliki občutkov in potreb (vendar to ni to, kar sicer imate za intuitivno čutenje). Tukaj so npr. v obliki povečane potrebe po spanju. Lahko, da ste zvečer že zgodaj zaspani, po tem se pa zbudite sredi noči.

Nič za to!

Vpoštevajte!

Po noči pa, ko se zbudite in ne morete takoj zaspati, pa pomislite, da vam prihajajo odgovori in razlage. Zbudite se do konca. Po tem se spravite v prijeten položaj in razlage bodo prišle. Zapišite jih, saj po tem boste zaspali in do zjutraj pozabili, kar bi pa bilo škoda.

Ali pa delajte nekaj, kar boste čutili, da bi lahko delali. Po nekem času boste spet lahko spali.


Lahko pa, da boste začutili potrebo po določeni hrani---UBOGAJTE. Jejte to, kar boste čutili, da potrebujete in toliko, kot čutite, da potrebujete. Lahko bo prišla umirjenost, ki bo imela pomen, da ste na pravih tirnicah.

Lahko bo potreba po neki aktivnosti—

VPOŠTEVAJTE.


Ko pa boste naredili korak, ki ga v tem momemtnu, po »napotkih« morate narediti, se vam TAKOJ odpira novo vidno polje (proširi zavest). Če do tega ne pride, pomeni, da nalogo niste naredili, kot je treba. Spet barantajte in dobili boste popravke in boljše razumevanje.

Na podlagi stanja, pridobljenega z narejenim korakom, dobite naselednji korak—dokler ne boste sami začutili, da ste ZUNAJ.

Čutili boste! Vendar to ni emocija!

Čutili boste da so se koščki vaše življenjske sestavljanke posložili na pravo mesto, slika sveta postaja drugačna a tudi rešitve pridejo tam, kjer se vam je prej zdelo nerešljivo.


Če vam ni jasno o čem govorim, preberite moje tekste na blogu o anksioznosti in depresiji in o korona virusu.

In preberite dve brezplačni e knjigici (»Logika, kot terapevtska metoda« in »Transfrma osebnostne terapija«). V njih boste izvedeli o tem, kaj je »barantanje« in o osnovnih metodah razmišljanja, ki je osnova te terapije.

Berite naprej

2,131 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page