top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Neodločnost


Je še bolj širok pojem, kot je bila depresija.

Neodločnost, je največkrat nek nerešen rezultat vojne med člani našega notranjega “parlamenta”.


Stanje, v katerem zaznavamo to neodločnost je samo najbolj tenki površni sloj našega bitja. Zato moramo iskati kaj se dogaja v ozadju in kdo se vse in zaradi česa "krega", da naše površno in zavestno bitje, ki bi moralo ukrepati ne zna kaj naj počne.


Lahko je možno, da se tega notranjega glasu sedaj ne zavedate, vendar samo zaradi tega, ker ste v preteklem času vse naredili, da bi ta notranji glas zatrli in v ospredje postavili nekaj, kar ste v glavi izmislili ali kar so vam drugi “svetovali”.

Lahko, da ste v sebi imeli neko smer v katero vas je vleklo. Iz srca ste želeli biti mogoče frizerka. Ker ste bili odličnjakinja, je mogoče vaša glava menila, da to ni dovolj imenitno in se ne bi “spodobilo” da bi bili “samo” frizerka.

Mogoče pa je cilj, ki ga imate v redu, ampak do njega hočete priti po napačni poti. Ali pa vam manjka še neko znanje, ki bi ga potrebovali, da bi zadeva pravilno stekla.

Lahko pa, da vas neki vaš stari, v podzavest potlačeni hudobec hoče pretentati in vas proti vaši odločitvi speljati v smer, ki ga vaš ta pametnejši del noče.

Ali pa še niste pripravljeni na nevarnosti, ki vas čakajo v tej smeri, ki bi jo sedaj želeli ubrati in bi lahko postali plen tistim, ki bi vas uničili.

Lahko pa, da ste npr. pod vplivom popularnih metod zatrli svoje božje srce in sedaj niste več v stanju začutiti, kaj bi vam bilo na podlagi srca primerno …


Lahko pa, da so neki vaši cilji napačni in zato blokirani od vaših drugih, pametnejših osebnosti.


Lahko pa, da bi hote ali nehote zlorabili svoje sposobnosti ali obstoječo situacijo. To se pa vam ne sme dovoliti. Pa ne samo zaradi drugih, ki bi na ta način bili zlorabljeni temveč tudi zaradi vas. Saj bi s tem dobili novo karmično breme, zaradi katerega bi globoko pogreznili.


Če hočemo priti do prave rešitve NIKOLI NE SMEMO OSTATI samo na tem površnem sloju, ki je "neodločnost"


VEDNO se je treba poglobiti in začutiti kakšen konflikt je v ozadju neodločnoseti. Od tega, kar je v ozadju, je odvisen nadaljnji korak.

Dovolj je da preletite možne vzroke, ki sem jih naštela in sami lahko vidite, da je pri vsaki drugačna smer za reševanje. Vzrokov pa je lahko nešteto.


Iz tega sledi, da je pri tem problemu absolutno nemogoče dati konkretne splošne napotke. Potrebna bi pa bila individualna terapija.


Govorila sem pa, da je nastopilo neko novo obdobje, ki sem ga opisala kot stanje, ko je "boži internet napeljan na vsako hišo".

Vi se samo morate obrniti se v pravo smer in že lahko dobite vodstvo za transformacijo.Velika je možnost, da v sedanjem času glavni problem naše neodločnosti leži v vaši dvodimenzionalnosti.To je stanje, ki bi nastlao, če bi čez to petljo prešel cestni valjar in ga sploščil v dvodimenzionalno stanje. Namreč, mi s svojo miselnostjo smo dvodimenzionalni, ali pa, kot se je izrazil Bruce Liptom, razmišljamo linearno, kot je to prej, na podlagi Newtonove fizike bilo primerno.

Ni težko dojeti, da bi iz tako spljoščene petlje nastal neobvladljiv labirint kjer enostavno ni izhoda.


V konkretnem življenju je to takšno stanje, ko imate več faktorjev v igri. Vsaki faktor je samo po sebi čisto v redu vendar jih je potrebno zložiti. Pri tem pa lahko nastopi neka minimalna sprememba v enem od faktorjev in nič več ne funkcionira kot je treba. Kakorkoli obrnete, vedno se nekjer nekaj zatakne.Ko ste analizirali in z glavo ugotovili kaj je v ozadju vaše neodločnosti, to še ni divolj. Morate to resnico PODOŽIVETI - da s celim bitjem čutite za kaj gre v ozadju neodločnosti, z vsemi strahovi, pomisleki, dilemami, obupi ...

In iz tega in takšnega stanja tega nekega obupa postavljate "zahtev", naj se vam omogoči izhod.

PRIPOMBA: terjati morate za vas najboljše razrešenje problema in ne postavljate VI neke svoje cilje niti poti, kako naj bi se rešilo. Na sploh pa ne smete terjati, da se drugi spreminjajo a da ste vi izvzeti iz spremembe, smatrajoč sebe za svetnkško čisto!

Vzemimo na primer da je moj problem, da me ne sprejmejo nikjer za učitelja slovenščine. Rešitev mojega problema ni v tem, da se vsi durgi spremenijo in sprejmejo mojo slovenščino za pravilno temveč da se mi, npr omogoči, da se upišem na primerno šolo za pravilno slovenščino. To velja vsepovsod. Torej, prošnja za pomoč pri reševanju naših problemov za uresmičitev naših ciljev zajame ne samo spremembo okoliščin in drugih temveč, v prvi vrsti nas samih.


Če se vam zdi, da je vaš problem ta, ki sem ga prikazala s petljo, barantanje postavite na podlagi hipoteze. Namreč takšno stanje šele takrat lahko podoživite, ko boste ŽE POSTALI multidimenzionalni. Torej, pri tem ste v začaranem krogu.

Zato barantanje postavljamo na podlagi HIPOTEZE.

Gre npr tako: "Bog, če so moji problemi res zaradi moje dvodimenzionalnosti, pa mi napihni ta prostor in mene v multidimenzionalnega".

Pri tem problemu je naša "hudobija": dvodimenzionalnost in obtičanost v dvodimenzionalnem prostoru.

PRIPOMBA: Vi seveda uporabite takšno formulacijo za barantanje, kot bo to vam prišlo iz polnega srca. Mora pa sloneti na teh principih in elementih, ki sem jaz- pač na svoj način - prikazala.


Torej, želite, da se vaš mental tako spremeni, da zna razmišljati multidimenzionalno, oz, ko danas pravijo, da je to kvantno razmišljanje.

OPOZORILO: Danes je moderno govoriti in imenovati zadeve za kvantne. VSE TO JE LAŽ IN IZMIŠLJOTINA. Do multidimenzionalnega mentala vodi pot transforammcije, ki ni ravno prijeten in se ne more vse zgoditi "čez noč". Ne bi prenesli.


Torej, če ste to lahko speljali iz polnega srca in terjali spremembe, samo da bi znali za sodobni čas relativnosti in kvantne fizike tudi vi razmišljati, ste omogočili proces, ki pa bo potekal v minimalnih korakih. Najprej tam, kjer vam sedaj dela probleme. Ne se ustrašiti,, če bi se pri tem procesu neprijetno in čudno počutili. Pri vseh procesih transformacije, oz če energije delujejo, po tem to tudi čutimo. Meni se zdi da je to delovanje, pri transformaciji mentala, to še najbolj neprijetno. Ni nič hudega samo čudno neprijetno. Zato vas opozarjam, da se tega ne ustrašite. Ne teči k zdravniku, niti kakšnim drugim čudotvorcem--ker z vsem, kar bi sami ukrepali, lahko ovirate, celo v popolnosti onemogočite proces transformacije. Sprejmite, da ne boste ravno razpoloženi do aktivnosti se umirite, pa bo vse šlo hitreje skozi.


Po nekem obdobju se lahko spet pripeti ekvivalenta situaciji (če je lekcija narejena, nikoli ni enaka je pa ekvivalentna), pa spet "ponovoite vajo".

Vem, da vse to čudno zveni, je pa res. Razen neprijetnosti, je pa vse to sicer enkratno doživetje, ko zaznavate, kako se neki nerešljiv vozel na lepem začne rahljati in razpletati in vse začne pravilno potekati.


Metoda absolutno deluje. Če ni premika pomeni, da lekcije niste naredili kot je treba ali pa da vaš problem ne sodi v to skupino, ki sem jo opisala. Zato bo bila potrebna individualna terapije. Moram reči, da za enkrat nihče drugi razen mene, ne obvlada to metodo terapije.
19 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page