top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

NAPAČNE INTERPRETACIJE IN IMPLEMENTACIJE, Lorie in božja sporočila

Updated: Feb 17

Lorie Lad

Ta video sem našla na fb strani ene punce, ki je zagotavljala, da je ona mirna in mirno čaka, da bodo vse te nevšečnosti okoli epidemije minile. Bila je prepričana, da ona nič drugega ne potrebuje in da se nje ne tiče to, o čem pišem.

Takrat sem se odločila, da moram začeti pisati tudi o napakah pri interpretaciji in implemantaciji znanja, modrosti, božjih sporočil in podobnega.

Torej, Lorie Lad govori o sivem oblaku nevšečnosti....

Prvič sem »videla« sivi oblak kot vizijo nekjer pred 25-28 leti.

Šlo je za pokojno dr. Tanjo Poberaj. Medve sva bili aktivni začetnici homeopatije v Sloveniji. Pod »aktivno« mislim, da smo se začeli oglašati v javnosti. Tanja je bolj pisala, jaz pa bolj delala. Srečale sva se zaradi homeopatije, vendar ne vem več točno kako.

Ona je kmalu zbolela z rakom. Ker sem takrat še bila začetnica na področju homeopatije, sem jo napotila mojemu učitelju. On pa jo je (ne vem zakaj) poslal nekom še v Anglijo vendar ona je kmalu le umrla.

Moj učitelj je zabrusil, ko sem ga poklicala na odgovornost, da ne moreš pomagati nekomur, ki, zavestno ali podzavesto noče. Namreč svobodna volja človeka je sveta. Ob tem pa ni pomembno to, kar človek na površini hoče. Pomembna je volja v njegovi globini (v podzavesti). In če ta noče, ne moreš nič proti temu.

Zaradi mojega odpora na njegov odgovor, sem šla v meditacijo in v barantanje in sem dobila sliko človeka, čigar glava je ovita/ujeta v sivi oblak. Pomen tega je bil, da zaradi sivega oblaka to, kar je videti kot svobodna volja človeka (v njegovi podzavesti) le ni njegova svobodna volja, temveč je to volja sivega oblaka – torej bolezen v katerem je prava svobodna volja dejansko ubita.

Leto-dve pozneje sem v meditaciji šla iskati neko, meni blisko osebo. Zagledala sem jo v oblaku vendar v tem momentu ko sem to zagledala, ta oblak je udrl v mene in sem KONKRETNO čutila kako se je širil po meni. Vedela/čutila sem, da po nekaj minutah se bo to razlezlo vsepovsod v meni in jaz nikoli več ne bom jaz. Po faksu (tarat še ni bilo interneta) sem prosila učitelja za nujno pomoč. Takoj je prišla v obliki močne energij. Jasno sem čutila, kot neko sonce v meni ki je talil tega sivega oblaka. Po nekaj minutah sem bila v redu.

Moram povdariti, da so to še vedno bili časi, ko sem še vedno bila močno v materializmu in medicinskem načinu razmišljanja. Nisem se ukvarjala s hokuspokusi—tudi v mislih ne. Niti sem brala o takših rečeh

Po tem sem na vse to pozabila.

Brala sem in sem tudi dobila svoja spoznanja o periodičnih udorih božje energije (menda so redno avgusta in decembra ). One so dejansko vzrok epidemijam. Udirajo božji »smetlarji« in delajo velko spremanje. Tisti, ki je sonaraven, ima »odprta vrata in smeti v glavnem pripravljene za odvoz«. Zato takšna oseba samo rahlo zoboli ali pa sploh ne. Bolj ko se nekdo upira, pa bolj trpi in bolezen traja pri njem dlje časa. Če se pa močno upira čiščenju, se lahko zlomi. Tudi tisti ne zboli, ki se silno hudo upre pri številnih »velikih spremanjih«. Smeti se v njem nabirajo in, prej ali slej, zboli od kakšne težke kornične bolezni ali raka. Značilno je, da se takšni težki kronični in rakasti bolniki vedno hvalijo, kako so prej bili zelo zdravi!

Torej, pojam sivega (hudobnega) oblaka poznam. Poznam pa tudi periodične vdore energije, ki pa čistijo in restituirajo.

Če dva človeka, neodvisna drug od drugega, dobijo enako sporočilo/misel/idejo, je dokazilo, da to sporočilo/ideja ni izmišljotina naše glave temveč resnica.

Tudi sicer drži vse, kar je Lorie povedala. Tudi jaz govorim o teh zadevah samo iz druge perspektive.

Naredila pa je nekaj velikih napak in tudi ta punca, ki mi je zagotavljala kako se teh zadev drži in temu sledi, pa tudi sicer, kot vas poznam, delate usodne napake pri interpretaciji in implementaciji.

Kot prvo, Lorie je govorila o tem, da je dobila to sporočilo in obveznost, da ga prenese drugim.

Če primerjamo z meteorologijo: Lori je na direktni liniji z "raziskovalno meteorološko postajo", od koder, na podlagi njihovih raziskav sporočajo, da se približuje tem-in-tem območju hurikan. Lorieina naloga je da opozori prebivalstvo, da se pripravijo na to in da bodo mirni.

Takoj za svojimi prvimi stavki Lorie je povdarjala da njena resnica ni nujno da je tudi naša in če ne zarezoniramo, pomeni da ne velja za nas....

To je tako, kot če bi Lorie-vremenoslovka naprej povedala: da ta napoved o hurikanu ne velja za tiste, ki (še) ne vidijo nevihtne oblake (npr. jim okna gledajo na drugo stran, ali imajo spuščene rolete). In da nevihta bo samo za tiste, ki vidijo nevihtne oblake in vidijo trobljo hurikana.

Torej, Lorie je na ta način povedala neumnost.

Njena trditev o tem da napotki, ki jih je ona dobila zase, ni nujno da veljajo tudi za druge, velja v situaciji ko na podlagi meteorološke napovedi dajo nadaljnje KONKRETNE NAPOTKE za tiste, ki npr. vzgajajo jablane in jim naročijo da jih sedaj morajo poškropiti.

Takšni napotki ne veljajo za ostale ljudi, ki se ne ukvarjajo s vzgojo sadja. Ne veljajo celo za kmetovalce, ki vzgajajo sadje, vendar ne jablane.

Torej, hurikan bo za vse, samo tisti, ki ne "vzgajajo jablane" ne bodo prizadeti. Oziroma, samo vzgajivači jablan bodo morali ukrepati na specifičen način.

Za to napako je še ena, zelo huda in nevarna—nevarna za vas v prvi vrsti, ki poslušate takšne »od prilike« napovedi.

Namreč, božje sporočilo vedno pride tako, da do dna duše zavibriramo in čutimo resničnost tega, kar nam je sporočeno.

Vendar iz njenih neumnih in omejenih človeških ust v naša neumna in omejena človeška ušesa NIKOLI ne pride pravo spoznanje na katerega bi zavibritali. To, kar govorimo drug drugemu, je samo za naše glave in je potrebno samo za izhodišče tega procesa izkanja božjega, ki sem ga imenovala »barantanje«.

To pomeni, da je potrebno npr. Loriino napoved postaviti kot vprašanje za barantanje npr. tako: "Kaj to, kar ona opozarja, pomeni zame?" "Ali to velja zame? Ča ja, kaj mi je za narediti...?"

To "barrantanje" je preces, ki smo ga se učili že v osnovni šoli, ko smo morali dojeti "kaj je avtor hotel povedati" ali "kako pomeni ta opisna matematična naloga, ki smo jo dobili".

Da zavibriramo na besede nekogaršnjega človeka je iz treh razlogov:

1. V nam avtomatsko deluje ta logični/božji mehanizem spontanega barantanja in preden bi se tega zavedali je že stekel proces ozaveščanja.

2. Če smo odprti in hodimo po pravi poti in v pravo smer, lahko nas zadene beseda nekega mimoidočega, ali neki hipni dogodek na katerega smo naleteli. Kot kar govorijo npr. za Newtona, da mu je padanje jabolka na enkrat dalo spoznanje o gravitaciji. To je proces ozaveščanja, ki ga je marsikdo že spontano doživel: ukvarja se z neko tematiko, po tem pa nepričakovano, v neki X situaciji ga spreleti spoznanje. Ali pa nekaj banalnega pokrene domino učinek ki pripelje do spoznanja.

3. Najbolj pogosto pa je, da ste silno navezani na vašega takšnga vodnika (na sploh, če je atrkativen na kakršen-koli način) in ste ga postavili na bogovski položaj—torej on je postal vaš lažni bog. Na ta način ste škodovali in vašemu vodniku in sebi. No ja, če bi Lorie res bila v stiku z višjim nivojem, bi bila o vsemu temu obveščena in dobila bi načina kako se obvarovati lažnobogovskega položaja na katerega so jo številni postavili.

Mogla sem narediti kup lekcij zaradi te nevarnosti. Mogla sem žrtvovatii nekaj svojega ega, komu zelo odgovarja pomisel, da te postavljajo za boga. Skozi spoznanja sem se naučila prepoznati takšno nevarnost in jo tudi odkloniti. Zato vas kar naprej opozarjam, da to kar rečem ni dovolj in ne daje vam pravega znanje in da vse morate zbarantati.

Nisem prepričana vendar močno slutim, da ravno zaradi te nevarnosti ne znam pravilno govoriti in pisati. Tako me nikakor ne morete »razumeti« in ste prisiljeni to kar povem, postaviti v barantanje. Če bi bolj pravilno govorila, bi moje besede globlje segale v vas in vi bi dobili občutek, da ste vse pravilno razumeli in, v iluziji, da je to to, kar in kako ste razumeli, ne bi to zbarantali. Od tega bi imeli in vi in jaz hudo škodo. Zato, če ste vsaj malo zainteresirani za to pot, boste moje besede postavili v obdelavo: »Kaj mi je kornelija hotela povedati?«. Ne samo, da bi dobili pravo razumevanje tega, kar sem vam jaz natrosila, temveč bi s tem uspostavili stik z višjo ravnijo in že s tem omogočili počasno transformacijo vas.

Zdi se mi tudi, da enak, za mene zaščitni namen ima tudi moja ne ravno atraktivna zunanjost.

In tu je Lorie zaribala zadeve.

Jaz vas vodim, da najdete svojega boga in skozi barantanje z njim dobit vi sami vašo obliko sporočila in tudi vaše naloge, ki jih morate narediti/opraviti v zvezi z obravnavanim problemom.

Ona pa se postavlja do vas kot božji posrednik in to mesto tudi naprej želi obdržati, saj vas ne uči kako boste tudi vi dobili sporočila direktno z višjega nivoja, kot jih ona dobiva.

Vendar, najbolj pomembna zadeva je, da ona skozi sporočilo dobi tudi transformacijo, ki je potrbna in primerna za situacijo. Vi pa od nje dobite samo prazne besede in ste prepuščeni sami sebi.

To je tako, kot če bi učiteljica v šoli učencem od daleč pokazala črke a namesto da jih nauči pisati, bi vse nardila, da v njih zbudi občutek, da je ona privilegizirana in samo ona lahko piše.

Na ta način božje sporočilo za vas ni božje. Je dobro za teoretiziranje in blebetanje in gradnjo iluzij vendar prave koristi od tega nimate. Kot De Mellova pravljica o treh čolnih , oz, kot če bi teoretizirali o tem kaj sploh pomeni beseda »hurikan« in nič počeli, saj je ona rekla, da naj bi bili mirni.

Namreč, to je Lorienina naslednja napaka. Čeprav je sama govorila, da napotki, dani njej niso veljavni tudi za druge, ravno napotke njej je prenašala vam. Povedala je, da je ona ob tem sporočilu doživela globoki mir---in sedaj nam govori, da se moramo umiriti.

Ja, božje sporočilo seže do dna duše in v hipu nas »resetira« in zato je ona do dna duše takoj začutila mir.

Vendar vi od njenega sporočila, tudi če ste zavibrirali (zaradi nje) ne boste dobili resetiranje. Ker ona ni bog. Torej, njeno sporočilo ne bo vam dalo NIČ BISTVENEGA, razen iluzije o tem, kako sedaj vse veste in se vam nič ne more zgoditi.

In tukaj je še ena Lorienina napaka. Namreč, na ta način ustvarja karcinozo .

Karacinoza je značaj/hudobija, ko sami, na podlagi naše omejene človeške glave in napačnih interpretacij gradimo predpostavke o tem kaj naj bi bilo božje. Torej, njo je umirila globoko segajoča božja energije, ki je prinesla tudi sporočilo.

Sedaj pa ona vam pove, da se umirite. Vendar v njeni besedi ni te aktivne energije, ki je njo na ta način preoblikovala v primerno stanje. Vi ste dobili samo njeno prazno besedo in ubesedeno informacijo ki velja za njo. Naprej ste pa prepuščeni sami sebi.

Sedaj se boste NA PODLAGI VAŠIH PREDPOSTAVK zmišljevali kako naj bi se umirili. To pa večinoma naredite tako, da zatlačite svoj nemir, dopovedate si ,da bo vse v redu, ali pokadite kakšno ali greste v meditacijo ali pozitivne afirmacije---in s tem odlebdite v rožnate oblake. In, kot ta punca ki mi je povdala, da njo nič ne skrbi, zapravite čas za pravilno ukrepanje in vas hurikan pomete.

Če bi pa šli barantati (po metodi Transformne osebnostne terapije - TOT), dobili bi prava in doživljena sporočila, kot jih je Lorie dobila. Dobili bi tudi "obvestilo" o nevarnosti in kaj je vam za postoriti. Lahko bi tudi vi bili prebacili v pravo stanje miru, ali pa bi vas naredili sposobnim postoriti to ali ono, kar je pač RAVNO VAM potebno, da bi lahko varno šli skozi turbulencije.

Če primerjamo s šolo: če vidite, da vam preti da vas vržejo iz šole in s tem onemogočijo svetlo prihodnost na katero ste računali, bi se resno lotili učenja.

Ali boste z enako vnemo učili, če vam bo nekdo prišepetal, da ta učitelj le ne misli resno, ko vas je kregal, da vas tako in tako ne bo vrgel, da ga se da podkupiti, ali pa da bo nasedel na pohvale in po tem ne bo strog...

Zagotovo ne boste resno učili.

Zaradi Lorie, ki vam, s svojim obnašanjem ONEMOGOČA vaše stike z bogom in božjo pomoč vam, greste v lažno, od vas kreirano stanje miru. Nihče vam ne more pomagati, saj ste prepričani da je vse tako primerno kot vam je Lorie povedala.

Za Lorie je videti da je božja in da je vse božje. Tudi čutite Lorie da je božja. In ne sprejmete npr to moje, ker v moje morate vložiti napor in zato je neprijetno. V resnici pa je Lorie in njen nauk samo prepreka ki vam onemogoča tudi to zadnjo možnost, da bi naredili lekcije.

Sedaj, med pisanjem sem dojela odgovor na vprašanja, ki ga vsi obupano postavljamo: kako, da tisti, ki so v resnici najbolj hudobi, dejansko »brez praske« se vedno izvlečejo, dok vsi ostali stradamo. Ta zgodba z Lorie je odgovor na to vprašanje. Lorie dela vse po božjem in po božjem dobi transformacijo in napredovanje. Vendar ona se postavi do vas kot bog in vi ji nasedate. S tem vam onemogoča, da pridete do boga in da dobite to pomoč, ki bi lahko, če se ona ne bi postavila vmes.

Tudi to ne veste kaj določeni pojmi pomenijo. Na primer: kaj dejanko pomeni to, kar je v viziji prestavljen kot sivi oblak. Kaj je to KONKRETNO v vsakdanjem življenju?

No ja—epideminja. Pa niti ni! To je točno to, kot mi je slika pred leti pokazala: ujetost naših glav, zaradi katerega ne znamo dojeti pravo resnico in konkretnost in še manj znamo razmišljati tako, kot je treba in ne vidimo da nič ni tako kot se nam zdi ali kot si domišljamo. Vendar o tem ne bom govorila sedaj, saj zaradi ujetosti tako in tako ne bi razumeli tako, kot je treba. Pravo stanje vsi in vedno lahko vidimo šele takrat, ko smo vsaj delno ven iz problema. Zato je res potrebno umiriti se in prepustiti se, vendar je Lorie ta najbolj bistveni del izpustila. Jaz pa o tem kako se umiriti pišem kar naprej. Sem nekjer dala tudi konkretno domačo nalogo kako je treba to speljati.

Res je tudi to, da se bo vse to stopnjevalo, na sploh, če ne bomo naredili lekcije.

Lorie je rekla da se tudi nemiru in negativnim emocijam moramo prepustiti. NA TA NAČIN kot je to ona naročila, ne bo nič. Saj ni razložila in ni omogočila ustvarjanje »napeljave božjega interneta« niti ugradnjo »stilaka za vklop« in seveda, ni nas napotila kam naj se obrnemo, da najdemo to stikalo ali kje lahko dobimo signal božjega interneta.

Če pa samo potlačimo, provokacije se bodo nadaljevale, vse dok ne počijo tudi tisti, ki so imeli samo »nekaj atomov« nepredelane žlehtnobe. Takrat pa nas bodo vsekali do konca.

In seveda da bo še hudo. Vendar NA NJEN NAČIN ne bomo nič bolj kos problemu kot smo sedaj. Saj že desetletja minevajo z neštetimi krizami in se človek iz vsega ni ničesar naučil. Drvi kar naprej na enak način kot prej. In tudi to noče prepoznati, da metode katerim sledi NE DELUJEJO. Te popularne »pozitivne« metode uporabljate že 30 let. Če bi delovale, ne bi šli iz ene krize v drugo, še hujšo, kot je bila prejšnja. In ne bi bilo te krize, ki je danes. Resničnost te moje trditeve ne morem dokazati. Vendar imamo na dlani dejstva, ki bi vam morala zadostovati za dokazilo, da vaše metode ne delujejo. Namreč, če bi delovale, po tem sedaj ne bi potrebovale eno Lorie, da vam govori kaj bo in govori stare puhlice o tem kako se je treba umiriti. Namreč, to bi vi že vse znali. Sami bi imeli pregled nad situacijo in prava mislnost bi vam bila samoumevna. Kot pa vas poznam, vi ste mirni samo ker umetno hočete ustvariti okoli sebe sterilno okolje in delate metode, s katerim odlebdite v svoje rožnate oblake.

Zato se zlo mora stopnjevati dok se končno ne zbudite. Lahko pa da bo takrat že prepozno za kakršni-koli ukrep reševanja.

Zato so takšni Lorieni napotki BREZ VEZE. Ne zato, da ne bi bili res. Temveč zato, ker jih napačno prenaša naprej in s tem omogoča, da jih vi- po principu igre »gluhih telefonov« še bolj popačeno razmete, interpretirate in implementirate.

Torej, Lorie je imela nad sabo boga v pomoč. Vam pa je ponudila samo sebe – človeka, ki vam ne more dati nič bistvenega, razen praznih besed.

Obstaja pa še en sum v njeno iskrenost. Namreč, če bi res bila v pravi povezavi navzgor, po tem bi tudi njej dali opozorila in napotke kako ravnati s svojimi sledilci, kot sem jih jaz dobivala in jih še danes dobivam. Saj sem na začetku tudi sama delala takšnih napak, pa sem bila takoj opozorjna in korigirana.

Dvignemo se na višji nivo samo če predamo svoje hudobije, ki nas dol vlečejo. Dosedaj je to moral biti aktiven in počasen proces ozaveščanja. Sedaj- kot sem o tem tudi jaz pisala, bi bilo zelo preprosto. Potrebno bi bilo vpoštevati samo teh nekaj mojih lekcij. Strah pa bi morala biti motivacija, da se lekcije naredijo. Kot slaba ocena v šoli. Sedaj pa, zaradi Lorie je odpadel tudi ta motivacijski faktor. Zakaj naj bi se matrali, ko vam ona daje lažno upanje in iluzijo, da se bo enka v dnevniku po nekem čudu spremenila v petko. Bi se, če bi naredili teh nekaj ključnih lekcij. Zaradi (lažno)božanske Lorie, pa jih ne naredite.


97 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page