top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

NAPAČNE INTERPRETACIJA IN IMPLEMENTACIJE – Analiza intervjuja prof.dr. Mateja Tušaka, 1. del


Intervju je objavljenega v časopisu »Domovina« 23. okt. 2020 z naslovom:

“Epidemija nam kaže, da smo skrenili s poti in vzgajamo egoistične ter narcisistične ljudi”

Da bi resnično razumeli to analizo in da bi dojeli kaj se dogaja, obvzno prebreite še to, kar sem napisala o pomenu NULTEGA KORAKA na spletni strani in na blogu

Namreč, 30 let ste sledili in navduševali se nad novodobno miselnostjo, ki je bila droga sedanjega časa. Ona vas je odvlekla v rožnate oblake iluzij o vaši vsemogočnosti.

Niste hoteli videti realnost o sebi, niste hoteli videti kaj počnete in kakšne uničujoče hurikane pokretate s svojimi igrarijami z energijami in s siceršnjim obnašanjem. Najmanj ste pa hoteli videti resnico o sebi.

Zato niste videl niti to, kar drugi delajo z vami, kako uničujejo vaše »dvorišče« in kako spodkopavajo tla pod vašimi nogami.

Ker ste sprejeli da vas oslepijo ne opazite, kako vas manipulirajo s tem, da preskočijo nulti korak. Če pa je on eliminiran iz vaše zaveti in ni tema razprave, vse nadaljnje dobiva popolnoma drugačen pomen. Zaradi tega ne opazite niti to, kako vas, ki ste dejansko žrtva nekogaršnje manipulacij, na preprosti način pretvorijo v grešnega kozla / novodobnega jezusa in glavnega krivca za vse, kar so oni naredili. Na vas valijo vse svoje grehe in posledice njihovih ravnanj, oni pa se izvlečejo in so celo čaščeni in povzdvigovani kot bogovi in rešitelji človeštva. In v tem je konkreten odgovor na vaša vprašanje: »Zakaj jaz trpim a oni pravi hudobci pa nikoli«. Zato ker ste prodali dušo za iluzije.

Namreč, vso to govoričenje, kar je povedal gospod profesor Matej Tušak, je čudoviti konstrukt umazane manipulacije in v najbolj konkretni formi odraža ravno to, kar sem zgoraj trdila.

Ta manipulacija je omogočena s tem, da je preskočen NULTI KORAK, kar pa nihče od vas ne opazi.

Namreč, Tušak gradi svoj konstrukt na tem, da je HUDA EPIDEMIJA DOKAZANO DEJSTVO. Vse obtožbe proti tistim, ki niso oni, bi bile popolnoma resnične in opravičene, če bi izhodiščni korak res bilo to, kar so ga sami določili.

Vendar izhodični korak je da NIČ NE DOKAZUJE DA EPIDEMIJA RESNIČNO OBSTAJA A ŠE MANJ DOKAZUJE, DA BI COVID BIL TAKO NEVAREN, KOT SO DRUGI VZROČNIKI V TEJ SKUPINO, KAM SO DODALI TUDI COVID.

Za dokazati, da epidemija sploh ne obsaja ali pa da je nenevarna, pa je dovolj preprosto znanje matematike in primerjanje točno določenih podakov.

Preplah na začetku je bil še opravičen. Ker so preveč hitro začeli povdarjati njeno nevarnost, so, na podlagi za to primernih formul izračunali s kolikimi žrtvami lahko računamo. Številke so bile enormne. Kmalu je pa postalo jasno, da niti slučajno ni tako huda. Hitro širi, kot pač vse prehladen bolezni vendar, kot je tudi sicer, ne zbolijo vsi a težjih komplikacij in smrti je manj kot pri navadni gripi.

Da bi to dokazali je dovolj to, kar je naredila Simona Toplak in njena soavtorica iz časopisa Finance. Primerjala je splošno umrljivost v prvi polovici tega leta s podatki za isto obdobje v preteklih letih. Število umrlih je vsako leto v glavnom enake in samo malo varira. V tem letu (2020), ko je ustavljeno celotno gospodarstvo in so se uvajale številne zelo rigorozne mere zaradi »hude« epidemije, pa je število umrlih bilo celo manjše, kot prejšnjega leta, ko epidemije ni bilo. In nič drugega nam ni teba vedeti. In je vse eno kdo kaj misli o tem ali onemu. Če je število umrlih to leto bilo celo manjše kot prejšnjega leta, pomeni da epidemije sploh ni bilo.

Da bi imeli bolj jasno sliko, moramo dodati drugi podatek: da smo tako silno nedisciplinirani da nas mora vojska in policija konrolirati in sankcionirati, ker ne spoštujemo vladinih ukrepov. To pomeni, da vladni ukrepi dejansko nimajo učinka, če se jih mi ne držimo. To pomeni, da bi zaradi naše neodgovornosti le morali imeti povečano število urmlih, pa jih ni bilo.

Cilj vladinih ukrepov je UPOČASNITI ŠIRJENJE epidemije, ko pa nekdo zboli zaščitni ukrepi nimajo več vpliva ne njegovo stanje.

Čeprav so številke, ki jih dobivamo vsaki dan o obolelih in umrlih, zelo zavajajoče in popolnoma nejasne, absolutno ne potrjujejo trditev, da gre za hudo nevarno epidemijo. Če bi res bila, po tem bi morali imeti toliko žrtve kot so jih predvidevali na začetku.

Manipulacija je tudi to, da mešajo pojme. Namreč, epidemija se ne da ustaviti vendar se o temi ukrepi govori tako, da je za razumeti, da ti ukrepi lahko popolnoma ustavijo epidemijo in izkoreninili virus.

Naslednja manipulacija pri tem NULTEM KORAKU je ta, da verjetno smo vsi bili okuženi že začetkom leta. Saj to je normalno! To omogoča ustvarjanje kolektivne imnuosti. Samo kar se takrat ni testiralo Torej, tudi to je preprosta matematika, da ne moremo reči da se epidemija širi ali da se stopnjuje ko nimamo primernih podatkov za primerjanje.

Pri analizi teh podatkov gre za čisto matematiko in znanstveni pristop analizi podatkov.

Vse drugo je nepomembno in z vsem drugim se da manipulirati.

Te številke pa ne potrjujejo obstoj epidemije, oz. ne potrjujejo, da bi bila hujša od gripe in nikakor ne potrjujejo opravičenost, da so jo dali v skupino resnično hudih bolezni.

In ker epidemija ni dokazana, vse ostalo je nakladanje in manipulacija in nima nobenga pomena.

In če vlade, kljub temi podatki še naprej trdijo da je epidemija in uvajajo rigorozne mere kontrole in diktature, po tem imamo polno pravico trditi, da gre za zaroto proti človeštvu.

Ker nihče ne obrača pozornost na NULTI korak, ste omogočili ta manipulativni preobrat, ki ga je speljal »uvaženi« profesor Tušak.

Pa pojdimo od začetka:

Gre za zalo prefinjeno in podmuklo manipulacijo.

Takšne psihološke manipulacije prikazuje tudi film »Plinska svetiljka«

Sicer pa so takšne manipulacije pogosto tema za filme.

Zagotovo je veliko vas doživelo takšno trpinčenje na lastni koži. Niste imeli nič za pokazati, saj se, navzven nič ni zgodilo. Nihče se s tem problemom noče ukvarjati saj je nemogoče dokazati kdo je ta, ki trpinči in kdo ja ta, ki je žrtev.

In bolj ko se borite dokazati da niste nori, to bolj vas imajo za norega. Na koncu popolnoma znorite ali vsaj »oguglate« kot pravijo Srbi. Danes bi rekli, da si postal zombi.

Ima nešteto oblik in form, cilj je vedno enak: diskreditirati človeka in ga umakniti s scene.

Najprej so te popularne metode odpeljale v rožnate oblake in druge iluzije.

Sledile so hipnoterapija, in nevrolingvistično programiranje.

O vsemu temu sem že veliko pisala, na sploh v brezplačnih e-knjigah.

In, ko ste le uspeli preživeti s kančkom zdrave pameti, sledijo poneumljanja z lažnimi podatki o epidemiji in zbujanjem panike.

In če ste še vedno obdržali kanček koliko-toliko zdravega razuma, sledijo takšne psihološke metode, kot to izvaja gospd Tušak v tem intervjuju. Spreobrača dojemanje normalnosti s tem, da normalno okarakterizira za noro a noro za normalno. Takšni norci po tem hitro in do konca eliminirajo teh nekoliko, ko so še uspeli obražati zdrav razum. In smo dobili družbo, kjer je največji greh biti normalen in imeti kanček zdrave kmečke logike.

Ravno zato, noben normalni in sposoben človek se noče več ukvarjati s politiko. Zato se, na račun naših življenj in našega denarja v politiki kar naprej vrtijo eni in isti obrazi, ki kuhajo svoje čarovnije in se pepucavajo z neumnostmi.

Tekst z analizo je dolg, vendar vas prosim berite počasi in potrudite se razumeti. Problem je, da je razlika med pravim in maniplacijo samo v nijanskah, ki jih je težko zagledati s povšnim branjem.Vendar, ravno od tega je dobesedno odvisno vaše življenje.

Torej začnimo.


Prvo zavajajoče je, da gre za uvaženega prof.dr-ja, profesorja na univerzi. Torej, videti je kot renomiran strokovnjak, in nihče ne bi pomisli, da mogoče zlorablja svoj položaj (ne pozabiti, da je navromarketing barizan na zlorabljeni psihologiji. Samo zelo sposobni strokovnjaki so znali globoko vdreti v človekovo psiho in najti način kako vse to zlorabiti in izmanipulirati. Tudi tega ne pozabite, da so tudi ekspereimente v koncentracijiskih taboriščih delali renomirani strokovnjaki svojega časa!!!)

In to gre za psihologa. Torej spet takšnega, ki točno pozna človekove slabosti in način, kako to izkoristiti v svojo korist ali v korist svojega vodje, pod čigar okriljem dela (in seveda, pričakuje privilegije).

Lahko pa je možno da je Tušak sam to, kar vidi v drugih—torej duševni bolnik—zmešani norec ki je samo videti noralen. Saj, okolje je naše zrcalo!

In pomislite na to, da bodo takšni naprej ocenjevali vaše sposobnosti in sposobnosti vaših otrok.

Glavni adut mu je to, kar sem opisala v uvodu o tej moji trgovki: ki je mislila o sebi da ona le ne more razumeti takšno »visoko znanost«. No ja, takšne manipulacije je res težko razumeti. Kot pa vidimo na koncu njegovega intervjuja, ravno takšne, ki res niso v stanju razumeti, povzdviguje v ta sposobne, visoko razvite in duhovno zdrave ki pač vedo, da je ukrepe treba upoštevati. Ostale pa, ki imajo neke pameti pa zato ne ubogajo neumnosti, pa okliče za neumne in nore. Sveda bodo manj sposobni sledili takšnemu, ki jih povzdviguje in napihuje njihov ego in jim daje moč in pravice, da se izživljavajo nad temi, ki so prej bili nad temi manj sposobnimi.

Od kod mi pravica o tem tako govoriti? Zato ker sem celo življenje bila izložena vsem tem torturam. Na svoji spletni strani o sebi sem napisala, da sem se zbudila pri 54. Po tem so me oklicali za norca, ker pač normalni človek bi le videl kaj delajo starši z njim. Nihče – če mu to ni v interesu, se ne spomne preproste resnice: da dok bi jaz razvila neki svoj razum, sem že bila hipnotizirana in programirana v določeno smer. Samo pomislite, kako vas učijo te silno »nežne in ljubeče« metode za programiranje svojih otrok! Tudi vas so že programirali vendar takrat je še nekako veljala iskrena in iz srca primazana klofuta, ki je bolj zdrava kot takšne »nežnosti«. S takšno »nežno« vzgojo, ne samo, da programirate svoje otroke! Naredite jih senzibilnim za nadaljnja programiranja. Po tem, ko pa smo dresirani na programiranje, ni nas več težko dodatno programirati tako, kot to nekdo določi.

Torej, šla sem čez vse to. In da bi izšla živa, sem se s pomočjo ozaveščanja ne samo izvlekla, temveč tudi pridobila obširno znanje o teh manipulacijah.

Tudi prej sem trdila, sedaj še bolj velja: pojdite to pot z mano, dovolite mi da vam pokažem, po tem uporabite metodo barantanja (saj to je normalni proces razmišljanja in nisem ga jaz izmislila) pa preverite sami. Odločitev in vaše življenje je v vaših rokah!Naš Matej začenja zelo splošno in razumno o tem da se odzivamo na stopnji neandertalcev in nismo pripravljeni na tovrstne izzive kot je ta »huda epidemije«

Kot sem na začetku povedala, »hudo epidemijo« postavljajo kod dokazano resnico in niti ne dajo nebenem pomisliti, da le ni tako. To je tako močno postavljeno, da ti onemogoča vrtanje po tem, tudi če veš te podatke za nulti korak. Toliko ti govorijo, da te prepričajo. To so metode sugestije, to so metode manipulacije v marketingu: ponavljati, ponavljati in ponavljati, da bi le postala resnica. Resnice ne more postati vendar v naše glave uprogramirajo to za resnico.

Če bi epidemija bila res huda—in to tako huda, kot jo uporno hočejo prkazati, takrat Tušak ima prav, da smo norci in sebčneži in zavedene ovce, ki nikakor nočem vpoštevati ukrepe, tako silno ne, da nas mora policija preganjati.

Vendar matematična analiza nultega koraka NI DOKAZALA OBSTOJ HUDE EPIDEMIJE.

In tudi renomirane ustanove so rekle, da je umrljivost celo manjša kot od navadne gripe.

Če pa gremo od tega, da ni (hude) epidemije, dobimo čisto obratno sliko.

Namreč, kdo je nor: tisti, ki slepo sledi ukrepom pri neobstoječi epidemiji ali tisti, ki posluša strokovnjake, in preprosto statistiko in noče biti ovca v tej čredi in noče vpoštevati izsiljevalne ukrepe, ki so v škodo in človeku in naravi.

Tudi to kar Tušak govori o stresu in ankioznosti, popolnoma drži.

Jaz se nikakor ne strnjam s tem, da je anksioznost normalni pojav. O tem sem pisala https://www.kornelija-pt.com/post/anksioznost-in-depresija in

https://www.kornelija-pt.com/terapija vendar sedaj pustimo ta specifikum mojega pristopa.

Na to pa gospod Tušak pove naslednje:

V majhnih skupinah (do 6 ljudi) ostalih pet ljudi enega velikega negativca preglasi, pripravi do tega, da se prilagodi ali izloči iz skupine.

To nam že da za misliti zakaj so druženje omejili na 6 ljudi. Namreč, vedno je nekdo, ki je bolj občutljiv od drugih. Pa ne zato ker je »angsiozen« teveč bolj zaznava signale iz svojega radarskega sistema, ki ga opozarja. O tem preberite izjave nevromarktinškega strokovnjaka, obdelanega v knjigi »Nevromarkeing razbija iluzije« (tudi v e-obliki brezplačno)

Namreč, nevroznanstvenik je v svojem intervjuju povedal, da so ugotovili da naša čutila zaznajo veliko več kot kar se mi tega zavedamo. Ravno na podlagi tega nas lovijo z takšnimi oglasi, ki jih zaznavamo, se pa jih ne zavedamo. Torej, ni na kraj pameti nam ne pride, da bi kdor koli deloval na nas in smo prepričani da smo določeno dejanje naredili čisto zaradi naše svobodne odločitve. V resnici so pa nas programirali in napeljevali s takšnim neopaznim oglasom.

Če ne bi ti majhni znaki bili tako zalo pomembni, ne bi marketing imel celo TRENINGE, za svoje prodajalce, da se jih nauči kako kontrolirati čisto vsako mišico svojega telesa, na sploh obraza. Celo kontroirati krvne žilvice, (da ne bi dobili rdečico), kotrolirati delovanje srca, dihanja in dejansko čisto vsega. S takšnimi treningi lahko prelisičijo tudi »detektor laži«. Ustvarjajo »pokerski obraz«, ker izkušni promatarč bi lahko odkrije njihove namene že na podlagi takšnih, za povpečenega človeka neopazanih znakov.

Če pa povprečni človek le zazna in odkrije znake, ki jih ne bi smel, nevrolingvistično programiranje mu dopove, da ima krivo. Tušak pa vam bo takoj dal diagnozo da ste nori, da imate preganjavico, če ste bili sposobni zaznati vse to, kar ne bi smeli zaznati. Po tem vas naredijo za zombija a v vsakem primeru vas diskreditirajo za celo vaše življenje.

In tako, kot kar opisuje, v skupini od 6 če nekdo ima sposobnost bolj natančnega opazovanja in zaznavanja ali ima več znanja od drugih, po tem ga ni težko preglasiti in ga izločiti.

Tušak ne govori niti o prefinjenem mehanizmu kako v ljudeh vzbujati in stopnjevati anksioznost. Več o tem sem pisala v članku: Pozor-Korona vojna. Takšno napeljevanje je tudi tipično za prihološko trpinčenje. Velikokrat so prikazani v filmih vendar sem razne oblike tega doživela tudi sama. Pogosto je tudi napeljevanje na samomor.

O tem sem pisala tudi v omenjeni knjigi o Nevromarketingu, vidite jih pa tudi v eksperimetih Derrena Browna (veliko teh najdete na You tubu) .

In, ko so te tako neopazno nahujskali do eksplozije, pa te zatolčejo do konca s tem da si nor. Moj oče je bil naravni talent za tovrsto trpinčenja.

Obstajajo razne oblike napeljevanja. Moji starši so do mene naredili (med ostalim tudi) to: Niso me puščali nikamor in se nisem smela igrati z nobenim otrokom. Vedno sem poslušala očetove hipnotizirajoče pridige o tem kako me oni imajo zelo rada in zato niso kot drugi neskrbni starši, ki vržejo otroke na cesto, da se igrajo. In oni se tako bojijo zame, ker me imajo tako silno rad. In, če hočem da me oni imajo rad, po tem jih bom v vsem ubogala ker samo oni vedo kar je najboljše zame.

In, ko so me po smrti mojega moža hoteli vreč ven iz moje lastne hiše in sem se »zbudila«, sem dojela na podlagi tega, kar je moja mati bleknila—da so celo moje življenje z ene strani programirali mene za določeno obnašanje, istočasno so pa drugim govorili, da sem čudaška, nenormalna ker nikamor ne hodim in se z nikomer ne družim- ker se tako obnašam (kot so to oni od mne terjali)... Ko sem se s 54 let zbudila, je bilo prepozno, saj sem morala ugotoviti, da so oni vsa leta usajali v vse ljudi, ki so jih srečali, slabo prepričanje o meni. Nihče pa to ni opazil, saj so igrali ljubeče starše, saj so vedno govorili kako me imajo silno rad NE GLEDE NA TO kakšna sem. To bi imeli pravo reči, če bi bila neki luzer ne pa takšna kot sem bila. Nihče ni opazil to manipulacijo in se tudi nihče več ne zaveda, da njihov odpor do mene izhaja ravno iz tega.

Torej, imela sem zelo dobro šolo kjer sem lahko do največjih podrobnosti naštudirala tovrstne manipulacije.

Množica nastane takrat, ko se zaradi nekega dogodka ali razloga skušaj srečajo ljudje, ki se ne poznajo in nimajo ničesar skupnega. V tej množici se zgodijo procesi, na katere ljudje odreagirajo »kot ovce«.

(tiskarskenapake niso moje. Namreč, jaz sem tekst prekopirala iz časopisa. Popraviti pa nisem znala, saj mi marsikjer ni jasno kaj so hoteli povedati).

Seveda, to o ovcah tudi velja. Vendar je vprašanje ali je zebra bela z črnimi črtami ali črna z belimi črtami.

Najbolj strnjena skupina, kot sem to slišala je ravno ta Janševska ko vsi zaslepljeno sledijo svojega vodjo. Jaz pa samo sklepam na podlagi kmečke logike. Namreč, če bi tudi drugi lahko ustvarili takšne skupine ovac, po tem bi Janšo že zdavnaj in do konca pregnali. Saj so tudi uradno nagovarjali ljudi skozi medije, celo jim stregli z zabavljači, da bi šli glasovati. Govorili so, da bodo Janševi sledilci zagotovo prišli glasovati. Če pa drugih ne bodo, pa bo spet Janša zmagal, na nezadovoljstvo velikega dela Slovenije.

To je dokazilo, da Tušakovem opisu odgovarja edino Skupina okoli Janše.

Pefinjeno manipulativen je tudi Tušakov primer iz šole o šricanju pouka. Vsi se strinjamo z njegovo razlago. Vendar spet velja izključno za Janšo.

Res, da ne spremljem politiko vendar nisem opazila da bi kdor koli drugi tako strastveno zamenjeval vodilne v firmah, ki dobro funkcionirajo s svojimi ljudmi. Silno se kritizirala komunistična partija, da samo svoje člane postavlja za direktorje. Jaz pa sem imela direktorje, ki niso bili člani partije. Iz knjige Vesne Godine sem brala o Janševih čistkah. Šele to me je spomnilo na možnost, da sem tudi jaz lahko del njegovih čistki.

Nisem pa zasledila, da bi govorili o tem, da je Janša s svojimi ljudmi rešil to in to podjetje, ki je, pod prejšnjim upraviteljem bilo v zgubah in tik pred bankrotom.

In sedaj, če nekdo noče izgubiti službe bo se moral pridružiti ostalim ovcam. Torej, Tušak ima polnoma prav vendar treba pogledati v njegov tabor in ne v ta drugi, proti kom napeljuje svoj govor.

Tušak tudi naprej govori popolnoma pravilno in psihološko resnico. Vendar tako, da vsak lahko misli iz svojega zornega kota in dok mi vidimo te probleme o katerih Tušak govori v Janši, Tušak pa ves čas ima v mislih nas ostale.

Opozorilo: Moje pravo stališčne lahko peberete TUKAJ . Ne pripadam nobenemu taboru, zato me v resnici vsi imate za neprijatelja, čeprav ves čas vabim vse, in ponujam pot po kateri se lahko dosežejo zadeve na pravilni in miren način v zadovoljstvo vseh.


Ta krasni uvod je imel za cilj, da opusitmo napetosti, da se strinjamo z njim in verjamemo da se je končno najdel eden ki zna pravilno misliti. Popolnoma se sprostimo in odpremo ne vedoč, da sledi počasno in neopzano programiranje in spreobračanje vseh nas na glavo.

Če so ljudje umirjeni in je vse pod kontrolo, se to ne dogaja. Zdaj pa imamo epidemijo in ljudje niso mirni in ni občutka, da je vse pod kontrolo.

Torej, ljudje so nemirni in ni vse pod kontrolo!!!

Zagotovo nise opazili da je začel z manipulativnim »spreobračanjem«. Pa ne samo »kontrola« sama po sebi temveč se ne postavlja vprašanje zakaj so ljudje nemirni? To za njega ni pomembno! To je potrebno skriti, preskočiti sicer manipulacije ne bo delovala.

Ljudje pa postajajo nemirni ker vse bolj ugotavljajo da gre za laži. In če jim kar naprej lažeš, ti več ne bodo verjeli niti to, kar bi povedal po resnici. Kot pravljica v pastirkču ki se je kratkočasil tako, da je kričal da ga volk napada, da bi ljudje pritekli v obrambo. Ko je to nekajkrat ponovil, pa je zastonj kričal ko je res prišel volk.

Ja, to lahko gre v našo škodo vendar človek le NOČE BITI OVCA in bo raj umrl, kot da kar naprej, zaradi strahovalde in izsiljevanja z takšno pretnjo, se podreja nekom v popolnosti in v nedogled.

Mi danes v glavnem delujemo v majhnih skupinah. Med desetimi ljudmi se to ne zgodi. Ampak internet danes deluje tako, da prek njega postajamo ena velika skupina. K sreči sicer prek interneta le razmišljamo in govorimo, vedemo se pa ne.

Če je tako, zakaj Janša tako pridno koristi socialne medije in internet?

Jaz pa vas kregam. Govoričite vendar še vedno ste fiksirani na svoj vlakec smrti. Tudi pri tem, da se z vojno hočete znebiti Janše brez da predelati pri sebi zakaj ga imate. Saj Janša je mogoče samo demon, ki so ga bogovi postavili nam za kralja ker takšnega smo zaslužili. In ko bo pridno obavil svojo nalogo, on bo dobil pozitivne pike od boga. ( Korona vojna)

Če bi se v virtualni resničnosti ljudje tudi vedli, bi se skozi internet lahko začele vojne. K sreči zaenkrat tega še nimamo, ker ko pa bi moral človek čustvo spremeniti v realno vedenje, se večina tega zaustavi. Dlje kot gremo, večjo vlogo ima na vsakdanje vedenje. Ravno provokacije z neupoštevanjem ukrepov so že znak tega. Tega pred 2.000 leti ni bilo.

Ravno to se zlorablja: da ste priklenjeni v vlakec smrti kar pa ne vidite, ker so vse naredili da to le ne bi videli. In opozarjam, da številni kričite proti Janši, ne vidite pa kako ga podpirate in ga dejansko hočete imeti.

Janša pa je še kako začel vojno in provociral čeprav je vedel, da bi to terjalo ogromno žrtev. In s tem svojim provokacijami se ne ustavi. A »ukrapi za zaščito proti epidemije« so PROVOKAICJE, ki sprožajo vojno.

No ja, to tukaj postaja pring-pong prepucavanje in »zebra«.

Kot vemo, s prepucavanjem ne bomo nič dosegli.

Ves čas se pa, kot samoumevno, izpušča NULTI KORAK.

Po vseh teh metodah meditacije in programiranja, ki so imeli namen izogniti se nultemu koraku, sedaj je postal že fizikalni prblem to,da ga ne vidite. Kot uzgon, ki potapljača poriva proti površini. Ko vas človek opozori, za hip ga zaznate vendar v naslednjem momentu vam že spolzi iz rok. Da bi bili sposobni resnično biti na nultem koraku, morate zbarantani. Boste čutili kako vas spuščajo. Boste tudi na enkrat z drugačnimi očmi zagledali svet in resničnost. Je boleče vendar ni drugega, če se hočemo izvleči iz problemov.

Ker ne vidite realnost, niti ne opazite, da vsak in vedno začne od drugega koraka (pa ne samo v zvezi z epidemijo). Umazanije se pa srkvajo na nultem koraku. Zato vse kar počnemo je, kot graditi hišo brez pravih temeljev na močvirju.

Na nultem nivoju morate najprej zagledati sebe. Po tem boste tudi svet zagledali v drugačni luči. Ni prijetno, vendar ravno to omogoča, da uspešno naredite to kar je potrebno, da vaše življenje pride v prave kolsenice in seveda, da se izognete manipultivnim pastem.

(https://www.sonaravnost.com/človek-kreator-svoje-usode)


Preden sem do konca obdelala to objavo, se je situacija že spremenila.

Danes je v Financah objavljen naslednji članak od Petre Sovdat:

Ministrstvo zdravnikom: »Odslej bomo testirali manj ljudi.« In zmeda z navodili glede bolnišk

V njem, med ostalim piše:

Tisti, ki bodo kazali znake in simptome okužbe s koronavirusom, bodo takoj poslani v osamitev. Skupaj s temi pa tudi »vsi tesni stiki obolelega, predvsem v družini«.

Testirali niti ne bodo več vse, vendar čisto vse bodo dali v najmanj 10 dnvno karanteno.

Zapor! Kazen za neposlušnost! Ljudje bodo ponorali od strahu in od jeze. Če eksplodiraš—je po tebi.

Naslednji korak pa bo strelni vod za vse tiste, na keter bodo pokazali s prstom in jih označili za grešne kozle in jih obdolžili, da se niso pridržavali predpisov, tudi če so na prostem punknili a niso imeli masko na riti. Ker jeza in obup bodo tako močni v ljudeh, da to nihče ne bo zdržal. Zato bo dovolj da nekdo pokaže s prstom na izbranega kozla namenjenega za odstrel—in evo vojne. Oni pa bodo umivali roke kot Pilat in skidali vso odgovornost sa seba, Celo bodo zaigrali dobrohotneža, da so nas le opozarjali, mi pa nismo ubogali.

Z druge strani pa bodo sedaj imeli priložnost naštancati ogromno število bolnih, za katere bodo lahko trdili, da so zboleli s korono.


Torej, prokuženost je velika—kar pa NIČ HUDGA NE POMENI. To je normalno in ravno to omogoča, da ustvarimo odpornost. S tem je sedaj zagotovljeno, da bo vsak, ki bo samo kihnihl imel v sebi ta covid. Pa ne zato, ker je on povzročitelj njegove bolezni. To je sezona prehladov in za to peskrbi ogromno sort virusov. Vendar druge – seveda- ne testirajo. Zato so sedaj ustvarjeni pogoji, da vse to prikažejo kot bolnike od korone.

Če sedaj zaprejo vse družinske člane, bodo tudi ti zbleli, ki sicer ne bi, saj niti na zrak ne bodo mogli, in tudi stras, jeza, panika bo doprinesla da bodo podlegli.

Na ta način bodo imeli zagotov tudi večje števlo umrlih. –oz večje število takšnih, ki bi tudi sicer umrli vendar sedaj bodo imeli v sebi korono. In zagotovo bo večje število umrlih že zaradi karantenskga zapora in vsega stresa, ki bo sledil zraven. In verjetno da bodo stradli mlajši moški in umirali zaradi infarktov zaradi stresa.

Tako bo propadel moj adut, da dejansko ni epidemije saj smo že skoraj eno leti v tem pa nobene številke to ne potrjujejo.

Vas pa lahko izmanipulirajo. Gre za naslednje: človek postopoma pozabi tisto kar je bilo prej. Tako bo izbledelo dejstvo, da smo že ¾ leta pod to torturo, čeprav ni bilo nič. Sedaj pa je, oziroma bo. Ne vem kako, sem pa velikokrat že doživela (tudi kot manipulacijo od drugih), da se čas na neki način obrne/zasuka..pa se sedanjost premesti ali proširi na preteklost in postanemo prepričani da je od začetka bilo tako—da je epidemija od začetka bila tako huda, kot je sedaj.

Verjejtno tudi sedaj ni epidemije samo se vse naredi, da bi bilo videti da je. Vendar, od silnega stresa ni izključeno, da bo le eskalirala.

Ne smete pa pozabiti, da je ves ta stres umetno ustvarjen.

In seveda, vsi bomo šli v odstrel. Vsi, ki smo kakor koli in kadarkoli upali kar koli blekniti proti vladnim ukrepom.

(Sedaj, ko korigiram tekst, mi je na enkrat padla na pamt možnost, da je nevarno za naše politike, da je začlo,ali pa da bo začlo opadati število okuženih. O tem so nekaj govorili te dni in so obljubili sprostiti ukrepe, ko se to zgodi. Vendar to ni v inersu naši ljubeči Vladi. Zato so hiro odločili da ne testiajo temveč da ZAPIRAJO.)

Ko sem sedaj to pisala sem spoznala svojo hudobijo ki jo moram predelati. Namreč, jaz vas tako kregam in tako opozarjam, kot dejansko že dela Tušak oz. kot sem to napisala da bo Janša in njegovi nardili do nas. Izgovarjali se bodo, da oni niso krivi, saj so nas obvarovali in opozarjali pa nismo hoteli poslušati. Torej imamo posledice svojih ravnanj. Saj to je božji zakon in Tušak tudi govori o tem: če hočemo da nas imajo za duhovno rezvite, po tem ne bomo krivdo iskali v drugih (vendar ta del sledii v nasldnjem poglavlju moje analiz).

Ampak, tukaj je skrita naslednja huda manipulacija:

Dosedaj sem vam govorila, da je vse to nastalo, kot posldica vaših ravnanj.

Zaradi tega ste sami krivi, da ste prišli do te točke.

Vendar OD TE TOČKE NAPREJ to kaj vas/nas čaka, ni več božja posledica naših ravnanj temveč umetno in z manipulacijo izkonstruirano stanje. Od te točke naprej ni več »božja kazen« temveč konstrukt hudiča, ki je svoj konstrukt postavil tako, da je videti kot božja kazen.

Dobro me poslušajte! S tem sedaj hočem opozoriti tiste, ki bi tudi bili za odstrel.

In, še naprej me muči vprašanje moje Nataše, ko mi je zabrusila, da saj ne ve kam je peljem. Ni mi dala pravih odgovorov o vzroku svojega vprašanja in obnašanja. V glavi so se mi javile možnosti, zakaj je to naredila in povedala. Mogoče je bila Janšev agent. Mogoče pa je nekjer globoko v sebi vedela, da bomo prišli do tega na čem smo sedaj, kot sem opisala v tem dodatku. Ker tukaj se nam slabo piše. In, kot je videti sedaj je res samo moja in izključno moja lekcija ki jo moram narediti.

Nikoli nisem pomislila, da je v tem kar vas opozarjam, pretim in kličem na odgovornost jaz pa perem roke, da sem vse naredila da do tega ne pride, skriva v sebi zlikovca. In nisem nikoli pomislila da je tudii to bilo orožje. Namreč pravilo je: orožje, ki ga uporabljaš do drugih, bo uporavljeno tudi proti tebi. A ravno to sem opazila, ko sem spontano pisala zgornji tekst.

In zato je boljše, da sem ostala brez pacintov in da sem na neki neosebni ravni povezana s čisto drugimi ljudmi s katerim, na videz nimam nič skupnega.

Vem, da ne razumete. Saj tudi jaz še nimam jasne slike.

Do konca bom objavila še naslednja dva teksta o Tušaku. Da vidite manipulacijo in da se zaveste, da tukaj in samo na tej točki, oz od te točne naprej niste krivi temveč ste žrtev konstrukata.

TO ZAPOMNITE!

Namreč, veliki problem je, da se ljudje upirajo sprejeti svojo GREŠNOST (hudobijo) tam, kjer so, a sprejmejo krivdo tam kjer niso. Torej, zelo je nevarno, da boste sami sprejeli na sebe smeti drugih, ki to lahko naredijo, če se ne zaveste NULTEGA KORAKA. In tukaj, da ne opazite, da se je čas obrnil in da je vse to bil samo kontsrukt, ki ga je krasno iznajdel in postavil nevromarketing.

Ko pa boste sprejeli krivdo nase, boste trpeli ne samo v tem življenju temveč tudi v marsikaterem naslednjem. Ker boste vi morali odtrpeti in predelati vse to, kar so sedaj drugi namtali na vas.

Naprej je moja domača naloga.

Kot sem pred nekaj dnevi pisala: na energetskem podrčju sem našla izhod. Torej, izhod je možno najti tudi na konkretni ravni. Upam, da mi bo uspelo.

In hvala. Saj je to tudi pomoč meni, če pazljivo berete to, o čem pišem.

Nazaj na začetek

Nadaljujte branje - 2. del.