top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

KAKO UKREPATI PRI NEVARNOSTI OD EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

Updated: Jan 27


Pri Transformni osebnostni terapiji (TOT) je skoraj nemogoče dati splošne in vsem enake napotke, kot to delajo medicina in druge terapevtske metode.

Pri TOT je vse strogo individualno vendar, možno pa je dati nekaj splošnih smernic.

Da bi bili uspešni v svoji prevenciji, morate najprej odvreči vse, kar ste se dosedaj naučili o pozitivnosti in drugih ukrepih za »zdavje in uspešnost«.


Kot je dokazala nevroznanost, ne obstaja ne ena metoda, ki bi preko zavesti in naklepnega hotenja, kar koli premagala in spremenila v tem, kar imate v sebi. Lahko to samo potlačite, ne pa tudi uničite in spremenite. Zato je vaše prepričanje o tem, da ste z uporabo popularnih metod za zdravje in biznis vse uredili v sebi in naredili, kot je treba, samo ILUZIJA. Ta iluzija vas sedaj lahko stane življenja. Lahko že v tem koraku, lahko pa v nekem naslednjem, ki bo zagotovo hitro sledil.


Torej, če se hočete zaščititi od te ali kakšne druge, prihajajoče epidemije ali podobne pošasti, morate znati zaznati kaj je resnično v vas.

Najprej treba izbrskati vaš strah.

O strahu, kot naši najbolj pomembnii »opozorilni lučki« sem pisala TUKAJ.

Če uspete priti do svojega straha, se POTOPITE v njega. Čeprav je zelo neprijetno, pustite, da vas do dna duše stisne in v popolnosti preplavi. Ob tem pa je potrebno, da imeti resnično željo, da izveste, zakaj vas je pravzaprav strah.

Če ste dobili jasne podatke zaradi česa vas je strah, NE SI DOPOVEDOVATI, DA SO TI STRAHOVI IN POMSILEKI BRAZ VEZE!!!!

Spomnite se, da je strah reakcija neke vaše (notranje) osebnosti, ki je zaznala neko nevarnost.. Spoštujte jo in jo vzemite resno. Ona že ve, zakaj je prižgala signlano lučko, ki jo vi zaznavate, kot strah. Zato jo vprašajte! Vedno bo odgovorila! Da bi izvedeli kako to početi, preberite brezplačni e- knjigici: »Logika kot terapevtska metoda« in »Transformna osebnostna terapije«.

Če vam ne gre, lahko vam pomagam.


Če vas sploh ni strah:

- velika je verjetnost, da je to zaradi ošabnosti. Tipična oblika te ošabnosti je voznik, ki je prepričan, da on že lahko popije kaj, ker on vse vidi in obvlada in na njega alkohol le ne deluje tako, kot na ostale. Popularna miselnost in »dvigovanje samozavesti« je nova oblika opitosti, ki vam da enako iluzijo kot alkohol.

- Lahko, da vas ni strah, ker ste zavedeni. Tipični primer je slediti cerkvenemu nauku ali pa »duhovnim vodjam« raznih oblik in imen, ki izmišljajo razne rituale in hokupokuse, ki naj bi vas naredile za svetnika. Forma vas ne more rešiti, ko ste pa probleme samo potlačili, (kar je tipično tudi za vse te metode). Potem pa se jezite na boga, da je nepravičen, da kaznuje, ali da ga ni, ker sicer vas ne bi doletela nesreča.

- Lahko pa da vas ni strah ker RES nimate nobenih smeti, ki se v tej epidemiji čistijo.


Namreč, epidemije so »božje veliko spremanje« (več o tem TUKAJ). Če nimate določene, za to čistilno akcijo specifične smeti v sebi, ta čistilna energija gre skozi vas brez kakršnih koli znakov.

Če imate smeti, vendar ste pripravljeni slediti svojim potrebam ki vam kažeta vaše telo in duša (npr. v obliki utrujenosti, zaspanosti ali pa »lenobe«), ste prepustili božjim smetlarjem da čistijo. Po nekajurnem ali nekajdnevnem »lenarjenju« boste spet v polni formi. Zanimivo pa je, da smo po tem največkrat v veliko boljši formi kot prej in brez problema nadoknadimo izpad zaradi »lenarjenja«.

Bolj ko se upirate, bolj bo bolezen izražena. Čistilce ne morete ustaviti. Lahko jih pa, na svojo škodo ovirate. Bolezenski simptomi so znak vašega upora. Če pa se trmasto držite svojih »načel« po tem se smeti ne morejo izluščiti iz vas in zato boste odnešeni skupaj z vašimi smetmi.


Ker je nemogoče kar tako določiti kdo in zaradi česa ne čuti strah, zato je najboljše, da postavite vprašanje v »barantanje«: »Ali bi me res moralo biti strah?« (Več o barantanju v brezplačni e-knjigici TOT ).

Če uspete takšno vprašanje postaviti iz polnega srca, zagotovo boste dobili odgovor. Ni pomembno kakšne občutke imate! Lahko so to jeza, prizadetost, dvom ... ali kar koli drugega. Pomembno je, da res pride iz polnega srca.

Lahko da boste čutili, kako se v vas vse tali in umirja. Lahko pa je odgovor v čisto konkretnih napotkih. Ne pozabite, da so napotki VEDNO DANI izključno za vas. Zato jih ne smete posploševati in jih deliti drugim. Če hočete pomagati še drugima, po tem jih naučite, kako bodo sami (kot ste to vi) prišli do napotkov, ki veljajo samo za njih. Vsak človek je unikat. In vsak ima svoj specifikum hudobij (grehov) ki mu (lahko) izzovejo trpljenje Ker pač trpimo zaradi grehov« - kot kar je tudi naš pralni stroj »grešen« in zato ne dela, kot je treba :)


To, kar sem napisala NI ČAROBNA PALČKA.

To je Transformna osebnostna terapija za nivo »prvega razreda« za naučiti se osnovnih "operacij". Tudi s tem nivojem lahko rezrešite številne svoje potrebe in probleme.

Če pa so vaši problemi bolj komplesni (a velikokrat so), po tem jih, samo z znanjem "poštevanke", ni možno razrešiti.


Tudi takrat ne bo nikakšnega uspeha, če boste napotke izvajali samo pro forma—kot ritual in kot to počnete tudi sicer pri vsem.


Če pa ste pravilno izpeljali tukaj dane napotke, takrat za prevencijo pa niti za terapijo ne potrebujete nikakšnih drugih ukrepov niti pripomočkov.

Sicer pa, razni vitamini in drugi »prehranski dodatki« »za zdravje« so tudi sicer BREZ KAKRŠNEGA-KOLI UČINKA. Škoda vašega denarja.


Če ste čisti od aktuelnih smeti, lahko greste v žarišče epidemije brez kakšne koli zaščite brez nevarnosti, da bi se vam kar koli zgodilo.

Vendar, jaz ne morem vedeti tako »od daleč« kako ste in ali ste sploh naredili lekcije, ki so bile potrebne. Zato naredite to, kar sem predlagala (saj nič s tem ne tvegate in vas nič ne stane). Držite se pa takšnih sanitarnih ukrepov, ki vam govori epidemiološka služba. Ne pa nasedati mirijadi dragih preparatov, ki jih bodo oglaševali kot čarobne palčke za prevencijo in terapijo.

Če vam kar koli ni jasno ali potrebujete pomoč, vam stojim na razpolago.325 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page