top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Kako priti ven iz kaosa

Updated: Aug 12, 2021


Poskušam pisati, pa mi ne gre več. Vse je preveč zavozlano.

Mulili smo, manipulirali in obračal po svoje. Osvobodili smo preveč »metuljev«, ki so mahali s krili in ustvarjali hurikane. Sedaj so se pa posamični hurikani združili v mega hurikan, ki ga se ne da več kontrolirati niti ga odvozlati. Ujti smo v njem in nas bo zadušilo, ker izhod iz njega najde resnično in dobesedno samo »bog«/ centralni računalnik / intuicija / VIŠJI JAZ ... oziroma, nekdo v nas, ki je pametnejši od naše omejene človeške glave.


Pot do tega vodstva nam je bila dana že pred 30 leti.

S hojo po tej poti sem pridobivala znanje, ki sem ga želela deliti z vami in vas obvarovati hudega.

Sedaj pa sem dojela, da je takšen pristop bila v resnici moja hudobija.

Hudobija je bila, ker sem se uprla modrosti, ki pravi: »Verjami, pa ti bo pokazano«. Jaz pa sem vam hotela pokazati in prikazati in sem bila prepričana, da bom dosegla, da po tem tudi verjamete.


Hudobija je bila tudi to, da nisem pravilno ubogala spoznanje, ki sem ga sama dobila. Spoznanje je bilo, da iz mojih butastih človeških ust v vaša butasta človeška ušesa ne more priti pravo znanje.

Mislila sem, da mi bo uspelo s pisanjem dati vam neko osnovno znanje in vpogled ki vas bo motiviral, da tudi vi stopite na to čudovito pot ozdravitve in pravega spoznanja ter duhovne in osebnostne rasti.

Motila sem se! Premagali ste me.

Dokazali ste mi, da moja dobra volja in želja pomagati ne morejo prebiti vašo voljo s katero ste se uprli vsemu temu, saj tudi to niste hoteli videti, kaj je bilo popolnoma objektivno in vam »pred nosem«.


So takšni ljudje, ki živijo te resnice in jim je samoumevna, vendar velika večina vas ne sodi v to skupino. Zato so vaše trditve o vaših sposobnostih in uspehih praktično brez izjeme samo ILUZIJE.

Vem, kako se hudo jezite, ko tako govorim. Tudi to ne sprejemate, da je pot Transformne osebnosnte terapije edina »metoda« ki nas vodi ven iz tega pekla.


Že 30 let, na sploh pa v teh zadnjih letih opazujem, spremljam in iščem, kaj ponujajo drugi učitelji preko svojih metod.

Vedno in znova pridem do ugotovitve, da nobena druga metoda ne more tako odpreti poti iz mrtvih točk, iz začaranih krogov in iz nerešljivih zagat, kot lakcije, ki smo jih dobili od našega notranjega vodstva, do katerega smo se prebili s metodam TOT in jih, po teh principih dali v »reciklažo«.


V zadnjih mesecih sem poslušala vsaj 50 interjujev svetovno priznanih homeopatov. Tudi oni so, čeprav dosegajo neverjetne uspehe, eni prej, drugi slej obtičali na svojih slepih cestah.

TOT, kot sem to že velikokrat omenila, je samo logično razmišljanje, uporabljeno na nas same. Ona je implementacija pradavnih modrostih v najbolj konkretni obliki in na najbolj konkretnem nivoju našega vsakdana.


Implementacijo teh modrosti na materialni ravni in znanstveno so začeli npr. Freud na področju psihe, Hahnemann pa na področju terapije telesnih bolezni.

Kot je videti, moj učitelj Ravi Roy je bil v današnjem času edini, ki je direktno nadaljeval Hahnemanove začetke. TOT se pa postopoma javljala in šele po večih letih sem dojela, da je to direktno nadaljevanje tega, kar je Roy postavil in s tem je nadgradnja tega, kar je dosegla homeopatija do takrat.

Po 20 letih ukvarjanja (in reševanja sebe) s TOT, začela sem dobijati manjkajočo rinko, ki je to »mojo« metodo povezal nazaj s homeopatijo.


Prišla sem pa do slepega konca moje ceste po kateri sem hodila zaradi mojih hudobij, ki sem jih zgoraj omenila. Ugotoviti sem morala, da o tem, kar se sedaj dogaja, ne znam več pisati.

Pisalna miza mi je polna ceduljčkov z temami za pisanje. V račnalniku pa ne vem več kam naj shranim začete tekste da so mi »pri roki« za nadaljevanje. Pa ne morem nadaljevati ne eno začeto temo, ker v vsakem momentu prihaja kaj novega in pereče aktuelnega o čem bi bilo treba »nujno pisati«. Vsaka tema se pa izprepleta s številnimi drugimi in je ne morete razumeti, če ne razumete vse ostalo.


Zaradi vsega tega ne bom več pisala komplicirane tekste, da bi vas reševala, niti da bi vas pridobila v terpaijo in s tem za hojo po tej poti. Razlagati (pisno ali ustno) bo smiselno samo tistim, ki bodo ŽE PRIŠLI v terapijo ali na kakšen drugi načih pokazali željo razumeti to o čem govorim. Ker samo oni bodo znali kako treba tudi napisane ali slišane tekste razumeti.


Sicer pa niti ne potrebujete neko široko videnje in razumevanje. Svakom je potrebna samo njegova unikatna pot po kateri se bo rešil in zgradil svoj unikatni delček sveta. To pa omogoča izključno individualna terapija.


Zato vabim v terapijo tiste, ki jim je dovolj bolezni in trpljenja ali pa samo hočejo stopiti naprej in vijše na svoji poti duhovnega in osebnostnega razvoja, a za pravo zdravlje, zavedanje in neverjetne sposobnosti so pripralvjeni žrtvovati svojih iluzij in ega.

Terapija bo za vsakega individualno določena in primerna kombinacija homeopatije in lekcij po principih TOT.

Več o teh terapijah najdete

www.kornelija-pt.com/terapija

www.sonaravnost.com/homeopatija

Prosim, delite objavo.

63 views0 comments
bottom of page