top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

Kaj je razlika med „NAJTI SEBE“ in „GRADITI SEBE“?


Do pred 30 let smo v glavnem živeli naravno in v skladu z naravo, kljub temu, da smo jo marsikdaj le razdirali. Vendar tukaj v tem popljuvanem socializmu je izsuševanje mokrišč bilo zaradi pridobivanja čim več obradivih površin da bi se nahranilo ogromno, revno in lačno ljudstvo.

USA so pa izsušili reko Kolorado, da bi z vodo »nahranili« kockarnice in razvrat Las Vegasa... In sekli gozdove, zaradi profita a za genske manipulacije imajo za opravičilo ravno to, kar so imeli svojčas v socializmu za izsuševanje močvirja.


Tukaj smo živeli – kot danes pravija: ZAOSTALO- na podlagi moralno-etičnih normi, religioznih pravil – zapovedi, prepovedi in dogmi, na podlagi velikih modrosti, danih v narodnih izrekih in na podlagi preproste kmečke logike pa tudi z globokim razumevanjem slovarja, saj so dejanja v popolnosti odgovarjala besedam, ki so jih označevale.

Celo tati so bili pošteni. Saj niso zlorabili nevroznanost za kreiranje NLP-ja, da bi svoja kriminalna dejanja preimenovali za »uspešno in sodobno marketinško metodo«.

Tudi Hitler je bil iskren saj je iskreno povedal da hoče istrebiti pol sveta.

Sedaj se pa s popolnoma neraziskanim cepivom pri epidemiji katere resnost niti slučajno ni dokazana, oz. ne opravičuje paniko s katero se ovija, a s pretnjo s koncentracijskimi taborišči in represivnimi ukrepi hoče – iztrebiti ves svet.


Opozorilo: ni pomembno kakšnim se bo izkazalo cepivo in ali bodo od njega posledice ali pa ne. Pomembno je, da takrat, ko so že prisiljevali ves svet, da se cepijo, ono je slonilo na NEDOKAZANIH HIPOTEZAH. Saj niti ni moglo biti dokazano. Ni bilo dovolj časa za to. Tudi sedaj še ne more šteti za dokazano nič. Ni še prošlo dovolj časa, da bi se kar koli dalo znanstveno dokazati, tudi če bi res hoteli zvesto, izkreno in brez manipulacij raziskati zadevo.


 

Do pred 20 let smo živeli na podlagi socialističnih dogmi in pravil – ki so onemogočili akumulacijo kapitala in s tem onemogočili nekaterim manipulatorjem da zagrabijo vse zase ko pa drugim ne bi nič ostalo. Ja, onemogočen je bil »napredak«--vendar kakšen je ta napredak in za koga je namenjen. Pa tudi to je vprašanje ali res potrebujem vsakih 2-3 leta kupovati pametne telefone in računalnike, ker tudi teh 2-3 aplikacij, na katere so nas prisilili, da jih moramo uporabljati, več ne deluje na »starih« napravah?


Eno od pravil za življenje je bilo tudi to, da kar ne želiš, da drugi delajo tebi, ne delaj ti drugima. Danes pa te imajo za dobrega poslovneža, ko znaš dobro nategniti tudi svoje najbližje.


 

Pred 30 letih ste hoteli diktaturo, ki ste jo preimenovali za demokracijo in hoteli ste, brez razmišljanja vse, kar so vam ponujali.

V tem interesu so vas z popularno miselnostjo prepričali da dejansko vse to, kar ste bili do tega momenta, ni v redu. Zato so vam dali pravila za čisto vse in metode, s katerim bi ne samo kontrolirali temveč spremenili – pregradili prestrukturirali, preprogramirali ne samo svoje obnašanje temveč čisto vse vaše funkcie, od fiziologije na ravni vešega telesa, preko čustev, čutov, mentala in duhovnosti.

Vodenje vašega telesa ste celo odtrgali od fiziologije in jo prepustili pametnim uram in umetnimi izdelki (s kemijo ustavrjenem šrotu, ki ga imenujete »zdravi prehranski dodatki«). Že s tem ste bolj uničili naravo kot je to bilo izsušivanje močvirja in seča gozdov.


Vse več opozoril je tudi o tem, da »čista« energije niti najmanj ni tako čista kot mi to želimo verjeti. Samo onesnaževanje in zastupljanje ni nam pred očmi.

In, kot sem v prejšnjem blogu pisala, zadnja akcija v smeri preprogramiranja človeka je to cepivo. Namreč z njim so vzeli v roke tudi gene s ciljem ustvariti neko svoje živo bitje, ki bo ravno tako, kot vi (vsaki zase) to hočete in bo tako služilo, kot se vi domislite.


Torej, to cepivo je logično nadaljevanje dosedanjih tendenc in logično nadaljevanje tege, kar tudi vsi vi, ki se tako borite proti cepljenju v resnici hočete.

Ker če ne bi bilo tako, po tem dati nekaj vašega ega za pravo transformacijo s pomočjo Transformne osebnostne terapije (TOT), ne bi bila za vas velika cena in ne bi odklonili tudi to, da bi se sploh spoznali z njo.


Namreč, to mi je bilo neverjetno, da toliko zagotavljate kako hočete nek cilj doseči (od zdravja do sreče, zadovoljstva in ukinitve cepljenja) vendar najbolj logično metodo pa odklanjate z vso močjo, čeprav so druge metode že dokazale svojo neučinkovitost.


Sedaj pa sem prišla do spoznanja za kaj gre.

Transforma osebnostna terapija (TOT)

NE BO GRADILA VAS

temveč vam bo pomagala

NAJTI SEBE.

TOT bo sesula to, kar ste dosedaj gradili in v kar že 30 let investirate in denar in energijo in tudi svoje življenje.

S TOT mora biti najprej odljuščena vsa navleka, v katero ste vtistnili svoje bitje.

Morajo biti razrešeni in presturkturirani kratki stiki s katerim ste pregrajevali vse v sebi. Morajo biti odstranjene vse te vaše nove navade, načini razmišljanja in iluzije, ki ste jih kreirali.

Najbolj težko pa, kar TOT pričakuje od vas je, da se zbudite iz iluzij o sebi in o tej spaki, kar ste naredili od sebe.

Tudi to je zelo težko spoznati in priznati, da so nas nategnili in izdali tisti, ki smo jih imeli za prijatelje, za ljubeče učitelje, ki so v nas gradili upanje in čigavem vodstvu smo se prepustili v upanju v srečno in boljšo bodočnost.


Ni mi več čudno, da mene imate za neprijatelja.

Ja, jaz sem neprijatelj vašemu egu, vašim iluzijam.

Sem pa prijatelj vaši ta pravi osebnosti in vse bom naredila da razbijem vse to, kar onemogoča vaši OSNOVNI "SEBI", da pride na površje.

V tem vašem osnovnem bitju je veliko božjih lastnosti in osebnosti, ki ste jih vse ubijali na zahtev popularne miselnosti.

S tem obratom NAZAJ K SEBI bi prišli na pravo pot tudi do tega originalnega bitja, božje iskre (krista), ki je čudovita, iskrena srečna, zadovolja in tudi kreativna. Saj cilj priti v materijo je bila KREACIJA, skupaj z celotno naravo.


Kot pa je videti, vi ne želite NAJTI sebe.

Vi hočete GRADITI sebe tako kot ste začeli in tako kot so vam novodobni bogovi obljubili da lahko, čeprav je vse to, kar so obljubili absurd in vse je bila iznajba zlorabljene nevroznanosti a v interesu nekogaršnjih ciljev.


Pa tudi tisti, ki ste dojeli vso to manipulacijo, ki nočete biti hlapci in ki bi v resnici bili pripravljeni iskati hudobce v sebi, v ozadju vsega imate le to DA BI VI GRADILI SEBE VENDAR NA SVOJ NAČIN, ZA SVOJE CILJE IN ZA SVOJE ZAHTEVE.

In pozabljate, da je to hotel tudi Ikar in je mislil da bo prez posledic doletel do Sonca ...


Ni področja na katerem ne bi strokovnjaki opozarjali da tako kot hočete ni mogoče. Vendar jih nihče ne posluša.

Kot kar zagotovo niste videli neumnost tudi v včerajšnjem članku v Financah v katerem kregajo vodilne za nesposobnost KER NISO STROKOVNJAKE IZ NIJAZ-A PRISILILI DA SE CEPIJO, tako, da bi služili nam kot influenserji, ki bi jih mi morali slediti.

A se vam ne zdi takšen pristop idiotski?

NIJAZ je glavno in odgovorno telo s strokovnjaki za epidemiologijo in nacionalno zdravje.

Logično bi bilo kritizirati politike, ker NE VPOŠTEVAJO NJIHOVA MNENJA, ne pa zato, da niso prisilil strokovnjake, da strokovnjaki spemenijo svoja strokovna stališča zato ker politiki to od njih terjajo. In ker drugače niso mogli, so z DEJANJEM - s sabotažo pokazali svoje mnenje o cepivu in odklanjajo, da bi se cepili.

A ni to najboljše dokazilo, da s cepljenjem nekaj le močno ne »štima«?!

No ja, bojo jim zapretili z izgubo službe in z vsesplošno diskvalifikacijo in bodo reveži prisiljeni spremeniti svoje strokovno mnenje na zahetvo in po okusu politike.


 

Glavno kar sem vam tokrat hotela pokazati je razlika med »najti sebe« in »izgraditi sebe".

Transformna osebnostna terapija (TOT) je edina prava pot če hočete najti to svoje originalno božje bitje in pravo božjo iskro, katere namen je tudi raziskava in eksperimantiranje na materialni ravni in življenje sonaravno z vsemi ostalimi živimi bitji.


Če pa vi hočete izgraditi sebe in nadaljevati v tej smeri ki so vtisnili v vas s popularno miselnostjo, po tem nimate kaj iskati pri meni. Takrat je logični nadaljnji korak cepljenje. Lahko bi rekli tako: dosedanje popularne metode so izčrpale vse možnosti za graditi sebe na podlagi ega, usajenih želja in omejene človeške glave. Nadaljnjo in globljo transformacijo materije in s tem tudi vas omogoča samo na genskim manipulacijama zasnovano cepivo. O tem sem več pisala v prej omenjenem članku.

Zato ni smiselno boriti se proti cepljenju če hočete to smer.


Vem, da nimam pravice soditi in določiti kaj je pravilno in kaj ne, čeprav imam tehtnih opravičil le trditi, da hoteti biti bog nad živo materijo ni pravilno,

Tudi to ne morem s svojo omejeno glavo videti kam bo svet šel naprej. To pa je zagotovo, da s temi metodami človeška vrsta, takšno kot jo je ustvarila evolucija dosedaj, izginja in bo do konca izginila.

Dovolite mi pa še nekaj hudomušnih (?) (no ja, bolj resnično bi bilo trediti: hudobnih in privoščljivih) pripomb.

Namreč, prosila bi vas, da se prenehate norca delati od npr. muslimanov, ki verjamejo če se tukaj raztreščijo v nekem terorističnem napadu jih gor čakajo čakajo trume devic..

Namreč, od njihovega samomorilskega terorizma umrejo sami in še nekaj drugih. In vse je to še vedno samo grobi materialni nivo. To pa kar ste vi delali že 30 let, na sploh pa to kar hočete doseči z genskimi mahinacijaji je ubijanje gradnikov našega bitja in izkoreninenje žive materije v njenih osnovah. In ne ubijate samo nekaj ljudi temveč vso človeštvo s tem, da terjate da v sebe prevzamemo takšno strukturo, ki je kreirano v cepivu. Ne glede kaj in koliko lahko naredi cepivo samo. Bistveno je, da s strinjanjem s tem smo prevzameli smer proti izkoreninenju narave. Cepivo je samo začetni kalček, ki pa se že še kako bohoti na vseh področjih.

Zdi se mi kot lov ko nekaj njih z vseh konce vlečejo mrežo in človeštvo naguravajo proti enem edinem izhodu. Vendar tam pa čakajo lovci, da nas vse po vrsti postrelijo in s tem bomo prenehali biti ljudi.


Torej. Imamo drugačno formu, po vsebini pa eneko miselnost, kot je miselnsot teoristov. In njihova vera v nagradu na »onem svetu« ni nič slabša od vaše vere v možnost ustvaritve tega, kar so vam vaši guruji obljubili.


Jaz nisem ta, ki lahko sodi. Moj čas počasi izteka in ne morem vedeti kako bo naprej in kaj vse bo možno in kaj ne.

Na vam je da se odločite.

Najprej se pa morate odločiti ali se boste za nadaljnji korak odločali na podlagi človeške glave ali na podalgi vašega »centarlnega računalnika« (božje intuicije).


Povdarila bi še nekaj, kar tudi drugi govorijo: nihče nima pravice prisiljevati druge da sprejme njihova stališča.

Vsi smo na tej Zemlji in vsi imamo na njo enake pravice. Skupaj smo zgradili tudi številne infrastrukture. Zato nimate prava izključiti iz njih tiste, ki se odločijo živeti drugače kot kar to nekateri hočejo določiti.

Če bo necepljeni zbolel ker ni bil cepljen, že z boleznijo je dobil posledice svojega ravnanja. Tisti, ki ste se pa cepili, zakaj se brigate za tiste, ki se nočejo cepiti? Saj vas cepivoi ščiti. Mar ne?! Torej, necepljeni vam nič ne škodujejo.

Da oboleli nosi denar iz zdravstvene kase? No ja. Vendar na ta način tudi ta odžira skupni denar ki pijan vozi in poškoduje ali ubije druge. Ali pa zboli z posledicam npr mamil, promiskuitete, kajenja, nezdravega življenja.---ogromno tega bi se lahko našlo kjer ste, na najbolj materialni in objektivni ravni sami krivi za svoje trpljenje pa vse eno pričakujeta, da vsi palačamo za to.

V vsakem primeru: tisti, ki še naprej sledite popularni miselnsoti in sami hočete na svoj način izgraditi svoje bitje, prenehajte se boriti proti cepljenju ker ono je na poti da vam ustreže.

Če pa se odločiti NAJTI SEBE, po tem je za vas TOT


EPILOG

Padlo mi je na pamet še nekaj iz tega, kar sem se učila o marketingu. Ta marketinška kampanja je začela že strašno dolgo nazaj. Že takrat, ko so ZDA gradili hujskaške centre na vzhodu s ciljem da razbijejo vzhodne, socialistične države. In se sistematično nadaljuje.

Kaj mislite koliko ogromno je koštala takšna obširna in tako dolgotrajna marketinška kampanja. In sedaj, ko so tik pred ciljem, se najde peščia ljudi, ki le nočejo biti ovce in hočejo vse to sesuti. Sesuti obljubljani profit in oblast nad svetom. Saj ko nas razbijejo, po tem postajamo prizorišče za nadaljnje pohode, za osvajanje Kitajske in Rusije in s tem celega sveta. Nam bodo vse to odvzeli kaj so nam sedaj dajali za vabo, da jim strežemo. In po tem bo oblast prevzeli tistih nekoliko iz ZDA, ki jih častite kot bogove. Mogoče bo še kakšen iz neke druge države... In, ko so tik pred uspehom, se mi upriramo.

In po tem trdimo, da je Hitler bil grozen!???!!!

65 views0 comments
bottom of page