top of page

Blog

Svet iz drugačne perspektive

BOLJ KO SE BORITE HUJŠE POSTAJA Napotki kako rešiti svojo "kožo".

Updated: Jan 29

Pred leti sem opozorila mojo generacijo, (plus-minus 10-15 let), da bo hudo.

Pa me niso poslušali. Številni so mi direktno zabrisali v obraz, da bodo vse naredili, da mi onemogočijo uspeh.

Žene so svoje može imeli za pit bule in so, celo pred mano naščuvaili jih proti meni z lažmi.

Moški me niso marali, ker ženo, ki je ozaveščala niso več mogli manipuliarati.

Številnim materam pa je bolan otrok bila potreba, da bi lahko igrale »požrtvovalno mater« in, čeprav so se postavljale s tem, kako bi vse naredile za svojega otroka, niso hotela narediti niti najbolj enostavnih lekcij ozaveščanja za svoje otroke, celo toliko ne, da opazujejo svojega otroka, da bi mi lahko dale natančne podatke o njem. Otroke so pa pobrale iz terapije, marskdaj tik pred njihovo končno ozdravitvijo.

Goran in Marjan, so delali za mojim hrbtom proti meni in mi tudi ukradli paciente.

Ostali pa so postopoma izginili.

Med novimi, ki so prihajali, je bilo vse več provokatrojev, »ječarjev« in »grobarjev«.


In jim je uspelo pregnati me.


Pred 5-6 leti sem se hotela vrniti "na sceno". Neki iz moje generacija so me našli in nadaljevali svoje akcije proti meni.

Vem zato, ker so mi konkretno dali do znanja.


Pred nekih 25 let, na podlagi nekaj resnično posebnih otrok, ki so bili v moji terapiji, me je spreletel občutek, da so se začeli rojevati angeli. Naloga angelov je žarčiti v svet določene značilnosti, ki bi pomagale človeku graditi svojo uspešno bodočnost.

Ta misel me je zelo presenetila, saj ni bilo v moji navadi razmišljate o angelih in podobnih nadnaravnih zadevah.

Niti ni pomembno, ali gre res za angele ali pa preprosto, za navadne otroke. Dejstvo je, da po uspešni terapiji, otrok je postajal ne samo zdrav temveč tudi uspešen v šoli (tudi ko prej sploh ni shajal v šoli). Po uspešni terapiji smo dobivali otroke, ki se bili samozavestni sposobni, ki niso bili cote. Znali so kar hočejo, bili so konstruktivni in takšni, da bi od njih izrasli TA PRAVI LJUDJE, ki bi uspešno prevzeli svet v svoje roke.


Zato so vas, ki sedaj najbolj trpite v tej noriji, vaši starši odtegnili stran iz moje terapije, na sploh takrat, ko je ona postala korenito uspešna, in so naredili vse, da niti slučajno ne bi prišli pod moj vpliv in spoznali to pot, ki smo jo dobili. To pomeni, da so vam onemogočili, da uresničite svojega pravega poslanstva in pravih potencialov in onemogočili tudi informacije o tem, da je mogoče tudi drugače in boljše, kot kar so vam oni dali.

Pustili so vas trpeti tudi v bolezni, čeprav so številni imeli jasnih dokazil, da z mojo terapijo problemi lahko izginejo čez noč. Pustili so vas trpeti, samo da le ne bi postali ta prave, suverene in sposobne osebnosti.

Nastradali ste kot glumac, ki se je pripravil za pomembno vlogo na imenitni pozornici, ko pa je prišel je naletel na sesulo in kaos in še sam bi moral od nule, v razsulu in močvirju izgraditi svoj podij za nastop.

To ni bilo v načrtu! Za to pa niste prinesli s sabo rekvizite.

To pa je omogočilo, da vas, pod vplivom popularne miselnosti programirajo v robote in hlapce za nekatere. Buntovni ste, ker to pa ne morete sprejeti vendar ne poznate nič drugega kot to, kar so vam ponudili in v kaj so vas programirali.

Zato me ne preseneča, da ste takšni kot ste, in da so takšni problemi kot so.

Moja generacija, tudi tisti ki bi še bili sposobni razmišljanja se s polno močjo še naprej upira.


Sedaj ni smiselnot iskati krica. Potrebno pa je vse narediti, da bi se izvlekli.

Vendar, za priti ven VOJNA ni primerna.

OBSTAJA PA PRAVA POT kot tudi napotki, kako se hodi po tej poti.

Opozarjala sem vas, da vaša vojna proti cepljenju in še marsičem drugem na ta način, kot to počnete, ne bo pripeljala do uspeha. Lahko pa bo imela hudih posledic.

Niste mi prisluhnili.

Moje napovedi so se, kot po navadi, uresničile in, kot vedno, v veliko hujši obliki, kot sem to mislila.

Kot je bilo za pričakovati , namesto tega, da bi vaša vojna, dopovedovanja in modrovanja umilili ukrepe pri korone, oni postajajo vse hujši.

Sedaj pišem na podlagi članka, objavljenega v e-Financah 29. septembra:

»Pravila za prehajanje meje ob koroni: oranžna EU je v bistvu zelena, oranžna ne-EU pa rdeča«

Iz članka sledi naslednje: da je vlada prinesla spremembe, ki so videti kot umilitve ukrepov vendar to le niso.

Z ene strani so totalne neumnosti, saj ti ne dajo svobodno iti v neke države, kjer je obolevnost veliko manjša kot v Sloveiji. Omogočajo ti pa tam, kjer je večje kot pri nas.

Vendar to niti ni pomembno.

Ta neumnost je v resnici vaba, katero naj bi zagrabili v svoji vojni, pa da ne bi videli ta pravo manipulacijo, ki se skriva v ozadju.

Pravi cilj vsega je povzročanje zmede.

Namreč, vse je postalo tako komplicirano, da niti sam bog se več ne znajde v tem. Smeš iti vendar ne smeš tu in tu in ne smeš če si ti od tukaj in tukaj. Vsi ti predpisi in pravila se pa iz dneva v dan spreminjali – »na podlagi epidemiološke situacije« kot bodo trdili. Vendar tako jim je nemogoče slediti! In je nemogoče kar koli načrtovati.

Sedaj, na primer pravijo, da lahko greš v Avstrijo vendar ne na Dunaj.

Bodite brez skrbi! Ne bodo tekali za vami, vas lovili in kontrolirali, ali ste res ostali samo ob meji, ali ste le šli na Dunaj. Ne bodo se ogrešili niti proti enemu od »mednarodnih predpisov« o svobodi in demokraciji.

A kaj če nekdo zboli? A zagotovo bo zbolel. Že na lašč mora zboleti. Tudi sicer prihaja zima. In »v intresu kolektiva, kot to velja v epidemijah« - vsako, tudi najmanjše kihanje bodo pognali na test. In bodo zagotovo dokazali korono. In bodo na vas pokazali prstom. Ne boste mogli dokazati, tudi če RES niste bili na Dunaju. In tudi to ne boste mogli dokazatia, da niti v Avstriji niste bili. In tudi to ne, da ste pretekle dni v resnici preživeli sami doma, med štirimi zidovi.

Torej, zagotovo bodo našli da ste krivi – če bodo tako hoteli.

Zaradi strahov pa bodo ljudi prostovoljno špijunirali in tudi ovadili -in nikogar ne boste mogli obdolžiti. Kako boste dokazali, da je nekdo samo ovaduh ne pa »prestrašeni, ki se opravičeno boji strahotne epidemije«?

Tudi statistika, ki pokazuje, da je umrljivost sedaj bila celo manjša kot preteklih let ne pomaga. Saj bodo trdili, da je to vse zaradi teh strogih ukrepov. In kako boste dokazali, da to ne drži!?

Sicer pa, imate popolno svobodo! Imate pač samo nekaj predpisov, ki pa so »za javno dobro«. Vi pa ste tako hudobni, da jih se nočete držati!

In dokažite, da to ni res! Saj je vse vidti res in pravilno!

In to bo šlo tako, da bi vsi znoreli in vsi komaj čakali cepivo, v upanju, da če se boste dali cepiti, bo te norije in morije konec.

Vendar ne bo konec.

Saj ste zagotovo brali članke o tem kako so kartografirali mozak in točno vedo kateri del čemu služi....

Pa so kartografirali tudi naš genski sistem...

Zagotovo ste brali tudi o nanodelcih, ki jih lahko programiraš da v človeku uničjo to ali ono – bolno celico in s tem čudovito ozdravijo težke bolezni! ...

Hm!!!


Torej rezultat vaših vojni proti ukrepom je pripeljalo do krasnih manipulacij, saj je vam vse dovoljneo – če se znajdete med vsemi temi ukrepi, ki so pač »nujno potebne mere varnosti v interesu skupnosti«! Mar ne?!.

In vse je v najboljšem redu. In vuk je sit in koza je cela...

In ni policijske države, ni diktature, samo čista demokracija.

In nihčne vas ni prisilil niti v cepljenje, niti vam onemogočil gibanje.

Dokažite, da ni tako!

Če uporabim svoje skormno znanje iz infektologije in epidemiologije, ukidanje teh ukrepov je res lahko škodljivo.

Namreč, zaradi hude izolacije, je onemogočena prokuženost populacije in je onemogočeno, da človek ustvari svojo lastno imunost. Kot če bi se skrili pri pojavu prvih nepirjateljskih vojakov namesto, da se hitro oborožili. Po tem bi, ko je neprijatelj zasedel celotno ozevlje in pripeljal še številne druge svoje čete, stopili ven in šli streljati v njega z nekaj prač.

Če bi šlo po normalni poti (brez pretiranih »zaščitnih« ukrepov) hitro bi umrli tisti, ki bi tudi sicer. Ostali bi se pa »oborožili« in ščitili tudi tiste »brez orožja. Epidemije bi bilo hitro konec. Sporadični primeri od številnih nalezljivih bolezni se javljajo vedno in vsepovsod. O tem niti ne veste, ker se to ne oglašuje, ker je nepomembno za javno zdravje. Sedaj pa že pri enem prmeru dvigajo vik in krik..

Zaradi pretiranih »zaščitnih« ukrepov je onemogočen ves ta naravni proces imunizacije. Zato sedaj res obstaja možnost, da epidemija eskalira, če ukinemo te ukrepe. Saj ne vemo! Tudi to ne vemo, ali je vse to sploh bila epidmija! In vsa sreča, da se niti nismo držali teh strogih ukrepov. Pa tudi sicer, ne moreš ti streiliziratai ves svet. Vprašanje je koliko je sploh možno sterilzirati kiruško dvorano! Ostalo pa je vse brez veze. Tisti pa, ki v to verjamejo sodijo v praznoverne!

In, na podlagi, sedaj že resnično obstojče nevarnosti (ki pa so jo umetno nardili), imajo dober izgovor za nadaljnje ukrepe izolacije.

Nič nismo boljši kot tisti, ki so se 50 let po končani vojni še vedno skrivali po gozdovih ker niso vedeli, da je vse že zdavnaj končano. Strah je prehud. Ta pa že sam po sebi lahko sproži bolezen.

In kadar koli bo nekdo hotel kar koli od svoje svobode, bodo našli neki sporadični primer (če ga ni, pa ga bodo izmislili) in to postavili kot znak eskalirane epidemije.

Narava pa bo, kot vedno, prej ali slej, vsekala. To pa bodo takoj izkoristili proti vseh nas a v interesu poveličevanja sebe in svojih ukrepov in, seveda, profita. Saj bodo ponudili cepivo! Ne sme epidemija izginiti preden bi napolnili žepe z zaslužki od prodaje cepiva.

Vi se boste nekaj časa upirali venda prej ali slej boste čisto ponoreli. In v upanju, da bo te norjie konec, boste sprejeli cepljenje. Vendar, to ne bo konec temveč začetek še hušega.

REŠITEV PA OBSTAJA !!!

Moj učitelj homeopatije, ki se je sicer močno zavzemal proti cepljenju, je pred leti omenil nekaj ključnega in pomembnega.

Ne vem več natančno kako je formuliral. Smisel tega kar je povedal je bila: če je nekdo na božji poti, po tem NE BO IMEL SLABIH REAKCIJ OD CEPLJENJA, tudi če je prisiljen cepiti se.

Pejmo od začetka:

Moja pot mi je vedno prikazana kot črka »V«.

Primerjajmo naš svet s stolpnico v peklu.

Mi smo na vrhu te stolpnice. Ker ni grajena na pravih temeljih, je tik pred sesuvanjem. Pa tudi zato se sesuva, ker je ta smer slepa cesta in naprej se v to smer in na ta način ne da nadaljevati.

Torej moramo se hitro evakuirati. Zato se moramo spustiti ne samo do pritličja temveč še globlje. Namreč, to »globlje« je dejansko NULTI NIVO in naša konkretnost, (ki se ga ne želite zavedati!)

Na dnu pa je prehod – MOST- na drugo, na pravo stran.

Most je nad globokim prepadom. Ko smo prešli na drugo stran, se pa začnemo spet dvigovati, v novi stolpnici, ki jo bomo gradili na novih temeljih in na pravi način..

Te slike sem dobila preden sem prebrala Dantejevo »Božansko komedijo«. Tudi on opisuje, da je na dnu pekla izhod v paradiž.

Most je popolnoma simetričen Na obeh straneh je vse videti enako pa ni isto! Ena stran je pekel, druga pa paradiž!

To dno pekla, kot to sami lahko doživljamo v konkretnem življenju, je najhujše in najbolj nevarno območje.

Vendar je ravno tukaj božja stran in tudi pomoč samo en edini korak oddaljen od nas.

Do polovice je most še v peklu. Samo odločitev in en korak sta potebni, da bi prešli na drugo polovico tega mosta.

Most je ta lekcija, ki vam jo bom opisala.

Stopiti na most v konkretnem pomeni: biti pripravljen prisluhniti in slediti lekciji, ki jo bom opisala.

Če boste prišli na sredino mosta, lahko že stopite v kontakt z »bogom«. »Zagledali« ga boste s pomočjo odgovorov in spoznanj, ki jih boste dobili, če greste v preprosti mentalni proces, ki sem ga imenovala: »barantanje z bogom« (več o tem v zgoraj priloženi knjigi).

Po tem je od vaše odločitve odvisno, ali boste naredili ta korak, s katerim boste prestopili na drugo stran ali pa ne.

Zraven moje knjigice potrbujete tudi »Visoško kroniko« od Tavčarja (obstaja tudi v e-obliki. Izposodite jo lahko preko Biblosa). Morali ste jo brati vendar sedaj jo prebereite še enkrat. Namreč ona lepo in jasno opisuje miselni proces ozaveščanja, ki je osnova te »moje« terapije.

To, kar sem napisala in je videti kot neki brezsmiselni hokuspokus, je dokazano uspešna metoda, sedaj pa je najbolj pomembna naloga vašega življenja. Od nje je odvisno vaše življenje.

Cilj naloge je naslednji:

- Prenehati morate s to in takšno vašo borbo proti vsemu v zvezi z epidemojo, cepjenjem, vladi, bogu in vsem, proti kom se borite.

Tudi zadnji atom upora v vas mora biti predelan.

- Brez upora je treba sprejeti MOŽNOST cepljenja.

Cepljenje ima stranskih učinkov samo, če naleti na prepreke v vas. Zraven vašega upora prepreke so tudi strah od bolezni in tudi (lažna) vera, da je cepljenje rešitev (ker ni!). Če se cepite (ker bodo vse naredili, da se boste morali) a predelali ste svoje upore, zadovoljili boste pravila in predpise, omogočili sebi svobodo gibanja a osvobodili se nevarnosti zaradi stranskih učinkov in tudi od možnosti upravljanja ali manipulacije z vami. Če pa mislite, da lahko goljufate in svoje probleme in odpore samo pomečete pod preprogo in zaigrate neko mirnost, ste zgoljufali sami sebe in BOSTE NASTRADALI.

Lahko po tem blatite metodo in jo obdolžujete za neučinkovitost in mene, ki sem vam jo dala! Posledic boste imeli vi – verjetno hude in za celo življenje.

Metoda in obrazložiteve na podlagi dejstev in mojih konkretnih izkušenj:

1. Pojdite v stanje, ko v celem svojem bitju čutite svojo buntovnost,

trmo in vse to, kar vas pritiska v vojno.

V takšnem svojem stanju začnite barantanje (kot je opisano v priloženi knjigici). S tem barantanjem, v katerem boste dali na plan vso svojo jezo in prizadetost in vaše argumente s katerim opravičujete svojo borbo, boste omogočili da vam do dna duše postanu jasna dejstva, ki dokazujejo, da s svojim buntom niste (do sedaj) nič dosegli. Ne samo da se omejitve ne umikajo, temveč postajajo vse bolj stroge, komplicirane in kompleksne. Vi vse to veste, vendar to le ni zavedanje. Zavedanje je popolnoma drugačno stanje. Zato NE PRESKOČITI TA DEL LEKCIJE! Samo zavedanje lahko premakne zadeve naprej, znanje pa ne.

Med tem »barantanjem z bogom« se odvija enak proces kot vedno in pri vsakem barantanju, ki ga delamo v življenju. Samo kar je tukaj sogovornik neviden: Vi poveste svoje, vaš sogovornik pa svoje. Ob tem pa hočete tudi, da vas odpelje na lice mesta i pokaže in dokaže to kar trdi in zakaj je nekaj tako kot trdti in zakaj vaše ni primerno. Marsikdaj pa je treba neke zadve uskladiti, pa da steče »kupčija«.

Morate zbarantati čisto vse svoje odpore in pomisleke. Dobili boste jasna spoznanja ne samo o tem kaj vas čaka če prestopite temveč tudi o tem, kaj vas čaka če ne prestopite.

Ko bo vse jasno, se boste odločali ali sprejmete korak, ki je ponujen ali pa ne. Če ne, se vračate na staro in pač čakate, da vidite kaj bo. Če se odločite sprejeti, bo se sprožila lavina vaše transformacije. To je dejansko enako npr. spremembi operaterja za internet ali dobavitelja elektrike. En klik in ste se s hudičevega daljnovoda prespojili na božjega.

OPOZORILO: Lahko se nekaj ur ali kakšen dan malo slabše počutite. Nič posebnega, samo »niste v pravi kondiciji«. SPREJMITE to stanje. Če ste bolj zaspani, pa spite. Če čutite neko neprijetnost, pa se umirite, in to, kar je prej bilo neprijtno, po tem, ko se umirite, bo postalo prijetno ščemenje.

Čutili boste kakšno stanje potrebujete. Zadovoljite. Kmalu boste zaznali rezultate svoje narejene lekcije.

Vse to gre korak za korakom in pri vsakem koraku se na neki način, skozi barantanje, ponovno odločate ali boste nadaljevali ali pa ne.

Sedaj so takšne okoliščine, da prihajajo drobni koraki vendar v hitrem zaporedju.

Ves ta proces teče kot pogovor s kakšnim poslovnim partnerjem. Če ste eno vprašanje razčistili, se odpirajo nova. Isti problem se še lahko pojavi, vendar samo kot del nekega drugega konteksta. Če se pojavi v isti obliki, kot je bil, pomeni, da lekcije niste naredili.

Kot pri poslu, tudi tukaj ne sme ostati nerazrešen ne en atom upora, jeze ali kakšnega koli pomisleka.

Morate pa pohiteti! Ni več časa za zavlačevanje. Cepivo bo vsak čas na trgu.

2. Ko ste sprejeli da se ne vojskujete, sledi naslednja lekcija: da popolnoma odprti sprejmete cepljenje (VENDAR NE KOT OVCE!!!).

Namreč, tudi za to ni treba veliko fantazije, da človek vidi scenarij, ki se načrtuje in zaradi katerega boste le primorani cepiti se. Če greste z odporom-boste nastradali.


Če je moja paranoična predpostavka pravilna, programiranje skozi cepivo bo imelo za cilj uničiti vaše odpore in buntovnost.

Namreč popularna, zaradi marketinga ustvarjena miselnost, vas je prerpičala v miselnost, ki je do v neskončnost individualistična, in absolutno nemogoča. Usadila je v vas »sanje«, ki dejansko niso vaše. Po tem vas je naščuvala proti vsakemu, ki vam onemogoča »sanje«. Ob tem pa je naredila popolni kaos v vas, ker je terjala od vas, da vse, kar ste bili vi zatlačite, dejansko razbijate in uničiti. Med tem so tudi takšne značilnosti, ki so božje, ki so bile nebrušeni diamanti in s čem bi lahko postali konstruktivrn in uspešen član družbe. Ker pa ste vi razdreti, razdirate tudi navzven.

Ravno to je mogel biti cilj te popularne miselnosti: da vse to, kar je bilo dobrega in koristnega v vas zbrčkajo, da bi sedaj imeli dober razlog, da vse to vržejo v smeti saj je vse to postalo moteče in onemogoča, da od vas naredijo programirane robote. (Več o tem v knjigi: "Nevromarkting razbija iluzije")

V takšnem stanju kot ste, z vami ne more priti na kraj nihče in nobeden, še tako dobromisleči voditelij. Saj ste vedno proti nečem in ni načina, ki bi vas lahko zadovoljil. Boljše rečeno NEMOGOČE JE NA TA DVODIMENZIONALNI NAČIN RAZMIŠLJANJA, S KATERIM SEDAJ RAZPOLAGA SVET.

Torej, za obe strani mosta veljajo enaki zahtevi: ne sme biti vašega buntovništva. Videti je enako, pa ni. Razlika je v tem kako bosta izginili vaše buntovništvo in vaš ego in kakšen bo vaš mir, ki bo po tem nastal.

Če sprejmete lekcije, ki sem jih vam poskušala prikazati, boste v celoti transformirani. To bi pomenilo, da božji »obnovitelji hiš« red napavijo v vašem sedanjem bitju. Vse postavijo na svoje pravo mesto, popravijo kratke stike in popravijo vse kar je razbito, smeti pa odnesejo in jih nadomestijo s pavimi deli. Tako bo vaše »stanovanje« spet funkcionalno.

Vaš ego ne bo laman temveč transformiran v ta pravo, močno in suvereno OSEBNOST. Vodil vas pa bo vaš osebni božji računalnik, ki je »terminal« narave/boga. In kot veste, naravo se ne da premagati. Zato ga nobeno cepljenje ne bo premagalo.(Princip Sonaravnosti)

Bo prišla tudi nadgradnja vendar šele po tem in tudi ta mora biti na pravi način, ne pa tako, kot ste to teh 30 let hoteli speljati.