Blog

Svet iz drugačne perspektive

BIOREVOLUCIJA - ZADNJE POGLAVLJE ČLOVEŠTVA

Updated: Aug 12

Zarota proti človeštvu, ki jo sami gradimo


Prišli smo torej do zadnjega poglavlja obstanka človeka na Zemlji.

Louise Hay in njene metode sem pred nekaj leti označila za začatek konca človeštva.

Ta članek o biorevoluciji v Financah pa dokazuje, da smo že v zadnjem poglavlju konca človeštva. Pošast se je sporžila in upanje, da jo človek lahko ima na vajeti, je samo neumna dogma tega novodobnega praznoverja, ki je obnorilo človeštvo.

Ena možnost za izhod le obstaja. Upam, da se bo uresničila, kot so se uresničila spoznanja, ki sem jih tekom teh 30 let dobivala, kot en od rezultatov mojih narejenih lekcij.

Danes ni izdelka, na katerem ne bi bilo oznake, da je narejen brez gensko spremenjenih organizmov.

Zakaj ste zganjali toliko hajke proti gensko spremenjeni hrani, ko pa sedaj sprejemate cepivo ki je narejeno izključno z genskimi mahinacijami?

Zakaj to dejstvo o cepivu nihče ne opazi, čeprav je bilo javno povedano?

Nikjer, v nobenem napadu proti Vladi in njenimi ukrepi nisem zasledila, da bi kdorkoli uporabil to dejstvo in odklonil cepivo in striktno postavil kriterij, da noče zadeve, ki so pridobljene s pomočjo genskih manipulacij.

Hrana gre najprej v prebavni trakt kjer naše telo ima možnosti uničiti to kar ne bi bilo primerno. Cepivo pa gre direktno v kri.

OPOZORILO: Nisem povedala kaj je prav in kaj ni. Opozarjam na kontradiktornost v vaših stališčih in vašem obnašanju. Na enem mestu zganjate vik in krik proti, na drugem isto to, brez ugovora sprejemate! Kako to?


Zakaj zganjate toliko teatra zaradi sestavin v hrani?

Koliko se jih je obogatilo na aplikacijah, s katerimi sledite hrani, določate njihove sestavine, kontrolirate to in ono in vse mogoče!

S to problematiko se ukvarjajo vlade in trošijo naš denar!

Zveze potrošnikov se igračkajo s postopki, testi in vojskovanjem za vse to – »zaradi zdravja« - kot vi to terjate!

Tovane imajo dodatnih stroškov oko vseh teh procedur, pa še tiskati morajo te nelepke, da bi vi lahko imeli možnosti izživljati svoje kritizerstvo in si ustvarili iluzijo o vaši pomembnosti in zmagi ...

V tem članku pa govorijo o popolnem obvladovanju mahinacije z geni. Novodobnim lažnim bogovom, ne zadošča, da že marsikaj izdeluje s pomočjo genskih manipulacij. Hočejo še krojiti in celo izdelovati življenje!

In če se o tem že javno govori nam, preprostim ljudem, to pomeni, da ne gre za nekaj, kar bo v bodočnosti temveč da smo že močno notri v tem dreku.

Mešanje genoma, na sploh človeškega je najhujše in skrajnje razdiranje in uničevanje narave, hujše od vsega, kar je človek dosedaj naredil proti naravi. Sedaj ne uničuje posamične živalske in rastlinke vrste. Sedaj v kali razdira osnovne nosilce življenja.

Takšno početje je tudi znak ekstremne NEUMOSTI človeka!


Z vsemi močmi se borimo s posledicami človekovega razdiralskega delovanja v naravi, spoznavamo, kako se narave ne da podrediti, kako vrača udarec, istočasno pa je razdiramo do v korenin ne samo razne manifestacije življenja temveč življenje samo. In to razdiravlnost imenujete za »napredek« in za pot v »svetlo bodočnost«?!

Trump je imel prav! Zakaj zganjati teater okoli podnebnih sprememb, ko pa je »zelena« energije v resnici bolj umazana od »nezelene«, a genski inžiniring je bolj razdiralski kot kar koli dosedanjega.


Tisti lažni bogovi, ki hočejo kreirati življenje ne obvladajo niti matematike na osnovni stopnji, sicer bi se spomnili teorije kaosa, ki jo ljubkovalno imeujemo za učinek metulja in »domino efekt«. Dokazano je, da sprememba že enega majhnega faktorja vleče za sabo vrsto sprememb v clotnem sistemu. In te spremembe se ne dajo predvideti.

Nisu direktno povedali, da je tudi ta korona virus ustvarjen z genskimi mahinacijami.

Povedali so pa naslednje:

Toda prikrojevanje biologije je neločljivo povezano s tveganji. S kompleti za CRISPR, ki so zdaj naprodaj na medmrežju, bi lahko potencialno vsak z določeno stopnjo znanja iz biologije ustvaril in izpustil novo živo bitje, vključno s škodljivimi bakterijami in virusi.

Mi pa, kakšne ovce smo, spet ne bomo hoteli videti, da je vse to že naša najbolj konkretna sedanjost.

Slovenci imate izrek o »zaračenemu kruhu«. To pa pomeni, da je resnica, ravno to, kar se z toliko veliko moči hoče zanikati.

Iz tega sledi, da tisi, ki so jih obdolžili, da so nori, ker delajo teorije zarote le niso tako nori, kot se jih hoče prikazati.

Poslušala sem intervju s strokovnjakom genetike in molekularne biologije. Omenil je, da ta virus ima takšno strukturo, katere ni v naravi in zato je sum, da je umetno stvorjen.

Iz tega članka sledi, da je zelo velika možnost, da je ta virus res ustvarjen v laboatoriju in zagotovo ne (samo) na Kitajskem

Poslušam preko ZOOM - a o ekološkem vrtnarjenju ...

Marsikom ni dovolj naravno, da preprosto posadi rastlince v zemljo, da uporabi svoja semena in da namesto kemikalij škropi s čaji. Zato ustvarjate teatre okoli bolj in še bolj »naravnega« vrtnarjena. Modrujete z luninimi koledarji, »biodinamiko« in podobnim.

Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi istočasno uničevali to isto naravo - našo fiziologijo z raznimi predpisi in pravili o »zdravi prehrani«. Domišljate si, da ste boljši kot drugi, ko se deklarirate za vegane in jeste odišavljeni šrot in izdelke kemične industrije kot »prehranske dodatke« in druge »čudotvorne« smeti »za zdravje«, za katere se pustite prepričati da so »naravni«.


Na tem Zoomu o vrtnarjenju strokovnjakinja govori proti hibridnimi semeni ki pač ne dajo okusnih plodov. Očitno pa nihče ne ve (čeprav je to dokazano), da ne gre samo za okus. Neprimeren okus je pokazatelj da v teh produktih NI DOVOLJ KORISTNIH SNOVI.

Torej, z biodinamičnim in eko-bio vrtnarjenjmem boste vzgajali z genskim manipulacijami pridobljena semena??? In to prodajali kot eko izdelek?

Mi pa bomo mislili, da jemo eko- paradižnok, v resnici pa jemo plastiko, ki je samo na videz podobna paradižniku, ki pa je pridoblejna s pomočjo RAZARANJA NARAVE.

To pa ni konec zarote. Zarota je kompleksna zadeva.

Zarota proti človeku se nadaljuje na področju zlorabljene nevroznanosti.

In tako nevromarktinški strokovnjak govori o tem, da izgladneli možgani ne samo da ne delujejo kot je treba temveč človek tega, ki od njega pričakuje mentalni napor (razmišljanje), čuti kot neprijatelja. (To je en od vzrokov, da tudi mene in »mojo« metodo imate za neprijatelja, ker od vas terja mentalni napor).

Nevromarketer pa ne govori o tem (verjetno niti ne ve, saj to ni vač v njegovi domeni) da so izgladnelost (in s tem mentalno nesposobnost človeka) dosegli s tem, da so vas prepričali,

da je prehranjevanje pod vodstvom neše fiziologije (lakote in apetita) nezdravo

  • in da je šrot »zdrava prehrana«

  • in da je hidroponska vzgoja še boljša kot sadnja v zemljo.

  • In ker so nas prepričali, da so genetsko spremenjena semena (seveda, so drugače poimenovali, da mi le ne bi razumeli za kaj gre) nujno potrebna da bi izbrisali lakoto sa Zemlje

  • in da to in samo to lahko omogoči vzgojo »zdravih« rastlin in živali, odpornih na bolezni,

  • ki bodo prehranili te reveže, ki trpijo po svetu.

(Seveda, tudi o tem ne govorijo da so te plastične zadeve neužitne tudi za škodljivce!!!).

O tem pa se sploh ne govori, da kako iz neprave rastline ne more nastati pravo seme a iz nepravega semena ne more vzkliti primerna rastlina, tako tudi vi, ki se prehranjujete z odišavljenimi smetmi, ne morete ustvariti pravo seme iz katerega bodo izrasli bodoče generacije.

Sveda ne govorijo! Saj samo tako lahko ustvarijo vse bolj bolno in vse bolj degenerirano človeštvo, ki bo dalo največji profit onim tam zgoraj.

In, če bi o tem govorili, ne bi mogli opravičiti svoja igačkanja z geni in se izgovarjati, da to delajo samo iz človekoljublja, da bi s tem odpravili bolezni, nesreče in druge številne nadloge, ki sedaj (in vse hujše in hujše) pestijo človeštvo.


Osnovno pa, kar bi bilo treba korenito spremeniti, je ČLOVEKOV ZNAČAJ. Njega bi bilo treba vrniti v sonaravno stanje. Namesto tega se vse bolj močno vztraja na brisanju moralnih normi, vztraja na preimenovanju hudobije tako, da je videti svetniška. Tako tudi tovrstno svoje igračkanje boga ne imenujejo za genske mahinacije temveč za »inžinjiring življenja«.


In seveda, z vsemi temi smo že spet prešli na novo področje - na področje zdravja.

In smo prišli tudi na novo obliko starega izreka: »kadija te tuži- kadija ti sudi«. To pa je danes nevrolingvistično programiranje s katerim vam dopovedujejo da ni res in da sploh ne obstaja tisto kar je v resnici res in tudi obstaja.


Tukaj se krog zapira: Saj tistim, ki se bogatijo na račun bolezni in trpljenja ni v interesu, da bi človeštvo ozdravelo. Vam pa dajo vabo, ki jo hočete slišati. In vi, ker nikakor nočete predelati svojih hudobij, na podlagi katerih vse te manipulacije funkcionirajo, ste in boste ostali žrtve teh, s katerimi vas vse bolj pretvarjajo v ovce in programirane robote v službi predatorjev.


Jaz in moja generacija smo, v tem zaničevanem socializmu imeli zdravo hrano in marsikatere zdrave navade in pravice. Vendar so že začele akcije, ki smo jih sprejemali kot METODE NAPREDNGA ZAHODA, s katerim smo začeli intenzivno uničevati vse kar je bilo še božje v nas in kar je bilo sonaravno. V 30 letih nam je uspelo uničiti svet, uničiti pravice, ki smo jih imeli, uničti življenje in človeka, ki se je gradil že milione let. In uspeli smo popolnoma oslepiti sebe, da ne vidimo niti tega, kar nam je pred očmi. Uspeli smo ustvariti iluzijo in ustoličiti novodobne lažne bogove in »fujtrati« njihov pohlep za profitom in jim dovoliti da nas preprogramirajo v svoje robote. Zato so naši otroci, mogoče še rojeni iz »pravega semena« vendar takoj po rojstvu programirani in usmerjani v robote. Kmalu pa niti pravega semena več ni bilo a lažna »ljubezen« in lažnobogovske mahinacije so onemogočili naravni selekciji, da deluje temveč smo ustvarili in še naprej ustvarjamo vse več degeneriranih in tudi nesrečnih potomcev, brez vsebine in cilja, brez sončka v srcu, ki v svojem trpljenju nori tavajo in razbijajo vse pred sabo.


Torej, ustvarjena pošast je vse bolj rasla, se razvijala in razvejevala. Sedaj imamo že umetno ustvarjene bolezni, imamo bolezni, ki so v resnici normalna posledica vsega dosedanjega našega delovanja in pognali smo apokaliptično lavino, ki se več ne bo dala ustaviti.


Za ozdravitev ne potrebujemo genske mahinacije. Bilo bi dovolj ustaviti se in obrniti se nazaj.

Vaše parole o »vračanju k naravi« ne pomenijo povratak vas – človeka v sonaravno stanje in ne pomenijo sprejemanje, da ste samo ena celica med mnogimi. Vi se vračate naravi kot bogovi, ki so nad njo kot upravljavci, z iluzijam, da ste rešitelji ker vi že bolj veste kaj je za naravo prav. Zato je še dodatno razdirate, kot to dokazuje tudi ta članek v Financah.

V članku natvezajo o varnostnih ukrepih, ki naj bi se poduzeli – zaradi »eventualne zlorabe«. Spet eno praznoverje v svoje lažnobogovske sposobnosti.

Komaj opazno se ominja tudi možnost, da se umetno ustvarjeno bitje lahko razbohoti.