Blog

Svet iz drugačne perspektive

AVTODOMARSKI INTERMEZZO - Doma
Razen ezoteričnih zadev, morala sem poskrbeti tudi za materialni nivo in v red spraviti svoj AD.

Še naprej ni bilo jasno zakaj mi zmanjkuje elektrike. Tudi vode še vedno nisem imela. In tudi ročna zavora še naprej ni primerno delovala.

Želela sem tudi parkirno kamero. Z ozirom, da sama potujem, vedno bi morala prositi nekoga, da mi pomaga pri vzvratni vožnji. To bi pa bilo nepraktično.


Največji problem v zvezi s kamero je bil, da nisem vedela kako bo ta, dodatno ugrajena kamera delovala. To sem že videla kako kaže pri teh novih in dragiih avtih, nisem pa vedela, kakšne so sposobnosti naknadno ugrajenih kamer. Bolj natančno povedano: ali tudi te kažejo okvir avta, na podlagi katerega človek ima boljšo orientacijo.


Dobila sem svetovlace. Vsi so mi zagotavljali, da mi hočejo dobro.

Vmes sem že slišala kdo od avtodomarjev ugrajuje, poceni in super, takšne kamere skupaj z navigacijo. Vendar moji »ožji« svetovalci so me prepričevali, da je to zagotovo neki šrot - kitajski izdelek in zato je tako poceni in da to nikakor ne vzamem. Raj naj dam dvojno več pa da dobim uradno in zagotovo dobro kamero. Pa tudi takšna navigacija je ničvredne. Raj naj vzamem kakšno cenejšo tablico, pa še za njo SIM kartico za Google navigacijo...

Obljubljali so, kako mi bodo vse uredili. Celo so bili užaljeni, ko sem omenila drugačno možnost. Trdili so, da so se ŽE vse zmenili. Da so se zmenili na servisu zaradi kamere in dobili termin zame. No ja, najprej bodo mogli le pogledati kaj dejansko potrebujem, pa bom še enkrat mogla iti, da mi to tudi naredijo. Tudi strokovnjaka za AD so mi organizirali, ki mi bo pomagal pri teh mojih problemih z elektriko in vodo...