Blog

Svet iz drugačne perspektive

Ali veste, kakšne veze ima logika z zdravjem?

#zdravje


Sprašujete se, kaj vam lahko prinese neka posebna oblika ozaveščanja? In kako naj bi vam lahko pomagala logika pri zadravljenju?

PREVERITE V NOVI BREZPLAČNI KNJIGICI, ki je praktični prikaz in je nadaljevanje prejšnje brezplačne knjigice o Logiki kot terapevtski metodi.

Logika vam pomaga zavedati se realnosti. Brez nje boste sledili neprimernim naukom in zašli na (za vas) napačne poti. Začele se bodo vrstiti težave, ki se, na videz ne zdijo povezane s filozofijo in stilom življanja, ki mu ji sledite. (Več o tem v knjigi “Nevromarketing razbija iluzije”). Ravno zato je toliko čistega zaslužka od zavajanja ljudi na področju zdravja in osebnosti.


Zakaj ne boste nikoli ugotovili? Ker je nevromarketing izmislil popularno miselnost, s pomočjo katere je preskrbel, da vam najprej uniči logiko, ki bi vam hitro pokazala laži in prevare. Zato krivce za svoje trpljenje ne boste iskali tam, kje so. Tudi to ne boste ugotovili, da se je za ljubkim in svetniškim obnašanjem, ter za ljubečimi in “pozitivnimi” besedami skrival hudč, ki se je mastil na račun vašega uničenega življenja.


Ko pa bo propadlo človeštvo (a bo, če se ne zbudite!) bodo tudi tisti propadli, ki sedaj zadovoljni preštevajo svoje, na ta način zaslužene cekinčke. Kot rak, ki v momentu, ko se pripravlja slaviti zmago nad človekom in reže zadnjo nitko, ki ga še veže z njim, umre tudi sam.

Preprosto povedano: bolj ko se trudili “zdravo živeti”, bolj bolni boste – če ne od te, pa od kakšne druge bolezni, ker pošast raste, samo spreminja obliko.

110 views0 comments