Blog

Svet iz drugačne perspektive

SVET OBRNJEN NA GLAVO

Updated: Aug 9Dolgo sem se spraševala zakaj sem za svoje področje dela dobila naziv: »Transcendentalni svet«.

Kmalu mi je postalo jasno, da je moj način razmišljanja popolnoma obraten od vašega. To pomeni, da grem PROTI TOKU.

Iti proti toku, pa je v marketingu največji greh.

Potem sem se sprašavala kateri svet je ta »originalen« in pravi in kateri je pravzaprav transcendentalen, oziroma »alternativa« in zrcalna slika ta pravega sveta.

Vse bolj jasno je postalo, da je moje razmišljanje ta pravo, resnično in bazično, vaše pa je »alternativa«. Ustvarili ste si svet iluzije, za katerega ste uporno hoteli verjti, da je resničen in ta pravi. Sedanji dogodki, tudi na zelo konkretni, materialni ravni potrjujejo, da je ta pot, ki ste ji sledili bila iluzija in slepa ceste. Hude posledice vaše poti in načina razmišljanja pa vse bolj in na vseh področjih dobivajo svetovne razsežnosti.

Analizirajmo:

Hoteli ste slišati potrditev opravičenosti in resničnosti vaših idej in slike o sebi in svetu. Hoteli ste slišati, da ste bogovi, ki vse zmorejo in vse jim je dovoljeno brez negativnih posledic.

Tudi prej, na začetku mojega, delovno aktivnega življenja sem srečala ljudi, ki niso hoteli sprejeti dejstva in če so enega edinega našli, ki je pritrdil njihovim napačnim idejam, so ga izvlekli in ga postavili nasproti tisočerim dejstvom, ki so govorili nasprotono. Večina jih se je potem le potegnila nazaj in sprejela dejstva, tudi če jim niso bila všeč.