top of page

DRUGE BOLEZNI  in OSTALA STANJA

Bolezni so kot različna “agregatna stanja” naših, več ali manj potlačenih “grehov” (hudobcev, našega neprimernega značaja).

 

Psihosomatske bolezni in funkcionalni problem so kot “tekočine”. 

Konkretne telesne bolezni in okvare pa so kot “trdo” agregatno stanje naših grehov in njihovih POSLEDIC.

 

Pri Transformni osebnostni terapiji (TOT) terapevtski pristop pacientu ni odvisen od diagnoze, niti od pacientovih konkretnih telesnih težav.

Tudi izvidi ne vplivajo na sam pristop! So pa (seveda) tehtni pokazatelji stanja na materialni ravni.

Če je neka psihološko-duhovna terapija (kot je tudi TOT) uspešna, morajo se normalizirati tudi izvidi medicinskih preiskav. 

 

Mi, z našimi problemi, smo kot "razštiman" računalnik, v katerega smo instalirali številne programe in aplikacije in s tem navlekli tudi številne viruse in sedaj nič več ne dela kot bi bilo potrebno.

 

Metoda TOT izkopava osebnosti ("hudobce") ki so v ozadju vaših težav. Na točki, ko smo se zavedali naših hudobcev, se pokrene lavina transformacije. Naša naloga je takrat samo to, da se prenehamo vmešavati z nepotrpežljivimi ukrepi naše omejene človeške glave in pustimo da lavina dela svoje. Vsako naše umešavanje bi onemogčil pravi rezulat. 

Ta lavina odplakne nesnago iz nas in omogoči, da se dvignemo na višji nivo. Namreč, naša pot do ciliev je stopnišče, ki se vzpenja. Rešitve NIKOLI niso na isti ravni, kot začetek poti. Zato rezultati nikoli niso to, kar smo mi mislili, da bodo. Tudi pot do rezultatov nikoli ni ta in takšna, kot smo to mi predpostavljali.

Nad tem kakršni postanemo (spontano) po lavini, smo pa vedno navdušeni.

 

Ostale terapevtske metode pa, na podlagi predpostavk omejene in neumne človeške glave vsiljujejo nam rezultate, ki naj bi jih morali doseči in kolesnice, po katerih naj bi dosegli te, vnaprej dane nam rezultate. Od teh "načrtov" pa ne bi smeli odstopiti niti za milimeter.

 

Če bomo s takšnim, od nas pričakovanim drilom sledili te programe, bomo pogosto dosegli saj nekaj od obljubljenih rezultatov. Vendar, na ta način dosežen "rezultat" se prej ali slej sesuje ali pa nam celo močno škoduje. V vsakem primeru pa smo vse to zelo drago plačali - z denarjem, s časom, ki smo za to zapravili, z vloženo energijo ki nam bo po tem primanjkovala (gremo v izgorelost) pa celo z življenjem. 

Te in takšne metode so samo OVIRA, da bi nas naša lastna intucija (višji JAZ) pripeljal po najbolj udobni in primerni poti do ciljev, ki so res naši in samo naši in ki nas lahko popolnoma izpolnijo. 

 

Za zdravljenje s Transformno osebnostno terapijo (TOT) pridejo v poštev vsa bolezenska stanja in vse neprimernosti, ki jih čutite in ki vam grenijo življenje.

TOT je primerna za vsakogar, ki hoče VEČ zase in je pripravljen za to vložiti nekaj od svojega EGA. Njegov trud bo poplačan s tem, da bo dosegel pravo suverenstvo, izpolnjenost, srečo in poslanstvo..

 

Za dodatne informacije o terapiji obvezno preberite brezplačne e-knjige:

- Logika, kot terapevtska metoda

- Transformna osebnostna terapija

- Anksioznost in depresija - "božja" pomoč človeku

bottom of page