DRUGE BOLZNI  in OSTALA STANJA

Če imate vprašanje, prosim, izpolnite spodnji obrazac.
Če se želite prijaviti na terapijo, pa raje pokličite na 040 36 09 36

TRANSCENDENTALNI SVET, Kornelija Pope Toth s.p.

Matična št: 8318310000

DŠ: 64102050

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.transcend@gmail.com

Skype: Neli.Toth

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 3000 0001 3202 609

Sberbanke

Za sklic navedite SI00-“datum vplačila"

Sledite mi
  • Facebook

Bolezni so kot različna “agregatna stanja” naših, več ali manj potlačenih “grehov” (hudobcev, našega neprimernega značaja).

 

Psihosomatske bolezni in funkcionalni problem so kot “tekočine”. 

Konkretne telesne bolezni in okvare pa so kot “trdo” agregatno stanje naših grehov in njihovih POSLEDIC.

 

Pri Transformni osebnostni terapiji, terapevtski pristoppacientu ni odvisen od diagnoze, niti od izvidov raznih preizkav, celo ne od pacientovih konkretnih telesnih težav. So pa pomembni smerokazi, ter pokazatelji stanja v materiji. Pozneje pa so pokazatelji uspešnosti terapije. 

 

Mi, z našimi problem, smo kot razštiman računalnik, v katerega smo instalirali številne programe in aplikacije in s tem navlekli tudi številne viruse in sedaj nič več ne dela kot bi bilo potrebno.

 

Metoda TOT izkopava osebnosti (hudobce) ki so v ozadju vaših težav. Na točki, ko smo se zavedali naših hudobcev, se pokrene lavina transformacije. Pri tem mi stopimo na stran in naša naloga je samo da pustimo da ta lavina dela svoje. Vsako naše umešavanje bi onemogčil pravi rezulat. 

Ta lavina odplakne nesnago iz nas in nas odplava na veliko višji nivo. Namreč, naša pot do ciliev je stopnišče, ki se vzpenja. Zato rešitve niso NIKOLI na isti ravni, kot začetek poti. Zato rezultati nikoli niso to, kar smo mi mislili, da bodo. Tudi pot do rezultatov ni nikoli ta in takšna, kot smo to mi predpostavljali.

Nad tem kakšni postanemo (spontano) po lavini, smo pa vedno navdušenj.

 

Ostale metode pa, na podlagi predpostav omejene in neumne človeške glave vsiljujejo nam rezultate, ki naj bi jih morali doseči po točno določenih kolsnicah od katerih ne smemo odstopiti niti za hič in niti v nem momentu ne smemo dovoliti da se pritihotapi božje in nas mogoče le premakne v neko drugačno, za nas veliko boljo smer. 

 

 

Po takšnih programiranjih ste lahko videti uspešno in zdravo, vendar vse to je kot nove tapete na sesuvajočo se hišo.

Škoda od  takšnih metod pa so pogosto “hurikani na drugem koncu sveta”. Tako da na metulja, ki je nekjer zamahnil s krili in sprožil ta hudikan, nihče niti ne pomisli. Videli pa boste in tudi dobili dokazilo, če delate po metodi TOT. 

 

In ne pozabite, da so metode TOT v resnici videnje in zavedanje sveta v in okoli nas kot tudi logika in logične implementacija vsem znanih in priznanih modrosti.

Če je ne vpoštevate, pač degradirate sebe in s tem celotno človeštvo. 

 

Torej, za to terapijo pridejo v poštev vsa bolezenska stanja in vse neprimernosti, ki jih čutite in ki vam grenijo življenje.

 In sveda, pride v poštev za vsakogar, ki hoče nekaj več in boljšega zase.in ki hoče doseči svoje pravo suverenstvo.

 

Če smo pravilno delali svoje lekcije in pravilno pokrenili lavino, njen rezultat je viden tudi na teleseni ravni brez kakšne koli drugega terapevtskega ukrapa ali pripomočka.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now