Odgovor na kritike v zvezi z objavo brezplačne e-knjigice: ČAS KARCINOZE

Dragi bralci!

Oseba, čigar identiteto ni možno preveriti, a predstavlja se pod imenom Marjetica Novak, mi je pomagala, brez da bi to hotela, pri tem, da dobite praktični prikaz videza in delovanja KARCINOTIČNEGA LAŽNEGA BOGA. 

 

V vsakem stavku svojega napada na mene (in v obrambi dveh drugih, ki so me napadli) je povdarjala “svoje stališče” in je velikokrat povdarjala, da je to po “njenemu mnenju”….

Torej, kot sem opisala v knjigici: gre za NJENE predpostavke o tem kaj naj bi bilo prav in kaj ni.  Ne samo da je “predpostavljala” temveč je MOČNO OBSODILA osebo (tukaj mene), na podlagi svojih predpostavk in brez da bi se spustila v realnosti, kar pa bi bilo zelo preprosto. Mogla bi samo prebrati knjigico, pa tudi ostale tekste, tudi moj življenjepis. Vse je javno in zastonj dostopno. 

 

Naprej so dve možnosti:

1. Da je neumna in omejena. To še ne bi bil problem. Saj, kot je neki grški filozof v svojem izreku izrazil: več ko vemo, bolj se zavedamo kako nič ne vemo. Samo tisti, ki pojma nima (in ob tem je še ošaben!), si lahko o sebi gradi prepričanje da vse ve. Zato ostane neumen. 

 

Zalo neodgovorno bi bilo z moje strani ne opozoriti človeka, da naj  pomisli na možnost, da on sam ne ve dovolj, da bi lahko razumel.  Na sploh ko, zaradi lastnega neznanje, napada drugega, ki ve več, kot on sam. 

 

Gospa je pokazala, da ne pozna niti številne današnje akcije FINANČNEGA OPISMENJEVANJA, zaradi katere so ljudje brez kruha, kljub primernim zaslužkom.

Marsikdo pa me je že napadal in se izgovarjal na ceno mojih storitvi, ko pa sem ravnokar za to osebo delala, ali bila pripravljena delati zastonj.  

Ali pa sedaj! Imate na razpolago ogromno breplačnega materiala ki sem vam jih, skupaj s svojimi brezplačnimi uslugami ponudila, vi pa nočete. In ravnokar sem vam dala na razpolago breplačni material, ki ga ne preberete, vendar pa mi prigovarjate o ceni in draginji. ?!

A Marjetica pa mi prigovarja in me napada, ko sem osebi dala logični odgovor: da je vse odvisno samo od tega, kaj nam je prioriteta.  

 

2. Druga, zelo velika možnost je,da je gospa Marjetica, (mogoče celo plačani) provokator. 

Tukaj spet imate priložnost videti v praksi kako provokatorji delujejo. Tipični način je to, da skrenejo s teme. Ne diskutirajo o delu, ki je stavljeno na razpolago temveč skrenejo pozornost na osebnost tega, ki je delo napisal. Pa tudi “kritike” so nekonkretne. Samo pljuvanje in nič drugega.  

 

Nadaljnja metoda manipulacije, ki se nadovezuje na ta prvi del je IZSILJEVANJE. Če napadeni ali izkoriščani pove kar koli proti šrotu in obsodbam, ki so mu nametane, na sploh pa pove nekaj v svojo bran, takrat ga napadajo s tem da ni dovolj duhovno razvit. Biti tiho pa pomeni priznanje in sprejemanje. 

Konkretno tukaj je cilj razvrednotiti moje dalo (v kateri OPOZARJAM NA MANIPULATORJE in NEVARNOSTI ) tako, da se napada moja osebnost. Kot vem, pri ničemer na svetu vas ne zanima kakšni pokvarenjak je ta, ki je npr postavil McDonaldsa ali Appla. Ne boste se drznili prebiti cestno opozorilo samo zaradi tega, ker je cestar, ki maha z rdečo zastavico neki pijanček. Celo to niste terjali, da zaprejo Vatikan in vse cerkve ker so župniki pedofili! Zakaj se pa ravno tukaj lotevate napadati mojo osebnost?

Pred nekaj dnevi, mi je ena prigovarjala da nimam pravice pisati o otrocih, ko pa ne znam sklanajati besedo "otrok". Na koncu se je pa pokazalo, da sem jaz pravilno sklanjala ona pa ne.

Pred kratkem so me obsodili da sem jemala pravice povedati medicinko mnenje. Šlo pa je za neko temeljno znanje, ki že otroci morajo vedeti iz biologije.  Ta oseba pa, ki me je krepko napadla, pa ni niti pogldala, da sem jaz celo zdravnica po izobrazbi. 

Ja, tukaj smo na bolj občutljivem področju! Vendar me napadajo z zadevami ki sploh niso res. Torej, napadajo me na podlagi svojih KARCINOTIČNIH LAŽNOBOGOVSKIH PREDPOSTAVK! 

 

Če pa bom govorila o tem, da sem pač tako ali drugače usposobljena ali imam pravice izrekati strokovno mnenje, me bo Marjetica spet napadla, da nisem dovoljno duhonvo razvita, sicer ne bi nič govorila in se ne bi branila. To pomeni, da me terjajo, da pustim da obvelja za ves svet, njihove idiotske manipulativne kritike mene. Torej, da ne opozarjam na laži, zavajanja, prevare. In seveda, da se prevaranti po tem lahko izgovarjajo, da saj niso vedeli, da jih nihče ni opozoril da nekaj n delajo prav ...In naj jih bog ne vseka, ker so oni hoteli samo dobro!

 

Bila bi zelo neodgovorna in do sebe in do drugih, vseh tistih, ki jim želim pomagati, če bi ostajala tiho. To bi na mene zložilo karmično breme odgovornosti, že zato ker je to moj poklic. Tudi kot zdravnica sem obvezna to narediti. Obvezna bi bila tudi kot človek do sočloveka: Videti, da nekom preti nevarnost in vse to mirno gledati in ne reč niti besede! Vi bi me takoj linčali. In takrat bi to bilo opravičeno.

To pa si ne morem dovoliti ne do sebe, in ne do vas. 

 

Marjetica, kot je pokazala, tudi bontona ne pozna, na sploh pa pojma nima kaj je “pozitivnost”. Namreč, meni niti slučajno ni na prvem mestu da pomislim, da me nekdo napada zaradi čiste hudobije. Sicer ne bi poskusila najprej razložiti človeku za kaj gre.  “Ljubeče” nekoga odkljukati, pa ni ravno znak spoštovanja sočloveka. 

In bi bilo tudi  tukaj, v tem kontekstu neodgovorno nekoga ne opozoriti, da je njegovo mnenje zgrešeno, da temelji na napačnih premisah in da ga vodi v krivo smer -  na sploh, ko je moja tema bila ravno RAK in karcinotični značaj, ki ga ustvarja.

 

Sicer pa bi bilo logično, da najprej preberemo to kar je napisano. Po tem premislimo o napisanemu. In če nam nekaj ni jasno, po tem pa vprašamo in prisluhnemo razlagi. In šele po tem imamo pravice izreči kritike, ki pač morajo biti konkrtne, da se nanašajo na primerno postavko in da so utemeljene. 

Če pa nas ne zanima določena tema, po tem ne preberemo. In če nismo prebrali ne delo ne informacije o določeni osebnosti, pa NIKAKOR  NIMAMO PRAVICE ZANIČEVATI NEKOGARŠNJE DELO S TEM, DA NAPADAMO NJEGOVO OSEBNOST. 

PRIPOMBA:

Vedno povdarjam, da ne govorim o zadevah, čez katere nisem šla sama. Če pa, po tem to posebej povdarim. 

Zraven tega, ne morem vam govoriti v o drugih kar tako, ker bi to bila flauza.

Tudi v primerih iz moje prakse, ki jih vam dajem, ne morem povdati natančne podatke, saj bi tudi s tem lahko odkrila nekogaršnjo identiteto.  Ena oseba me je celo napadla, zamerila za večne čase  in še druge nahujskala proti meni, ker sem v svoji pripombi napisala njeno ime, čeprav je še milion ljudi z enakim imenom in čeprav sem jo dejansko omenila kot bogo žrtev prevaranta, za koga vem iz lastne izkušnje.

Zato sem v resnici hvaležna Marjetici, saj je omogočila SIMULATOR v katerem jaz (ne da bi to hotela in ne da bi se tega zavedala na začetku tege procesa) igram vlogo vabe. Na ta način, brez da bi razkrila identiteo nekoga drugoga, lahko na svojem -takšnem primeru prikažem resničnost tega, kar trdim v svojim tekstih,

Na ta način ne odkrivam identiteto "počinitelja". Saj se vsak sam odkrije. (No ja, vprašanje je ali so takšna imena na FB-u resnična!)

Sedaj med pisanjem sem tudi jaz prišla do spoznanja. Namreč, spoznala sem, da je to izhod iz mojega začaranega kroga. Namreč, marsikateri manipulator mi prihaja kot pacient. Po tem pa me blati okrog. Začaran krog je v tem, da se tukaj ne morem braniti in ne morem sprati na mene nametano umazanijo ker bi za to morala odkriti identiteo napadalca. Če pa to nardim, me lahko tožijo, da sem izdala skrivnosti, ki jih, kot zdravnica (na podlagi moje osnovne izobrazbe)  pa tudi sicer kot terapevt, niti slučajno ne smem narediti. Tako sem prisiljena ostati tiho dok ta drugi širi blato o meni.

Se opravičujem tudi zaradi teksta. Namreč, danes nisem načrtovala pisati dolgi prispevek in zato nimam časa še in še predelovati tekst. Izkoristila pa sem priložnost, da vam prikažem v praksi  pomembno problematiko današnjega časa. .

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now