Zakaj naj bi Janšo tlačile nočne more? Pa saj ste vsi vi hoteli njega takšnega, kot je!

In kako sploh, dragi Matej, pričakujete, da vas drugi ubogajo in sledijo vaši obsedenosti z Janšo, ko pa VI SAMI NE VPOŠTEVATE SVOJE LASTNE UGOTOVITVE? Niste pa mi hoteli prisluhniti, ko sem vas poskušala opozoriti na kontradikcije v vaši knjigi »Prevarana Slovenija« s katerimi v resnici povzdvigujete Janšo.  

Pravila modrosti in logike so: 

  1. Ne more uspeti zadeva, ne glede na to kako svetniška in resnična je, če ima umazano ozadje.

  2. Če rezultati nekega našega dejanja niso zadovoljivi, pomeni, da hipoteza, na podlagi katere smo speljali določeno dejanje, ni bila pravilna.

  3. Tudi svetniški cilj ne opravičuje umazana sredstva, s katerim to hočemo doseči.

  4. »Ne vrzi kamen na druge, če sam nisi nič boljši«.

  5. Ni možno najti izhod iz problema, če nismo razčistili naše hudobije zaradi katerih nam je dosedanje spodletelo.

Več o tem: https://kornelijapt.wixsite.com/mentalna-obzorja

 

Torej ni glavni problem da ste hoteli svojo državo. Problem je umazano ozadje in umazan način, s katerim ste to hoteli doseči.  Marcel Štefanič v knjigi »Črna knjiga kapitalizma« lepo piše, da vedno gre za borbo za oblast (in podrediti one druge).

 

Vi ste hoteli Janšo, takšnega, kot je z vsemi njegovimi manipulacijami.  (https://www.kornelija-pt.com/post/resnica-o-vojni-ki-jo-še-niste-slišali ). 

Vi ste mu dali »blagoslov« in zgled: da za svoje interese so vsa sredstva omogočena in dovoljena. On  je to naredil in vas vpošteval in je ZA SVOJ INTERES uporabil vsa možna orožja.

Tudi za Slovenijo je hotel »najboljše«: največ denarja in sočutja bi izvlekli od sveta, če bi Slovenija bila popolnoma uničena in v njej ubitih čim več njenih prebivalcev!         

Obljubili ste med in mleko. 

Kronično, že 30 let trajajoč nezadovoljstvo, pa je znak NESPOSOBNOSTI vsah vas graditi in voditi samostojno državo. Vesna Godina v svoji knijgi »Zablode postsocializma« piše veliko o tem.

Na podlagi znanstvenega razmišljanja nezadovoljiv rezultat je znak, da z izhodiščno hipotezo marsikaj ni bilo v redu.

 

Torej Matej ima argumente in na podlagi teh hoče uničiti Janšo.  

Jaz na podlagi mojih osebnih čustev in interesov hočem enako: imam argumente proti Janši in ga hočem uničiti. 

Matejevi dokumenti osvetljujejo en aspekt Janše in eno področje, na katerem je Janša zagrešil zločin

Jaz imam podatke iz enega drugega področja iz drugega aspekta njegove osebnosti. 

Ti moji podatki se ujemajo in komplementirajo to, kar Matej sam trdi v svoji knjigi!

Moji podatki bi dali Metejevim podatkom dodatno težo. Rezultat ne bi bil preprosti seštevek Matejevih in mojih podatkov, temveč VELIKO VEČ.

VENDAR MATEJ JIH NITI SLUČAJNO NOČE.

Zakaj jih, potem, Matej noče?

Matej v svoji knjigi velikokrat omenja RAZBORITOST pripadnikov JLA ki niso streljali, bi pa lahko, na sploh ko so imeli na razpolago ogromen arsenal.  

Ominja pa še marsikaj, kar je plus za JLA (jaz pa niti nisem vedela, dokler nisem pri njem prebrala). 

Na koncu knjige pa piše sklep s katerim poveličuje zasluge TO-ja, ki naj bi prevladala to »ničvredno armado in pokvarjene, ničvredne in morilske oficirje«. 

Moji podatki proti Janši govorijo o tem, da so oficirji  JLA (kot je Materj napisal, tudi drugod v Sloveniji in ne samo v Cerkljah) rešili Slovenijo in njen narod od klavnice, katero je Janša hotel inscenirati. 

Kako to, da Matej, ki tako silno hoče uničiti Janše in kom je tako silno stalo do Slovenskga naroda, noče sprejeti tako pomemben podatek proti Janši? 

Zraven pa moram dodati še nekaj: Matej slavi rehabilitacijo Hitlerjevih kolaborantov. Torej, blagoslavljajo Slovence, ki so izdali, prodali Hitlerju in morili svoj lastni narod.  

S tem slavi in blagoslavlja tudi Janševa dejanja, ki je prodal svoj narod in je načrtoval od Slovenije narediti klavnico.

Rehabilitacija kolaborantov istočasno pomeni obsodbo tistih, ki so narod hoteli zaščititi od uničevalcev. O tem, kako to gre v svetu, sem tudi jaz preberite v Štefančičevi knjigi: »Črna knjiga kapitalizma«.

Dogodke pred 30 leti sem pa doživela in tudi pred nekaj tedni doživela iz odgovora Mateja Šurca na mojo pripombo: Matej, in številni od vas »ubijate« en »narod« (pripanike JLA – govorim o tistih, ki so delali v Sloveniji), ki ne samo da niso nič žalega naredili proti Sloveniji temveč so jo rešili LASTNIH IZDAJLACEV in njihovega delovanja, s katerim bi Slovenijo izbrisali sa zemljevida!

Zdi se, da Matej igra dvojno umazano igro. Namreč, iz Štefančičeve knjige sem izvedela kakšna grozna situacija je vladala v svetu in zakaj je Jugoslavija MORALA biti tako silno oborožena. Matej pa napeljuje bralce proti JLA, kot da bi po nepotrebnem ropali davkoplačevalce za nakup orožja. »Pozabi« pa povedati, da JLA to orožje ni uporabila proti Sloveniji (čeprav bi lahko). In »pozabi« povdariti, da je Jašna ta, ki je davkoplačevalsko premoženje spravil v svoj žep.  

Matej mi je napisal, da ima pravo na svoje stališče. Ja, res je. Vendar, kako lahko pričakuje, da bi drugi verjeli resnici, ki jim on servira, ko pa on sam noče verjeti (in zamolči) resnico in dejstva, ko pa ti niso v intresu njegove iluzije. Najhujše pa je, da sam ne vrerjame resnici, ki jo je (o JLA) sam napisal!

In kako naj mu kdor-koli sledi ko je sam nedosleden. Z ene strani blagoslavlja izdajalce, z druge pa, če ti niso v službi njegivih iluzij, pa jih hoče uničiti (kot sedaj Janšo).  

Preprosto povedano: bori se proti Janši, vendar samo dokler resnica ne ogrozi iluzije. Resnica bi mu pomagala uničiti Janšo vendar za to bi moral žrtvovati svoje iluzije. On se pa raj odloča za iluzijo. 

V marketingu velja pravilo: ponudi ljudem to, kar hočejo. Janša je bil pri tem super sposoben. Ko ni dosegel uničenje Slovenije, je hitro zadevo obrnil tako, da je  zlorabili človečnost in razum pripadnikov JLA v Sloveniji in vam dal iluzijo o tem, da ste jih vi premagali. Sedaj pa, hočete to iluzijo, znebiti se pa hočete osebe, ki vas je nahranila z iluzijo? Pa vi ste tisti, ki ga ščitite.

Ker če izgubite Janšo, izgubili boste tudi iluzijo. Iluzije se pa oklepate, četudi boste zaradi nje propadli.  

 

Sveda, v paketu z iluzijo je še marsikaj drugega. Ceno bo treba plačati. 

To pa nisem jaz izmislila. Res, da so to pravila te moje, zaničevane Transformne osebnostne trapije vendar sem največ o tem prebrala v knjigah. V takšnih, ki ste jih uradno, preko uradnih založb spravili na trg, od strokovnjakov, ki ste jih imeli za dovolj »slovenske« in dovolj primerne, da objavljate njihova dela. Po tem pa verjamite temu, kaj vaši uvaženi avtorji pišejo.  

 

Zato, dragi Matje in vsi ostali, prenehajte se pehati pri tem da črtite Janšo, ko ste še kako odvisni od njega. Janša ni tisti, ki smeši Slovenijo.

Slovenijo smešite vsi vi, s svojimi iluzijami o vaših zaslugah in pomembnosti in sposobnosti, čeprav nič od tega, niti po 30 letih niste dokazali.  In, kot to piše Vesna Godina, mi smo, nesposobni preživetja, prodane duše uvrščeni  v kolonijo, skupaj z ostalim »tretjim svetom«.

 

In tukaj se igra obrače: lahko da je Janša najbolj božji človek ki je prevzel odigrati vlogo hudobca- KER STE VI TO ZASLUŽILI, ker ste vi to tako hoteli. In ga boste imeli vse dokler se ne boste zavedali vašega početja in odločitvi, čigave posledice sedaj imate. Ali pa boste do konca uničeni. Janša pa bo dobil pozitivne pike pri bogu, ker je zvesto odigral svojo vlogo: omogočil vam je posledice vaših odločitvi in ravnanj.

 

Lepo pa prosim, ne mene sedaj pošiljati v p.m. Ona je že umrla.:)

In ne me pošiljati »nazaj tam, od koder sem prišla«--kot ste to že naredili. Namreč, jaz sem IZ JUGOSLAVIJE. Nje pa več ni. 

In ne pozabite, resnica se ne spreminja s tem, da razbijate zrcalo, ki vam kaže resnico. Jaz sem vas samo opozorila na knjige, ki se strokovno bavijo s tem probmi, vi pa jih, očitno, niste prebrali. Oni pa pišejo o teh problemih, na podlagi DEJSTEV, ki jih mi še uporno nočemo videti.

Nisem jaz ustvarila te probleme. Jaz že 30 let samo poskušam pomagati. Najprej pri tem, da ne zaidete v te probleme. Zadnja leta pa sem hotela pomagati, da se izvlečete iz problemih, ki so se že močno dogajali.

Sedaj pa smo pri tem, da gremo rakom žvižgati. 

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now