3.

Pomlad 2019

Ko sedaj pogledam nazaj na svoje življenje, mi je jasno, da je moje kompletno sesutjepred 14-15 leti povzročila moja prirojena »pozitivna miselnost«. Le-ta mi je onemogočala, da pravočasno vidim, kaj se spleta v resničnosti. 

 

Gnala me je želja, da bi le bila dobra hčerka svojim staršem, dobra žena svojemu možu in dobra mati svojima otrokoma. Svojeglavost in samozavestnost pa sta mi dajali iluzijo, da že vse vem, kar je potrebno da  z lahkoto uresničim te cilje.

 

K sreči sta me težnja pomagati ljudem ter želja izvedeti, kaj je »v ozadju« bolezni več let pred krizo pognali v ozaveščanje. Tako sta nova psihoanaliza in ozaveščanje že dokazala svojo veljavnost in pridobila moje zaupanje. Nisem pa še vedela, niti verjela, da bo uporabna tudi v takšnih situacijah, ki so me doletele. Hitro pa mi je postalo jasno, da mi ne morejo pomagati ne socialne in ne pravne službe, prav tako tudi medicina ne. Tako mi ni preostalo nič drugega, kot da se s polno močjo podam v ozaveščanje po principih te "moje" metode. To mi je ostalo edino upanje, da se izvlečem in rešim problemov, ki so me hoteli uničiti.

In mi je uspelo!  

 

Skozi svojo lastno usodo ter z izkušnjami, pridobljenimi pri delu s pacienti sem dobila jasna dokazila o usodno škodljivem delovanju te, danes tako popularne "pozitivne" miselnosti.Enako tako sem dobila tehtnih dokazil o učinkovitosti in absolutni veljavnosti metode, ki sem jo pred kratkim poimenovala »TRANSFORMNA OSEBNOSTNA TERAPIJA«.

 

Ko sestavljate sestavljanko, pogosto šele pri zadnjih kosih ugotovite, da se ne ujemajo - da ste narobe zložili. Marsikdaj morate razdreti večji del sestavljanke, da bi našli ključno napako. Tako je tudi z mojim delom z vami. Če imate problem, pomeni da ste svojo življenjsko sestavljanko narobe sestavili. Zato jo moramo najprej razdreti. Marsikaj od tega, za kar ste mislili, da je dobro, bo moralo v smeti in obratno. Večino pa je treba samo pravilno zložiti.  

Sicer moja želja ni samo, da vam pomagam izvleči se iz vaših težav. 

Želim vam tudi predati to znanje, ki sem ga nabrala tekom  svoje "križne poti", brez da bi za to potrebovali uničeno življenje polno trpljenj. S tem znanjem, ki vam ga ponujam postali boste sposobni samostojno, suvereno, brez trpljenja in uspešno hoditi skozi življenje, ter doseči srečo in zdravje, za katero hrepenite.

1. 2. 3