top of page

Nevromarketing razbija iluzije
(cena 8,00 €)

Kornelija Pope Toth knjiga 2 ovitek kor2

Človek se je s trpljenjem prebijal skozi težke življenjske šole številna tisočletja, da bi njegova duhovna in osebnostna/osebna rast dosegla nivo za zadnje izpite zrelosti. Te bi mu omogočile, da resnično in v polni meri prevzame svoje življenje v roke in  suvereno upravljal z njim, v srečo in zadovoljstvo njega in celotne človeške družbe.

 

“Pozitivna”miselnost in popularni coachi, z izseldki, ki jim ponuja nevromarketing, pa mu ravno to hočejo onemogočiti.

V knjigi “Nevromarketing razbija iluzije”sledimo izjavam nevromarketinškega strokovnjaka, Nikolaosa Dimitriadisa. 

Z analizo teh, a v povezavi z izsledki strokovnjakov iz drugih področij, dobili boste vpogled v manipulativne igre marketinga tam, kjer to niti slutili niste, da bi lahko bile.

 

Namreč, v nevroznanost preimenovana in zlorabljena psihologija zelo sistematično in natančno raziskuje človekove slabosti in negativnosti, ki se jih ne zaveda, vendar ne s ciljem da bi mu pomagala znebiti se teh. 

 

S pomočjo nevromarketinga se kreirajo in popularizirajo danes tako zelo priljubljene metode za zdravo življenje, poslovni uspeh, bogatenje, duhovno rast in podobno.

Ob tem, se s pomočjo hipnoterapije in nevrolingvističnega programiranja razbijajo človekove mentalne funkcije in razum (zaznavanje in “zdrava kmečka logika«), ter vse vrednote, ki jih je človek ustavril in dosegel, skozi tisočletja trpljenja v življenjski šoli. 

Vse te metode in predpisi imajo samo en cilj: zlorabiti obstoječe ter tudi kreirati nove slabosti in negativnosti v človeku, da bi ga preoblikovali v marioneto in programirali v živega robota. Vse to za nekogaršnji profit in imperialistične cilje.

 

Knjigo priporočam tudi tistim, ki koristijo te metode za svoje bogatenje in so prepričani, da njih nihče ne more uvleči v tovrstne mreže. Področje človeka (njegovega zdravja in osebnosti) je tako zelo kompleksno, da niti opazite ne, kje vsepovsod ste že vpleteni v te uničujoče mreže.

 

Knjiga bo dala tudi smernice in pot po kateri se človek lahko reši. Namreč, brez pravilnega ozaveščanja, kot vam jo omogoča Transforma osebnostna terapija, se ni mogoče izvleči iz teh mrež in ustvariti pravo, srečno in zadovoljno suvereno življenje.

bottom of page