Logika, kot terapevtska metoda

BREZPLAČNA e-KNJIGA

Ozaveščanje po principih logičnega razmišljanje in sklepanje je osnovna "tehnika" TRANSFORMNE OSEBNOSTNE TRAPIJE. 

Samo s pomočjo logike lahko pridemo do pravih informacij, ustvarimo široko sliko resničnosti in najdemo optimalne, primerne in učinkovite ukrepe za reševanje problemov, ki jih srečamo v življenju. 

 

Logiko, kot znanost je utemeljil Aristotel, okoli 350 let pr.n.št.

Uporabljamo jo spontano, samo ne takrat, ko gre za nas same.

 

Če se naučite uporabljati to metodo tudi takrat, ko gre za vas in jo tako ponotranjite, da vam ona postane stil življenja, lahko delujete ne samo kurativno, temveč tudi  preventivno S tem boste obvarovali sebe vseh nevšečnosti, ki bi vas doletele tekom življenja. 

Že s preprosto uporabo logike lahko hitro ugotovite na primer, da so in kje so atraktivni napotki in metode, ki se vam ponujajo (na sploh ko gre za zdravje in osebnost) v resnici zavajanja in vas peljejo v še hujše problem in bolezni.

Z uporabo še drugih “tehnik” v sklopu Transformne osebnostne terapije, pa lahko že sami ozdravite številne svoje bolezni in težave. 

 

Če mi pa sledite, v okvirju individualne terapije lahko pozdravimo  tudi težke problem in konkretne, od strani medicine diagnosticirane bolezni, pogosto ozanačene za neozdravljive. 

OPOZORILO: 

Sama metoda je zelo preprosta. Problem nastane zaradi našega EGA, ki ni navajen, da pravila logike veljajo tudi za njega - oz. za nas same.  

 

Ta knjigica daje samo najbolj elementarne informacije o tem novem in bistveno drugačnem načinu razmišljanja in reševanja problemov. Tudi z njimi, če jim sledite, lahko izpuhtijo številne vaše težave, vendar NITI SLUČAJNO NE MISLITE, da boste samo s to knjigico že postali sposobni čudovito zdraviti sebe in tudi druge! 

Za to boste potrebovali individualno terapijo, ki pa omogoča proces vaše transformacije.  Lahko ozdravite tudi čez noč, vendar čez noč pa še ne boste še postali mojster te metode. Za to je potrebno resno , posvečeno in zavzeto delo. To pa ne bo šlo, če niste obvladali osnove, dane v teh brezplačnih tekstih. 

V knjigi je prikazano:

  • zakaj pozitivna miselnost vodi v katastrofo

  • kakšna usodna dejstva so vam zamolčali guruji popularne miselnosti

  • zakaj ravno logika in ozaveščanje po metodi Transformne osebnostne terapije

  • Aksiomi, na katerih bazira ozaveščanje

In še veliko več

Če si želite podariti nekaj VEČ, in ste za to pripravljeni žrtvovati nekaj svojega ega, lahko se zmeniva za brezplačni posvet, ali celo za enomesečno brezplačno "poskusno terapijo".

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now