https://www.finance.si/8969201/Minister-Gantar-just-go?src=pj_2020-12-10&utm_content=link_25&utm_medium=email&utm_campaign=poslovno_jutro&utm_source=pj_2020-12-10&f_tid=ea115b4755ec1ffc3da288907c95e30c

 

Dobro napisano, vendar ima le nekaj ključnih in usodnih pomanjkljivosti.

Svoje mnenje o manipulacijah vlade sem opisala tukaj: https://www.kornelija-pt.com/post/s-kmečko-logiko-o-koroni-imunosti-in-cepljenju

Sedaj bi kritizirala POSTAVLJANJE OKVIRJEV.

Torej, za izhodišče tudi v tem članku je postavljena LAŽ, da gre za hudo epidemijo, ki se katastrofalno širi in bi testi vse to ustavili itn, itn...

Ti okvirji so v popolnosi irelevantni, neresnični celo škodljivi za vse. To je tudi uzrok, da noben pameten in od farma industrije nekorumpirani strokovnjak noče več ne samo v politiko temveč tudi v roke zavedenih medijev, ki pač, pojma nimajo o stroki (kar pa je logično, saj ni njihov poklic) so pa pripravljeni sprejeti splošno histerijo- oz histerijo, ki jo, s pomočjo zlorabljene nevroznanosti, gradijo nekateri. To programiranje s pomočjo metod nevromarketinga je JASNO VIDNA tudi sedaj, v zvezi s to »epidemijo«.

Bom preprosto povedala:  epidemija se na da ustaviti kar tako. Za ustavitev epidemije je potrebno ČIM VEČ OKUŽENIH, Ker samo okuženi lahko ustvarijo imunost, ki po tem ustavi šivejenje. »Okuženost« pa pomeni samo to, da je človek prišel v stik z mikorobom . 

Cilj cepljenja je tudi, da povzroči »okuženost«. Ker samo to lahko izzove gradnjo imunosti, ki pa ustavi epidemijo.(O tem je govoril tudi Ihan, opisano v tekstu na platformu RTV Sl.)

Testi ne ustavijo nič. Niso relevantni in dejansko od njih ni koristi. Škoda denarja. 

Cepljenje bi bilo smiselno samo pri tistih, ki še niso okuženi! In imelo bi smisla samo če bi to res bila tako huda epidemija, kar pa niti slučajno ni!!!

Ne ukvarjam se s politiko, tako ne morem oceniti kaj vse naj bi bil Gantarjev greh. Mislim, da je v prvi vrsti to, da je prodal dušo za slavo. Namreč, dobro vemo, da Janša odstavi vsakega strokovnjaka ki ne proglasi za »strokovno« to, kar je on sam določil in kar on hoče slišati. Tako je bilo tudi pred 30 leti!!!

Na začetku je bil Janševa trditev kako bo hrabro ustavil epidemijo in izkoreninil virus. Čim hujšo panko zganjajo okoli epidemije, to večja bo slava, ko se ona »premaga«. Če to ne bi bilo res, ne bi imeli letala za proslavo zmage. 

Janša je postavili in obljubil. Na to bi minister za zdravstvo mora uresničiti vse to nemogoče, kar je Janša od njega terjal. In če je Gantar hotel biti pomemben minister, je moral temu ustreči. Da je slava čim večja, je potrebno zganjati čim večji teater. In so ŠKODOVALI, saj z pretiranimi ukrepi NISO ZAŠČITILI ČLOVEKA OD VIRUSA TEMVEČ SO VIRUS ZAŠČITILI OD ČLOVEKA in njgove imunitete, ki bi se postopoma gradila in ustavila virus. 

Če gledamo na podlagi tega, kar uči nevromarketing, to je bil tudi cilj vsega—da bi se po tem prodalo čim več cepiva in zagotov še nekaj. Če ne bi bilo to nekaj, ne bi Janša sedaj nakupoval orožje in podpiral veto na EU sredstva... 

Ne ukvarjam se s politiko, samo povezujem to, kar slišim in berem v uradnih medijih. Pa tudi to je bilo jasno, da bodo uporabili jesen, ko je tako in tako še več prehladnih bolezni, da bi vse prikazovali za eskaliranje epidemije, da bi lahko obdolžili ljudi....In, ko Vlado tako silno skrbi—zakaj pa ni preskrbela za cepljenje!!! 

Ja, to je bilo jasno. Sedaj dobimo Gantarja za grešnega kozla. (mogoče mu je samo obljubljena dobra provizija, če bo odigral to vlogo). Mi bomo slavili zmago, da smo ga odstavili, in ne bomo videli vso manipulaacijo, ki se skriva za vsemi temi. Ko bomo opazili, bo že vse zamujeno. 

Za vse to je dovolj poznati samo dva dejstva: da Janša odstavi vsakogar, ki ni njegov človek. Vi v medijih ste laiki (tudi če niste korumpirani) in postavljate pravila in okvirje, ki so totalno nerelevantni nemogoči in škodljivi. Pravi strokovnjak ne bo šel v takšne igre. 

Nekidan je neki naš strokovnjak v nekih medijih izjavil to, kar dejansko že vemo: da ni obdukcije in da vsak, ki umre a v sebi mogoče ima korono, je okliče da je umrl zaradi korone, kar pa ni res. 

Torej, ker ne veste, boste širili lažno vero in s tem podprli glavnega krivca in manipulatorja, ki ostaja naprej.  

 

Ker se s politiko ne ukvarjam, se opravičujem, ker se ne znam pravilno izražati. 

Na podlagi moje kmečke logike ne vem zakaj sploh potrebujemo strankarski sistem in vedno neko vojno, vendo nekoga, ki bo premagal ostale ne zaradi poklicne temveč zaradi manipulatorske sposobnosti ali denarja, s katerim je plačal nevromarketerje da mu zasnujejo manipulatorske kampanje za zmago. In ne vem zakaj moramo takšni sistem imenovati za demokracijo ko je vedno samo DIKTATURA enih nad ostalimi. 

Zakaj ne bi, kot v domorodačkih plemenih imeli skup starešin, ki vsi enakopravno odločajo? Sicer, pred kratkem sem brala, da ta »domorodački sistem« uporabljajo v nekaterih majhnih evropskih državah. Zakaj bi moral nekdo biti ki bo KROJIL ZA DDRUGE. TO NI DEMOKRACIJA TEMVEČ VEDNO DIKTARURA enih nad drugimi. 

https://www.finance.si/8969229/Neverodostojne-trditve-Gantarja-okuzenega-skoraj-pol-delovno-aktivnega-prebivalstva?src=pj_2020-12-10&utm_content=link_26&utm_medium=email&utm_campaign=poslovno_jutro&utm_source=pj_2020-12-10&f_tid=ea115b4755ec1ffc3da288907c95e30c

GANTAR IMA POPOLNOMA PRAV.

Vi mediji ste nasedli na politične mahinacije. Ni presenetljivo, saj vam ni stroka in zato ne veste.

Nasedli ste tudi na zlorabo besede »okuženost«.

Okuženost pomeni samo: stik z mikorobom. Tudi cepivo v resnici povzroča okuženost. In ravno okuženost je ta, ki je nujno potrebna, da bi človek razvil odpornost, ki po tem ustavi nadaljnje šivjenje.

Ker je ta virus samo mutanta Sars-virusov iz preteklih let (atipične pljučnice z raznimi imeni, celo ga povezujejo da je mutanta črnih koz https://sl.wikipedia.org/wiki/SARS), pomeni, da je on zagovo že prešel celo zemeljsko kroglo. Kot so strokovnjaki povedali, z mutacijam je izgubil agresivnost, pojačal pa je invazivnost. To pomeni, da kar hitro prileti v vsakoga vendar samo minimalno število jih zboli.

Kot so o tem že govorili številni strokovnjaki, verjeto ga imamo že najmanj  eno letom (že od jeseni 2019). Izolacijskii ukrepi niso zaščitli človeka od virusa temveč virus od človeka. Vendar tudi sedaj, kot so to tudi nekidan izjavili strokovnjaki, ker se ne obducira, in ker je tako zahtevano, vsakega, ki ima v sebi virus, proglasijo da je umrl od njega čeprav to niti slučajno ni tako. Zato je izjava Gantarja popolnoma v skladu s stališčem stroke: Verjetno je res že večina prebivalstva »okuženih«. Kot govorijo, on bo postal naša nova realnost, kot kar imamo v sebi tudi sicer ogromno raznih mikrobov, tudi patogenih in zato nihče ne beli glave, saj smo na njih odporni.

Torej, izjava je pravilna. Ukrepi, za zapiranje gospodarstva pa so idiotski—ravno zato, ker mikrob je že tako in tako vsepovsod in je bil preden so začeli uporabljati te neumne teste, ki so dobri samo da se z njmi zganja panika.

In ravno zato, tudi cepivo je totalno nepotrebno. Saj ono »okuži« da bi nas spodbujalo na stvarjanje imunosti. Če pa smo že po naravni poti okuženi, po tem smo že ustvarili imunost, ki pa je vedno veliko boljši kot od cepiva. Če pa nismo ustvarili, po tem niti na cepivo ne bomo. A kot trdijo, če je 60% populacije »okuženih«, je zaščiten  ves kolektiv—torej tudi tisti, ki niso cepljeni ali zaradi kakršnihkoli razlogov sami niso bili v stanju ustvariti svojo imunost.

Več o tej hajki proti Gantarju sem napisala v mnenju pod člankom: »Ministr Gantar, just go«. Namreč, Gantar je samo grešni kozel in dok se bomo z njim ukvarjali in slavili zmago, ne bomo videli vse ostale manipulacije, ki se skrivajo za tem (kot npr nakup orožja in bog ve kaj vse še).

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

TRR DH: SI56 6100 0002 3001 957

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now