top of page

BOŽJI TRIKI.

In tako, po veliko letih spraševanja sem dobila odgovor in spoznanje na moje vprašanje, zakaj sem prisiljena prenašati vso to zaničevanje od vas. 

 

Gre za božji trik do vas. Moj martirizma (to pa je tudi hudobija vratne čakre!) je izvlekla iz vas vašo zaničevalno, sadistično ošabnost, ki jo intenzivno usmerjate proti meni. Istočasno pa sem, ne da bi se tega prej zavedala, izpolnila vse pogoje, ki ste jih imeli za izgovor, da ne stopate na to pot logike. Sedaj se ne boste mogli več izgovarjati na to, da niste vedeli, da se niste zavedali, da niste imeli denarja, ali časa. In ne boste mogli črtiti nobenga, tudi Boga ne, da vam ni pomagal, ko pa ste tako silno želite pomoč ... 

 

Zakaj naj bi vam naprej kdor koli še pomagal, ko pa se že 30 let zavestno, s svojo svobodno voljo in z vso močjo borite uničiti edino pravo pot, ki vodi ven iz pekelske podganje dirke! 

 

Pri tem je tudi en drugi božji trik.  

S svojim početjem ste s polno močjo ODKLONILI RAZUM -  odklonili ste mentalne funkcije, ki jih je opica pridobila, da bi postala homo sapiens. Dokazali ste pa tudi, da vse, kar trdite o sebi in vaših stališčih so laži in zavajanja. Ko vam je nekdo govoril o materialni ravni, ste trditili, da vi verjamete v boga in obratno. Ko so vam govorili uradni znanstveniki, ste se izgovarjali, da verjamete v alternativo in obratno. Ko so govorili o konkretnem, ste se izgovarjali na eterično in obratno... 

Mislim, da sedaj ni načina niti nivoja, na katerem ne bi prikazala te preproste resnice. Vi ste pa vse odklonili.

Odklonili ste vso znanje, modrosti in druge dosežke, ki je človeštvo s trpljenjem pridobilo skozi tisočletja. 

Sedaj smo že nekaj časa dobesedno na nivoju »slovarja«, pa tudi njega odklanjate.

Odklanjate sprejeti, da vaše besede niti slučajno ne pomenijo to, kar trdite, da pomenijo. In da vaši teksti izražajo točno določene pojme in kontekste, vendar ne te in takšne, kot vi trdite in terjate, da bi še drugi tako razumeli.

Tudi vaša najbolj konkretna dejanja dokazujejo, da ne ravnate tako, kot kar trdite da se. Celo ste me zaničevalno obdolžili za slovnično napako, ko pa se je izpostavilo, da sem jaz uporabila pravilni sklon, vi pa (ta dotična oseba) – slovenka, pa ga ni!

Veliko vas me je posiljevalo naj vas imam za mirne in staložene osebe, med tem ko ste ravnokar uprizorili histerični izpad kričanja. Ali da vas imam za ljubečo in »pozitivno«, ko ste me sovražno napadali in zmerjali. Ali da vas imam za pošteno, ko ste me ravno goljufali (na zelo konkretni način). In ste bili zelo jezni, ko se nisem hotela podrediti in na vaš ukaz sprejeti, to, kar »po slovaju« ni bilo res. 

Pa nič za to! Lahko bi razčistili. Vendar niti to niste hoteli.

 

In odklanjate najbolj preprosto logiko, ki je sicer v vsakdanji uporabi. 

Odklanjate tudi opozorila, čeprav vam hočem nevarnost pokazati na konkretni ravni. 

In odklanjate razmišljanje.. 

 

Niste pa opazili, da z vsemi temi uničujete bistvo človeka in tudi človeka kot vrsto.

 

POLIGON »BOŽJE AVTOŠOLE« :

Kot sem o tem že pisala, če hočemo potlačne hudobije predelati, moramo jih prinesti bližje površju, da bi se jih lahko zavedali.

Če jih na ta način (kot »prevencija«) le ne bi uspeli predelati, moramo jim zavestno dovoliti, da bi se izpoljile in tudi konkretno delovale v našem vsakdanjem življenju. Torej, moramo iti V SKUŠNJAVO,  čeprav vemo, da bomo dobili klofuto.

In ravno to se je dogajalo zadnjih 20 let.

 

Nisem se tega zavedala! Izvedela sem to šele te dni!

Zato sem mogla biti umaknjna iz igre pred 20 leti, da se ne bi  vmešavala in s tem motila proces v katerem boste lahko neometano in v popolnosti dvignili na površiino in omogočili delovanje vaših, takrat še globoko skritih  hudobij.

Smisel tega je bil, da bi jih videli in predelali. 

Kot pri otroku, ki le noče poslušati, pa mu omogočiš, da se opeče pri/na neki mali zadevi. S tem pa mu omogočiš, da z minimalno škode naredi svojo lekcijo za celo življenje..

Tisti, ki še takrat ne naredi, pa ni zaslužil, da bi kdor koli naprej skrbel za njega ali ga varoval od trpljenja in neprijetnosti, ki jih sam sebi dela. Ta je zaslužil, da ga evolucija zbriše s površja zemlje.  

 

In to je sedaj vaša DIPLOMSKA NALOGA, s tem pa tudi možnost, da dosežete zveličanje in vaše cilje. Po tej »diplomi« boste res prišli na pravo pot, da postaneta božji ekspoment na zemlji in da zrelo in suvereno upravljate s svojim življenjem in s življenjem na sploh. 

 

V Transformni osebnostni terapiji jaz igram igro s pacienti. Tudi to mi je pokazano šele v zadnjih letih. Nisem pa videla širše. Nisem videla to, kar mi je te dni pokazano in kar sedaj pišem.

Zato sem tudi jaz morala biti takšna, kot sem bila. To je bila »božja sociala«, v katerem se skrbi za vsakega, da bi la naredil svojo lekcijo. 

Nisem zavestno in nisem na lašč igrala igro. Marsikdaj sem bila presenečena, zakaj še vedno ne morem predelati določenih svojih značilnosti, čeprav sem to želela.  Morala sem ostati takšna, kot sem bila, sicer ne bi mogla pristno igrati to igro z vami. V tem simulatorju,  ste vi do mene (brez nevarnosti povračilnih ukrepov) lahko izživeli svoje hudobije. Jaz sem vam samo kazala na to, kot to tudi sedaj delam. 

Cilj je, da se zaveste kakšne hudobij imate v sebi. In kako uničujete svoja in tuja življenja.  

 

Ne zaničevati to sedanjo situacijo z epidemijo in se ne tolažiti s tem, da se bo vse uredilo in da se spet lahko izmuznete. 

Zavedajte se, da je to bil samo simulator. Če ne naredite lekcije, sledila bo katastrofa. 

 

Božji trik
Poligon
bottom of page