top of page


Sedaj je postalo mogoče to, kar do pred kratkem še ni bilo mogoče.
Dovolj je, da se obrnete v pravo smer in pot v zdravje in uspešno življenje vam bo na dohvat roke.
Najtežje pa je ta
"SPREOBRNITEV" 
Bom vam pri tem pomagala!
SLEDITE MI,
RAZMIŠLJAJTE,
PREVERJAJTE
in
PREIZKUSITE
!!!
Pri tem nič ne tvegate. Niti svojega ega ne tvegate več. Saj je njega razbila že ta katastrofa, ki nas obdaja.

Dovolite da se predstavim. 

Ozdravitev od samega sebe. Pot, skozi katerega se naše čisto in popolno bistvo izvija is naše sedanje - izgubljene, prestrašene, iztrošene in bolne obleke kot ptica Fenix iz svojega pepela.

"Sonaravnost" pomeni: stanje telesa in duha, ki je zlito z naravo in z njo pulsira in deluje kot celota. Takšno stanje bo nastalo s procesom transformacije našega, od narave odrezanega bitja.

Samozdravljenje pa bo nastopilo, ko dosežemo sonaravno stanje

Ne izmišljamo kako naj bi popravili človeka, temveč iščem zakaj se je pokvaril. S tem, da to pacient na primerni način ozavesti, omogočimo "božji fiziologiji" da spravi vse v red, po enakem principu, kot dobimo čisto stanovanj po tem, ko odstranimo umazanijo.

 

Po tem,, ko ste obvladali nulto lekcijo, opisano v poglavlju "Terapija", sledijo nadaljnje lekcije na poti transformacije. 

 

Znane bolezni prikazane iz perspektive Transformne osebnoste terapije. Samo če sledite tej smeri in danim terapevtskim nasvetom, boste večinoma našli izhod tudi sami. 

 

Samo razmišljanje, ki sledi pravilom logike je sonaravno in zato pravilno     

 

Kakšno hrano naše telo potebuje, je odvisno od tega kako ga preganjamo. Potrebe pa moramo zadovoljiti, sicer si škodujemo.

Na podlagi  trideset let izkušenj s homeopatijo in  iz tega nastale Transformne osebnostne terapije bom na BLOGU v kategoriji "Homeopatija" objavljala svoje izkušnje in ugotovitve o katerih zagotovo še niste nikoli slišali. 

Bolj obširne tema bodo prikazane v Blog-knjigi

Knjige in e-knjige, ki navdihujejo, motivirajo, razsvetljujejo, poučujejo in, pred vsem,

prikazujejo svet iz neke druge perspektive

Aktualna problematika, predstavljena iz neke druge perspektive in prikazana v kontekstu številnih drugih dejstev in dogajanaj, ki so ponavadi izpuščeni/zamolčani.

Poudarek je dan na obrazložitvi, zakaj nek problem ni mogoče rešiti z našim "klasičnim" načinom razmišljanja, in zaradi česa je pravo rešitev možno dobiti izključno z uporabo ozaveščanja in razmišljanja po principih Transforme osebnostne terapije.

Pri Blog-knjigi gre za obširne teme, ki jih jaz nisem znala napisati in urediti kot knjigo, temveč samo kot serijo kratkih člankov. Izdvojila sem jih iz bloga, da bi jih lažje našli saj je pomembno, da jih berete po vrsti, sicer ne boste razumeli za kaj gre in kaj sem vam hotela povedati..

Postati avtodomar je bila moja želja iz mladosti. Sedaj, na stara leta je postal izziv, priložnost za usvajanje novih kvalitet in sposobnosti, s tem pa tudi pot v novo življenje. 

Vožnja je pa tudi idealna metoda meditacije –  priložnost, da se spoznanja pritihotapijo i s tem širijo našo zavest in naše horizonte.

OPOZORILO

Anchor 1 opozorila

Religiozne besede

V svojih tekstih velikokrat uporabljam besede in pojme, ki se pogosto ali pa izključno uporabljajo v cerkvi in svetih spisih. Moram poudariti, da nisem »religiozna« nimam v ozadju nobene cerkve ali sekte ali česarkoli takšnega. 

 

Religiozne besede opisujejo določene pojme, ki niso prisotni samo v cerkvenih spisih, temveč so sestavni deli našega vsakdana. Tako npr. besede »hudič«, »bog« in podobno niso dobesedno ti in takšni liki, kot smo si jih navajeni predstavljati, vendar tudi niso samo »ideje«. To so pojmi, s katerimi se označujejo naši konkretni značaji (hudobije ali pa vrline), interakcije in dejstva, oz. nek KONTEKST življenja. Torej, gre za konkretne zadeve o nas iz našega vsakdana. O njihovem obstoju ne odloča to, ali vanje »verjamemo« ali pa »ne verjamemo«.  Kot npr. sonce, ki obstaja ne glede na to, kako ga imenujemo, in ne glede na to, ali hočemo ali nočemo verjeti v njegov obstoj.

Več o tem TUKAJ.

Moja nepravilna slovenščina

Moji teksti niso lektorirani. 

Če vam je bolj pomembna pravilna  in uporabna vsebina izražena skozi nepravilen jezik, kot nepravilna in nekoristna vsebina izražena pravilnim jezikom, boste vedno razumeli to, kar vam želim povedati.

Obeh vam, na žalost, ne morem omogočiti.

Več o tem TUKAJ.

Spremljajte me na Fb.strani: "Transcendentalni svet"

  • Facebook

Če pa se odločite za VEČ, pa me konktaktirajte. 

Prijava na e-novičke

Hvala, da ste se prijavili

bottom of page