top of page
3. ÉN kicsi aláirással.png

dr. Kornelija Pope Toth

Pozdravljeni!

Epidemija nam je prinesla nove in težke čase v katerem so kaos, zgubljenost in strah za eksistenco postali prvorazredni problemi.

Od vekomaj človek prešteva pluse in minuse ko se odloča o neki ponudbi. Odloča se za tisto ponudbo, ki je zbrala največ plusov. 

Na ta način smo se pred 30 leti odločali za novi sistem. In na ta način smo se odločali do današnjih dneh.

Na ta način ste se odločali kakšni miselnosti boste sledili, kakšne terapevtske, filozofske, duhovne ... metode boste izbrali.

To stanje danes, z vso svojo nevarnostjo, negotovostjo in kaosom je rezultanta vseh naših odločitvi.

To pomeni tudi to, da metode, v katere ste vložili ogromno časa, denarja in energije, niso prinesle uspeh, ki so jih vam obljubljali.

To

Danes vam spet sočasno ponujajo tisoče raznih mnenj že v zvezi z epidemijo. Za vsakim mnenjem stoji neki strokovnjak ali pa nekdo, ki se postavlja za strokovnjaka. (Najhujši influenserji so korumpirani strokovnjaki, za katere človek niti ne pomisli, da so korumpirani). Ponujajo vam mirijado raznih scenarijev, ponujajo vam stare metode »hitrega bogatenja« oblečene v nove "obleke". Obljubljajo nam diktaturo pod pretvezo, da je demokracija, obljublja se prisilno cepljenje, ki bo vidti, kot prostovoljno, z nepreiskanim cepivom in z nedokazanim delovanjem pod pretvezo, da je to najboljše za naše zdravje ...

In tudi jaz vam ponujam moje OSEBNO mnenje ...

Problem ni v tem za koga se odločiti, čigar mnenje sprejeti in kakšne ponudbe sprejeti za vaše nadaljne življenje.

Pomembno je KAKO se oldočiti, da bi bilo za vas primerno.

Če s tem stanjem, ki je rezultanta vaših prejšnjih odločitvi, niste zadovoljni, je čas, da se naučite odločati na drugačen način.

Zato vas prosim, prisluhniti metodi logike, zajete pod imenom Transformna osebnostna terapija.

V tej terapiji, ki vam jo ponujam 

ne bom vas vsiljevala z mojim osebnim mnenjem o zadevah,

temveč

vas bom naučila,

kako boste tudi vi našli

VAŠE, OD ZNOTRAJ PRIHAJAJOČE OSEBNO MNENJE.

 

V resnici ni pomembno mnenje, samo po sebi. Pomemben je korak, za tem pa naslednji in naslednji, s katerimi boste hodili svojo lastno pot in prišli ven iz tega kaosa, na svojo "zeleno vejo".

VEČ O TERAPIJI

2b. Untitled design copy.png

navdihujejo

motivirajo

razsvetljujejo

poučujejo

in

prikazujejo svet iz neke druge perspektive

Spremljajte me na Fb.strani: "Transcendentalni svet

  • Facebook

Delite moje strani in objave na Facebooku

OPOZORILO

Religiozne besede

V svojih tekstih velikokrat uporabljam besede in pojme, ki se pogosto ali pa izključno uporabljajo v cerkvi in svetih spisih. Moram poudariti, da nisem »religiozna« nimam v ozadju nobene cerkve ali sekte ali česa takšnega. 

 

Religiozne besede opisujejo določene pojme, ki niso prisotni samo v cerkvenih spisih, temveč so sestavni deli našega vsakdana. Tako npr. besede »hudič«, »bog« in podobno niso dobesedno ti in takšni liki, kot smo si jih navajeni predstavljati, vendar tudi niso samo »ideje«. To so pojmi, s katerimi se označujejo naši konkretni značaji (hudobije ali pa vrline), interakcije in dejstva, oz. nek KONTEKST življenja. Torej, gre za konkretne zadeve o nas iz našega vsakdana. O njihovem obstoju ne odloča to, ali vanje »verjamemo« ali pa »ne verjamemo«.  Kot npr. sonce, ki obstaja ne glede na to, kako ga imenujemo, in ne glede na to, ali hočemo ali nočemo verjeti v njegov obstoj.

Moja nepravilna slovenščina

Moji teksti niso lektorirani. 

Če vam je bolj pomembna pravilna  in uporabna vsebina izražena skozi nepravilen jezik, kot nepravilna in nekoristna vsebina izražena pravilnim jezikom, boste vedno razumeli to, kar vam želim povedati.

Obeh vam, na žalost, ne morem omogočiti.

moji podatki
bottom of page