top of page

DEPRESIJA

DEPRESIJA, kot tudi  anksioznost sta “božja” pomoč in naslednji korak v razvoju  človeka.

Ne pomenita njegovega padca, temveč

NAPREDOVANJE

v njegovi duhonvi in osebnostni rasti.

Depresja je nastala, v prvi vrsti zaradi tega, ker je bog/kozmos/univerzum…uslišal vaše prošnje in želje za uresničitev vaših sanj po uspehu, denarju, sreči, zadovoljstvu, zdravju, modrosti, razsvetljenosti….  

Da bi se pa nekaj popravilo, najprej moramo videti kaj je REALNO IN KONRETNO STANJE. Na ta način ugotavljamo kaj vse je narobe. Na podlagi teh informacij lahko uporabimo prave in točno naciljane ukrepe, da bi zadeve spravili v red in tudi izboljšali.

Depresija je stanje

RAZSVETLJENOSTI

ene osebnosti v vas, ki je v svoji razsvetljenosti ugotovila

REALNO STANJE. 

Realno stanje pa je,

da je vse

BREZ VEZE, DA JE VSE NAROBE IN BREZ SMISLA.

Ja, ima prav!

Tudi nevroznanost je dokazala. ("Nevromarketing razbija iluzije". Napisana je na podlagi interjuja z Nikolaosom Dimitriadisem, objavljenim decempra 2016 v časniku Finance), da je ČISTO VSE BREZ VEZE, KAR MI SAMI POSKUŠAMO OD ZUNAJ, na podlagi svoje volje SPREMENITI V NAS.

Brez veze in narobe je tudi to, KAR IN KAKO RAZMIŠLJAMO IN KAKO ŽIVIMO SVOJE ŽIVLJENJE.

Popularna miselnost in vsi vi, ki ste jo pomagali ustvariti in razbohotiti se, močno se bori ne priznati, da vas je zapeljala v iluzije. Zato je njihov terapevtski pristop ZANIKANJE resničnosti tega, kar je v svojem razsvetljenstvu dojela ta oseba v vas. 

 

S Transformno osebnostno terapijo (TOT) smo dobili “drugo priložnost”. Takšno, ki je najbolj logična in ljubeča pomoč osebi (tej osebi v nas), ki je dojela, da je nekaj narobe naredila in da je sama nesposobna zadve spraviti v red. 

Tolaženje s tem, da vsebina vaše depresije le ni res in da je vse v najboljšem redu je v resnici zaničvanje te razsvetljene osebe v vas!

Ta vaša osebnost želi, da bi bilo vse v redu, vendar ve, da temu ni tako. 

Želi pa, da ji prisluhnemo in da dobi ciljano in pravo pomoč in s tem tudi drugo priložnost.

 

ZDRAVLJENJE DEPRESIJE s pomočjo Transformne osebnostne terapije (TOT) gre na ta način, da resno jemljemo in vpoštevamo to, kar nam ta vaša depresivna oseba ima za povedati.

Če ona, npr. misli, da niste sposobni za neko določeno delo, gremo globlje, da bi poiskali kje in pri čem ste nesposobni in zaradi česa ste nesposobni. Na to sledi proces transformacije v katerem pridobite sposobnost tam, kje ste globoko v sebi čutili, da vam jo primanjkuje.

Depresija bo izginila v momentu, ko bo ta vaša razsvetljena oseba začutila, da zadeve gredo v pravo smer.

 

Če se naučite živeti po principih TOT, boste pravočasno zaznali vsako najmanjšo "pripombo" vaših notranjih osebnosti ter tudi to, kako spraviti v red problem, na katerega so vas vaše notranje osebnosti opozorile. 

 

Pravo razliko med TOT in ostalimi metodami boste začutili šele v praksi.

 

Za dodatne informacije o terapiji obvezno preberite brezplačne e-knjige:

- Logika, kot terapevtska metoda

- Transformna osebnostna terapija

- Anksioznost in depresija - "božja" pomoč človeku

bottom of page