Odgovornost

Transforma osebnostna terapija je metoda ozaveščanja, s katero je možno pozdraviti tudi težke bolnike, vendar odgovornost za terapijski uspeh prevzimam samo za tiste, ki so v podaljšani individualni terapiji.

 

Obrazložitev

Vse, kar je pred individualno terapijo  v prvi vrsti je namenjeno INFORMIRANJU in ne “terapiji” v tem klasičnem pomenu te beside. 

 

Vendar se, POSLEDIČNO VAŠI BOLJŠI RAZGLEDANOSTI, lahko v red spravijo številni vaši problem. Z ene strani, spontano, ker ste umaknili “kratke stike” v svojem premišljevanju. Z druge strani, ker ste pridobili sposobnost rešiti zadeve katereih prej niste znali. 

 

Coaching program je že terapijski usmerjen vendar je namenjen reševanju problemov ki niso globoko zakoreninjeni. Oni so sicer najbolj pogosti.

 

Do odsotnosti ali nedovoljne učinkovitosti coaching programa  največkrat pride iz dveh vzrokov: 

1. Da niste pravilno sledili danim navodilom.

2. Da so  vaši problem bolj globoko zakorenineni in je za njihovo reševanje potrebna individualna terapija. 

 

V individualni terapevtski program lahko pride vsak in kadar koli, vendar za boljšo efikasnost priporočam, da prvo absorbira bolj preproste oblike učenja in terapije.

 

Za uspeh podaljšane individualne terapije prevzemam odgovornost, vendar si jemljem pravice da odklonim vsakega, za katerega ugotovim, da na kakršni koli način ni pripravljeni na sodelovanje.

 

Namreč, ne smatram poštenim ne do sebe in ne do vas, da bi zapravljali čas in denar, ko že na začetku vidim, da ne bo pripeljalo do pravih in željenih rezultatov. 

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now