top of page
ponujne možnost

KLEPETALNICA

Drugi torek v mesecu ob 17 uri

Začnemo 11. februarja

983.jpg

Enkrat (mogoče tudi dvakrat) na mesec bi se dobivali na klepetu na Bledu. 

Začeli bi s krajšim predavanjem o določeni temi. Potem bi sledila diskusija.

Teme lahko zadate vi (posredujete mi svoja vprašanja in želje), ali pa jaz pripravim kakšno aktuelno temo.

Skozi klepet bi dobili možnost videti različne probleme iz neke druge perspektive, v nekem drugačnem kontekstu in v takšnih medsebojnih povezavah, ki so ponavadi skrite od vas, celo ste prepričani, da med elementi povezave ne obstajajo.

 

Tukaj bo šlo večinoma za informacije, ki jih tudi sami lahko preverite. Verjetno jih že poznate, samo vam njihov pravi pomen ni “prišel do živega”ali pa niste bili navajeni povezovati jih in logično postaviti v analizo. Mogoče ste kdaj pa kdaj le začeli analizirali pa ste obtičali. Lahko da ste odnehali, ker se vam je rezultat, ki se je začel prikazovati, zdel preveč neverjeten ali pa zastrašujoč in brezizhoden, pa ste se pustili prepričati, da bo »pozitivna miselnost« rešila zadeve. 

Ravno te in takšne informacije so za življenje najbolj usodne. Z njimi lboste hako našli prave rešitve za številne vaše probleme. 

 

Ti večeri za diskusijo naj bi služili tudi analizi drughi terapevtskih metod. Razjasnili bi, kaj v neki metodi ni v redu in zakaj. Ali pa bi preanalizirali kaj naj bi bil naslednji korak potem, ko ste z neko metodo le dosegli neki nivo. 

 

Klepetalnica je odprta skupina in ne obvezuje.

Postopek prijave: če ste zainteresirani, se lahko prijavite takoj.

Ko bo dovolj prijavljenih, boste obveščeni o terminu. Vaša prijava bo vpoštvana, ko nakažete znesek kotizacije na moj TRR najkasneje 5 dni pred danim terminom. Če se izkaže, da le ni dovolj prijavljenih, vplačani znesek vam bo povrnjen. 

Če želite sodelovati tudi pri naslednjih skupinah, postopek prijave je enak, kot prvič. 

Cena: 60 € po osebi. 

Trajanje: 3 ure

bottom of page